• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 5 / 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.17. 12:47

(ipox)

*Hozzá látok az evéshez!De közben félfüllel halgatom hogy mit beszélnek a pyarroni csatáról!Majd miután megvacsoráztam, ha nem történik semmi érdekes, vagy nem hallok valami érdekeset, felmegyek a szobámba, a fegyvereimet és a félvértemet leteszem az ágyam mellé,a tüskés buzogányt teljesen az ágy mellé rakom ha netalán akció van azonnal fel tudjam kapni,majd bezárkózom a szobába,ellenörzöm az ajtó és ablak zárját és elteszem magam holnapra!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.17. 14:48

(Ybon DiNael)

*Alaposan szemügyre veszi a kalapos fickót, de nem nagyon feltűnően. Próbálja az ablakokon beszűrődő fényben jobban kivenni arcvonásait a széles kalap alatt, de úgy, hogy az idegen ne találja zavarónak. Majd egy kis gondolkodás után úgy dönt, alaposabban is megtekinti ezt a figurát, így leül a másik sarokba, pont arccal az idegen felé. Várja a reggelijét.

<Na, ez meg vajon ki lehet...nem láttam itt tegnap, ezek szerint vagy új, vagy én nem figyelek oda eléggé. Mindenesetre majd kiderítek róla egyet s mást...például először is, hogy kicsoda valójában...de ez még várhat a reggeliig>

*Mikor Lithean kihozza az ételt, viszonylag gyorsan, de kultúráltan elfgyasztja, majd ha végzett, kortyol egyet a reggelihez kapott vörösborból, majd az idegen felé néz, hogy most mit csinál. Egy ideig gondolkodik, hogy vajon hogy is kezdje, de végül úgy dönt, elég tapasztalt ahhoz, hogy ne legyen ezzel gondja. Így hát odamegy a fickó asztalához, megáll mellette.
-Üdvözlöm, Uram. A nevem Ybon, a messzi Észak szülötte vagyok. Ha jól látom, Ön is távoli tájakról érkezett ide szabad megtudnom honnan? Mert most éppen szabadidőmet töltöm, de lassan szeretnék már megint valami feladatot elvégezni, és most ezt keresek itt, a Városok Városában.

*Nem ül le, megvárja, hogy a másik kínálja, vagy hogy egyáltalán reagáljon valamit a megszólításra. Közben megint végigméri, de most sem feltűnő, és semmiképp sem zavaró.

<Na...kabát, kalap, hogy ne látsszon az arca...különös...én sem mutatom az arcomat, de...namindegy, ez valószínűleg az ő magánügye, ezzel most nem foglalkozom...majd egyszer...a ruhája alapján nem tudom mi lehet...de izmosnak tűnik, jó kiállásúnak...majd most meglátjuk...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.17. 15:50

(Grekd Welbyrd)

*A kalapom karimájának takarásában figyelem, ahogy a másik vendég leül, majd engem kezd figyelni. Magamban jól szórakozom a helyzeten. Ha én is megkapom a reggelimet, akkor nekilátok. Mivel ellenségeim tudtommal nincsenek, nem számítok semmiféle támadásra. Amikor látom, hogy feláll és közelít, felemelem a fejemet és ránézek. Végighallgatom a bemutatkozását, felállok és én is bemutatkozom.*

-A nevem Grekd. Én is északról, pontosabban Erigowból érkeztem. Foglaljon helyet, kérem.

*Mutatok arra a székre, amelyik mellett megállt.*

-Azt hiszem hasonló céllal érkeztünk Erionba. Engem se igazán sürget az idő. De én először megvárom, hogy a feladat találjon énrám.

*Elmosolyodok és közben az egyik szabadon maradt székre helyezem a kalapomat, és folytatom.*

-Én egy gyógyítót keresek.

*Felemelem a fejem és az asztaltársam szemébe nézek. Láttatva így a borzalmas sebeimet.*

//Barna szem, rövidre nyírt világosbarna haj, szemmel láthatóan ember.//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.17. 21:06

(Ybon DiNael)

-Honnan szerezte ezeket a szörnyű sebeket? Eygébként én Tiadlanból származom, és azt is tekintem hazámnak. Sajnos nem ismerrem a várost, ezért nem tudok önek mondani egy gyógyítót...de szívesen segítek megkeresni. Megengedi, hogy leüljek?

<Jujjj...szegény ember...már tudom, miért takarja az arcát...ezek a sebhelyek nem teszik túl széppé az arcát...>

*Várja másik válaszát, hogy leülhet-e. Közben kortyol egyet borából, és közben az idegent figyeli.

<Vajon mit tudhat ez az ember? Nem tűnik varázstudónak, de kiemelkedően erősnek sem...nem tudom...megpróbálom kideríteni.>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.17. 21:38

(Grekd Welbyrd)

-Természetesen! Üljön csak le. *Mutatok ismét a székre*

*Várok amíg leül, és csak aztán válaszolok*

- Ön aztán nem kerülgeti a fórró kását, ugye. Ez tetszik nekem. A sebek egy félresikerült varázslat eredményei .... Mielőtt megkérdezi, nem én varázsoltam.

*Mosolygok egyet és folytatom*

-Találtam egy gyógyítót nem is olyan messze. Már csak az a kérdés,hogy mennyire drága és mennyire érti a szakmáját. Az előbb egy feladatról beszélt. Van már valami konkrét,vagy még keresi a megfelelőt?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.17. 22:02

(Ybon DiNael)

*Leül a székre, keresztbe tesz a lábát, előveszi a pipáját, megtömi, és rágyújt. Pöfékelve fordul a sebes arcúhoz.

-Ha nem zavarja...Varázslat??? Nem hiába nem bízom éna varázstudókban...
Akkor jó...és gondolom, holnap felkeresi azt a gyógyítót. Nekem még sajnos keresgélnem kell, mivel én még nem találtam semmi nekem megfelelőt...

*Mondja fejcsóválva, majd az ajtóra szegezi a tekintetét, várja, bejön-e valaki. Közben jó illatú dohányfüstöt ereget.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.17. 22:10

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: Ipox (Nekromat).

Nem történik semmi említésre méltó, azon kívül, hogy a mulatozó társaság egyre népesebb, és többen már kezdenek ilumminált állapotba kerülni. Felmész hát szobádba. Mindent rendben találsz az ellenőrzésed során, majd lefekszel aludni.

Másnap viszonylag korán kelsz, bár a nap első sugarai már átszűrödnek a bíborvörös színű sötétítőfüggönyön. Felülsz az ágyra, és körbeszemlélsz a szobádban. Nem tapasztalsz semmi nagyobb változást, de mintha valami nem illene a környezetbe. Figyelmesen körbenézel újra, majd megtalálod a nem odaillő részletet. Az írósztalhoz tartozó szék mintha kissé elmozdult volna helyéről. Nem nagyon, éppen csak annyira, hogy észrevedd a változást.

Tüskésbuzogányod után nyúlsz, majd óvatosan bejárod a szobát. Figyelmedet nem kerülheti el a levél, ami az íróasztalon hever, de egyelőre fontosabb, hogy megtaláld a betolakodót, ha még itt van. A fürdőszobába és a ruhásszekrénybe is benézel, semmi. Mikor teljesen megbizonyosodtál róla, hogy az ismeretlen behatoló már nincs a szobádban, leellenőrzöd a zárakat, ajtókat, hogy hol jöhetett be hozzád az éj leple alatt.

Az ajtót belülről zártad be, még a biztonsági riglit is ráhajtottad, ami szintén érintetlen. Az ablakok hasonlóképpen belülről voltak bezárva, sérüléseket sehol nem találsz rajtuk. Egy ideig gondolkozol, hátha titkos átjárón keresztül férkőzött be az idegen, de erről is leteszel. A szobák közti távolságokat mindössze egy tízcentis fafal választotta el egymástól, és a fogadósnak semmi előnye nem származna ilyen átjárókból.

Mikor felhegysz a kutatással, megtekinted az íróasztalon heverő levelet, melyben néhény sorról olvashatsz csupán:

"A fák közül les rád,
s érzi lépteid nyomát.
Nesztelenül, óvatosan lépkedj hát,
Míg el nem nyeli őt ismét a homály.
Légy ott, hol a farkasok keresztezik egymást,
és megtalálod kérdésedre a választ, meglásd.
Ha leszáll az éj,
el kell jönnöd, s ne félj."

Aláírást nem találsz. A furcsa versike elolvasása után, pedig néhány rejtély vár megoldásra.Ki tudhatja, hogy itt vagy? Ráadásul először tartózkodol Erionban, így az egész még furcsább. És egyáltalán, mit akarhatnak tőled? Ez mind megválaszolásra vár, de csak rajtad áll, hogy felgöngyölíted-e a szálakat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:17-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.17. 22:12

(Grekd Welbyrd)

*Amikor rákérdez a pipára, csak lazán intek a kezemmel, mintha azt mondanám "Csak tessék"*

-Én tisztelem a varázslókat, de ez az egy jól kiszúrt velem, pedig segíteni akart. Na mindegy. Igazság szerint még ma fel akarom keresni a gyógyítót. 9-kor nyit. Ha van kedve velem tarthat. Aztán esetleg utánna nézhetünk annak a feladatnak is. Ha nincs ellenére a társaságom.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.17. 22:28

(Ipox)

*Óvatosan lépkedek a padlón és valami rést keresek ami egy titkos csapóajtó féleség lehet,főleg a szék környékén keresek!MAjd kinézek az abblakon és megnézem hogy pontosan mit lehet látni az ablakból!Ha nem találok semmit akkor lemegyek reggelizni,mert hogy üres gyomorral nem lehet gondolkodni,de előtte bezárom az ajtót, miután kimentem hogy ne tünjön el semmi esetleges nyom!Kérek a pultostól egy jó kis sűltszalonnás reggelit és szétnézek a kocsmában társakat keresve ehhez a különös feladathoz!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.17. 22:56

(Ybon DiNael)

-Szívesen elkísérem Önt a gyógyítóhoz...és utána keressünk küldetést? Nos, rendben. Csak nem tudom, hol keressük...de ezt majd az alkalom adja. És a társasága nincs ellenemre, sőt, szeretném közelebbről is megismerni, ha nem veszi tolakodásnak.

*Tekintetében a kíváncsiság lángja lobog...közben kortyolgatja orát és nézelődik.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.17. 23:09

KM esemény

A pultos üdvözöl, majd bólint, és szól Litheannak, hogy készítse el a reggelidet. Leülsz az egyik asztalhoz és körbeszemlélsz. Mindössze két férfi tartózkodik a helyiségben, akik egymással beszélgetnek. Annak, aki veled szemben ül, csúnyán heges az arca. Ki háttal ül neked feket csuklyás köpenyt visel, és hátára van erősítve egy Slan-kard.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:17-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.17. 23:10

(Grekd Welbyrd)

*Kortyolok én is az italomból*

-Nagyon köszönöm,hogy velem tart. ... Milyen feladatra vállalkozna szívesen?... Nem veszem tolakodásnak. Kérdezzen bátran. Ha nem bánja, akkor lecsatolom az kardomat az övemről. Kicsit kényelmetlen ha sokat ülök.

*Ezzel felállok és lecsatolom a hosszúkardot. Majd a kalap mellé teszem a székre*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.17. 23:19

(Ipox)

*Figyelem a két alakot a szemközti asztalnál amíg nem hozzák a reggelit és pörög közbe az agyam hogy ki küldhette ezt a levelet hogyan,de a legfontosabb hogy miért és mit jelent a versike ami benne van!Mikor a lány kihozza a reggelit megkérdezem hogy nem tud egy helyet aminek az a neve hogy ahol a farkasok keresztezik egymást, vagy valami hasonlót amiben ez a farkasok keresztezik egymást kifejezés van!
Ha nem tud semmit erről, mikor befejeztem a reggelit, oda megyek a két férfihoz mivel harcosnak néznek ki és talán tudnak valamit erről a versikéről!*

<Ki tudja ha esetleg kalandorok akkor velem is tarthatnak hogy kiderítsük mi lehet ez a titokzatos levél értelme!>
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.17. 23:42

KM esemény

A lány értetlenül néz rád, mikor felteszed a kérdésed. Lithean megrázza fejét, majd elsiet mellőled.

Mikor befejezed a reggelid, és odamész a két idegenhez, azok félbeszakítják beszélgetésüket és kérdőn néznek rád, hogy mit szeretnél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:17-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.17. 23:59

(Ipox)

-Jó reggelt uraim!Elnézést a zavarásért!Ipox a nevem!
-Kalamdozóknak néztem magukat és arra gondoltam hogy maguk tudnának nekem segíteni egy rejtéj felderítésére mivel én nem vagyok idevalósi!

*És átnyújtom először Mediannak a levelet!A nézelődő észreveheti a pajzsot és lándzsát a hátamon az erigowi címerrel együtt!Nem foglalok helyet!Megvárom mit reagálnak!Egyébként a lándzsán és a pajzson kívül nem nagyon látnak mást nálam egy hátizsákon kívül mivel a szűrke csuha színte tetőtől talpig eltakar!Feltünően megnyerő külselyű vagyok 8) és a hajam olyan 15 cm hosszú gesztenyebarna!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 5 / 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...