Én is tok egyet :
Szitu: Jk-k bemennek egy barlangba, egy jungeles vidéken
Jk1: jó... mond csak KM, a fal hogy néz ki?
KM értetlenül.
- Hát normáls... mint minden barlangé
JK2: a falon van moha?
KM Ibloghot tervezett, és azok ugyebár még azt is felzabálják. Bizonytalanul:
- Nos... nincs moha a falon. De a levegő páradós
JK1: jó, akkor a besti szerint Iblogh van itt, mert a moha páradús helyen nőne. A karakterem kivonja a kardját, és pszivel felélesíti a látását.
JK2: szintúgy. Ha valami kerek, kőnek kinéző dolgot látok, nyomban rányomok egy átkot
Nah az ilyen esetekre mondom ezt: ............... no comment
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tudok én is egyet!
Egy JK próbál Pszi-vel(telepátia) kapcsolatot teremteni elájult társával,de ő nem tudja hogy társa el van ájulva!Mikor megpróbálja a telepátiát csak ennyit hall:
<A hívott fél mátmenetileg nem kapcsolható!Kérjük próbálja meg később!>:DDDDD
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Sion írta:Nálunk ez az alap! Ha pedig már meghalt mikor hívod akkor ezt kapod: "'A hívott számon előfizető nem kapcsolható..."
Sion
Ja!:D
Vagy azt, hogy:<A hiba nem az ön készülékében van!>:DDD
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Amikor még nem tudtam felmrni, mennyit ér pontosan egy arany, a játékosok 7 aranyakat találtak útonállóknál És az aranyakból mindenki vett Slan kardot, mert az ETK szerint a legjobb értékekkel rendelkezik. Mindenkinek volt erőkesztyűje, ami +7 erőt adott. Ha kellett pénz, akkor a játékosok leöltek pár orot, akiknek eladták a efgyvereit. Milyen szép is volt..
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
a fegyver eladásból jól meg lehet élni Mi is csináltuk olyat csak azzal a különbséggel,hogy volt egy varisunk,aki mély szütyővel mászkált igy nem kellet pótkocsi kamiont oda vontatni
Skuld! Az munka!
Én ismertem egy srácot, akinek volt egy 2000. szintű óelf varázslója, és egy 501.szintű félelf harcművésze...szal ennél érdekesebb kevés van...
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Mithrill fegyver...az egy jó dolog
Nekem van egy haverom,aki mesélt és a saját karijának akart adni kaland közben egy mithrill full vértet.../forgó mesélés volt/,de aztán keresztül huztuk a tervét
A legistenibb az, ha a Jk 1. szinten aquirok ellen kénytelen harcolni, mert minden mást porrá verne.... az erőkesztyű és a mágikus láthatatlanná tevő köpeny alap dolog, de emellett minden hasonló dolog... mint mágikus csizma.