• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új-Pyarron - A második manifesztációs háború elsõ etapja

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 13 / 27 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.03. 22:40

KM(Bemesélő): Limenel
Helyszín: Al Abadana, az oázisok városa
Időpont: Psz. 3692, kora tavasz
Résztvevők: Pharae Dashir (Hakea Ello)

*Álomszép dzsad lánynak fogtad meg a támaszkodó karját. Elmosolyodik a bocsánatkéréseden.*
- Semmi baj. Majd megszokod a női testek érintését. Lesz benne részed elégszer. A nevem Shalima. Az emír engem jelölt ki, hogy bevezesselek az itteni életbe. El foglak kísérni Hamedbe. Nem szeretném, ha ellenségeskednénk. Én tudom, hogy hol a helyem. Majd idővel a tied is kialakul.
*Közelebb húzódik hozzád és megsimogatja az arcodat.*
- Gyönyörű vagy. Biztosan sokáig a kedvence leszel. Most pedig aludj. Ki kell pihenned magad az útra. A hangokból ítélve elégé kimerülhettél. Ne félj. Itt biztonságban vagy. Majd én vigyázom az álmodat.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.04. 1:41

(Pharae)

-Köszönöm, Shalima. Kedvességeden sokkal inkább csodálkozom, mint ha gyűlölködve néznél rám. Általában ilyen reakciókkal találkoztam, többek között itt is. Féltem, hogy nagyon egyedül fogom magam érezni távollétében. Hogy érted hogy hozzá fogok szokni?

*Arcán látszik, hogy nagyon zavarban van, szemeit alig meri a szép lányra emelni, már a gondolat, hogy ilyen közel van hozzá felkavarja. Úgy érzi magát, mint egy kamasz az első aktus előtt, pedig már volt szerencséje kipróbálni az azonos neműekkel való közösülést többekközt toroni orgiákon. Beleborzong a gondolatba, félig kellemesen, félig kellemetlenül, mikor a lány megsímogatja az arcát, elpirul ismét és libabőrös lesz. Megérzi lágy, kellemes auráját, ösztönösen közelebb húzódik hozzá, mikor azt mondja, hogy őrzi az álmát, rámosolyog, orrával megböki Shalima hasát, fejecskéjét hozzádörgöli és mosolyogva elszenderedik ölében.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.04. 8:39

(Dyen di Lauren)

Csodálkozik egy kissé azon,hogy a hosszúéletűek is velük jönnek.Nem tudta volna elképzelni,hogy egyszer a könnyűléptüek összefognak az emberekkel,akiket annyira lenéznek egyesek.Ugyan akkor azt sem,hogy a krániakkal összefog Pyaron...na meg találkozik egy kráni messorral.Ekkor gyorsan megrázza a fejét,mert egy kicsit eltért az eredeti gondolatmenetétől.
Amikor megérkeznek a Hat városszövetség területére figyelme még jobban fokozodik.A nagy udvarháznál szól az ajtóban álló őröknek,hogy küldjék el a bámészkodokat.Nincs szükségük egy a tömegben megbuvó orgyilkosra,aki szabotálni akarja a tárgyalást....
Aztán az istálóba vezeti a lovát.Megpacskolja a nyakát elf nyelven megköszöni a mai szolgálatát és hogy pihenjen,mert holnap ismét csak nehéz nap áll előttük.Az udvaron belül megnézi az örök pozicióját és a szemével keresi a 3 kráni fejvadászt.1-1 őrt elhelyez azokra a helyekre,ahol úgy gondolja,hogy könnyen betudna lopakodni egy orgyilkos.Miután végzet leveszi a lováról a hátizsákját és elindul felfelé a szobája felé.Ott a kardokat hosszú köpenye alá rejti majd az ebédlőbe megy.Megáll az egyik sarokba és figyel.Ha a fontosabb zemélyek nincsenek lent egy külön asztalnál,akkor kis idő után felmegy az inkvizitor és a főpaphoz és halkan bekopog.

-Jó estét atyák.Ne haragudjanak,hogy zavarom szeretném megkérezni,hogy minden rendben van-e.Szeretném ha szólnának mielőtt neki állnak az ételnek.

Ha minden rendben van,akkor lemegy a konyhába.A szakácstól kér egy kis jeget egy tálban és 2 személyes vacsorát a szobájába.A konyhába megnézi,hogy milyen alapanyagokból dolgozik a szakács.Nehogy a delegáció hasmenést kapjanak...illetve megnézi,hogy van-e vmi gyanus dolog,bár erre nem lát sok esélyt,hogy szem előtt hagyják,de jobb vigyázni.
Mikor a főpap(k) szól neki,akkor felmegy és ellenőrzi az ételüket.Mindegyikbe belekeóstol egy kicsit.

-Ne haragudjanak atyák,úgy vélem jobb félni mint megijedni.

Ha nem érez semmi rendelenéséget egy 5 perc után,akkor elköszön tőlük és jóétvágyat kiván nekik.
Felmegy a tetőre is és oda is állit néhány őrt,amennyiben lépcső vezet felfelé.
Miután elvégzet minden óvintézkedést visszamegy a szobájába.A vacsorát és a jeget az asztalra rakja majd leül az ágyra, előveszi a fegyvereit és ápolgatja őket.Ahogy apja is mondta:"...az ember legjobb barátai..." főleg hogy ezek a pengék már számtalanszor megmentették az életét és ezt csak úgy tudja meghálálni ha minden nap ápolja őket.Kinyitja az ablakot.Kinéz a holdfényes éjszakába és szellem nyelve üzen Nadyrának.

-Ha végeztél az óvintézkedéssel szeretném ha bejönnél a szobámba.

Aztán eláll az ablaktól,de nem csukja be.Leül az ágyra és amig megérkezik a lány folytatja a pengék tisztogatását.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.04. 10:35

( Erlon Arts )

* Ő is a csapat közepén lovagol Berni lovag mellett. Figyeli a táj változásait, valamint a csapat mozgását.* < Hmmm… micsoda csapatba kerültem!? Életemben nem gondoltam volna, hogy egyszer Pyaron, Krán és az elfek küldöttei egy csapatban fognak lovagolni! Szerintem ők sem! Mondjuk úgy tűnik, hogy a nagyúr tényleg rendet akar és meg fognak torolni minden összetűzést. Remélem Berni is tarja az Adron papnak tett ígéretét és nem szítja a feszültséget> * Egy darabig csendben lovagol, majd már kissé kezd unalmassá válni számára ez a monoton, hang nélküli lovaglás. Dél fele húzz egy korty italt butykosából, majd átnyújtja a mellette haladó uwelitának.*

- Egészségedre Berni barátom! * Miután az öreg is iszik a finom nedűből, visszacsatolja övére a butykost.* Na mit szólsz? Jó érzés újra útra kelni! Tudod egy szép nóta jutott eszembe, de nem biztos, hogy mindenki örülne annak, ha én rákezdek itt énekelni.

* Estére Arginsalo városát elérve, kissé büszkeséggel tölti el a városiak figyelem és áhitatos tekintete, majd az udvarház udvarát megpillantva megörül Erlon, hogy pihenni is fognak, ráadásul még ételt is kapnak. Leszáll lováról, lenyergeli lovát, majd megitatja. Az udvartartás hátsó részén még szénát is talál, melyet lova elé veti, majd ő is valami vacsora után néz és Berni lovaggal együtt elfogyasztják a felkínált étket. Miután degeszre tömte hasát körülnéz a díszes társaságon.*< Na ezt nem fogják elhinni az erigovi ismerősök! Kráni, pyar és elf harcosok együtt esznek! Na kissé dobjuk csak fel a hangulatot! Eszembe jutott egy jó kis dal a barátságról!> *Lecsatolja hátáról lantját, majd miután ujjait megmozgatja elkezd egy halk és lágy bevezető muzsikát játszani. Szétnéz és ha nincs ellene senkinek kissé hangosabban és erőteljesebben pengeti lantjának húrjait, s közben gyönyörű baritonján közös nyelven énekel egy vidám dalt, mely a barátság és annak fontosságáról szól! Körülbelül fél órát játszik hangszerén, majd egy szabad asztalt keres, leül és pipáját megtömi, majd szürke füstöt eregetve és új naplójának első oldalára kezd írni erv nyelven. Betűit szépen formálva……. Miután végzett naplója írásával Félrevonul egy nyugodt helyre, hol leheveredik és álomra hajtja fejét, de még mielött elaludna üzenetet küld előljárójának a nap eseményeiről.*

// Első oldal:

Psz. 3692 Tavasz elő 1 élet napján ( Új-Pyaron )

Eme iromány Erlon Arts észak dalnokának naplója, mely tartalmazza a dalnok Dél ynevi útját Psz. 3692-től, tapasztalatait, az amund hordák elleni harc történéseit és a NAGY déli szövetség megalakulását.

Idegen! Ha eme napló véletlenül kezed ügyébe kerül, az azt jelenti, hogy gazdája halott! Légy bátor és kitartó! Vidd el a naplót Brendvan Erlonat- nak, kit Erigowban kereshetsz fel! Ő Az Erigowi bárdok szövetségének feje! Nagy jutalomban részesülsz, ha ezt megteszed!

Második oldaltól kezdve:
AZ IDŐ HIÁNYA ÉS A REGOK TARTALMA VÉGETT, CSAK CÍMSZAVAKBAN KÖZÖLNÉM A NAPLÓ TARTALMÁT!

Psz. 3692 Tavasz elő 1 élet napján ( Új-Pyaron )

- Megérkezés Új- Pyaronba
- A kráni küldöttség találkozója a pyaroni delegációval
- Megimerkedtem Berni lovaggal és az ő segítségével csatlakoztam a El Hamedbe tartó küldöttséghez.

Psz. 3692 Tavasz elő 1 pihenés napján ( Arginsalo )

- Délelőtti órákban megérkezett az elf küldöttség is és útnak indultunk!
- A pyar, kráni és elf harcosok leírása kik a menetben részt vesznek. Fő hangsúlyt fektetve a Nagyúr és a három „furcsa módon” érkezett kráni leírására.
- Első nap végén megérkeztünk a Hat város szövetségének Arginsalo városába, ahol lepihenünk éjszakára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.03.05. 10:22-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.04. 17:52

Helyszín: Új-Pyarron városa, a városi gárda laktanyája
Résztvevők:
Dyen di Lauren (Schinter)
Lywellion Siannodel (Meridian)
Erlon Arts (Joe Lyon)

Lywellion Siannodel:

*Lovad is nagyon hamar hozzászokik új gazdájához. Érzed, hogy jót tesz a kapcsolatotoknak, hogy ennyit törődsz vele. A Dreinapap az ebédlő egyik pontjára mutat, ahol meglátod a keresett félelfet. Éppen nekiáll zenélni.*

Erlon Arts:

*A közönségnek nagyon tetszik a játékod. A pyarroniak a dallamra még dölöngélnek is. A végén a főpap és a nagyúr is megtapsolja a játékodat. Az egyik beosztott katona vacsora után mindenkinek kiosztja a szobákat.*

Dyen di Lauren:

*A három kráni fejvadász közül egyet a nagyúr mellett látsz. A másikat és Nadyrát sehol sem találod. Az őrök munkáját kisegíted és beállítasz még hármat a gyengébb pontokra.
A főpap és kísérete az inkvizítorral együtt lent esznek a többiekkel. Már elkezdik az étkezést, úgyhogy inkább nem kellemetlenkedsz a mérgezési ötleteddel. Láthatóan nem fordul le senki a székéről habzó szájjal. Téged is maguk közé hívnak enni. Vacsora után Nadyra küld vissza neked üzenetet.*

*** A nagyúr szállását ellenőrzöm. Tíz perc múlva legyél az istállóban. ***
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.04. 17:59-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.04. 17:58

(Dyen di Lauren)

Megköszöni az invitálást és leül vacsorázni.Vacsora után elköszön a jelenlevőktől.felmegy a szobájába,ahol felcsatolja szereteit kardjait kér egy kis jeget,amit egy vászondaraba tesz majd elindul az istáló felé.
Bent az istálóban egy szénakazal mellé kellemesen elhelyezkedik és egy könnyed dallamot játzsik az elf hangszeren.Várja,hogy megjelenjen a semmiből Nadyra....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.04. 18:09

*Magához húz a lány és az ölébe vesz. Simogat amíg el nem alszol. Mikor felébredsz, még mindig az ölében fekszel. Már sötétedik.*
- Nemsokára indulnunk kell. Kapsz normális ruhát. Kipihented magad? Hosszú utat kell megtennünk.

-Szerintem tudod, hogy mire mondtam, hogy majd megszokod. Az emír előbb utóbb megun minden háremhölgyet. Persze szeretkezik velük is, de nem szentel már nekik annyi figyelmet. Csak rajtad múlik, hogy meddig leszel a figyelme középpontjában. Mivel nagyon jól vigyáz arra, hogy más férfi ne érinthessen minket, ezért hamar eljutunk arra a pontra, ahol egymás gyengédségét keressük.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.04. 18:28

(Pharae)

*Úgy szuszog, mint egy sündisznó. Nagyon ki van fáradva, jól esik neki a símogatás, hamar elszenderedik. Nem is gondolkodik a következményeken és a dolog veszélyein. Sokkalta frissebben ébred, a kimerítő nap után jó hosszan aludt. Nagyon felkavarták az események, főleg az, hogy most nem ő irányít, abszolút alárendelt szerepe van egy férfi életében. Nem hiszi, hogy meg tudja szokni, a női kezek érintése viszont nem zavarja különösebben, ugyan tudja, hogy nem is hasonlítható össze a férfiakkal való közösüléssel, már régen túl van az ilyen irányú lelkiismeretfurdaláson. Látott ennél sokkal természetellenesebb dolgokat, ilyesmin nem akad fenn. Sőt, lehet hogy még élvezni is tudná.

-Még mindíg ittvagy...nem hazudtál, vigyáztál rám. Nem tudom, hogy viszonozhatnám kedvességed, remélem nem haragszol. Az emír egy despota, nem csodálkozom azon amit mondasz. Most...még egy kicsit zavarban vagyok, mert nem szoktam hozzá néhány dologhoz, de biztos jól ki fogunk jönni egymással. Készen állok az indulásra. És...köszönom, hogy így vigyáztál rám.

*Átöleli a lányt, arcára nyom egy gyermeteg puszit, majd feláll és kinyújtóztatja elzsibbadt tagjait. Még mindíg nem heverte ki teljesen a forró szeretkezés fáradalmait, de szellemileg teljesen friss, készen áll az útra. Shalima utasításaira hallgat, nagyon szimpatikus neki a segítőkész dzsad lány.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.04. 19:29

(Lywellion Siannodel)

*Amikor megpillantja a zenélő félelfet, elmosolyodik. Megköszöni a pap ssegítségét, majd keres egy asztalt nem túl messze az énekestől. Hallgatja a szép dallamot és éneket, majd mikor vége lesz, odaszól a kalaposnak.

-Üdvözöllek, félelf! Megkérhetlek, hogy töltsd el velem az időt, amíg a többiek is nyugovóra térnek, és nekünk is mennünk kell, hogy holnap ne essünk le a lóról? Ülj csak ide mellém. Az én nevem LYwellio Siannodel és a gyönyörű északi elf birodalomból, Sirenarból származom. Te honnan jöttél Pyarron városába, és miért csatlakoztál a küldöttséghez? Amennyiben valamiféle titoktartás köt, nem kell elmondanod, megértem.

*Kíváncsi tekintettel várja a választ.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 1:59

Helyszín: Új-Pyarron városa, a városi gárda laktanyája
Résztvevők:
Dyen di Lauren (Schinter)
Lywellion Siannodel (Meridian)
Erlon Arts (Joe Lyon)

Dyen di Lauren:

*Nadyra nem a semmiből érkezik. Az istálló tetőzetének szélén jelennek meg a kis kacsói, majd átlendülve himbálózik párat és lehuppan a földre. Odasétál hozzád és leül veled szembe törökülésben. Az egyetlen fényforrás mögötte helyezkedik el, így nem igazán látod a vonásait.*
- Mit szeretnél Dyen? Mondtam, hogy nem kell lelkiismeretfurdalásodnak lenni. Az én könnyelműségem okozta ezeket a következményeket. Meg már amúgyis megszoktam az ilyen kicsi sérüléseket. Majd begyógyulnak.

Lywellion Siannodel:

*Miközben a félelfet figyeled, látod, hogy a megtartó a pyarroni főpap mellé ült le vacsorázni. Ekkor csörtet be a terembe a három ismerős alak. A kámzsás jön elöl. Megállnak annál az asztalnál, ahol a nagyúr, a papok, és a megtartód is étkeznek. A kámzsás szólal meg. Hangja dallamos és földöntúlinak hat. Mintha ezer érzelem és belső hang szólalna meg a fejedben. Nem érted a nyelvet. A szavait nem felfogod, hanem szinte megérzed. Olyan többletjelentést ad az elf a hangsúlyokkal, hogy teljesen összezavarodsz. Érzed, hogy a teremben mindenki így van vele, kivéve a nagyúr, a főpap és a kráni varázstudó. Megfagy a hangulat.*

Erlon Arts:

*Éppen belekezdene az elf a mondanivalójába, amikor bejön a kis társaság, és te is tanuja leszel az eseményeknek. Benned is megáll egy pillanatra az ütő. Érzed, hogy remegés fut végig a gerincoszlopodon, és tiszta libabőrös lettél. Ezek olyan hangok és érzések hullámai, amiket még a mágiád segítségével sem tudnál leutánozni. Látjátok mindketten, hogy a nagyúr elég morcosan néz a három alakra, de udvariasan köszönti őket kráni nyelven. Ezek után a három lidércnyomásnak beillő figura felcsörtet a szobák felé. A kis közjáték után mindenki elkezd susmorogni, aztán lassan visszaáll a hangulat.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 2:21

*A szolgákkal a lány hozat neked ruhákat. Átvezet téged egy másik terembe, ahol beletessékel egy fürdőkádba és segíti lemosni az aktus nyomait. Közben látod rajta, hogy mondani szeretne valamit, de habozik kicsit. Aztán mégis összeszedi magát.*
- Nem akarok nagyon tolakodó lenni, de te tényleg boszorkány vagy?
*Látod rajta, hogy csak úgy csillognak a szemei az érdeklődéstől és az izgatottságtól.*
- Tudod, itt a falnak is füle van, és az emír említette párszor. Én még sosem találkoztam boszorkánnyal, így kérlek ne haragudj ha hülyeségeket kérdezek. A pletykák gondolom sokat tévednek.
*Egy szivaccsal alaposan átdörgöli a testedet. Annyira finoman csinálja, hogy te is elképedsz rajta. Nagyon jó érzéke lehet a lánynak a masszírozásban.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 2:36

(Pharae)

*Nagyon kellemesnek találja amit a lány tesz vele, szemeit lehunyva süllyed az illatos vízbe. A kérdésre kinyitja szemeit, titokzatos mosolyt ereszt meg Shalima felé.

-Bocsáss meg, de nem hiszem el, hogy még nem láttál boszorkányt, az emír maga mondta, hogy a háremében volt hozzám hasonló. Igen, boszorkány vagyok. Mesélhetek neked néhány dologról, a pletykákat úgysem tudnám elaltatni egykönnyen :wink: .

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.05. 9:13

(Dyen di Lauren)

Csukott szemmel befejezi még a lágy dallamokat mintha nem is vette volna észre,hogy Nadyra megérkezett és hozzászólt.A dal végén felpillant a lányra,elmoslyodik és egy kicsit félre pillanti a fejét hátha attól jobban látja majd.

-Két ember kellet a dologhoz....Mellesleg látni szerettelek volna és gondoltam jól jön egy kis jeges borogatás...

Felveszi a szénakazalról a jeges vászoncsomagot majd lassan a lány arca felé mozdul a keze.

-Reggel biztosan nagyobb szükséged lett volna rá,de nem akartalak még nagyobb bajba sodorni.

Majd halkabban folytatja:
-Lelkiismeretfuldalást csak kismértékben érzek....Vannak érzések,amik most sokkalta fontosabb helyet foglalnak el a szivembe...és most nem a delegáció cédelmére gondoltam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.03.05. 22:34-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.05. 10:39

(Erlon Arts)

* A laktanyánál is feltűnően figyelő elf köszöntésén, enyhén szólva meglepődik!*
< Na szépen állunk! Tudom, hogy a hosszú életűek nem szeretik az ő szemükben korcs félvér testvéreiket, de nem gondoltam volna, hogy ily nyíltan ki is fejezi az előttem álló a gondolatait! Legalább azt mondta volna, hogy Dalnok, vagy zenész, vagy bugris, vagy tudom is én… Na mindegy! Adron papjának megígértem, hogy nem csinálok semmi galibát! Meg honnan veszi azt, hogy én csak úgy csatlakoztam a pyar küldöttséghez? Nem értem! Vagy jó informátoraik vannak!? Na alegfurcsább meg az, hogy én azt hittem, hogy Elfendel szülöttei tartanak velünk! Hát csak ők a déliek! Ezek meg inkább segítenék Északon a hármak szövetségét! Bár az is lehet, hogy ők tudnak olyan dolgokat, melyeket mi „korcsok” nem is sejthetünk. Na, Erlon nyugodj meg és köszöntsd szépen gőgös elf barátodat:>

- Lythas testvér! *Enyhe mosolyt csal arcára* < Na, remélem ettől a köszöntéstől fenn akad az a tisztavérű szemed barátom! >
- A nevem Erlon Arts. Ha tényleg érdekel történetem foglalj helyet körünkben! Bemutatnám Bernit Pyaron lovagját. *Mutat a vele szemben ülő uwelitára*
- Kérdésedre rá térve. Úgy látom igen jó az emberismereted! Tényleg én csak csatlakoztam a pyaroni küldöttséghez! A feladatom annyi, hogy leírjam , dokumentáljam a mostani eseményeket a jövő számára.
- Ha én is kérdezhetnék valamit, kíváncsi lennék, hogy mit is keres itt az északi elf szövetség delegációja? Én eddig a pillanatig le mertem volna fogadni, hogy Elfendel küldöttei vagytok. Azt hittem, hogy Sirenart teljesen lekötik az északi események!* Kérdőn pillant az elf harcosra*
- Amúgy, ha már így összeismerkedtünk!* Egy mosoly kiséretében mondja mindezt* holnap én és barátom Berni ismét a csapat közepén lovagolunk. Ha van kedved nyugodtan csatlakozz hozzánk! * Megvárja az elf válaszát, majd most már tényleg előveszi naplóját és írófelszerelését és az előzőekben leírtakat lejegyzi, kiegészítve az elf „közeledésével" illetve a kráni ügynökök „rémísztő” megjelenésével. Ezután visszavonul, majd üzenetet küld elöljárójának és nyugovóra tér, majd reggel korán felkel, lemosdik, megreggelizik és lovát felkészíti az indulásra*
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.03.05. 22:42-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.05. 14:02

(Lywellion Siannodel)

*Amikor bejön a kis ellenszenves csapat, megborzong. A távozásuk után a félelfhez fordul.
-Ti is éreztétek ezt a furcsa valamit, amikor az a 3 bejött?

*Majd figyel a félelf kérdéseire.

-Üdvözöllek, Berni! *Erlonhoz fordulva:*-Nos, igazad van, Sirenar tényleg a messzi északon van, és lekötik egy kicsit az ottani események. Én azonban az utóbbi egy évben délen tartózkodtam, és az elfendeli küldöttség tagja vagyok., Sirenar ebbe nem kíván beleszólni. Ami a holnapot illeti, majd még meggondolom. Ja, és köszönom, hogy ismertettél feladatoddal, ha csak felületesen is. Szeretném, ha nem lenne összezördülés a tanácskozáson, ezért szeretnék megismerkedni egy-két másik taggal, hogy a cívódást elkerüljük.

<A közeledésem látom ellentétes érzelmeket váltott ki belőled... A szemed elárul :twisted: . Na de majd holnap megismerkedünk jobban...remélem sikerül ezt a hozzáállásodat megtörnöm.>

*Még egyszer utóljára kimegy a lovához, elbúcsúzik tőle, majd visszamegy a szobájába. //egyébként Limi: a megtartó meg másik két elf is ott alszik?// Másnap reggel gyorsan megmosakszik, reggelizik, kimegy a lovához, élelmet, vizet visz neki, aztán felkészíti az indulásra.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 13 / 27 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...