- De biztos lejön az az önjelölt erőember is a szomszédból, és ha lent is keménykedik.... Nincs hozzá túl sok kedvem.
- Nekem most nagyon jó itt az öledben. Különben is.
- Holnap mosott szarok leszünk, és programunk van a városban.
-Nem hinném,hogy keménykedne az erő ember ha lejön.Biztosan csak magányosnak érezte magá és egy kicsit elvetette a sulykót Nem gondoltam hajnalig tartó mulatságra.Csak egy darabig,amig jól érzi magát az ember.A holnapi programot el lehet rakni holnap utánra is vagy sietsz vhová?
- Ha te mondod.
- Nem sietek sehova. Végül is. Legalább egy kicsit gyógyulok.
- Viszont nem bírom a piát, úgyhogy ha elvetem a sulykot akkor állíts le.
- Ráérünk még lemenni. Ugye?
* kicsit fészkelődik Ryen ölében, s miután jól bevackolta magát, elnyúlik.*
KM esemény Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban Időpont: egy kora nyári fagyos estén Résztvevők: Neela (Quiasse Limenel Umassyras), Sab’dagham Ryen
* -Nos marhapaprikást készítettünk szaggatott tésztával. remélem megfelel, de ha nem még mindíg odaüthetünk néhány tojást!
-A mulatság? Nos, nem kell nagy dologra gondolni, csak lakik itt akörnyéken egy kobzos aki időnként húzza nálunk a talpalávalót... Amolyan póri mulatság, de biztosíthatom a hangulat jó szokott lenni!
* - Nos a károkat majd a számlájához írjuk a javítások után, de kérem a jövőben valamilyen erre kialakított teremben eddzen! Ha gondolja utánnanézhetek merre van ilyen akörnyéken...
-Egyébként elkészült a vacsorája. Hozzam fel vagy lejön elfogyasztani? *
-Köszönöm fogadós úr.Megfellel a vacsora. ... Hát persze,hogy ráérünk.Ugyis felhozza a fogadós a vacsorát.Mellesleg én sem nagyon birom az alkoholt,de kétségtelen,hogy jó kedvet csinál
Sion:Majd a vacsi után egy kis pihi és utána szeretnék lemenni a mulatságra és inkább egy lépcsőhöz közeli ülést nézek ki majd magamnak.Kardomat fent hagyom úgy sem lesz rá szükségem remélhetőleg...
* -Úgy érti gyógyítót? Nos, ebben acudar időben egy gyógyító mindenhol jól jöhet. Szerinten a módosabb házakban talán meg tudnák fizetni a szolgálatait... *
- És ön tud ilyen módosabb házakat? Tudja most vagyok itt először és nem ismerem a helyi viszonyokat. Ha segít és összeszedek belőle valamennyi pénzt önnek is juttatok belőle az információért cserébe.
<... csak jöjjön össze valami. Nagyon levagyok égve. ...>
*miután a fogadós elment*
- Holnap amúgy hova akartatok menni. Milyen látnivaló van itt a közelben.
<... én ezekben a rongyokban megfogok fagyni. Nem készültem a télre. ...>
- Van róla fogalmad mekkora ez a város? Az életünk nem lenne elég hogy végigjárjuk. Nameg nem lenne kedvem a nekropoliszban sétálgatni. De a szegénynegyedbe se szívesen mennék.
- A többi jöhet.
*sápadt mosoly*