• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 29 / 72 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 72

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.08. 21:27

( Con Bronta )

* Figyelmesen végighallgatja a lovag mondandóját, majd mikor az áttér arra, hogy mai sem lesz unalmas nap Con kissé eltöpreng*
< Hmmm… talán Nichen tud valamit az indulásunk időpontjáról?!. > * Befejezi reggelijét, rendel egy kupa vörösbort, majd a lovagnak szegezi kérdését:*

- Nichen! Talán történt valami az éjszaka, amiről nem tudok? Talán te tudod az indulásunk idejét? *Figyeli Nichen válaszát, de közben furcsán mustrálgatja Mythart.* <Remélem minden rendben van a dartonitánál! Elég furcsa nekem ma reggel!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.08. 21:33

(Nichen de Azadyr)

*Meglepődik Con kérdésén, de ezt nem mutatja.
-Nem, csak Bedal említett valami olyat, hogy a mai np folyamán indulunk. Mindössze ennyi. Ennél többet nem tudok.

<Nocsak...harcosunk sejthet valamit. Gondolja, hogy tudok Miro és Bedal kapcsolatáról valamit? Pontosabban hogy vannak halvány sejtéseim...meg kell beszélnem Bedallal, hogy Con tudhat-e róla..>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.08. 22:07

(Fekete Mythar)

*Con tanácsán felnevet majd kis arcán maradt mosoljal válaszolja*<jé én ilyet is tudok? :) >

-Nem nem ment a hasam csak a tegnapi nap után úgy éreztem Dartonhoz kell forduljak, és érzem, hogy meg fog segíteni. A bor is ehez kellett.

*Végig hallgatja Con és Nichn kis párbeszédét majd kis izgatotsággal hangjában mégis valamelyest nyugodtan azt mondja.*

-Tényleg ma fogunk indulni? Nagyon jó már nem kell az izgalommentes napokkal szenvednem!

<Végre indulás na megállj Tororn jövök... :D >
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.08. 22:07

( Con Bronta )

* Nichen válaszán még jobban ledöbben:*

- Mai naaap? Hát azért ha ilyen terveitek vannak nem ártana ha velünk is megosztanátok, hogy legalább össze tudjunk szedelőzködni! Mikor akartatok előhozakodni vele? Indulás előtt fél pillanattal? Meg most már biztos, hogy megyünk?
< Na kezd kissé tele lenni a bakancsom ezzel a nagy titkolózással. >
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.08. 22:17

(Nichen de Azadyr)

*Eltöpreng egy pár másodpercig, és csak után a válaszol. Homlokára a gondterheltség és a kétely vésnek barázdákat.

-Nos, erről sajnos nem tudok többet, mint azt az előbb is mondtam, Bedalt kell megkérdezned. Sajnos ha ő titkolózik, akkor nagyon soká fogunk mi fegyverforgatók bármit is megtudni. Én így érzem, remélem, helytelenek a megérzéseim.

*Majd ismételten gondolataiba réved.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.08. 22:46

( Con Bronta )

- Hát talán Ivória kisasszony pontosabban meg tudná nekünk mondani, hogy mikor is akar indulni! *Ekkor a lányra pillant, ki a pultnál áll, majd Mytharra*
- Atyám! Ön van közülünk legjobb viszonyban a kisasszonnyal! Megtudakolná indulásunk pontos idejét? Szerintem kulcsfontosságú kérdéssel állunk szemben. * Rákacsint a dartonitára, majd várja annak reakcióit, s közben iszik egy kortyot kupájából.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.08. 23:01

(Fekete Mythar)

-Renben már én is nagyon szeretném tudni, hogy mikorra kell szedelőszködni. Tényleg nem lenne túl bizalomgerjesztő ha rögtön indulás előtt értesítenének... Akkor ha megbocsátanak.

*Azzal feláll az asztaltól majd Odamegy Mirohoz. Mikor köszön neki ő is láthatja azt a furcsa félmosolyt arcán ami még Con előbbi megjegyzéséből maradt.*

-Jó reggelt Ivoria! Jól aludtál? *Kedvesen a lányra mosolyog, hogy lássa mennyire örül annak, hogy vele beszélgethet.*
-Gondolom már te is tudsz az üzenet visszajöttéről. Remélem nem szomorít el túlságosan, hogy ilyen korán visszaérkezett! Amúgy mikorra tervezed az inlást?

*Hangjábol csak a szeretet és a bizalom árad ki. Egy cseppet sem a gyanakvás. Ezen ő még magában is meglepődik. Talán a lány iránt érzett kettősség miatt van így, de mindenesetre pont úgy beszél mintha évtizedek óta ismernék egymást.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.08. 23:28

(Miro)

**Bedalnak, szomorúan gúnyos hangnemben**
-Még néhány részletet tisztáznom kell a fogadós úrral de biztosítom, hogy azonnal tudomására hozom a legkisebb fejleményt is, Bedal úr.

*Örül hogy nem neki kell kutyagolnia, és méginkább, hogy Mythar szólítja meg. Szimpatikus neki a férfi, morbid kisugárzása** :P ** ellenére is. Kedves hangjába lehelletnyi aggodalmat csempész.

-Köszönöm törődésedet Mythar, de jól tudod, hogy telt az éjszakám. A levelet már tegnap este volt szerencsém olvasni, és úgy határoztam, hogy rögvest indulnunk kell. Az utat meg kell szervezni, én a pénzügyi hátteret tudom biztosítani egy idejig. Ám feltétlenül térkapuval kell mennünk, még hajóval is hetekig tart az út. Annyi időnk meg nincsen. Egy szerencsém hogy a csapatból csak kevesen kérnek fizetést szolgálataikért...

*Mytharra sandít, tekintetében gondterheltség, remény és bizalom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.03.08. 23:44-kor.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.08. 23:37

(Fejszés Lunir)

*Reggel kicsit fáradtan ébred, de egy kis hideg vízzel felfrissíti magát.Vastagabban öltözik fel a hidegebb idő miatt.Hosszú sóhaj tör fel belőle.

<Jajj...vajon mi volt az a fény tegnap?És mi vár ránk ma?>

*Kilép szobája ajtaján, és elindul lefelé lépcsőn.Látja amint Nichen és Con egy asztalnál ülnek, és hogy barátja Ivoriával beszélget.Biccent Conéknak, majd elindul Mytharék felé.

-Jó reggelt kívánok!Jól aludtatok?Már ha nem haragszik meg kisasszony ha tegezem.Tudunk valami újat a feladattal kapcsolatban?Mert tegnap nem került kezembe a levél...

*Kíváncsian hallgatja barátja és Ivoria válaszát.Néha körbe hordozza tekintetét az asztalokon.

/Bocs srácok, hogy nem reagoltam egy csomó ideig, de nagyon megfáztam, és hát nem nagyon tudtam gép elé ülni...elolvastam nagyjából a lényeget, szal nem vok lemaradva(remélem)./
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.09. 0:46

(Bedal Alen)

* Bedal miután meghallgatja a lány gunyoros válaszát, a kérdését a levegőben hagyva elindul Con és Nichen asztalához.*
- Jó reggelt kínánok, elnézéseteket krem a kis lármáért... mindazonáltal magyarázattal szolgálok.
* Kihúzza a széket, majd leül. Gyorsan int a fogadósnak, hogy jöhet felvenni a rendelését.*
- Nos... tegnap éjjel Sogron bölcsességét kértem, hogy világítsa meg az utunk. Sok dolgot... más megvilágításban láttam hírtelen... és elborzasztott, mi si volt az. A levelet elolvasva a legtöbb embernek elsiklik a szeme a fontos résetek fölött... ám nekem sikerült megtalálnom... pár gyenge pontját. Tegnap éjjel... átmentem a kisasszony szobájába. Kérdőre vontam, és komolyan letámadtam, megvádoltam valamivel, amit a Tűzkobrával való érintkezés ihltett meg. A lány nem akarta, hogy közönség elött adja elő történetét... ígyhát koholt indokokkal és megjátszott indulatokkal eltávolított mindenkit a szobából... kivéve engem.
* Bedal itt Nichenre pillant, majd magyarázólag mutatja Connak, hogy Nichen is jelen volt. A fogadós ha kijön, megrendeli gyorsan a reggelijét. (némi tojás zsírmentesebb hússal) Hamar, amikor a fogadós elmegy, folytatja:*
- Ügyesen játszik... nagyon ügyesen. Biztosan tudom takargat valamit, ami nagyon nem jó... és vannak gyanúim, mik lehetnek azok. Azonban nincs semmi bizonyítékom... szaván nem lehet fogni, és nem hat rá az évek során kifejlesztett emberismeretem se. Hiába figyelem a mozzanatait, hiába találok valamit, mely esteeg bizonyíthatná a sejtéseim, egy lökéssel mindig távolabb taszt a megoldástól.... aggasztó... felettébb aggasztó. Ma indulunk.... igen, tegnap este megemlítette a dolgot. Az utazás módját azonban nem tudtam meg.
* Amikor visszaér Mythar megvárja, míg elújságolja, amit a lánytól megtudott, majd komoran elmereng.*
- Toron veszélyes hely. Ha nem is tudok sokat róla, ezt akkor is érzem. Azonban... azonban engem az utam oda visz. A lány nélkül, avagy sem, ki tudja. De itt az alkalom, szinte tálcán kínálkozik... és mégis, bizonytalan vagyok, meg kéne-e ragadni a lehetőséget. Te mit mondassz Nichen? A hölggyel mész? És te Con? Mythar és törp...törp uram?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.09. 13:58

(Carolina con Ragucci)

- Mesélj magadról többet. Azt már tudo, hogy Yllinorból jöttél, meg hogy kalandozó vagy. De mesélj mégtöbbet. Minden érdekel.
*Enged a fogásából és megfordítja a férfit, hogy szembe legyen vele. A fejét megint a mellei közé veszi és át is öleli egyik kezével. A másikkal Syil hátát cirógatja és a lábaival is megint átöleli. Várja a férfi beszámolóját és babusgatja a karjaiban.*
<... Át kell beszélnem a dolgokat Ivoriával. Ez a férfi nem lehet veszélyes. Egyre jobban fáj, hogy titkolóznom kell előtte. Kezdek nagyon belehabarodni. Azért vigyáznom kell. Még a végén ott állok majd a templomban. Juuuuj. Az még nagyon nem kellene. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.09. 15:55

(Nichen de Azadyr)

*Kíváncsian hallgatja a sogronita történetét, hogy megtudjon valami érdemlegeset. Biccent alépcsőn lejövő törpnek, majd ismét minde figyelmét Bedalnak szenteli. Mikor látja, hogy Mythar az asztaluk felé indul, szemeit ráfüggeszti. Megvárja a mondnadóját, csak utána fordul vissza Bedalhoz.
Kérdésére eltöprengve válaszol:

-Szóval tényleg ma megyünk. Helyes. És pontosan mikor?
Szerintem tartsunk mindannyian Ivoria kisasszonnyal...hátha kiderül róla, mit is tervezget valójában. Te mit szólsz ehhez, Con? És neked, Bedal, megfelel így?

*Várja a két kérdzett válaszát.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.09. 16:08

(Bedal Alen)

* Bedal elgondolkozva, még Con elött Nichenek válaszol.*
- Nem tudom, mit higgyek a kisasszonyról... de Ő benne tudom, hogy nem csalódom soha, és azt sugallta, menjek Toronba. Ígyhát követni fogom... Ivoriát... és imádkozni fogok azért, nehogy meglepjen minket... a titkával. Nem biztos, hogy igazak a sejtéseim, az is lehet valaki teljesen mást rejt a finom külső. De ez még a jövő zenéje. Nem szabad sodródni az árral, ez a legfontosabb egyenlőre. éreztetni kell vele, nem az ő döntése volt, hogy vele megyünk, hanem csakis a miénk. Elvégre mindannyian szabad akaratunkból tartunk vele, akármikor elmehetünk.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.09. 16:22

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Reggel
Résztvevők: Mindenki

A fogadóban:
A fogadós látván,hogy lejötettek rögtön hozzátok is küld egy inas fiút,hgoy vegye fel a rendeléseteket aztán nem sokkal később már hozzák is a finom reggeliket és a jó italokat.

Carolin:
A férfi teljesen ellazul és hagyja magát,hogy azt tegyél vele,amit szeretnél.A kebleid közé sülyedve felnéz és rád mosolyog.

-Születésemről nem szivesen beszélek,amert akkor vesztettem el az édesanyjámat.Apámmal útra keltünk és amióta tudom az eszem a világot jártuk.Idővel,ahogy kitanultam a kardforgatás mondhatni társak lettünk és egymással válvetve kerestük a kalandokat és egy kis pénzt is.meg kell élni vmiből...Aztán az idő elhaladt felette és rendeztem neki egy temetést.Azóta egyedül járom a világot...Őszintén bevallom,hogy nem egy rossz életmód,bár néha 2 kaland közt el kell egy kis pihenés.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.09. 20:19

(Carolina con Ragucci)

- És ha esetleg eljutunk odáig, hogy szeretjük egymást, akkor mi lesz? Mert nem hiszem, hogy egy kalandozó csak úgy le tud telepedni akárhol is. Majd együtt járjuk a világot?
És merre jártál a kalandozások során? Gorvikban is voltál?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 29 / 72 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...