ja remélem,mert marha jó net van a koliban,csak gépünk nincs,mert a régi elromolott...egy celeron 300-s volt 8mb video card 3 gb hadd 322 mb sd ram...Ezek után azt hiszem,hogy az előbbi konfig csúcs lesz Pedig a régi géppel is nagyon jól elvoltunk Filmet tudtunk nézni 1-2 jó játék is elment rajta...igazán nem volt rá panasz mig el nem romlott
Azta nálatok aztán teljes szerep csere van Persze szerintem simán jöhet és női karival is nyugodtan beszállhat.Amihez csak a kedve tartja Örülök neki,hogy nem csak én gondolom,hogy van feeling
Egyébként csak úgy megsugóm,hogy most is nagy szar keverés van csak még nem tudsz róla vagyis remélem,hogy nem tudsz róla
A szarkeverésről tudok csak a mibenlétéről nem. De ez így jó.
Amúgy felváltva szoktunk játszani. Múltkor a boszijával élvezkedett a szerencsétlen bajvívómon. Szadista egy mágusos tud lenni. Mármint érzelmi viharokat kelt de profin.
A való életben is egy nagyszájú boszorkány. Ezért is van megpecsételve az én sorsom is.
De hogyis nem Remélem még nem tudod pontosan,hogy milyen kasztúval vagyok Na meg azért lesz még pár meglepi
Rendben.viszont 4 kor biztosan nem leszek,mert akkor épp uton leszek hazafelé és a kocsiban nincs net...de gáz mi? Egyébként ha bekötötték már a netet,akkor várhatóan 7-8 fele tok csak majd feljönni vagy talán vmivel korábban....