- Az más. Ők egyszerűen ügyesek, és nagyon képzettek. Ez meg extázis.
<... méghogy ellanapapnők. hogy hasonlíthat hozzájuk. Végülis. Nem mindenki hálhat boszorkánnyal. Nincs összehasonlítási alapja. De legalább tájékozott. Bár nem tudom hogy ez jó vagy rossz.. ...>
-Azt hiszem,hogy egy olyan harcos szellemű és egyszerű embernek mint én bőven elég egy pappnő is ... Tényleg nincs ilyen hely,ahol ilyen extázist tudnak nyujtani egy elfáradt vándornak?Szivesen kipróbálnám egyszer
<... itt vagyok az orrod előtt te bamba. Nem szúrom ki a szemedet? ...>
- Szerinted ha lenne ilyen hely akkor ki érne oda először. A pyarr inkvizíció, a domvik inkvizíció, vagy az ordaniak?
- Szép is lenne a világ ha emelt fővel flangálhatnánk az utcán. *elábrándozik*
<... amúgy meg már rám férne egy kis ölelésmágia. Hmmmmmm. ...>
-Mondjuk az is igaz.De ha csak egy sima bordély lenne,ahol a lányos nagyon is ügyesek abban,amit csinálnak szerintem akkor senki nem gyanakodna ilyenekre...És ha mondjuk még jó helyen is lenn,akkor meg pláne nem kerülne oda a Pyar,Domvik és az Ordani inkvizició...Nem is tudom-kicsit elgondolkodik-talán Abaszisz vagy Toron ideális hely lenne
- Meg mi nem vagyunk kurvák. *egy kis sértődöttség hallatszi ki szavaiból*
- Figyelj! én fázom. Lehet hogy maradt nyoma a kinti hidegnek. <... Jó lenne ha felmelegítenél. ...>
*nézi a férfi reakcióját*
<... Mondjuk arra gondoltam hogy magaddal takarsz be. ...>
- Nem modja senki hogy kurvák, de mindenki tudja. Csak azért mert az egyházuknak gyűjtenek így pénzt, nem minősül át szent feladatnak.
"a szex nem piszkos. Kivéve ha igazán jól csinálják"
- De köszönöm. *Feláll az ágyról és megkönnyíti hogy Ryen felsegítse rá. Összehúzza magán, majd lekucorodik az ágyra.*
- Nem azt mondtam, hogy rosszul csinálják csak nem tudom miért kell szent maszlaggal körbetekerni a kurtizánkodást. <... folyassunk cukormázat a sz*rra. ...>
*két perc után leveszi a kabátot, arra fogva hogy melege van. Gyöngyözik a homloka is.*
Furrán nézz Neelára.Egyik percben azt mondja,hogy fázik holott nincs is hideg a másik percben meg azt mondja,hogy meleg van és gyöngyözik is a homloka...
Pontosan tudom,hogy mit akarsz kedvesem,de nem hinném,hogy ez ma este sikerülni fog azok tuána amiket tettél.-gondolja magában...
-Nem tudom...engem nem igazán érdekel,hogy milyen szöveggel tekerik körbe azt amit csinálnak...szerintem egy olykor megfáradt utazónak ez ne mis fontos.
- Nem érzem jól magam. Kicsit szédülök. Azt hiszem át kéne mennem a szobámba kotyvasztani valamit. Visszajöjjek még vagy aludni akarsz? *választ nem várva feláll, és az ajtóhoz sétál. Nagyon kicsit instabil. Kinyitja az ajtót és kifelé indul. <... Akasztják a hóhért. Megbetegszik a gyógyító. Hát ez jó. ...>
-ha tényleg ennyire rosszul élrzed magad,akkor inkább kotyvassz magadnak vmit.Sajnos csak egy kicsit értek a gyógynövényekhez igy ne mhinném,hogy a segitségedre lennék.Ha bármiben segithetek csak szólj. ... Igen azt hiszem,hogy ledölök aludni.Talán olvasok még egy kicsit.Ki tudja...Kitalálom
Feláll ő is és kikiséri a lányt az ajtóhoz.Ajtót is nyit neki ha valóban távozni akar.
*Visszatámolyog a szobájába, előpakolja a felszerelését, lámpást gyújt, megőröl néhány gyógyfüvet, vizet forral, jól megfőzi és megissza. A homlokába dörzsöl egy kis füvet ami kitisztítja a gondolatait, leül az ágya szélére és vár egy kicsit hogy hassanak a szerek. Mikor egy kicsit kitisztul, feláll kimegy a szobából és visszasétál a hóhajúhoz majd bekopogtat.*
Miután Neela elment rendbe rakja az ágyat hiszen egésze életében sokat jelentett a rend,bár egy kezével megtudná számolnio,hogy mielőtt elindult volna hányszor csinálta meg saját kezűleg.Hátizsákját a dézsa mellől az ágy mellé rakja a törölközőt elrakja kabátját felakasztja.Olvasni már nincs igazán kedve végül is elég sötét van már ahhoz.Majd talán holnap.Még1x ellenőrzi a dolgait,hogy minden rendben van-e majd felül az ágyra és elkezdi átgondolni a mai nap történteket.
Kis idő mulva halk kopogás hallatszik,ami vissza zökenti a fogadó szobájába.
-Gyere be nyitva van.
Miután meglátja Neelát:
-Úgy láttom már jobban vagy.Ennek örülök.Azt hiszem nem mutatna vmi jól ha pont a gyógyitonk betegedne le.
*Kómásan besétál és leül a székre*
- Maradhatok itt? Nem bízom magamban, és úgy sem tudnék aludni. Majd itt elücsörgök.
- Meg a szobám még nincs annyira befűtve. Nem baj?
<... remélem nem gondolja hogy valami rosszban sántikálok. Tényleg rossz ismerkedés volt.
Nem akarok a szobámba egyedül nézni a plafont. ...>