• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 24 / 72 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 72

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 22:20

(Miro)

-Még mindíg nem értem mire célzott, de kérem, mondja el konkrétan, ugyanis nagyon zavarba hoz engem ezzel a titkolózásával :oops: .

-Hát...szégyellem magam hogy csak ennyit tudok felajánlani önnek...de két arany elegendő lenne? :oops: :oops: :oops: Nem tudom ugyanis hogy a többiek mennyit kérnek szolgálataikért. Ön nem hallott valamit? Mintha kopogás lett volna...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.05. 22:23

(Nichen de Azadyr)

*Nem alszik túlságosan mélyen, csak félálomban van. Forgolódik, sehogy sem tud elaludni. Így aztán minden egyes mászkálásra felébred. Amikor harmadszorra hallja a döngő lépteket a szobája előtt, mérgesen felkel, és szitkozódva felöltözik.
<Ha már valaki ily későn járkál, mért nem tudja ezt csöndben metenni :x?? Na mindjárt megnézem, ki is ez a bagolya, ki nem tud aludni, és nem tud másokat aludni hagyni sem!Majd én elaltatom :twisted: >

*Másfélezes kardját nem veszi fel, ott hagyja, semmi fegyvert nem visz magával. Kilép az ajtón, körbenéz, és megpillantja az egyik ajtó előtt ácsorgó Bedal Alent. Csöndesen odamegy mellé. Észre sem veszi, fühe máris elpárolgott és kíváncsiságnak adja át a helyét.

-Hát te, barátom, mit csinálsz e késői órán e szoba előtt? Ha meg nem sértelek, panaszkodnék, mivel nem nagyon hagysz aludni. Ezért most büntetésből veled tartok, akárkihez is mész. Én is akarook másokkal beszélgetni a csapatbó, de gondoltam majd reggel. de ha már mindenki ilyen bagoly! 3-szor mentek el a szobám ajtaja előtt, és 3-szor ébresztettek fel!
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.05. 23:10

(Bedal Alen)

* Hallva Nichen közeedését bosszúsan felhorkan magába.*
<... Márcsak ez kellett. Sogrora mondom, a minden lébe kanál fajtája mindent elront... mostmár nem lehet visszacsináli...meglátjuk mi sül ki belőle...>
* Amint a lovag közelebb lép, Bedal fáradt mosolyt ereszt meg felé.*
- Éppen a hölgyhöz indultam... a levél igencsak rendhagyó voltáról akartam érdeklődni. Velem tartassz? nem volt már szívem felébreszteni a társaságot... és úgy vélem egijedne, ha csak úgy becsődültünk volna. Négyszemközt tisztább lett volna, de ha már így alakult, gyere...
* Bedal megismétli a kopogást, majd várja, hogy ajtót nyissanak.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.05. 23:21

(Carolina con Ragucci)

*Gyorsan kimászik az ablakba. A mászókampót olyan helyre akasztja, ahol annyira nem lehet feltűnő első ránézésre, aztán lemászik a kötélen egy métert, a karja köré tekeri a kötelet és elkezd lógni. Csak lóg ott az esőben és ázik. Egy idő után elkezdi unni, hogy a beszélgetés olyan hosszúra nyúlik. Amikor kopogást hall, halkan sóhajt egyet és lóg tovább.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 23:30

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Miro, Bedal, Nichen

Miro:
Sokat sejthetően elmosolyodik.
-nem kell játszania a szerepét.Ugyan nem mondanám magamat tapasztalt kalandozónak,de sok mindent láttam a világból.És érzem legbelül,hogy ön nem az,akinek mutatja magát ;)
...
2 arany?Rendben van,de ha szerzünk bármilyen zsákmányt abból is kérem a részemet.
...
Igen mintha kopogott volna vki.Várjon kinyitom az ajtót ha nincs ellenére.

madj feláll odasétál az ajtóhoz és kinyitja.

-Üdvőzlöm Bedal és Nichen ha nem tévedek...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.05. 23:37

(Nichen de Azadyr)

-Igen. én is pont erre gondoltam. És nem akarlak zavarni, csak te is zavartál, gondoltam, visszafizetem :twisted:

*Majd várja, hogy ajót nyisson valaki. Igencsak meglepődik, amikor Syil teszi meg ezt. Bedal után belép a szobába, és szemét a lányra függeszti.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 23:49

(Miro)

-Nem tudom mire vélni a megérzéseit, de való igaz, vannak titkaim. Jogom van hozzá, mint minden embernek. Amíg nem veszélyeztetek ezzel senkit, addig nem is róhatja ezt fel nekem senki, nemde? Ó, nyugodtan nyisson ajtót, bár nem tudom kik lehetnek az illetők...

-Jó estét uraim, megkérdhetném, hogy önök mit kívánnak tőlem ilyen kései órán? Nem zavarnak, csak kíváncsi vagyok, miért kerestek fel.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.05. 23:50

(Bedal Alen)

* Bedal belép az ajtón. Kicsit meghökken a férfi láttán, ám pár pillanat múlva nyoma sincs ennek a bizonytalanságnak.*
- Igen... Syil'Drun, ha nem tévedek. Elnézéseteket kérem, hogy ilyen későn zavarok, azonban kézhez kaptam egy levelt... úgy vélem ez a hölgyé.
* Bedal azzal a levelet átnyújtja Ivoriának. Eközben szellemnyelven megszólítja a lányt.*
<... Rámtapadt a lovag, így nem beszélhetünk. Gyorsan, rendezzünk egy kis színjátékot elötte, had vigye meg a öbbieknek ahírt. Mindent kézben tartok, csak játsza a szerepét. A gyanú és a bizonytalanság úgyis összekovácsolja őket... még tudni kell mikor indulunk, és késöbb meg kell beszélnünk a továbbiakat! Addigis... Sogron egyengesse utunk!...>
- Hölgyem... tekintve a kényes helyetet, és a levél erősen ironikus, és vagdalkozó hangnemét arra a következtetésre jutottam, hogy Ön és a kedves apuka mihamarabb szeretné, hogyToronba menjünk. Toron igencsak messze van Pyarrontól nemdebár? Messzebb a Fekete határnál is... sokat sejtet kisasszony. Mondja csak, az apukának van már végrendelete? Kérem, ne vegye sértésnek, de érdeklődni szeretnék az örökösödési szokásaik felől...felettébb érdekesnek találom a levelet, főleg a hozzám címzett taktusát. Makulátlan szintén. Tudja mit? Ha mindezekre választ adott, akkor elmondom, mit fogok tenni. Tudja, én nyíltam előhozakodok szándékommal, és elmondom késöbb mi a véleményem. De elöbb ön jön.
* Bedal ravaszkás mosollyal huppan le valahova, nem várja meg, amíg a lány hellyel kínálja. Ügyel arra, hogy yganakvónak és ellenségesnek látszódjon. Újjait sátorszerűen összefűzi, és kemény vonásokkal az arcán várja a lány válaszait.*
<... Addig jó, ameddig nem ismernek ki. Nichen és a többiek is csak így irnyíthatóak. Mindig lennie kell valami meglepetésnek!...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.06. 0:17

(Miro)

-EZ NEM LEHET IGAZ!

*Bedal sértő szavait hallva nagyon besértődik a hirtelen offenzívára, hófehér pofija enyhe rózsaszín árnyalatot ölt.

-MAGA MI A FÉSZKES FENÉT KÉPZEL? MIT ÁLLÍT MAGA? NETÁN AZT, HOGY APÁM BIRTOKÁRA FÁJ A FOGAM VAGY MI? EZ TŰRHETETLEN! EZT NEM HAGYOM SZÓ NÉLKÜL!

-Elnézést uraim...kérem most fáradjanak ki. A levelet nyugodtan elolvashatják, szerintem nem fognak semmi kifogásolhatót találni benne. Ezt Bedal úrral szeretném lerendezni, négyszemközt. Köszönöm megértésüket.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.06. 0:25

(Bedal Alen)

* bedal emosolyodik a hírtelen kitörést hallva.*
- Maga leplez valamit. Ne játsza meg nekem magát, és nem érdemes a sértődöttet játszani. De úgyis kiderítem, ki maga valójában. Végre előbukkant valaki a mélyről. Ez is a kedves pyarroni úrhölgyecske? Kétlem. Láthatod Nichen, alapozott a gyanúm. Kettesben? Jól van. Hallom nem akarod, hogy a mocskos részleteket hallják a többiek. Jól van. Én kérlek meg szépen téged Nichen, és téged is, Syil'Drun hogy legyetek olyan szívesek, és menjetek ki pár percre. Elnézéseteket, hogy elrontom az estéteket, de muszály kiugrasztanom ezt a valakit a bokorból. Ha megbocsátotok...
* Bedal azzal kitessékeli a társaságot az ajtón. Megvárja, míg azok kivonulnak, majd bezárja az ajtót. Ravaszkásan mosolyodik el.*
- Nos... mit szólsz? Megfelel efféleképp a színjáték? Az örökséget hajhászó hatalomra éhes hölgyecske, aki politiai fogásokkal az apát ki akarja zsebelni?

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.06. 0:46

(Miro)

*Sértődött fejet vág, de mégis mosolyog egy picit.

-Rendkívül szellemes. Most mindenki utál. Bee.

-Nos, akkor mondd, miért kerestél fel ilyenkor? A részletek miatt?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.06. 0:54

(Bedal Alen)

* Bedal szélesebbre húzza a mosolyát.*
- A harag, az útálat összekovácsolja az embereket. Neked csapat kell, és hidd el jobb az, ha legalább akad olyasvalaki, aki összefogja neked. A Tűzkobra világossá tette számomra, hogy neki tetsző dolog a Toroni út. Állok szolgálatodra... fejvadász. Nem érdekel Pyarron, és nem érdekel a jutalom vagy a pénzed. Sogron kijelölte az utam, ezt fogom járni. Mostantól nincs titkod elöttem. Semmi, amiről ne kelljen tudnom. Több kérdésem is lenne: mikor indulnánk, és hogyan mennénk? Mi is pontosan a dolgunk Toronban, és hogy jön a képbe a klánod? Miért pont Toron, és mennyi igaz a megseppent pyarroni úrhölgyecske történetéből? Láthatod, van kérdés bőven... és akad válasz is, úgy sejtem. A színjáték pedig úgy vélem, a legjobb erőssége közé tartozik. Ha nincs ellenére, folytathatnánk. Az előzőek fényében természetesen. Nos... a válaszok.
* Bedal ölbe tett kézzel figyeli a lányt. Vonásai megint megkeményednek, ügyel rá, hogy ne látszódjanak vegyes érzelmei.*
<... Ez az újkeletű bizalmatlanság a fjvadász ellen... nem szabad, hogy más megsejtse. Abban viszont biztos lehet: nem fogom senkinek elmondani az iazat. Nem, ameddig Ő azt nem mondja. Bárcsak megtehetném... nem rosz emberek ezek. De a szükség, és még valami annál is nagyobb horderejű dolog nem engedi...>

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.06. 1:15

(Miro)

-Ne magázódjunk. Sogron jelölte az utad és mivel megegyezik az enyémmel, együtt fogunk működni. Holnap reggel kell indulnunk, minél korábban. A klán úgy véli tudni, hogy az események felgyorsultak. Semmi biztosat nem tudtak mondani, mi leszünk Pyarron szeme. Könnyen lehet, hogy katonai lépésekről van szó, vagy szakrális eredetű változásról...bármi lehet az ok. Egyetlen biztos pont van, hogy Toronban valami készül. Valami nagy. Nekünk kell kideríteni, pontosan mi is az. Az ugyan igaz, hogy a színjátékot erősségemnek tartom, de dolgomat jelentősen megnehezítette, hogy semmi alapja nem volt a szerepnek amit játszottam. Ivoria al Anaiss sosem született meg, az egész az én agyam szüleménye, az egész egyszerű szerepjáték. Ezért csúszhattak be hibák a képbe, amiket gyakorlott szemeddel kiszúrtál. Semmi sem tökéletes, még az Istenek sem. Bár ezen gondolom, sokat vitatkozhatnánk :P . Hevesen elgondolkoztam, hogy most mitévők legyünk, hogy kéne folytatni. Színészkedni ugyan elég jól tudok, néha túljátszom a szerepem, és nem rendelkezem mély lélektani ismeretekkel. Ezért gondoltam, megkérdem tőled, mit tartasz megfelelőnek, avagy mit "beszéltünk meg négyszemközt" . Mit terveztél amikor ezt a színjátékot elkezdted? Ha rosszul csináljuk, lehet hogy az egész elbukik, és nem jönnek velünk Toronba. Én úgy érzem, kicsit túlzásba vittük most. De hallgatlak.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.06. 11:25

(Bedal Alen)

* Bedal kissé elgondolkozva.*
- Igen, együtt kell működnünk... az bizonyos, a többiekre nem tartozik a klánod ügye, nekik nem kell tudniuk, milyen játékba is csöppentek. Nem mondhatnám, hogy nagy tapasztalatom van az ilyesmiben, de magam is tapasztaltam már, hogy eljárhat egykét száj, és igen nehéz utána elhallgattatni... nos, úgy vélem egy igen kézenfekvő szerepet kell játszanod: egy nemeshölgy, aki apja kalandozó, és megmérgezték. A merénylőt maga fizette, aki Toronban lelt menedéket. Az apa emberei a kisasszony nyomában, árgus szemekkel figyelik minden mozdulatát. A kisasszonyra az apa nem hagy sok mindent, becsületes ember lévén azt szeretné, ha lánya tehetős, de nem annyira, hogy ne kelljen a pénzzért dolgoznia. Ígyhát a kedves kisasszony méregkeverőt fogadott fel, hogy a kedves apukából pénzt sajtoljon ki. Hamarosan megbomlik az apuka elméje, így a rendkívül ritka méreg hatására erősen befolyásolható lesz, majd nagy kínok közepette meghal. A nő időhúzásképp Toronba utazik, hogy felkeresse a merénylőt, és egy takaros csapatot keressen ehhez, Erionba jön. Beadja a szegény úrhölgy történetét, aki szeretett apja gyilkosát kutatja. A történet továbbfűzhető, a vége bármikor variálható. SZemélyeden múlik csupán, hogyan csavarod kedvedre. Az én szerepem, hogy végig fenn tartsam a gyanakvást, a te szereped, hogy okot adj rá, és látszólag elbizonytalaníts néha. Meg kell játszani, hogy egyre közelebb kerülök a titkodhoz, erre neked mindig távolabb kell löknöd egy ügyes húzásssal. A levél ilyen volt. A ma estével megint elhintettem a bizonytalanság magvait a többiek közt. És ez így is fg maradni. Ráveszem őket, jöjjenek veled, mondván a nagyhatalmú apa bérencei kedvüket szegnék úgyis a szökéstől. Ígyhát mindenki kénytelen kegyeddel tartani. Úgy vélem, ez az álca a legtökéletesebb jelen esetben. Én egészen máshogy közelítettem volna a csapat felé, de ez nem az én dolgom. Az eseményeket nem lehet visszatekerni. Gazdálkodjunk abból, amink van: én az eszemmel és nyelvemmel, te a tiéddel. A többiek fegyvere kardjuk, ha ügyesen forgatjuk a lapokat, nem tudják meg sosem, mi is történt. Igen, tegeződhetünk, de én javaslom, inkább a látszatból magunk közt is fel kell venni a tvolságtartást, nehogy akaratlanul is beidegződjön. Magunk közt se lenne szabad ilyen dolgokról beszélni, mert sokszor még a falnak is füle van... kis híja volt, hogy Nichen rájött, mit is tervezünk. A mai estéről csaak annyit kell tudniuk, elmondtál nekem egy apró részeletet. Hogy a nyomodba vannak, figyelnek téged apád szolgái. Így végleg rögzítjük őket a küldetéshez. Jut is eszembe... Toron nagy ország, hova is megyünk azon belül? Tudod, előre fel kell készülnöm az útra, mert igencsak... veszélyes hely a magamfajtának. A Tűzkobra ottani papjai... eltérően gondolkodnak hozzánk képest, kétségtele, ők is az Ő kegyét élvezik. Ennek fényében illő lenne... hozzájuk hasonlatos öltözéket keresnem. Ha megbocsátassz, még indulás elött felkeresek egy szabót. Carolina hol van? Visszament a szobájába?
* Bedal miközben beszél, szemügyre veszi a szobát. A leheletfinom bizalmatlanság még mindig lelkében feszeng, bár egyre jobban tudni véli, ettől sosem szabadulhat, jelleme részébe épült. A lányt figyelmesen végighallgatja, majdha végez, az ajtóhoz lép, megnézve van-e valaki, aki hallgatózik. Utána visszalép a lányhoz, tovább folytatva az eszmecserét.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.06. 15:46

(Nichen de Azadyr)

*Odakint Syilhez fordul:
-Nos, mit szólsz ehhez? Azt reméltem pedig, hogy Bedal nem akar minket kijátszani a hátunk mögött. Egyre jobban kezd zavarni, amit csinál. Pont most kell neki Ivoria kisasszonnyal beszélnie, ilyenkor, amikor nagy valószínűséggel senki sem szól közbe...Roppant idegesítő szerintem, és gyanús. Valamit tervez. Ki kell deríteni, hogy mit. Ja, és elnézésedet kell kérnem, mert amikor tegnap a szobádban jártunk, nem üdvözöltelek, meg semmi. Kérlek bocsáss meg ezért az illetlenségért. A nevem Nichen de Azadyr. A te nevedet engedelmeddel már tudom. Szabad kérdeznem, honnan jöttél ide közénk? Ha nem bánod, gyere be a szobámba...vagy túl késő van már az ilyen beszélgetésekhez?

<Na, Bedal ez ügyes volt...de jössz te még az én utcámba...hogy Darton rogyassza rád az eget! :twisted: Akkor is kiderítem, miben sántikálsz azzal a nőszeméllyel. Mindig is távolságtartó és gyanakvó voltál, nem tagadhatom...viszont most elvetetted a sulykot...pofátlan és nyíltan ellenséges még sosem voltál...Ivoria...ő nem tudom, mit gondolhat erről...Bedalnak meg nem ártana egy jó nagy pofáraesés...de ezt majd a többiekkel megbeszéljük holnap.>

*Kicsit morcos az incidens miatt, ez nem látszik rajta,ilyenkor is hangja kimért, megfontolt és nyugodt. Syillel szemben normálisan viselkedik. Odalép a szobájához, benyit, majd beengedi Syilt. Elsőre láthatja a viszonylagos rendet, az ágy mellett a szép mívű kardot, és a táskáját. Azonnal hellyel kínálja a másikat.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 24 / 72 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...