Üdv mindenkinek
17 éves Saújhelyi vagyok. Már jó pár éve űzöm az ipart, és eléggé sok fórumon regelve vagyok. Mivel iskolába járok, ezért kb este felé vaok fent. A hétvége természetesen kivétel .
Szeretnék egy kalandra jelentkezni!A karakterem adatait kinek kell elküldeni?Légyszi valaki válaszoljon!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
igazából keress egy km-t(akiknek a neveik alatt kalandmester van irva),mert többen vannak és attól függően,hogy melyik kalandban van még hely oda férsz be.Egyébként nézd meg a kalandokat,hogy hol vannak aránylag kevesebben és kérdezd meg,hogy ki az adott kaland kmje...
tényleg mi van a legújabb kmvel,akiről irt wharadak?mintha nem jelentkezne :s
Azt ugyan nem tudom, kiről tett említést Wharadak, de azt hiszem, ha kedves admin-barátaink is rábiccentenek, hamarosan én is indítok egy kalandot, tehát aki gondolja, elkezdhet gondolkozni már most valami frankó kis karakter-koncepción...
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Oh Dianne! Nem várt fordulat! Ennek csak örülni tudok, több ember kap majd lehetőséget játszani!
Remélem azért a most indult kalandban is ott leszel - maradsz - teljes bedobással!
Nos, én is egy játékosjelölt lennék. Magamról talán csak annyit, hogy 18 éves vagyok és nagyjából 6 éve játszok. Álltalában Km voltam, de most szívem szerint játékosként is kipróbálnám magam. Mi is Et alapján játszunk, szóval szerintem nem lesz gond a szabályokkal. Kedvenc karakterem a bárd, de szívesen játszok tolvajjal és lovaggal is. Fúú mit írjak még?? Ja: Remélem hamarosan csatlakozhatok valamilyen kalandba.
énis szeretnék jk lenni meg minden.Szerepjátékok közül csak a m.a.g.u.s.-t próbáltam még JK-ként.Jólenne kipróbálni ezt a formáját is a játéknak.Egy olyan kérdésem lenne hogy megtudná e valaki modnai hogy hova kell/lehet az előtörténetet irni?sajna nem találom.Ja és kedvenc karakterem a lovag.Most egy Darton-paplovagot szeretnék eljátszani majdan.na ennyi voltam.