• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 1 / 300 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 300

Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.08.27. 14:16

Ez az a hely, ahol nyugodtan, és kötetlenül beszélgethetnek egymással a kalandjaikban megfáradt hõsök... :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.01.30. 13:27-kor.
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Skuld » 2005.08.29. 0:55

Gondoltam ennek már nem az újoncoknak topicban lenne a helye, úgyhogy ide áttelepítem (ha tévedtem, akkor vegyétek úgy, hogy most kocsmai bunyót kezdeményeztem itt TTban :P ):
Con Larrodan írta:Előre láthatóan régi rendszer szerint fogunk játszani, de ha összejön egy csapatra való jk akik d20-ban játszanának Sion az emberetek, én csak a régiben mesélek. ^^

Siontól lenne konkrétan kérdésem - mindazok nevében, akiknek nincs új M.A.G.U.S.uk :P - milyen lett az új rendszer? Csak mert én úgy hallottam, hogy nagyon ... gyenge... Így meg hogy d20ra átírták, nekem egyre jobban szaglik, hogy ez hamarosan D&D lesz M.A.G.U.S. cím alatt... 8)
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.08.29. 5:46

Fra Kharlon írta:Gondoltam ennek már nem az újoncoknak topicban lenne a helye, úgyhogy ide áttelepítem (ha tévedtem, akkor vegyétek úgy, hogy most kocsmai bunyót kezdeményeztem itt TTban :P )

Neeeem, naggyon okos döntés volt 8) :twisted: ... :mrgreen:
Megváltoztattam a rangod, és bekerültél a játékosok csoportjába. :wink: ^^
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.08.29. 14:08

Fra Kharlon:
-Nos, az új rendszerről annyit, hogy nem túl népszerű és ennek megvannak az okai.
Sajnos azt kell hogy mondjam hogy hatalmas hibái vannak a dolognak (pl: az hogy kimaradt belőle a tartalomjegyzék, sokat elárul mennyire volt átnézve- átgondolva a dolog....), sokmindent kihagytak, kifelejtettek, sok dolgot több néven tettek bele, ami megbonyolítja a dolgokat, stb. Viszont vannak benne olyan 5letek amiket jó dolognak tartok. Pl. lehet hogy ezért még kapok, de nekem kifejezetten tetszik a dolod hogy a varázshasználók fejlődési irányát akarakter a szintlépéseknél szabályozni tudja. (minden varázslatformához -pl. alapvető tűzmágia- van 1 számérték rendelve, ami mehóghatározza hogy max. milyen szintű varázslatokat lehet benne létrehozni...) Tetszik az is hogy a Kegyeltek (pap és paplovag) nem manapontból gazdálkodnak, hanem az istenüktől függ hogy mennyire támogatja őket és ez nagyban befolyásolja hogylétrejön e a varázslat vagy sem. (Ez elméletileg eddig is így vol, de nem sok papot láttam akinek megvolt a manája és nem jött létre amit akart.Ez most számszerűsítve lett (kegy érték))

Szóval: Vannak benne jó dolgok, de sajnos alapjában véve nincs jól átgondolva, átnézve, és a szerkesztés kriminális... Nem tudom jó szívvel ajánlani senkinek.

Ja és mégvalami: Ilyen nehéz és körülményes karaktergenerálást még keresve is NAGYON NEHEZEN talál az ember. Nagyon erős D&D- s múlttal már megoldható, de kezőknek... :roll:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Skuld » 2005.08.29. 21:45

Con Larrodan írta:Neeeem, naggyon okos döntés volt 8) :twisted: ... :mrgreen:
Megváltoztattam a rangod, és bekerültél a játékosok csoportjába. :wink: ^^

Akkor ezt a széklábat most tehetem vissza... Ehh... Írjátok a számlámhoz 8)
Ez így most necces lesz, mert most egy 2-3 hétig lehet, hogy nem megoldható, hogy neten legyek... :x Majd megteszem, ami rajtam múlik... :?

Sion: egyet kell, hogy értsek, mert ha tényleg bekorlátozták a mágiahasználókat, akkor az már közelít az egyensúly felé :)
Sztem ez meg teljesen racionális a papokkal és paplovagokkal, ha jó a KM :) - lehet engem is utálni :P (és mégmielőtt nyalizásnak venné bárki is: gondolkozzon el mi lenne a végeredménye - hasraütök - egy 15. szintű varázsló - ismét - és egy 20. szintű harcos összecsapásának...? Sztem egyértelmű...)
Nadehogy tartalomjegyzék sincs...? -_-
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.08.30. 9:26

Fra Kharlon: Nos mint mondtam, vannak jó és rossz dolgai is a könyvnek és az általános vélemény az hogy egy jó szerkeszték sokat javított volna rajta...

De a lényeg hogy aki a régi rendszert játszotta az zömében maradt annál, akik pedig eddig D&D-ztek azok általában azt mondják hogy túl van bonyolítva, úgyhogy nem lett túl népszerű...

Azért nem adnám ki semmi pénzért a könyvtáramból a sorszámozott, 51. sorszámú példányomat, de többnyire csak a port fogja (Mikor nem akkor is csak úgy olvasgatom...).

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

Karakteralkotás

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.08.31. 15:28

Nos Con és én átbeszéltük a rendszert és holnap, vagy holnapután rakok fel némi segítséget a karakteralkotáshoz. Egyébként szinte semmit sem változtattunk...

Akkor rövidesen:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.09.02. 6:56

Üdv!

Elnézést kérek az avataromért! Nem talátam még jobbat!
Épp ezért kérdezném: hol találtátok ti a sajátotokat?? Márha nem épp túl indiszkrét a kérdés..
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.09.02. 7:00

Karnelian: http://www.freeweb.hu/goldelflap/

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.09.02. 7:03

Köszönöm!
Te ugye az a Sion vagy?!

(mármint aki más szerepjátékos oldalon ugyanezen a névvel van...)
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.09.02. 13:06

Ha a Star Wars-osra gondolsz akkor igen

Egyébként nem.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2005.09.02. 18:40

Én Ben Samis vagyok :wink:
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.09.02. 21:22

Üdv nálunk Ben...

...Azazhogy Elrolas!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.09.03. 14:59

Üdv az újaknak! Kép
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nuanda » 2005.09.03. 15:19

Sion írta:Fra Kharlon: Nos mint mondtam, vannak jó és rossz dolgai is a könyvnek és az általános vélemény az hogy egy jó szerkeszték sokat javított volna rajta...

De a lényeg hogy aki a régi rendszert játszotta az zömében maradt annál, akik pedig eddig D&D-ztek azok általában azt mondják hogy túl van bonyolítva, úgyhogy nem lett túl népszerű...

Azért nem adnám ki semmi pénzért a könyvtáramból a sorszámozott, 51. sorszámú példányomat, de többnyire csak a port fogja (Mikor nem akkor is csak úgy olvasgatom...).

Sion

Az enyém az 56-os. ( ha jól emlékszem, egy ideje nem volt a kezemben)
Nuanda

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 1 / 300 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok