• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 20 / 72 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 72

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.02. 0:26

( Con Bronta)

*Mikor látja Con, hogy Nichen nem járt sikerrel Bedalnál és visszajön asztalához. Végighallgatja a lovag mondandóját, de gondolatai teljesen más fele járnak. *
<Na ha Bedal a lány apjától kapott levelet olvasgatta akkor mi feleslegesen várunk itt eme késői órában! Remélem ha tőle kapta volna nem hagy itt minket kétségek közt egész éjszakára! Jó lenne tudni, hogy mi is van abban a papírban! >

- Most hagyjuk az életem Nichen! Mit mondott Bedal? Kitől jött levele? Talán nem Ivoria apjától? *Kérdőn néz a lovagra*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.02. 0:40

(Miro)

*Egészen ledöbben mikor a gorviki lány kikászálódik az ágy alól. A pap nem is sejti, hogy mennyire fáj neki ez a dolog. Hangjában gyűlölettel vegyes szomorúság, majd mikor a lány szitkait hallja, ismét a magabiztos hűvösség hallik.

-Ennyire becsültél, Bedal? Nem is tudod mennyire megbántottál ezzel. Hátbaszúrtál, Pyarronhoz hű pap létedre. Ha szívemre hallgatnék, most helyben elvágnám a torkod ezért a hatalmas árulásért. De az eszem mást diktál, belémnevelték hogy aszerint cselekedjek. Imádkozz hogy nem gondolom meg magam, te álnok kígyó!

*A pap tarkóján valami langyosat érezhet végigfolyni, ha elég okos, rájön hogy egy könnycsepp.*

-Ne merészelj ilyen hangnemben hozzám szólni, nem ártottam sem neked, sem a papnak. Látom, kapva kaptál az alkalmon, hogy a pappal együtt kijátsszál, ugye? Nem tartozok ugyan magyarázattal neked, de mégis megteszem, ugyanis szükségem van rátok, mindkettőtökre. Még egyszer figyelmeztetlek, hogy ne ugass le, a pap élete csak az én jóindulatomon múlik, a tied ugyancsak. Nem tudnád kitekerni a nyakam, ne félj. A pengéim érdekelnek? Két kráni sequor. Meg vagy elégedve? Tudásoddal itt nem mész semmire, kicsi lány. Az Anat-Akhan fejvadásza áll előtted, nem holmi ügyetlen orgyilkos. Álcám nem volt tökéletes, a pap akit itt látsz pengéim ölelésében, a zavaros vízben rátalált a valóság egy darabjára. Elegem volt már a színjátékból, kénytelen vagyok így előadni amit mondani akartam már kezdettpl fogva. Meg voltak rá az okaim hogy miért nem nyilatkoztam azonnal. Elég kényes ügyről van szó. Hajlandóak vagytok akkor figyelni?
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.02. 0:40

(Fejszés Lunir)

*Kicsit felderül az arca.*

-Áhh szóval csak a kötelesség...Remek!Örülök neki, hogy így gondolod!Amúgy ne becsüld le magad...nem mindig a legjobbhoz kell hasonlítani tudásunkat...Igen nagyon remélem, hogy minden kiderül a levélből, amit tudni szeretnénk!

*Ő is Con felé fordul, közben odasúgja barátjának.*

-Rendben.Üljünk át.Jó ötlet.

*Azzal kupájával együtt követi a papot.Ő is barátságosan biccent Connak.*

-Szép jó estét!

*Majd türelmesen várja, hogy mi történik, és hogy miről beszélget Con és Mythar.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.02. 0:49

(Bedal Alen)

* A pap feje az elején teljesen elborul, majd késöbb a lány mondandóját hallva kissé visszarendeződnek a vonásai.*
- Előszőr is, tisztázzunk egy két dologot. Ha segítség kell, ne szegezzz nekem tőrt, mert igencsak sérti az önérzetem. A másik: ne merj engem Pyarron bérencének nevezni! Ordant szolgálom minden erőmmel, és ne merj álnok kígyónak titulálni, csakmert elárulom a számomra nem is létező eszmédet! Hajlandó vagyok-e tárgyalni? Elöbb eressz. utána... utána meghallgatom a törtneted. Immár MÁS szemszögből.
* Bedal hangja továbra is hűvös, az elején az indulatai is meglátszanak a hangján. Igyekszik nem hergelni a lányt, eközben végig valami ravazságon töri a fejét.*
<... Két lépésnyi távolság kell, és Sogronra esküszöm, megolvasztom kezében a pengéit... ha más nem, akkor tűzesőt bocsátok rá... hogy merészel letámadni? Ezt nem szabad szó nélkül hagyni...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.02. 1:06

(Miro)

-Nincs értelme, Bedal Alen. A bizalmamat ma éjjel vesztetted el, nem értem, miért erőszakoskodsz. Ha elengedlek, valami olyasmit szabadítasz rám, amit nem tudok kezelni. Nyugodj meg, csak óvatosságból teszem ezt. A helyzet tiszta, és ez nem fog változni. Nem engedem hogy kihasználd hogy nem vagyok hidegvérű gyilkos. Mindegy. A helyzet a következő. A szövetség veszélyben van, a veszély forrása a Háromfejű birodalma. Semmi pontosabbat nem tudunk. A szövetség szentsége nevében felszólítalak téged, mint Ordan városállam képviselőjét, hogy kövesd utasításaimat a Rend fenntartásának érdekében! Nem kérek kevesebbet, mint egy eskütételt. Istenedre, hazádra és szeretteidre. Ez az egyetlen választásod. Ne áruld el hazádat és szövetségeseidet.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.02. 1:15

(Bedal Alen)

* Megvető mosolyt küld maga elé. A lány még kiérezheti a cseppnyi gúnyt, amely szavaiban nyugszik.*
- Bizalom? mennyivel mondtam kevesebbet magamról, mint ami vagyok? sejtettem, hogy nem az vagy, akinek mondod magad, és átvertél. ketttőnk közül te vagy az, akiben nincs bizalma a társaságnak. Jó jó... abba hagyom. Kérlek... nem kérsz kevesebbet Sogron feszentelt papjától, az Ordani Rend tagjától, a rend védelmezőjétől, a tisztító tüzet megjárt harcostól mint egy hűségesküt Pyarron mellett. Kérdem én, fejvadász... miből gondolod, hogy rendem érdeke Pyarron érdeke? Kétségtelen, legnagyobb ellenségeink Tharr mocskos hívei... ám ez mit sem változtat a tényen. Mondd el, mit vársz el tőlünk, és mondd meg, hogyan akarod amazt elérni. És sohase várd egy sogronitától, hogy hűséggel viseltessen Pyarron eszméje iránt!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.02. 2:03

(Miro)

-Csak azt vertem át, aki elég ostoba volt, hogy elhigyje mesémet. Te nem vagy köztük. Becsüllek, akármennyire elítélem, hogy így, habozás nélkül át próbáltál rázni. Hogy miért nem árultam el ezt az egészet? Mivel sokkal nagyobb léptékű dologról van szó, mint azt te vagy én el tudnánk képzelni. Na, és mit teszel, ha fegyvertelenül jelenek meg? Kihalgattatsz VELE? Vagy őt vetted testőrödnek? Hahaha! Kicsit alábecsültél, nem gondolod? Ez a lány kétségbe van esve, és te azt hiszed, képes vagy kiképezni? Nevetséges. Nem tudom kinek tartod magad, de ajánlom hogy szállj le egy kicsit a magas lóról. A társaság bizalmát nem tudom elnyerni, csakis általad, érted? Ideje lenne, hogy végre ne csak a saját érdekeidet figyeld, Ordan ugyan nem tartozik Pyarronnak fegyelemmel, az erkölcs azonban szövetségre sarkallja őket a Káosszal szemben. Megértetted mire gondolok? A csapatot tovább irányítod, álcámat fenntartod, de nem feltűnően, gyanakvó természetedre légy tekintettel. Biztonságban eljuttatsz mindenkit a Birodalomba. Amíg oda eljutottunk, eldöntöm magamban, hogy a többieknek kéne tudnia a kilétemről. Ott felmérjük, mi van készülőben, ha kell, saját szakállunkra cselekszünk, de kétlem hogy ez be fog következni, a Birodalomnak nem szabad tudomást szereznie arról, hogy miben settenkedünk. Ha pontos információkkal rendelkezünk, visszavonulunk. Ha baj van, akkor meg kell védenünk magunkat. Ha erre nem lennénk képesek, a klán esetleg segít, de ez még elválik. A hűségesküt pedig nem Pyarron, hanem a Rend mellett teszed le, ami ellensúlyozza a Káoszt. Ha érdekeink nem egyeznének, elbuktunk volna régen. A szükség terel össze minket. Mint mondtam, vagy elfogadod ajánlatomat és hű maradsz az eszméidhez, Ordanhoz, a Rend egyik fő oszlopához, vagy elárulod mindezt és nyomorultul halsz meg csökönyös, ostoba gőgödben két penge által, amik melletted voltak hivatottak küzdeni. Válaszodat várom, kérlek oszlasd el kétségeimet, hogy ereszthesselek ebből a kínos helyzetből.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.02. 14:50

(Carolina con Ragucci)

- Nagy ívben szarok rá, hogy honnan jöttél, és hogy milyen képzett akármi is vagy. Lehet, hogy lépéselőnyben vagy a bicskáid miatt, meg, hogy nem emlékszem a múltamra, de ha megölöd a papot, akkor velem jössz a túlvilágra. Nem kijátszottunk, csak én is kíváncsi voltam arra, hogy mi az igazság veled kapcsolatban. Szóval ne papolj nekem itt meghunyászkodásról KICSILÁNY! Mondd amit mondani akarsz aztán cselekedj. De ajánlom, hogy megfontoltan.
*Lazít a testtartásán és a mellei előtt összefűzi a karjait, majd végighallgatja a lány és Bedal párbeszédét. A végeztével leül az ágyra és kicsit hátradőlve kezeivel megtámasztja magát.*
- Akkor elvileg mi nem is volnánk ellenségek, csak az elején őszintének kellett volna lenned. Legalább a pappal.
<... Szóval ezek azok a fegyverek. Gyönyörűek. Muszáj megérintenem legalább az egyiket. Muszáj éreznem. Hátha mégtöbb emlékem visszajön. De hogyan szerezhetném meg őket. A lány biztos becsben tartja és jól elrejti őket. Hiszen ha olyan szakmát képviselnek, amit üldöznek Yneven, akkor az élete is múlhat rajta. De miért mondta, hogy Kráni sequor. Lehet, hogy ott is használják, mint Gorvikban? Mindegy. Meg kell szereznem őket mindenképp. Legalább egy percecskére. ...>
*Miro észre veheti, hogy a gorviki elgondolkozik valamin és sóvárogva néz a sequorokra. Aztán kérdőn néz a lányra és feltesz még egy kérdést.*
- Hogyha te Pyarron és a rend elkötelezett híve vagy, akkor miért használsz kráni fegyvereket? Az életedbe is kerülhet, ha megtalálják nálad.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.02. 15:30

(Bedal Alen)

* Arcvonásai az indulatok után ismét kemények, látsuik, hogymagában ellenérveket vet fel a lány akarata ellen. Egy nagyobb sóhajtást hallat, majd kisvártatva nyugodt hangon megszólal.*
- Ordan maga a Rend... és én egész életem a Rend védelmébe ajánlottam. Mi... ha kell, meghalunk Ordan magasztos eszméiért, ha kell, életünk áldozzuk politikája érvényesítéséért. Ezér van ilyen hírünk. A káosz... mint olyan, ellenségünk. Így Thar hívői is... rajtuk keresztül Toron. Romlott...fivéreink... akik másképp értelmezik a Tűzkobra tanításait, lakhelyül választották a birodalmat, és Thar mocskos hívei talpát nyalják... érted már, miért vonakodtam Toronba menni? Hacsak megérzik rajtam, ki vagyok, menten szétszaggatnak. És most nem a félelem beszél belőlem. Hosszú évekig szeretném Ordant képviseli, hosszú évekig szeretnék a rend szolgálatában véghezvinni dolgokat, melyekre egykor büszke lehetek. Ha Ő azt mondja, menjek bele a játékba, habozás nélkül megteszem. De ezen még gondolkoznom kell. Ha megbocsátassz, szeretnék a szemedbe nézni. Ha már kívánsz tőlem valamit, akkor legyen bennem annyi bizalmad, hogy eleresztessz a fogásodból. És ha már a bizalom témánál tarunk... nem volt szándékom rajtad ütni. Nem volt szándékom a lányt testőrré formálni. Különben is, Carolina nem tanítvány... legalábbis nem mondtad, hogy akarod... arra pedig, hogy kinek mondjam el a titkod, és kinek ne, még visszatérünk. Sogron fogja megvilágítani az utat, amelyre lépek majd.
* Bedal egyre nagyobb szabadságot enged meg magának. Az ablak felé gesztukulál, olykor már nyakát is megmozdítja. A vér nem zavarja különösképp, ám zavaró gondolatok gyötrik.*
<... És ha megint átver? Ha Toroni bérenc? Ha ez is a színjáték része? És különben is, miért pont ilyen elfuserált bagázst fogad fel? Aggasztó mindenesetre... és ne merje a lányt kritizálni! Talán ráijeszthetek egy kicsit...>

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.02. 16:49

(Miro)

*Hevesen elkezd gondolkodni, hogy eleressze-e a papot. Kételkedik annak megbízhatóságában, egyenlőre nem egyezik bele. A gorviki szavaira ügyet sem vet, lefitymálóan veti oda neki, mégtovább hergelve:

-Ugass csak tovább, ez illik legjobban fajtádhoz. Látom, lassan kezd visszatérni áldott temperamentumod. Tőlem akár meg is pukkadhatsz, a papot nem engedem el, míg bele nem egyezett a küldetés végrehajtásába. És gyorsan felejtsd el, hogy meg tudnál ölni. Egy laza kilengése a pengémnek és a szép kis hasadon akkora lyuk tátong, hogy egy farkas átfér rajta. Tűrtőztesd magad, kezd az agyamra menni a nyafogásod. Szép neved van különben, próbálj meg ahhoz méltóan viselkedni.

-Nincs időnk vitatkozni. Holnap reggel legkésőbb indulnunk kell, klánom egyértelmű utasítást adott. Mint már közöltem egyszer, két választásod van. Nem vagyok hajlandó teológiai vitát folytatni. Hidd el, nekem sincs ínyemre, hogy Toronba kell mennem, úgy, hogy a vihar a küszöbön van. Ebből már nem tudtok kiszállni, túl sokat tudtok. Idő hiányában választottam ezt a kis társaságot, több együttműködésre számítottam. Kereshetek másik csapatot...de nem szeretném, ha egy hozzád hasonló kapacitású ember fölöslegesen halna meg. Így vagyok a többiekkel is.Válaszolj végre, igen vagy nem? Utána elengedlek, rajtad áll, hogy megéred-e azt a pillanatot.

*Hangján hallani, hogy nagyon zavarja Bedal csökönyössége. Tudja, hogy szorít az idő, és lelkileg felkészült arra, hogy esetleg végeznie kell a pappal meg a lánnyal.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.02. 18:26

(Nichen de Azadyr)

*Visszalépdel az asztalhoz, és azt látja, hogy Mythar és Lunir ott ülnek. Biccent feléjük, majd Conhoz fordul:

-Nos, ami azt illeti, Bedal nem cáfolt rá a róla kialakított nézeteimre. Megint nem mondott semmit, csak titkolózik. Kicsit kezd abból elegem lenni, hogy bármikor odamegyek hozzá, csak azt mondja, hogy " majd holnap reggel minden világos lesz...mindent elmondok". És ki a fene akar vagy tud holnapig várni. Szeretném már tudni, mi is folyik itt tulajdonképpen, és megyünk-e valahová. Én már nem tok megülni a babérjaimon, és nem is áll szándékomban!
Szóval egy kérdésem van: most szerintetek mit csináljunk.

*Eközben a kialudt pipáját kitisztítja, és eltesz abelső zsebébe, a dohány mellé. Majd miután ezzel végzett, kezét az asztalra teszi, és ujjaival dobolni kezd, közben kérdőn néz a másik háromra.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.02. 18:58

(Bedal Alen)

* Bedal ugyancsak türelmesen válaszol.*
- Sogronra esküdtem, neki tartozom mindennel. Mindenem az övé. Minden egyes gondolatom, tettem, és jövőbeli cselekedetem érte szól. Ha eme cselekedet ellene van, nem megyek bele a játékbe. Kérlek, had mormoljak egy imát! Meditációs pózt kell felvennem. A rituálé nem hosszú, arra kérlek, lazíts kicsit a pengéden. Ha most nem bízol meg bennem, miért akarsz velem dolgozni? És ha Sogron akarata a te akaratod? Azt hiszed figyelem nélkl hagyom ezt az eshetőséget is? Kérlek, engedj... had kérjem ki az Ő bölcsességét!
* Bedal óvatosan ingatja a fejét miközbe beszél. Megenyhülni látszik, úgy tűnik komolyan fontolóra veszi a lány minden szavát. Ha a hölgy beleegyezik, végtelen lassan leereszkedik, majd felveszi a szükséges pózt.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.02. 19:17

(Miro)

*Hagyja hogy a pap meditációs pózba süllyedjen, egyik pengéjét vágáson hagyja, másikat szúrásra állítja, ha véletlen valami aljasságon törné fejét a pap.

-Megengedem, hogy fölvedd a kapcsolatot a Tűzkobrával. Nem vagyok ellenséged. De semmi ostobasággal ne próbálkozz! Gyorsabb vagyok nálad. Ha végeztél, nyilatkozz.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.02. 19:30

(Carolina con Ragucci)

*Kitombolta magát. Visszanyeri a nyugalmát és eltűnik a szeméből a tűz is. Hüllőtekintettel néz tovább a lányra és idegesítő nyugalommal válaszol.*
- Egy laza kilengése a lábamnak és hazáig repülsz. Honnan tudod, hogy mire vagyok képes, ha még én sem tudom? Te csak itt hazárdírozol. És ha mégis megtudnál ölni mindkettőnket? Utána mit csinálsz? Mert ha tényleg olyan kevés időd van, akkor buktad az egészet. És a halálommal már rám sem tudod kenni a pap halálát. Szóval csinálj valamit mert nincs időm veled szórakozni. Kezd unalmassá válni a kis játékod.
<... Kis cafka. Azt hiszi, hogy itt pattoghat. ...>
- És nem válaszoltál a kérdésre. Miért van nálad kráni fegyver?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.02. 19:39

(Bedal Alen)

* Bedal látva a lány engedelmét transzba süllyed. A kapcsolat kialakításához hatalmából is jócskán vesz, majd hitét felhasználva egy köteléket hoz létre. Alig egy óra mulva, folytonos fhászok, és imák, kavargó gondolatok közepette egyetlen kérdést fogalmaz meg: *
<...Sogron! Rend védelmezője, mindenek tudója, válaszút elé érkeztem! Bölcsességed és hihetetlen tudásod, melyhez a világon senki fel nem érhet, segítségét és útmutatását kérem eme probléma megoldásához: Kérlek, adj választ kérdésemre: Te érted, és Ordan ügyeiért kedves dolog a fejvadász oldalán a Háromfejű birodalmába utaznom? Életem örökké a tiéd, hűségem, hitem, és minden tetted érted van. Csak miattad élek, és csakis a Rend érdekei a sajátjaim! Kérlek aj választ kérdésemre. Bölcsességed kísérjen minden hű alattvalódat!...>

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 20 / 72 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...