• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 16 / 72 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 72

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.26. 22:57

( Con Bronta)

* Figyeli a lány minden szavát, figyeli hátha rosszat mond, vagy a hazugság bármely jelét tapasztalja, miután a lány befejezte mondandóját beszélni kezd ő is:*

- Nagyon remélem, hogy apja jól van és azt is, hogy minél hamarabb megtudunk egy-két hasznos információt!
- Hát magamról csak annyit, hogy Északon különböző szállítmány kisérési feladatokból éltem, nem rég érkeztem Erionba, hogy egy esetleges újabb küldetésben vegyek részt. Na röviden és tömören ennyi. Most inkább térjünk át az ön problémájára. * Utolsó kijelentésénél figyeli a lány reakcióit*
- Bocsánat, hogy így fogalmaztam, nekem csak egy feladat önnek meg édesapjának pedig az életéről beszélünk Ne haragudjon udvariatlanságom végett.* Enyhe zavarodottságot próbál arcára erőltetni.*
- Inkább úgy mondanám, hogy beszéljünk arról, hogy hogyan is tudnánk kideríteni apja merénylőinek kilétét! Ön biztos abban , hogy toroniak lehettek a feltételezett gyilkosok? És ha biztos benne, milyen jel utal erre a megállapítására? Persze a mérgen kívül! < Na most figyelj Con! Most kiderülhet, hogy igazat beszél –e a lány! *Ismét hallgatásba merül, elkezdi falatozgatni a kihozott sültet, végighallgatja a lány mondandóját, majd hírtelen azt veszi észre, hogy Bedal is megérkezett, majd kissé elmosolyodik mikor az udvariatlanul helyet is foglal mellette.* < Na remélem Bedal is be segít eme kis kihallgatásba!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.26. 23:03

(Fekete Mythar)

*összeszedi gondolatit és barátja kérésre nekikezdi*

-Ivoria mint már láthattad egy elkényeztett urihölgy. Már-már túlságosan is, de nem feltétlenül gyanús csak még nem tudom mit gondoljak róla.

*Itt elmond mindent barátjának amiről a lány mondott neki!*

-Con az északi harcos nagyon udvarias és erős elkellhet még nekünk. Véleményt azonban nem tudok róla mondani mert mi nagyon keveset beszéltünk. igazábol csak ott előtted az asztalnál! Aztán ott van Nichen a halgatag lovag. Franc se érti miért halgatag a lényeg hogy keveset beszél. A sogronitáktól kidobták. Nem tudom mennyire ismered a sogronita szokásokat de tanulóik csak a legjobbak lehetnek. Ő biztos nem felelt meg valamilyen előírásuknak. Azt hiszem talán ez miatt beszél olyan keveset. Aztán ott van még Bedal aki szogron papja. Még Ordanból ismeri Nichent. Senkiben sem bízik igazán, úgy látom nála ezt ki kell érdemelni. Én akkor sem provokálok ki veszélyes helyzetet, hogy megszeressen ezt jól tudod. Viszont nagyon eltökéltnek látszik és ő meg Nichen biztos nem hazudnak. A tanaik nem engedik nekik. Bedal egyébként titkol is valamit csak nem tudom mit. Akire igazán gyanakszom az a Gorviki lány. Bár azt monta elvesztette az emlékezetét én mindent kinézek a maga fajtájából. Nagyon is valóságosnak tűnik ahogy vielkedik. Lehet, hogy túl sokat nézek ki a gorvikiakból de azért még távolságtartó maradok. Ha majd kiderülo minden talán meg tudok benne is bízni.

*A megbízni szöveget érzed, hogy határozottlanul mondja. Bár nem lehet kivenni mennyire is határozatlan ebben.*

-Engem pedig már ismersz drága barátom :P !
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.26. 23:27

(Miro)

-Hát, mitnemondjak, ön nem igazán a szavak embere, Con Bronta! :wink:
De hogy őszinte legyek, nem is az jött le elsőre számomra. A hősök sem nyelvükkel nyerik csatáikat, nem igaz? Ó...hát jó, térjünk rá. :oops:

-Jaj, semmi gond, mindenkivel megesik hogy megbotlik a nyelve.

-Kérem, ha komoly bizonyítékaim lennének, akkor ön szerint itt tétlenkednék? Csak apám néhány elejtett szitokszavára tudok alapozni amit Toronnal kapcsolatosan hallottam tőle, meg hogy ott járt már többször is. Ilyen szempontból jól jönne némi konkrétum, az az igazság. Á, Bedal úr! Kérem foglaljon...helyet. *Bedal udvariatlansága miatt volt a szünet* A futár még nem hozott hírt, és ezen nem tudom miért csodálkozik, hisz a levelet tegnap adtam csak fel.

<Lám lám...jön az egyik, a másik sincs távol. Furcsa...mit kutyulsz te itt nekem, drága kobraimádó barátom...nembaj, majd ma este...>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.26. 23:38

(Bedal Alen)

* Bedal kissé hidegen, gunyorosan válaszol vissza Ivoriának.*
- Milyen érdekes... már azt hittem, térkapun keresztül közlekedik... node ha ilyen lassú...nos, hölgyem, szeretném, ha felvilágosítana pár dologról... szeretném megtudni, miért pont kegyedet küldte a drága apa a veszélyes Erionban. Elvégre kegyed félénk típus... ha szabad ilyen nyersnek, és durvának lennem. Az is érdekelne, miért pont Toron az, ahol kegyed a támadók helyét sejti... mint már monta, a csodálatos apa kalandozó volt, sokfelé megfordult... vagy a válasz a levélben érkezik :?:
* Bedal végig hideg, kimért marad, de ugyanakkor udvarias, és alázatos olykor. Figyeli a lány reakcióit, meg is sejti, hogy Con hasonló gondolatokkal küszködik, mint ő. Próbál minnél jobban a másik férfi kezére játszani, gesztusai is árnyalatnyi fenyegetést tükröznek. Reméli, hogy az ijedős, törékeny úrhölgyből a stresz kihozza az igazságot.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.27. 0:16

(Miro)

<Kis ravasz...azthiszed a tűzszemeid megijesztenek? Hehehe, ne bízd el magad annyira.>

-Térkapun keresztül közlekedik...de a levél nem íródik meg magától nemde?
Az az igazság, hogy a dolog nem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik. De elmesélem önöknek, mivel látom az érdeklődést tekintetükben. Remélem nem sikeredik túl unalmasra. Nos, mint tudják, édesapám élet és halál közt vergődik...és ilyenkor az embernek eszébe ötlenek olyan dolgok, amiket elmulasztott. Eddig óvott mindentől, de felismerte, hogy kezdek felnőni, és hogy forr bennem is valami, amit nem lehet kalitkába zárni. A kalandozóvér. Zokogva mondta nekem, hogy meg akarta nekem mutatni Eriont, kettesben tekinthettük volna meg Torozon tavernáját, a Critai táblát...de lehet hogy erre már nem lesz alkalma. Én teljesíteni akartam kívánságát, és magam is vágyódtam ide, ebbe a hatalmas városba, és úgy tűnik, nem is volt hiba idejönnöm. Apám mondta valamikor, hogy a kalandozók különös népség, és lélekben valahogy kötődnek egymáshoz. Ezt megerősíti az is, hogy ilyen könnyen rátaláltam ennyi jó emberre, mint Bedal vagy Con uram. És az, hogy félénk vagyok, nem jelenti azt, hogy teljesen elpuhultam az évek alatt. Igenis, meg tudom védeni magam, ha kell!

* Ráüt az asztalra pici öklével, de a mérges kis csapásától még a bor sem lötyög ki a kupából, minek hatására igencsak elpirul.

-A támadók felől én is csak találgatni tudok, mint ahogy Con úrnak már mondtam, ezek a spekulációk aligha adnak kézzelfogható bizonyítékot. Igen, a levélből kiderülhet egy s más, ahogy édesapámat ismerem, alapos vizsgálatot kezdeményeztetett. Addig csak az ilyen megfigyelések alapján tájékozódhatunk, de ez aligha visz minket tovább. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.02.27. 0:44-kor.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.27. 0:18

(Fejszés Lunir)

*Elgondolkozik azon amit barátja mondott.Látod rajta, hogy kicsit gondban van.Végül megszólal.*

-Rendben, értem.Úgy gondolom, hogyha Bedalék terveznek valamit az úgyis kiderül, és minket nem szabad hogy felkészületlenül érjen.Mindig résen kell lenni...Tudod én még nem működtem úgy együtt másokkal, hogy nem bíztam volna meg bennük legalább egy kicsit, és mivel semmi konkrétumot nem tudunk róluk, ezért nem tudom, hogy mennyire leszek majd jó útitárs...Benned természetesen teljesen megbízok, ezt te is jól tudod.A gorvikiról nem tudom mit mondjak, egyelőre semmivel nem gyanúsabb a többieknél... azt sem tudom hova tenni, hogy vajon Miro túlzott kedvessége mögött van-e valami...na de mint mondtam, majd meglátjuk...hiszen a vak is ezt mondta...a lényeg hogy mindig figyeljünk oda, és ha valamelyikünk gyanúsat lát, akkor azonnal szólunk a másiknak.Sajnos amíg ez a bizonytalanság áll fenn, addig csak ezt tudjuk tenni...

*Végül kérdőn barátjára tekint, hogy ő mit szól elmélkedéséhez.Kicsit derültebb arccal*

-Na de ezt a friss levegőn is tovább tárgyalhatjuk!Szerintem egy kis séta jót fog tenni nekünk!Na jer!

*Feláll a székről, és kicsit fáradt léptekkel az ajtóhoz ballag.Kinyitja és visszafordul.*

-Jössz??
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.27. 0:51

(Fekete Mythar)

-Rendben mindíg szólunk egymásnak ha gyanús a helyzet!

*Tudja, hogy barátja nem a szavak embere ezért nem teszi szóvá az ellőbbi ismétlését :teccikerteni: . Majd mikor barátja kéri válaszol.

-Jó ötlet... ma még úgy sem töltöttem fel magam!

*Baráta tudja, hogy mit ért ez alatt hisz vele minden titkát megosztotta. Feláll majd kimegy az ajtón, bezérka azt. Lemennek a lépcsőn és látják amint Miro kezével az asztalra csap. Barátját megböki majd jelzi hogy neki is oda kéne menniük. Súgva mondja.

-Ne mutasd ki nagyobb ellenszenvedet. azt se tudják, hogy miért mentünk oda!

*Majd komótosan a társai asztalához ballag. Odaérve mint aki semmit se vett észre az eddigi jelenetből köszön.*

-Jó napot Bedal, Con. Hogy telik napotok? Leülhetünk?

* Majd megvárja amíg hellyel kínálják és leül.

-Ő Fejszés Lunír! Lunír ő Bedal Alen!

*Mutatja törpöt és a szogronitát egymásnak...*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.27. 1:15

(Fejszés Lunir)

*Barátja figyelmeztetésére csak bólint, majd mikor Mythar bemutatja Bedalnak, csak biccent egyet felé és így szól*

-Üdvözzölek!

*Ha hellyel kínálják, ő is leül.Rendel magának egy jó adag malacpecsenyét, és egy jó kupát kedvenc borából, majd barátjának is amit kér.Csendben falatozik, inkább csak a beszélgetésre figyel, hátha hall vmi érdekeset.*

<Na ezek a jómadarak vajon minek dugták össze a fejüket?Kíváncsi lennék miben sántikálnak....még el se indultunk, és már terveznek valamit...nagyon számító emberek...>

*Mikor végzett az evéssel, elégedetten hátradől, hasát vakargatva, borát iszogatva.Néha komor pillantásokat vált barátjával, de addig nem szólal meg amíg nem kérdezik valamiről.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.27. 12:40

(Carolina con Ragucci)

*Bedaléktól még visszamegy a szobájukba. Ha a férfi ott van, akkor odamegy hozzá és kezei közé fogja annak arcát.*
- Idefigyelj. Meg kell valamit beszélnünk. Láttam, hogy a többiek nem igazán bíztak meg benned. Én teljesen össze vagyok zavarodva. Lehet, hogy nem véletlen találtál rám, és nem véletlenül mentettél meg, de én ebben nem hiszek. Nekem ennél egyszerűbb a gondolkozásom. Az életem is rád bíznám.
*Magához öleli a férfit és kiengedi magából a felgyülemlett feszültséget.
Utána lemegy ebédelni. Mikor meglátja Bedalékat, odamegy hozzájuk, és megkérdezi, hogy leülhet e hozzájuk. Ha igen választ kap, akkor leül a lánnyal szembe, majd kér valamit enni és hallgatja a többiek beszélgetését és Mirrot figyeli. Ha ránéz, nem kapja el a tekintetét. Mélybarna szemeivel állja a lány tekintetét. Nem szólal meg. Amit gondolt, már elmondott mindent az illetékeseknek.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.27. 14:26

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Ebéd táján
Résztvevők: Mindenki

Lent a fogadóban ebéd időben kezdenek megszaporodni a betérő vendégek.A fogadós mindenkinek kihozza a rendelt ételt és a távozóktól elveszi a pénzt.Fülig érő mosollyal nézi,ahogy ma is igen csak jó lesz a bevétele.

Miro:
Amikor odamész hozzá mosollyal fogad és amikor felveted neki az ötleted elgondolkodik.Nem kérdez csak vár.Amikor megemlited neki a fizetséget,akkor láthatóan örül neki bár az 1 ezüstöt kicsit kevesli.A második ezüst megemlitésekor megcsillan egy pillanatra a szem majd csak bólint egyet és elveszi a levelet.A fenyegetőzésedet mintha meg sem hallotta volna.

Carolina con Ragucci:
Mikor betérsz a szobádba,pontosabban a szobátokba a Syil'drun az ablaknál áll és éppen néz kifelé.Nem is figyelt fel arra,ahogy beléptél a szobába.Csak akkor veszi észre,amikor már ott állsz mellette és hozzá szólsz.láthatóan megijed és néhány nagyobb levegőt vesz.

-Megijesztetél....Mindig ilyen csendben mozogsz?A legjobb tolvajok is megirigyelhetnének :wink:
Hangjában a viccelődést véled felfedezni.Ám ekkor beugranak emlékképek,amikor is egy nagy üres terembe,aminek a padlózata fából készült.Lépsz néhányat előre és a falapok hangosan jelzik a nem tetszésüket....Aztán a férfi hangja visszatérit a jelenbe.
Viszonozza az ölelésedet és egy puszit is megejt a nyakadon a fültővednél.
-És mit szeretnél megbeszélni velem?
...
Köszönöm a bizalmadat.Nagyon jól esik és megigérem,hogy nem fogsz csalódni :wink:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.27. 15:05

(Con Bronta)

* A lány válaszain eltöpreng! *<
Na ez bejött! Az életéről beszéltem kissé lebecsmérlően és még a szeme sem rebbent. Mondjuk ez még nem terhelő bizonyíték, de egyre jobban kezd megerősödni bennem a tudat, hogy át akar minket verni.> *Figyelemmel kiséri Badal mondandóját is, majd mikor a lány ismét visszatér a levélre kíváncsian várja már mi lesz benne. Mikor Mytharék megérkeznek a törppel köszönti őket*

- Üdv néktek! Persze, természetesen foglaljatok helyet! Na döntöttél Fejszés Lunir csatlakozol eme kis különítményhez? *Ekkor veszi észre a most érkező gorviki lányt. Arrébb csúszik a padon, majd mutatja, hogy nyugodtan üljön le mellé*.< Na legalább mindenki itt van! Szortítok már egy kis helyet a lánynak! A többiek mellé ülve nem biztos, hogy nyugodtan tudna ebédelni!> *A lányra , majd a többiekre néz és beszélni kezd:*
- Na itt van a kis különítmény! Emelem poharam a küldetés sikerességére! * Poharát köszöntésre emeli, majd mikor látja, hogy nem mindenki elött van ital rendel egy üveg vöröset, meg egy üveg fehéret és mellé pár kupát, majd mikor mindenki kiszolgálta magát megismétli pohárköszöntőjét!*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.27. 17:11

(Bedal Alen)

* Bedal továbbra is lehelletfinom fenyegetsét csempészik a hölggyel való beszédébe. Mikor végighallgatja annak fecsegsét az apja kívánságáról, és a többiről, Bedal elmosolyodik.*
- Hölgyem, magyarázata kifogásolhatatlan, szilárd, akár a Krnái torony sötét alapja. Egy hibát vélek felfedezni csupán... még mindig nem értem, hogy mért pont Toront tetszett a figyelmünkbe ajánlani. Ha az apa annyira szerette Eriont, akkor minden bizonnyal itt is sok időt töltött. Márpedig a város híres kusza alvilági életéről. Nemdebár, a gyilkosok akár itt is lehetnek? Gondoljon bele... akár én is lehetek az az ember...
* Bedal fenyegetése kissé megnő, ám az érkező Mythar és a törp pusztán csak serűt lát benne. Gonoszkás vigyort villant a lány felé, tudtára adva, nem elégszik meg ennyivel. A törp üdvözlésével magabiztosan bólint, majd Mythart is üdvözli. Igyekszik megnyerő lenni, ám lehelletfinom bizalmatlanság és hidegség érződik.
- Üdvözletem Lunir... még nem találkoztam magadhoz hasonlóakkal, bocsásd meg kérlek, hogy nem tudom követni néped tradicuóit a köszöntőmben... Con mesélt rólad, hogy szeretnél csatlakozni. Noshát, itt van a kedves hölgy, aki a megbizatást adta, és itt lennék én, akire a csapat vezetése hárult. Még mindig áll az ajánlatod? Jaj kérlek...ülj ide...
* Bedal azzal egy széket húz maga mellé. Ekkor tűnik fel a gorviki lány. bedal egy másik széket húz egy szomszdos asztaltól, majd hagyja, hogy alány leüljön mellé. Őt is derűseben üdvözli, majd a törphöz fordul, meghallgatva annak mondandóját. Con hangját addig a külvilág zajai közé száműzi fejéből, szeretne a törppel foglalkozni.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.27. 18:01

(NIchen de Azadyr)

*Nichen a szomszédos asztalnál költi éppen ebédét, amikor a többiek elkezdenek szállingózni lefelé. Mikor végzett, ő is odalép a társasághoz, Con mellé. A szemét a törpön nyugtatja, majd megszólal.

-Üdvözletem nektek! Most értem vissza városi sétámból. remélem, nem zavarlak meg benneteket valami olyan beszélgetésben, amiből jobb lenne kimaradnom. Aki még nem simerne, Nichen de Azadyr vagyok.*Pillant a törpére.*
*Ezután cs ül az asztalnál, kortyolgatja borát, és figyeli a beszélgetés menetét, legfőképpen Bedalt és Mirot.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.27. 18:03

(Fekete Mythar)

*A gorviki lány érkezésére bólint és érzelem mentes hangon mondja*

-Jó napot. <már akinek jó 8) > Nos úgy vélem valami nevet kitalálhatna magának. Elvégre nem nekünk kéne önt elnevezni és én szeretném a választott nevén szólítani, ha már van ilyen.

*A tegnapi után nem tudod mi lelte a sötét csukjást de mintha enyhült volna a gyanakvása. Con köszöntőjére ő is magasra emeli poharát.*

-A sikerre. Remélem tanulságos kis kalandban lesz részünk!

*Bedal szavaira alig észrevehető sötét vigyor ül képére.*

<Vajon mit tartogatsz még BARÁTOM?>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.27. 20:16

(Miro)

*Mikor a Kráni Torony alapjához hasonlítja Bedal az elmondott szavait, összehúzza vékony szemöldökeit és hideg szemekkel néz a papra. A gyűlölt hely hallatán felszínre tört egy kevés abból, amit rejteget, de csak egy vérfagyasztó pillantásra futja, majd észbekap és ismét felölti álarcát.

-Bedal úr, ön szerintem nagyon félreértett engem, attól függetlenül nincs joga ilyen gyalázatos módon megsérteni! Ilyen hasonlatot nem engedhet meg magának egy jobbággyal szemben sem, úgyhogy kérem legközelebb tűrtőztesse magát, amikor szóra nyitja a száját! Egyébként pedig nem értem, mit ért magyarázat alatt, ugyanis nekem itt nem kell magyarázkodnom, elvégre nem ítélőszék előtt vagyunk. Ezenkívül nem tudom mire vélni a fenyegetést a hangjában, nagyon kérem szüntesse meg, zavarba hoz vele. Khm. Nos, mint már jópárszor elmondtam: Toron egy lehetőség, jó esély van arra, hogy a merénylet kiindulópontja ott volt. Erion ugyancsak a gyanúsított helyek közé tartozik, és a méreg valószínűen toroni eredete ezt a lehetőséget nem befolyásolja a hatalmas kultúrális keveredés miatt. Abban viszont erősen kételkedek, hogy egy önhöz hasonló ember ilyen kicsinyes bosszúhadjáratokba keveredne, kedves Bedal úr! Elnézését kérem az előbbi kitörésemért, de Krántól jómagam úgy irtózom, mint a kiscica a fürdőkádtól, és úgy gondolom, ezzel legtöbben így állunk.

<Nem szabad ennyire kitörnöm, a büdös kránkőbe is! Nem baj, de úgyhiszem kicsit többet okoskodsz a kelleténél, Bedal...>

*Az érkezőket üdvözli, Mythart és a törpét legbájosabb mosolyával. Nichent kiismerhetetlennek tartja, ezért nem foglalkozik vele különösebben, kedvesen köszön neki. A gorviki lánnyal merőben más a helyzet. Hangján érezni, hogy le próbálja küzdeni előítéleteit és kedvesen próbál köszönni neki, mégsem sikerül teljesen, nem az undor, hanem a félelem felhangja hallik benne. Mihelyt meglátja, hogy vele szemben ül le, lágy, barátságos szemeivel keresi tekintetét, a látszólagos félénksége egy idő után merő kíváncsiságba csap át, egyre többször találkoznak össze tekinteteik.

-A sikerre és a minél eredményesebb együttműködésre!

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva