• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 21 / 72 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 72

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.02. 20:42

(Fejszés Lunir)

*Köszön Nichennek, és iszik kupájából.Látszólag midenben egyetért a lovaggal.

-Én sem tudok már tovább várni!Ha itt van a levél, akkor jó lenne tudni mi áll benne, és hogy még meddig kell itt várnunk...Szerintem menjünk fel most azonnal Bedalhoz és derítsük ki!

*Körülnéz és várja, hogy a többiek mit szólnak a dologhoz.Közben kiüríti kupáját.

-Nos, akkor mi legyen?
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.02. 20:54

(Con Bronta)

* Mythart és a törpöt hellyel kínálja, közben figyelve Nichen visszaérkezését, majd mikor megtudja, hogy Bedal lekoptatta a lovagot és csak reggel tudhat meg valamit a történtekről, valamint a levél tartalmáról kissé felszívja magát, de jól türtőzteti indulatát társai előtt. Mythar szemébe néz, majd a feltett kérdésre válaszol:*

- Hát a mi előbb Bedal barátunk kapott egy levelet, melyet a pult mellett elolvasot, majd miután Nichen barátunkat * ekkor a lovagra pillant* gyors lerázta azzal az ürüggyel, hogy majd reggel mindent megtudunk. Amúgy nagyon más nem történt távollétetek alatt. Hmmm.. maximum annyi, hogy Ivoria kisasszony volt egy kis időt az ivóban, leült asztalunkhoz, de úgy tűnt nagyon gondolataiba van mélyedve. Eltöltött egy kis időt itt szótlanul, majd kiment szelőzni utána pedig felment szobájába. Én a levélhozóját akartam elcsípni, de úgy tünik lecsúsztam róla! Mondjuk nem biztos, hogy a lány apjának levelét kapta meg Bedal, úgy hogy most itt ülünk tanácstalanul. Két dolgot tehetünk szerintem! Elösször is már éjközép van úgy, hogy a legésszerübb az lenne ha elvonulnék szobámba, vagy a második lehetőség az, hogy maradok még, iszunk pár kupa jó bort *Ekkor elmosolyodik kissé és kacsint társai felé* és „várjuk” továbbra is a levél érkezését. Szerintetek? *Nézz kérdően hol Lunirra, hol Mytharra, hol Nichenre*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.02. 21:05

(Nichen de Azadyr)

*A törp megjegyzését hallva felcsillan a szeme.
-Hmm...én személy szerint legszívesebben azt tenném, amit Lunir javasolt, de sajnos ez illetlenség lenne, és Bedalnak sem tetszene. Viszont Con ötlete, miszerint igyunk egy pár kupajó bort, aról is lehetne szó...Szerintem várjunk még egy órát, aztán menjünk föl Bedalhoz, és nézzük meg, hogy mit csinál, és kérdezzük ki, és mondjuk el a problémáinkat. Nos, kinek hogy tetszik?
*Kérdően pillant körbe társain.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.02. 21:18

(Fekete Mythar)

*Mythar hallva az eseményeket nagyon érdekesnek véli a dolgot Miroval kapcsolatban, majd hozzáfűzi.*

-Érdekes pedig mindíg kereste eddig mindenki társaságát kivéve persze Bedal védencét. Tényleg már választott magának nevet a lány?

*Végighallgatja mind a 3 társát majd kicsit merengőn aztmondja, egy kupa bor rendelése után.*

-Szerintem is igyunk még pár kupát! Bár nem hiszem, hogy reggelig megjönne az a levél. Ha pedig már ma megérkezett akkor Bedal kapta kézhez. De miért? Na de ezt hadjuk biztos Ordantól jött neki valami fontos hír ami nem tűrhet halasztást. Nichen te régen ismered mit olvastál le az arcáról amikor utánamentél?ű

<Ha tényleg Ivoria apja küldte a levelet akkor miért nem ő kapta kézhez? Hisz nem hiszem, hogy a lány nem a saját szobaszámát adta volna meg levelében....na de majd ez is kiderül!>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.02. 22:57

(Fejszés Lunir)

*Elmosolyodik Con ötletén.*

-Rendben, benne vagyok!Egy kis bor nem árthat!Bedallal ráérünk foglalkozni, igazad van...akkor hááát...

*Rendel magának egy kupa bort, jól meghúzza, megtörli száját, majd a lovaghoz fordul.*

-Szóval akkor most itt fogunk ülni reggelig és iszogatni? :D Ez így mind szép és jó, de talán meg kéne tudni valamit a levélről és az útról nem?Lehet, hogy illetlenség, de akkor is...

*Kiüríti kupáját, és feláll az asztaltól.A többieknek.*

-Na jöttök?Én már nem fogok tovább várni!Ha megjött a levél, akkor látni akarom, ha csak neki jött személyes iromány, akkor úgysincs közünk hozzá és folytatjuk az iszogatást...derítsük ki minél előbb...Gyertek!

*Türelmetlenül várja, hogy a többiek mit szólnak ötletéhez.Ha nem tart vele senki, akkor is felmegy Bedal szobájához, és bekopog az ajtón.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.02. 23:05

(Nichen de Azadyr)

*Elmosolyodika a törp hirtelen felindulásásn, és ő is hozat magának egy kupa bort. Szépen lassan elkezdi iszogatni, majd odafordula afelpattanó törphöz:
- Ne siess már annyira Törp Uram! :) had ízlelgessük egy picit e finom nedűt. Majd ismét kortyol borából. Várjunk még egy pár percet. De ha nagyon akartok, tőlem mehetünk. Én is nagyon kíváncsi vagyok.

*Várja a társak reakcióit, és úgy cselekszik, ahogy mondta.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.02. 23:13

(Fekete Mythar)

*Még leöblíti torkát, nyújozik egyet majd így szól.*

-Engem se felejtsetek itt, ha már így megbeszéltétek egymásközt! :D

*Con felé fordul*

-Te is gyere. már nagyon mozoghatni valóm van, és te se ülj egész nap itt a széken. Tornáztasd meg a lábad!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.02. 23:19

( Con Bronta)

* Végighallgatja a többiek reakcióját, majd fenékig kiissza italát*

- Indulhatunk! *Megigazítja ingét és kardhüvelyét, majd a többiekkel együtt az emeletre igyekszik*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.02. 23:24

(Fejszés Lunir)

*Elindul a többiek élén Bedal szobájához.Bekopog, majd kissé türelmetlenül várakozik.*

-Vajon mit csinálhat?Lehetséges, hogy már alszik?

*Fordul a többiekhez.*

-Ha tényleg arról a levélről van szó, akkor szép kis ébresztőt fújok neki!

*Mégegyszer kopog az ajtón.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.02. 23:29

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: mindenki

Bedal,Carolina,Miro:

Bedal letérdel és Sogronhoz fohászkodik,hogy mutassa meg neki az igaz útat,amit járnia kell.Jó ferályóra mulva Bedal visszaréved a jelenben,azonban semmilyen érzés nem keriti a hatalmába.Ezt az arcán is látni,hiszen ő Sogron kiválasztotja és még nem volt olyan,hogy Sogron ne válaszolt volna neki.Ám ekkor a szobában levő pislákoló gyertya hirtelen elkezd vakitóan világitani.Ti is csodálkoztok ezen hiszen iylet még nem láttatok.Akaratlnaul is a szemetek elé teszitek a kezeteket a hirtelne fény miatt.Amikor kinyitjátok a szemeteket a gyertya lángja egy tűzkobrát formál,amelyik nyujtogatja a nyelvét.Már csak a sziszegés kellene mert annyira élethű.Mély távoli hangon szólal meg szinte halljátok a viszhangot a szobában...

-Bedaal...Alllen.Fohászodat meghallgattam ám mélységesen csalódtam benned.Miden igaz hitű hivem tudja,hogy a káoszt megtestesülő Istenek hiveit sosem késő megvilágositani,hogy rossz uton járnak....

Ezzel ki is alszik a gyertya.Az eredeti lángját sem vélitek felfedezni igy sötétség borul a szobára.

Con,Lunir,Mythar,Nichen:
Éppen Bedal ajtója előtt jártok,amikor látjátok ti is a hirtelen fényt.Annyira csodálkoztok rajta,hogy le is dermedtek,de a beszédet nem halljátok.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.02. 23:58

(Fekete Mythar)

*Megvárja még ez a nagy fény eltűnik. Elvégre sogron papjáról van szó és ki tudja mit csinál. Majd kicsit idegesen figyeli a kiszűrődő hangfoszlányokat de nem ért belőle semmit.*

<A franc mi folyik odabent...nincs egyedül, de ki van vele???.... vagy Ivoria vagy a gorviki de egyik sem jobb választás...>

*Körbetekint társain, majd hangosan bekopog, hogy azért is meghallják. Majd bekiált az ajtón.*

-Bedal gyere ki ez nagyon fontos!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.02. 23:58

(Bedal Alen)

* Mikor meghallja Sogron hangját, és a szűk mondandót, pár pillanatra a lélegzete is eláll. Amikor a hang kiful, és a fény is alábbhagy, Bedal megelevenedni látszik.*
- Itt a válaszod hölgyem. Azonban egy valamit tudnod kell, mielött bele megyek. Toronban élnek... más Sogron hívők is. Máskép értelmezik Uram szavait, máskép látják az Ő szerepét a világmindenségben. Nem fognak habozni, hogy elveik és tanaik elenségét, az Ordani eszme egyik képviselőjét a túlvilgra küldjék. A tűzzel játszik hölgyem, ha én is megyek. A tűz megzabolázható ugyan, de ez a fajta tűz sohase alszik ki. Az emberekben él. Eressz... gyorsan, itt vannak! Carolina, az ágy aá vissza... te meg...högyem ki az ablakon! Mostmár tudom, mit vár el tőlem, így minden erőmmel az ügyed előremozdításán fogok fáradozni.
* Amikor a lány megiramodik az ablak felé, utánaszól.*
- Egyet azonban ne elejts: egyenrangú társak vagyunk, és nem az alárendelted! Ahogy magad is mondtad, erkölcsi szövetség, de nem több. A szükség hozza, és ha kell, az is bontja fel.
* Amikor mindenki a helyén van, Bedal a nyakára teszi a kezét. Halk, ütemes kántálást hallat, majd kezéből vöröses fény árad a sebére. Amaz gyorsan behegged, csupán az ujjason és a vérten látszódak a száraz vérfoltok. Megigazítja riadt, és fáradt vonásait, majd maabiztos léptekkel indul meg az ajtó felé. Ha mindent rendben talál, ajtót nyit.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.03. 0:28

(Miro)

*A látomás hatására egészen megijed, a magabiztos fejvadász elejti pengéit és kis kezeit könnyes szemeire tapasztja. Mikor a fény kobrává alakul, kinyitja szemét és tátott szájjal figyeli a jelenést. Mikor elenyészik, észbe kap, már nyúlna pengéi felé. Mozdulata félúton megáll, felfogta mi történt, leguggol a paphoz, hogy négyszemközt legyen vele. Karjait összefonja térdei körül, mögülük néz boldog, de sejtelmes tekintettel. Mikor végighallgatta, kísérteties nyugalommal kezet nyújt neki, a lánynak ugyancsak, arca viszont maszkszerű, csak a szemei élnek. Fölveszi fegyvereit majd elindul.

-Tevékenységedbe csak akkor szólok bele, ha veszélyeztetnéd a küldetés sikerét. A klánomat ne említsd senkinek, sem azt hogy mi is vagyok valójában. A részleteket még ráérünk megbeszélni. Jó éjszakát és nyugodalmas álmokat kívánok, Bedal Alen.

-Carolina, örülnék ha félre tudnánk tenni egy idejig vélt vagy valós ellentéteinket. Majd ha ismét tudunk beszélni, esetleg segíthetek egy s másban, hátha vissza tudok hozni néhány elveszett képet a múltból. Még nem vagyok biztos teljesen a dologban, de úgy vélem, félreismertelek. Azért remélem a jövőben mellőzöd az átkozódást, nem vagyok híve. A mielőbbi viszontlátásra.

Fegyvereit keresztben teszi el köpenye alá, nekiiramodik az ablaknak, a szilánkokat átugorva landol a párkányon, majd mászóvasai segítségével gyorsan lemászik a falon. Szobájába ugyanúgy próbál visszajutni, majd levetkőzik, fegyvereit, köpenyét, ruháit elrejti a láda titkos fiókjába, lefürdik csöndben gyertyafény mellett majd lefekszik aludni, fáradtan, gondolkodva.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.03. 0:43

(Bedal Alen)

* Hallva Mythar kiáltását már nyija is az ajtót. Vonásairól a fáradalmat nem tudja eltüntetni azonban. Végigpillant a jelenlévőkön, majd fáradtan, halkan szólal meg.*
- Gyertek beljebb.
* Bedal megvárja míg mindenki beér. Az ablak láthatóan megrongált állapotban, a gyertyáról a viasz sűrű cseppekben bugyog lefele. Bedal mindezekről tudomást se véve lehuppan az ágyra. A levelet, melyet az ágyra tett, most Nichennek nyújtja.*
- Tessék. Ennyivel tartozom... mindazonáltal nem értem, mit kerestek ti itt ilyen késői órán. Szabadna megtudnom az okát?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.03. 13:41

(Carolina con Ragucci)

- Rajtam nem fog múlni. Én kompromisszumképes vagyok.
*Ő is az ablak felé iramodik. A lány után kiugrik a párkányra, majd ha az is lecsúszott, ő is követi a kötélen. Amikor leértek ránéz a lányra.*
- Menjünk hozzád, aztán megbeszélhetünk egy-két dolgot.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 21 / 72 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...