• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tugovin városállama a Gályák Tengere déli partján

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
290 hozzászólás • Oldal: 18 / 20 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.20. 23:25

( Lord Aldus Montargis)

Látván,hogy mennyire szomorú a lady inkább nem kérdezősködik tovább.
<Alevio ezt még megbánnod,ha a te kezd van a dologban....>

Inkább odatartja a vállát,hogy azon sirja ki magát a lány.A lehulló zsebkendőt felveszi és átnyújtja.

-Sirja ki magát.Úgy könnyebb lesz....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.02.27. 23:17

(Lorrain Sil Celestius)

*Furcsan tekint a fele nyujtott zsebkendore, majd atveszi a lovagtol.*
- Koszonom szepen. *huppogi, kicsit magasabb hangon, mint a szokasos, majd egy szipogas kovetkezik, vegul kifujja az orrat, megtorolgeti az arcat.*
- Kerem, ne mondjon semmi rosszat con Aleviorol. Epp ezaz, hogy (szipp) vele tortent a baj... Az a rendes ember meg probalt engem vedeni... - kis hatasszunetet tart - Con Aleviot megkeseltek!!!
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.27. 23:24

( Lord Aldus Montargis)

-Megkéselték?

Majd elmosolyodik.

-ne aggodjon kisasszony.Biztos forrásból tudom,hogy con Aleviót keményfából faragták és túl fogja élni.Majd megláttogatom.
...
Most azonban úgy gondolom,hogy jóbb lenne ha enne még vmit és aludna egy két órát a szobájában.Pihenje ki magát és megigérem,hogy mire felkel Alevioval itt fogjuk már lent várni.Mondja csak hol is van most?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.02.27. 23:34

(Lorrain Sil Celestius)

*Elegge meglepodik a lovag reakciojan.*
<... Mosolyog??? Hat ezt nem hiszem el... ...>

- Ez nem olyan vicces... (szip) Nem nezett ki tul biztatoan... - ismet megtorli konnyes szemeit - Kerem, ne nevesse ki. - mondja olyan komoly ellel a hangjaban, amilyenre csak kepes.

- Az ispotalyban apoljak. A felcser azt mondta, lehet, hogy napokig nem allhat a labara... - hirtelen felcsillan a szeme - Lord Montargis, maga is tudja, hogy milyen makacs ember con Alevio... Kerem, ne hagyja, hogy reszt vegyen a parbajon... Meg a vegen valami komoly baja esik. Maga talan a szivere tud beszelni.

- Igaza van, lepihenek egy kicsit. Lehet, hogy a delutan folyaman mar nem hagyom el a szobamat. Egesz ejszaka alig aludtam valamit, azt hiszem, kialszom magam... - mondja majd illedelmesen elkoszon, es elviharzik a szobaja fele.
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.27. 23:52

( Lord Aldus Montargis)

Lehervad a mosoly a szájáról és komolyabb arcot vesz fel.

-Ne aggódjon.Aleviónak nem lesz semi baja.biztos vagyok benne,hogy volt már súlyosabb sérülése is.Túl fogja élni.Pihenje ki magát,addig megláttogatom ;)

Felkiséri a ladyt,amennyiben nem mond ellent.Az ajtóban megsimogatja a kezét.

-ne aggódjn.Pihenje ki magát.

Majd megvárja,hogy becsukja a lány az ajtót aztán az ispotály felé veszi az utját,hogy meglátogassa Aleviot.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.28. 15:35

(Alevio con Grasso)

*Mégegyszer kezetráz a felcserrel, aztán amilyen tempóban csak tud, elindul a fogadóba. Szédül még rendesen, de elhatározásában semmi sem állíthatja meg. Ha a fene fenét eszik is, ő ott lesz a viadalon. Ha találkozik a lovaggal, akkor amilyen gyorsan csak tudja elmagyarázza neki a tegnap este történteket, aztán a Lady felől érdeklődik és rohan tovább. A fogadóban gyorsan átöltözik. A párbaj szabályainak megfelelő ruhát vesz, és viharzik ki az istállóba. Pár másodpercig gondolkodik, hogy merjen e ilyen állapotban lóra szállni, de aztán gorviki vére győzedelmeskedik és felpattan a nyeregbe. Amilyen gyorsan tud, olyan gyorsan vágtat a viadal helyszínére.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.01. 0:13

KM esemény
Helyszín: Tugovin városának több pontján
Időpont: délelött
Résztvevők: Lord Aldus Montargis ( Shinter)
Lorrain Sil Celestius ( Wharadak)
Alevio con Grasso (Limenel)

( Lorrain Sil Celestius)

* A beszélgetésetek végeztével a lovag felkísér szobádba, majd búcsút int neked. Te magad mögött becsukod szobád ajtaját és kulcsra zárod. Ezután leveszed ruhád, majd felveszed kiszemelt öltözéked és az előre eltervezett dolgokon kezdesz munkálkodni*

(Lord Aldus Montargis)

* Miután felkisérted szobájába a kisasszonyt és maga mögött behúzta az ajtót öles léptekkel mész a fogadóshoz, kitől megtudod az ispotály helyét. Nem habozva sokat utadra is indulsz. Szerencsére nem sokat kell menned , hogy Alevió feltételezett helyére érj. Befordulsz a fogadós által elmondott utcába, majd körülbelül 150 méter gyaloglás után megpillantod jobb kéz felöl az ispotály homlokzatát. Azon nyomban a bejárat fele veszed az irányt. Épp hogy megindulsz, mikor látod, hogy a fal fehér Alevió kikecmereg az ispotály ajtaján. Látod rajta, hogy szemét bántja a fény. Kezét védőleg az arca elé emeli, majd mikor épp oda érsz engedi le. Meglepődik, a hírtelen megpillantott ismerősön.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.01. 0:33

( Lord Aldus Montargis)

Odaáll Alevio elé ugy hogy részben eltakrja előle a napot és mint egy magasabb rendű lényként áll meg előtte.Nem nyúl Aleviohoz.

-jól vagy Alevio?Gyere menjünk vissza a fogadóba.Vár már a kisasszony.

Azzal hátat fordit és elindul lassa ugy hogy a szeme sarkából lássa a botladozó Aleviot.

-Mellesleg megbizás miatt vagy itt ha jól tudom...nem ártan a munkádra is figyelned.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.01. 0:47

(Alevio con Grasso)

*Meglátván a lovagot, megörül.*
- Örülök, hogy látlak. Szóval a kisasszony már a fogadóban van. Jó. Nagyon jó. Figyelj rám nagyon jól.
*Közben gyorsít a tempón.*
- Ami este a Ladyvel és velem történt az felvet pár kérdést. Most oda kell érnem a viadalra. És ez is a munkámhoz tartozik. A bálra is be kell jutnom, és az csak a viadalon keresztül sikerülhet. Ha vége van, akkor meg kell beszélnünk pár fontos dolgot. Addig is légy a Lady mellett, mert nem vagyok biztos benne, hogy teljesen biztonságban tudhatom egyedül. Mindent elmagyarázok később, de még nekem is át kell gondolnom a felmerülő kérdéseket.
*Azzal megint gyorsít a lépésein, hogy minél előbb a fogadóba és onnan a viadalra érjen.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.01. 0:51

( Lord Aldus Montargis)

-Már szereztem jegyeket a bálra.Megigértem a ladynek,hogy egydarabban hozlak vissza ugy hogy nem engedhetem,hogy ilyen állapotban a vidalhoz menj.Nyugodj meg és koncentráj arra,amiért itt vagy.Azok akik megprobáltak megölni most számukra csak könnyebb célpontot nyujtasz.Ne dobd el az életed a hevességed miatt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.01. 11:59

(Alevio con Grasso)

*Megtorpan és a lovag felé fordul, majd a vállára teszi a kezét. Bizalmas és barátságos hangon szól hozzá.*
- Érts meg. Én egy nemes embernek tartom magam. A viadalra pedig már felírattam magam. Ez egy becsületbeli ügy. Nem hagyhatom ki a megmérettetést. Egyrészt ha elfogadnám tőled a belépőt, akkor minősíteném magam. Ez olyan férfidolog. El akarom vinni a Ladyt a bálba és azt szeretném, ha tudná, hogy megküzdök a társaságáért. Nem bánom, ha ezért kapok pár vágást. A másik meg, hogy körül kell nézni a viadalon is. Ott is sok embert ismerhetek meg, és ha látnak indulni, akkor már nem lesz annyira idegen a képem nekik ha később a nyomozás alatt találkozok valamelyikkel.
Tudom, hogy a kisasszony próbál távoltartani a viadaltól, de hidd el, hogy imponál neki a dolog.
*Azzal siet tovább.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.01. 14:14

( Lord Aldus Montargis)

<Hogy milyen kemény a fejed....>

Nem szól semmit mivel látja,hogy visszatartani nem tudja.

<Inkább elmegyek és figyelem a tömegből,hogy ha kell,akkor közbe tudjak lépni....>

Visszamegy ő is a fogadóba aztán felvesz egy nagy köpenyt kardjait a köpeny alá rejti,hogy minél kevesebb embernek tünjön fel és talán a köpeny a vértjét is eltakarja vmelyest.Indulna már a viadalra mikor eszébe jut,hogy a mai adagját még fel kell hajtania.Gyorsan elsiet a hátizsákjához elővesz egy kis üvegcsér,majd megissza a tartalmát.Egy kicsit elszédül tőle,de miután az idő sürgeti igy elindul a viadalhoz.Nem megy Alevioval inkább csak követi hátulról ha látja kimenni a fogadóból ha nem akkor vár rá egy kicsit lent a fogadó részben és miután kiment utána megy.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 22:40

KM esemény
Helyszín: Tugovin városának fő tere
Időpont: dél körül

(Alevio con Grasso)

* A lehetőségeidhez és erőnlétedhez képest gyors a főtérre érkezel. Út közben néha ismét megkörnyékez a szédülés, de úrrá tudsz lenni rajta. Mikor a Pegasus fogadó elé érsz, látod, hogy elég nagy tömeg összegyűlt a játékokra. Mikor a porondra tekintesz épp két nagy darab félmeztelen küzdő izomkötegekben bővelkedő ember gyűri egymást. Fogást keresnek a másikon és földre próbálják egymást vinni, ahol leszorítással vagy két vállra fektetéssel próbálkoznak. Egy emelvényt is megpillantasz, amin a két család címerrel ellátott díszvendégei foglalnak helyet. Ezután terelődik a figyelem a fogadó tornácán történő eseményekre. Kisebb csoportot pillant meg, mellyel szemben egy idősebb díszes ruhába öltözött valószínűleg shadoni származású illetőt pillantasz meg. Elindulsz feléjük, majd mikor oda érsz köszöntöd őket és szólsz, hogy te a párbajokra jelentkeztél. Az öreg rád néz, majd közli veled:*

- Üdvözöllek! Hát édes öcsém, épp az utolsó pillanatban érkeztél! Épp most ismertettem a szabályokat a többieknek! Nem tudom, hogy hallottál –e már a a shadoni kódexben szereplő párbaj első vérig párviadal szabályairól? Ha nem akkor gyors elmondanám még a részleteket az események lefolyásáról, majd ismertetem veled is, de előzetes ként elmondanám, hogy eme szabályra fog épülni a viadal. .* Körbenéz rajtatok és te is megfigyeled társaidat Látsz egy nagy darab szőke harcost, egy shadoni származású alacsony termetű alakot, akinek egy vágás keresztezi bal szemhéját. Megpillantasz még egy eléggé fiatalnak tűnő suhancot is, ki izgalmában toporog és a szemetekbe sem mer belenézni. Látsz egy harcedzettnek tűnő középkorú férfit, ki a Don Motteo család címerét viseli ruháján, valamint a Deagett család is képviselteti magát egy 20-as évei elején járó ifjúval, ki magasságával és vékonyságával tűnik ki a többiek közül. Van még itt egy átlagos termetű, borvirágos orrú középkorú alak is, kin látszik már az elkényelmesedés. Kis pocakot eresztett, és állandóan hosszú bajuszát pedergeti, illetve vidám tekintettel szemlél titeket. Valamint egy jól öltözött ifjut kinek ruházata a fekete és vörös színek furcsa egyvelegét tartalmazza. Legnagyobb meglepetésedre arcát pedig egy fekete maszkkal takarja*
- Igen még annyit mondanék, szólal meg a ceremónia mester, hogy itt ez az iró deák, neki diktáljátok be nevetek, A pódiumon ülő* Ekkor a két család képviselői felé mutat* családfők, vagy azok közvetlen rokonaik, kik részvételükkel emelik az ünnep hangulatát kisorsolják neveiteket. Mindenkinek csak egy esélye van! Aki veszít kiesik. Az győz, ki utoljára talpon marad! Övé a meghívó a bálra, valamint 5 arany! * Végignéz rajtatok ismét, majd csak ennyit mond:*
- Uraim, ha valakinek van kérdése még most tegye fel, mert azonnal kezdődik a viadal!

( Lord Aldus Montargis )

*Követed Aleviót, majd te is a térre érkezel. Látod, hogy társad a többi párbajozó társasága felé lépdel. Körülnézel és te is látod a két pusztakezes harcos küzdelmét. Épp az emelvényen ülőket mustrálod, mikor egy ismerős hang köszönt:*

- Üdvözöllek lovag uram! *A hang irányába fordítod tekinteted és megpillantod a kapitányt* Látom mindenkit érdekel a viadal! Amúgy hogy telt az utad az éjszaka? * Enyhe mosolyt csal arcára, majd ő is figyelni kezdi a tömeget, közben hozzád beszélve.*
- Látom a sérült Alevio is jelentkezett? Tegnap még élet- halál közt lebegett!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.05. 22:48

( Lord Aldus Montargis)

A közönségek közt probál egy olyan helyet kinézni magának,ahol közel van a porond és könnyen rá lehet menni.
Felfigyel a hangra.

-Üdvőzlöm kapitány.Meglepett,hogy önnel is találkozok.Úgy láttom tud az esti láttogatásomról.;)
...
tettem egy igéretet,hogy aleviot épségben visszavisem a fogadóba és ezért vagyok itt.És ön?
...
Élet halál közt?Mi történt tegnap este?Kérem mondja el részletesen,mert fontos lehet....

Félig a kapitányra figyelve félig pedig a lassan kezdődő viadalt.Nem szeretné ha Alevio itt távozná az élők sorából...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 23:45

KM esemény
Helyszín: Tugovin városának fő tere
Időpont: dél körül

( Lord Aldus Montargis)

* Kérdéseiden eltöpreng egy pillanatra, majd tárgyilagos hangnemben beszélni kezd:*

- Első kérdésére. A környék biztosítása céljából vagyok most itt. Pár jó emberem el van helyezve a fogadó első szintjének ablakainál, hátha valaki épp most akar egy újabb gyilkosságot elkövetni itt mindenki szeme láttára. Egy szakasznyi erő itt van a tömeg körül, amint ön is láthatja az ő dolguk a szokásos rendfenntartás. Egy szakasz meg Dreina templomának udvarán várakozik egy esetleges rendzavarás felszámolása érdekében.

- Alevio barátjára térve. Nem sok mindent tudok! Annyit azonban igen, hogy tegnap este szúrták le a Pegasusban, miközben egy nagy verekedés zajlott bent. A kisasszony ki lett kérdezve, de semmi érdemleges válasszal nem tudott szolgálni. Annyi még talán, hogy egy alkesz csavargó meg is hallt tegnap abban a kavarodásban. Valami vér profi csinálhatta a dolgot, mert hátulról szíven szúrta, úgy hogy az meg sem tudott nyikkanni. A pultnál találtunk a hullájára. Aleviot meg elvitette a járőrparancsnok az ispotályba, csak utána értesített engem a dologról. Én megnéztem a srácot és láttam, hogy méreg kínozza testét. Van egy remete a városon kívül. Érte küldettem és az ő hókusz- pókusza mentette meg a gorviki életét. *Miközben a kapitány beszél közelebb mentek a küzdőtérhez és az első sorba tudtok befurakodni, ezután leszel figyelmes az emelvényen üllőkre. Két- két őr áll fent . A két család címereit mellvédjükön viselő őrök, négy szék van még elhelyezve, amelyen jobbra egy őszes férfit és egy idősebb nőt pillantasz meg, ba l oldalon meg egy ifjút és egy gyönyörű hollófejkete hajú nőt, ki épp egy pohárból issza a hűsítő nedűt.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
290 hozzászólás • Oldal: 18 / 20 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20

Vissza: Régi Kalandok...