- Hogy nem leszek e rosszul.
<... Miért szúrtam el ezt az éjszakát. Pedig már...... . Soha többé nem enged a közelébe. Pedig most szükségem lenne rá. Csak egy kis törődésre. Egy kis gyengédségre. Még csak meg se akarom magam dugatni. Csak venne a karjaiba és ellennék én reggelig. Na jó. Akár egy hétig is. ...>
*Leteszi a kezeit az asztalra, karjai közé temeti az arcát, és néha felsóhajt*
<... Most meg mér van ebbe a szobába ilyen meleg? Lehet hogy lázas vagyok? ...>
-Bocsáss meg. Nem akartalak megzavarni. Csak fáj a fejem és ilyenkor nehéz elviselni magamat. Csak nyűgösködök. Szólj ha már teljesen eleged lett a szenvedésemből.
- Ilyenkor eléggé elviselhetetlen tudok lenni.
-Talán kérhetnél rá gyógypuszit,bár ti gyógyitok biztosan jobban tudjátok ezeket a praktikákat ... Nem akarsz ide ülni az ágyra?Ez kényelmesebb mint a szék és talán igy sokkal több ideig birod az önszenvedést...
*Először nem akar hinni a fülének. Tanácstalanul néz az ágy felé aztán kicsit felbátorodik.*
- Mégegyszer az ágyad közelébe engedsz? Bátor vagy. *megereszt egy mosolyt és fürkészi Ryent*
*reakciójától függő tempóban az ágy felé orientálódik és a szélére ül*
<... Lehet hogy még sem reménytelen? ...>
-Hát ezen is gondolkoztam,de mivel az Istenek is ajtót nyitottak neked úgy gondolom,hogy...na mind1.Engem is segitettek az Istenek és nem hinném,hogy pont most cserben hagynának.Hiszek a srosban és ha abban az áll,hogy most kell meghalnom hát akkor bátran nézek szemben vele.Egyébként meg itt van a kardom az ágy mellett ugy hogy nem kell féltened Egyébként is otthon mindig arra tanitottak,hogy kockázat nélkül az élet fabatkát sem ér
*Közelebb araszol Ryenhez. Rámutat mutatóujjával az arcára*
- A gyógypuszit ide kérem.
*Utána lefekszik az ágyra magzatpózban és a fejét Ryen ölébe teszi. Az egyik kezét magához öleli.*
- Na. Most jó. <... Kezdetnek nem rossz. ...>
*A férfi érezheti hogy egy kicsit forró a homloka*
// Dobtam neki egy EGS próbát az útra meg a rossz időre. Roll:0 //
KM esemény Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban Időpont: egy kora nyári fagyos estén Résztvevők: Neela (Quiasse Limenel Umassyras), Sab’dagham Ryen
* Nemsokkal a falas incidens után kopogtatnak az ajtótokon, majd a "szabad jelzés" után a fogadós nyit be az ajtón.
-Jó estét uram! Hölgyem... Elnézést kérek a zavarásért csak azért jöttem, hogy elnézést kérjek a "falas íncidensért", a holnapi nap folyamán kijavítjuk amíg oda lesznek. És elkészült a vacsorájuk is. Hogy óhalytják? Hozzuk fel önöknek, vagy lejönnek elfogyasztani? -Egyébként odalennt nemsokára kezdődik egy kissebbfajta mulatság, amire szívesen várjuk önöket az étkezés után. *
A kopgásra felültettem Neelát és csak utána mondom,hogy szabad.
-Üdvözletem fogadós uram. Részemről itt fent fogyasztanám el.Utána lehet,hogy lemegyek a mulatságra,de ezt még átgondolnám.Köszönöm a meghivását fogadós. És köszönöm,hogy kijavitják a falat.
- Nos hát az a helyzet, hogy egy kicsit elvetettem a súlykot, egy kicsiny testedzést akartam csak folytatni elelvás előtt... Természetesen kompenzálom a károkért amit okoztam.
Leszámolja a fogadós kezébe a kár értékét.
- Sajnálom ezt a kis incidenst. Ha már itt van, tudna nekem pár szót mondani a nőről és a fehérhajú ficsúrról a szomszéd szobában?
- Kérem hozza fel az enyémet is. *felül és nyűgösen a fogadósra néz.*
- A fal szerintem nem olyan sürgős. Ha van fontosabb...
* majd visszafordul Ryenhez.*
- Veletek megyek a látványosságra. Majd összeszedem magam.
<... a gyógypuszi nálunk mást jelent. ...>
- Ma este inkább maradjunk fent. Légyszi.
-Meglátjuk milyen kedvünk lesz a vacsora után mit szólsz hozzá?Talán egy jó kis bál szerűsséget rendeznek lent bár ezt kötve hiszem,de egy próbát meg ér nem? ... Mondja csak fogadós uram mi a mai vacsora?