• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új-Pyarron - A második manifesztációs háború elsõ etapja

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 8 / 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 20:53

KM(Bemesélő): Limenel
Helyszín: Al Abadana, az oázisok városa
Időpont: Psz. 3692, kora tavasz
Résztvevők: Pharae Dashir (Hakea Ello)

*Az uralkodó csak mosolyog és lassan utánad indul.*
- Szóval fogócskázni akarsz. Nem bánom. Nem szeretem, ha valaki első szóra odaadja magát.
*Egyre csak gyorsít a tempón és kezd beszorítani az egyik sarokba. Mikor már nincs kiút, megpróbálsz egy szökkenéssel kitörni, de ledobja magáról a takarót, utánadvetődik és elkapja a bokádat. A lendülettől elhasalsz és a párnák és szőrmék közé esel. Az esés közben véletlenül elengedi a bokádat, így négykézláb menekülsz még pár métert, aztán beér és gyengéden leszorít egy takaróra. Rádkúszik és már nem tudsz tovább menekülni. átkarolja a derekadat és megfordít.*
- Na megvagy kismadár. Hol marjalak meg, hogy ne tudj tovább menekülni?
*Gyors tempóban megszabadít a ruháidtól. Leszedi a szandáljaidat, majd mikor teljes meztelenségedben csodálhat, odafekszik melléd és elkezdi finoman simogatni a hasadat. Másik karjával a fejed mellé könyököl és kezében megtámasztva a fejét, a szemeidbe néz.*
- Hogyan kerültél Jassifhoz? Mert azt már tudom, hogy egy kis boszi vagy. És a boszorkányok nem igazán szoktak véletlenül hárembe kerülni. A hatalom vonzott? Vagy a pénz? A luxus? A gondtalan élet? Netán hazádnak, vagy szektádnak kémkedtél? Találkoztam már hozzád hasonló kis bűbájosokkal, de más okot egyik sem tudott még mondani. Nyugodtan válaszolj őszintén. Nem látod majd kárát az őszinteségnek. Nem árulom el a titkodat Jassifnak. De a hazugságot nem díjazom. Ha megtetszel, akkor megtartalak. Ha nem, akkor mehetsz Hamedba Jasiffal. Hallgatlak.
*Várja válaszod, és közben kedvesen és szelíden mosolyog rád.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 21:05

Helyszín: Új-Pyarron városa, a városi gárda laktanyája
Résztvevők: Dyen di Lauren (Schinter)

*abban a kevéske kis fényben megcsillan a lány szeme. Odahajol, és szájoncsókol. Hosszan és vadul csókolózik veled, majd eltávolodnak az ajkaitok. Megfordul, feltápászkodik, majd négykézláb elindul a zsák felé, de félúton megtorpan. Feljebb emelkedik és a sarkára ül. Ölébe teszi a kezét és előre billenti a fejét. Valószínüleg gondolkozik valamin.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.26. 21:09

(Dyen di Lauren)

Viszonozza a lány csókját.már kezdett teljesen beleélni magát mikor a messor eltávolodik.szemmel végig követi,ahogy négy kéz láb mászik és alig tudja lecsillapitani az indulatait.Mikor a sarkára ül a félelf fel áll és odamászik ő is.Lábait szétterpeszti és a lány mögé ül.lazán átkarolja és magafelé huzza a messort,hogy a lány feje a mellkasán legyen.

-mi a baj?Oszd meg velem.hátha tudok neked segiteni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.26. 21:27

(Pharae)

*Menekülése inkább tánchoz hasonlít, nem is az a célja hogy elmeneküljön, inkább hogy felébressze a férfiben a ragadozó ösztönt. Lassan kezd belemelegedni a játékba, majd amikor látja, hogy sarokba szorította, kétségbeesett, nagy szemekkel néz a férfira, egy váratlan pillanatban megpróbál kitörni, de csak félig sikerül neki. Miután elhasalt, tűri hogy az emír maga felé fordítsa, fejét a takaróra helyezi, közel a férfi arcához. Néhány tincset kisimít arcából, kis kezeivel megfogja a hasát símogató tenyeret, majd válaszol a kérdéseire.

-Ne marj meg! Még egyszer ne. Nagyon kérlek. Tied vagyok, nem futok el. Körbefontál.

-Amit mondasz, részben mind igaz. De van valami ami sokkal inkább vonzott. A tudás. A messzi északról jöttem, de hisz minek magyarázom...ha szeretnéd átlátsz rajtam, elmém számodra nyitott könyv. Persze hogy a gondtalan élet lehetősége is fennált Jassif mellett. És abban a szeretetben amit tőle kaptam, életem végéig elélhettem volna...de ez mind nem olyan egyszerű. A vérem mást diktál. Utazni szerettem volna, világot látni. De ezt Jassifnak nem mertem elmondani, mert a szívemhez nőtt és nem akartam megbántani. Nem ezt érdemelte. Nagyon megörültem, amikor nemrég kijelentette hogy szabad vagyok. De tudom, hogy tartozom neki és megígértem, hogy elmegyek vele Hamedba. Az a tárgyalás életem egyik csúcspontja, neki pedig elkel a segítség egy politikában jártas személytől...Bár úgy látom, előtte másik csúcsponthoz érek a krónikámban...

*Kedves mosolyt ereszt meg az emír felé, majd várja a válaszát. Kezét mindeközben óvatosan vezetgeti, míg ő is ráérez, hogy milyen símogatásra vágyik a lány pocija.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 22:06

Helyszín: Al Abadana, az oázisok városa
Résztvevők: Pharae Dashir (Hakea Ello)

*Keze felcsúszik a lány mellére és elkezdi morzsolgatni azt. Játszadozik vele.*
- Mit értesz csúcspont alatt? Csak nem azt, hogy ágyba vittelek? Vagy esetleg többet is vársz tőlem, mint testi kielégülést? Mondjuk azt, hogy általam befolyásod lehet az egész Ibarát érintő döntésekre? Hogy az ágyamból sok olyan információra szert tehetsz, amire máshogyan sosem? Hogy mégnagyobb gazdagságban és pompában élhetsz majd, mint eddig valaha?
Nem mondom. A livinai gyülekezet szimpatikus kis társulat. Kedvelem a gondolkodásmódjukat és a céljaikat. Ja és azt is, ahogy azokat elérik. Elegánsan és erőszakmentesen. Volt már dolgom egyszer egy nővéreddel. Szép emlékeim kötődnek hozzá. Izgalmas lány volt. Ha te is az vagy, akkor magamhoz veszlek a háremembe. Talán még az üzleti útjaimra is magammal viszlek. De nálam nem lesz akkora szabadságod, mint Jassifnál. Mellettem nem lehet csak úgy félrenézni. De ez még tárgyalás alapját képezi, te kis politikus.
*Rádmosolyog, aztán szájoncsókol. Térdeid alá nyúl, behajlítja a lábaidat és eldönti őket. Közben testedet is elfordítja és mögédfekszik. Ellenállást nem tűrve belédhatol tövig, és felé közelebb eső melledet megmarkolja.*
- Érzem, hogy a mai napon már túlestél egy kis kalandon.
*Azzal heves tempóban elkezd magáévá tenni. Melleidet is keményen dögönyözi közben, és arcodat egyfolytában figyeli.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 22:16

*Beleolvad a karjaidba, oldalra fordítja a fejét és neked dönti.*
- Nincs semmi baj. Vagy legalábbis nem tudom, hogy baj e. Nem tudlak így itthagyni.
*Kiszakítja magát a férfi karjaiból és feláll. Szembefordul Dyennel és a térdelő férfi hajába túr. Másik kezével kioldja ruhája övét, és nadrágja a földre hull. A felsőjéből is kicsúszik és közelebb lép a félelfhez. Kicsit jobban ráfog a férfi fejére és az ágyékához húzza. Bal lábát felemeli és Dyenn vállára teszi.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.26. 22:33

(Dyen di Lauren)

-Akor ne hagyj itt. :wink:

Ekkor nyomja a fejét a messor az ágyékába.mind két kezével megfogja a lány popoját majd meg is markolja egy kicsit.Először csókkal halmozza el a messor ágyékát majd lassan kinyúl a nyelvével és nyalogatni kezdi.Mikor a válára rakja a lábát,akkor jobb kezével elkezdi simogatni azt is.Sokáig nyalogtja,hogy minél jobban kényesztesse.Egészen addig mig a csúcs pont közelébe nem ér a lány.Akkor abbahgyja és fel pillant,hogy még nagyobb lángot kapjon a tűz,ami ott lobog a messorban.Feláll majd a karjaiba veszi és az ágyhoz indul el vele.Lefekteti az ágyra majd mellé fekszik és szájon csókolja miközben egyik kezével lenyúl az lány ágyékához és elkezdi masszirozni.Először lassan majd egyre hevesebben.A szájáról lassan rátéved a fültővére majd a nyakára és aztán a melleire.Bal kezével alulról megfogja a jobb mellét enyhén megmarkolja és finoman mozgatja az ujjait.Szájával elkezdi nyalogatni a bal mellét majd beveszi a mellbimbóját.Szivással és enyhe harapással kényeszteti a lányt miközben továbbra is a jobb kezével az ágyékát masszirozza egyre hevesebben.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 22:48

Helyszín: Új-Pyarron városa, déli kapu
Résztvevők: Lywellion Siannodel (Meridian)

*Elindultok a megadott útvonalon. A kapuőrök is hamar eloszlanak. Még szerencse, hogy nem vágtak le semmit az egészből, mert lett volna pánik. A megtartó még vagy negyed órán át fortyog a dühtől, aztán lassan lehiggad.*
- Mi a francot keresnek ezek itt? Honnan vették a bátorságot, hogy kidugják a képüket a fekete hegység mögül? Méghogy közös ügy. Egy fenét. Ezek valami mást akarnak. De egy rossz lépés és mennek Ranagol elé. Ezt megígérhetem.
Mit akart tőled az a kámzsás halálmadár? Netán ismered valahonnan?
*Neked eszedbe jut néhány nagyon régi emlék. Egyszer az egyik Sirenari rehinnel találkozál Alidar mellett egy erdőben. Egy csomagot vittél neki. Elég sok titkolózás volt az ügy körül. Te voltál a küldönc. Megpróbálsz visszaemlékezni a régi eseményre. Egyszercsak bevillannak az emlékek. Egy kiszakadt elf nemzetség szállásterületén találtál rá a rehinnre. Mikor átadtad a csomagot, és indultál volna vissza hazádba, akkor láttál bemenni egy fekete kámzsás alakot abba a házba, ahol a rehinn tartózkodott. Ugyanez a kámzsa, ugyanez a tiszta fekete öltözék, ugyanez a fekete drakkfa elf íj. És a lova is ugyanez volt. Ekkor válik benned biztossá. A ló egy siqquis. Mert egy normális ló nem él eddig. És a siqquisek csak Kránban élnek egy két esetet kivéve. Felteszed magadnak a kérdést. ...Mi dolga lehetett egy kráni fajzatnak egy óelffel... *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.26. 22:51

(Pharae)

-Ti uralkodók mindíg ilyen nagy távlatokban gondolkodtok? Én most félrevetettem minden hosszú távú tervemet, hogy a veled töltött pillanatok minél édesebbek legyenek. Nem számít most sem a hatalom, sem a pénz. Csak a mennyei tűz, amely mindkettőnkben fellángol ölelkezésünkkor. Hagyjuk a politikát, legalább egy kicsit. Mellette nincs helye a romantikának, hagyjuk későbbre.
Miért vagy ilyen hideg...miért nem elég neked a cukorka, azonnal az egész bolt kell. Tudom hogy melletted nem lehet csak úgy félrenézni, hatalmadat nem kérdőjelezte meg senki, ne értsd félre. Csak fáj a szívem mikor hallom, hogy nem szeretni, hanem birtokolni akarsz. Nem hazudok neked, ezért mondtam el amit érzek. Remélem nem haragszol meg rám, tiszteletből és...mert kedves vagy...azért mondtam el neked mindezt.

*Hagyja, hogy a férfi megfordítsa, és picit nyögve befogadja. Elszégyelli magát amikor kihangoztatja helyes felismerését, az emír ezt a szívecskéje gyorsabb dobogásán érezheti leginkább, és arca pírján. Tekintetét a plafonra emeli, néha hosszan lehunyva szemét. Kezével néha, egy egy erősebb lökéskor hátrakap, de csak reflexből, majd, mivel nincs jobb amibe belekapaszkodhatna, a férfi erős karját fogja meg, hozzá képest erősen, de vigyáz, hogy ne sértse fel a férfi bőrét hosszú, feketére festett körmeivel. Hangot alig ad ki, ezzel ingerelve, hogy többet mutasson.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 23:07

*Hamar eljuttatja a nyelved a csúcsra. Nagyon lerí, hogy régen nem volt férfival. Mikor karba veszed a nyakadba fonja kezeit és csókolózni kezd veled. Az ágyra fekvéskor sem hagyja abba, csak amikor erőteljesen masszírozni kezded a hüvelyét és környékét, akkor szakad el tőled az ajka, hogy szabadon kezdjen el nyögdécselni. Ezt kihasználva veszed szádba a mellét. Nem bír magával, vonaglik az ágyon és teljesen kiborul a kényeztetéstől. A besütő kevés fényben észreveszed, hogy éppen egy tetoválást nyalogattad a mellén. A mellbimbója fölött két centire levő tűzben égő kardot. Mikor átnézel a jobb mellére, meglátod a mellbimbója felett hasonló távolságra a birodalom hármas sarlóját is. Ez pár másodpercre elgondolkoztat, de egyre nedvesedő nagyajkai és egy heves felnyögése visszazökkent.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.26. 23:23

(Dyen di Lauren)

A mellbimbó nyalogatás és szivás után elkezd lassan lefelé haladni.Csókokkal árasztja el a lány testét.Először a gyomorszája környékét majd rátér a hasára.Körbe csókolja a köldökét majd ismét lefelé halad az alhasi tájékra.Majd a belső combját csókolgatja.Először az egyiket majd a másikat és végül visszatér a most már nedvesedő ágyékára.A maszirozást nyalással folytatja és amikor úgy érzi,hogy kellő képen ellazult a lány két lába közé fekszik megfogja a himtagját és lassan beleirányozza a hüvelyébe.Érzi,hogy nagyon szük igy nagyon lassan és óvatosan irányitja bele.Először nem is teszi bele tövig hanem csak félig,hogy szokja egy kicsit a messor.Ráfekszik a lányra és mig kezeivel a melleit veszi kezelésbe csókokkal árasztja el.Minden csóknál egy kicsit mélyebbre probál hatolni,de erőszakosan hanem csak finoman,hogy minél kisebb fájdalmat okozzon.
Idővel mikor már telejsen belehatolt abbahagyja a csókolózást egy kcsit felemelkedik és a lányra pillant.A mell masszirozást is abbahagyja egy pillanatra és elcsodálkozik a lány arcán.Végig simitja rajta a kezét majd szép lassan egy kicsit kihuzza a himtagját a hüvelyéből.Aztán lassan már tolja is vissza,nem hagyja,hogy az elernyedt izmok ismét összezáruljanak előtte.Lassan csinálja,hogy egyre jobban kitáguljon a lány.Ha látja a lány arcán a fájdalom nyomait,akkor kicsit lassit és csókokkal probálja elterelni a figyelmét.
Amikor érzi,hogy egyre könnyebbé válik a behatolás gyorsit a tempon.Egyre gyorsabban hatol be újra és újra mig nem eléri a csúcspontot.megfeszülnek az izmai kezei megtámaszkodnak az ágyon a lány kétoldalán és teste felemelkedik.Érzi,ahogy a meleg váladékot beleüriti a lányba,amely körül veszi a péniszét is.Aztán a lányra borul szájon csókolja és közben megfordul vele,hogy a lány rajta feküdjön.Teljesen a karjaiba zárja és halkan a fülébe súgja.

-Köszönöm,hogy még emlékezetesebbé tetted számomra ezt az éjszakát.Remélem nem okoztam fájdalmat és élvezted te is...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.26. 23:29

Helyszín: Új-Pyarron városa
Résztvevők: Erlon Arts (Joe Lyon)

*Az őr bekísér az épületbe, majd felkísér a legfelső emeletre. Egy ajtónál bekopog, majd az "igen tessék" szavakra benyit és beenged téged. Becsukja mögötted az ajtót. A szobában Bernit látod, amint egy kis pohár konyakot szopogat el, meg egy sötétkék köpenyes férfit, aki nem sokkal lehet fiatalabb Berninél. Talán nem nem is fiatalabb. A kékköpenyes egy asztalnál mustrálgat pár térképet. Berni odaszól neki.*
- Ő lenne az az ifjú.
*A kékcsuhás felédfordul és rádnéz. Most látod a nyakában az inkvizítori jelképet. Odasétál hozzád és kezet nyújt neked.*
- Üdvözöllek fiam. A nevem Elistrius atya. Adron papja vagyok és inkvizítor. Hallottam Bernitől, hogy te is az Ibarába készülsz. Mik a terveid, és honnan érkeztél ide Pyarronba?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.27. 0:29

( Erlon Arts)

* Gyors léptekkel követi az őrt. Körültekintően megfigyeli a folyosókat és az épületet magát. Mikor az ajtón belép konstatálja, hogy Berni és a kapuk terén látott öreg helyezkednek el az asztalnál. Leveszi kalapját és kezet fog Elistrius atyával.*

- Üdvözlöm Adron papja! A nevem Erlon Arts!! Északról, Erigowból érkeztem! Először is szeretném megköszönni, hogy eme vészterhes időkben szakít rám pár percet! * Beszéde magasztos, látszik rajta, hogy szónoknak sem utolsó*
- Tudom kissé furcsállani fogja , mit mondani készülök, de az igazság az, hogy azért szeretnék eljutni El Hamedbe, hogy a Ibarai és végül is a déli eseményekről gyűjtsek információt, valamint azt dokumentáljam. Nem saját szórakozásom véget teszem amit teszek. Az északi hármakat is nagyon érdekli mi történik itt! < Na remélem ezzel felkeltettem az érdeklődését> Tudom atyám, hogy kissé furcsa amit mondok, de ez az igazság! Biztos vagyok abban is, hogy ön is ismeri az északi helyzetet. Mi is nagy gondokkal küzdünk! Toron és csatlósai ismét a háború küszöbére sodorták országaink! Nagy a felbolydulás felénk is! Na, önt biztos ez érdekli legkevésbé jelenleg, de nem véletlenül beszélek ezekről a dolgokról! *Kis hatásszünetet tart, majd folytatja*
- Sok ember agyában megfordult már az a gondolat a sötét együttállás óta, hogy nagy veszély fenyegeti egész Ynevet! Mióta Toron is szervezkedik egy újabb háborúra, meg itt délen is fel ütötte a fejét a gonosz jó páran arra is gondoltak, hogy köze van a két dolognak egymáshoz. Tudom ezek az elméletek nevetségesnek hangzanak, de nem lehet tudni!? < Na, remélem bogarat ültettem a fülébe!?>
- Na rövidre fogva! Azért szeretnék önökkel tartani, hogy az északi szövetség hiteles képet kaphasson az itt folyó dolgokról. Valamint, ha nem tart érte túl bátornak azt is mondhatnám, hogy az Északi hármak küldötte vagyok. Még az is lehet, hogy egy esetleges északi egység is levezénylésre kerül az önök segítségére! Mondjuk ez mind attól függ, hogy én milyen információkkal tudok feletteseimnek szolgálni, valamint az északi helyzet alakulása is nagyban befolyásolja a dolgokat! < Na, remélem sínen van az ügyem és mehetek velük!> A másik dolog, pedig az, hogy én is tudom önöket informálni a nálunk történtekről! Így az esetleges összefüggéseket önök is megismerhetik.
- Na röviden ennyit tudtam önökkel megosztani, de még annyit hozzáfűznék, hogy tudom hogy nem sok az én segítségem, meg nem egy nagy dolog amit mondok, viszont ha fogalmazhatok így Észak nevében szeretném felajánlani saját magam szolgálatait az önök és Dél ügyében! Ezt az egyet garantálni tudom Észak nevében! *Kissé elmosolyodik és Bernire is rápillant mondandója végén*
- Ja, és ha mondhatok ilyet Berni Uwel lovagja felajánlotta azt, hogy elkísérne El Hamedbe! Ha úgy dönt atyám, hogy önökkel tarthatok az lenne a kérésem, hogy ő is velem jöhessen! Jól ismeri Ibarát, de ezt biztos nem kell önnek ecsetelnem. Úgy látom önök régi ismerősök! *Beszéde végén ránéz az öreg uwelitára és bátorítólag egy enyhe mosolyt elejt, majd kissé feszülten várja a pap válaszát*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.27. 14:34

Helyszín: Új-Pyarron városa
Résztvevők: Erlon Arts (Joe Lyon)

- Jól beszélsz félelf barátom. Jól tetted, hogy ide jöttél. De azért mielőtt úgy döntök, hogy engedlek a csapattal menni, még ki kell vizsgálnom téged. Kérlek ülj le és helyezd magad kényelembe. És ha lehet, akkor könnyítsd meg a dolgom. Nem szeretném lebontogatni a tudati védelmedet. Bízhatsz bennem. ha nincsen rejtegetni valód, és tényleg jó szándék vezérel, akkor nincs félnivalód.
*Ha engeded, akkor fél óra alatt végez a vizsgálattal. Nem igazán érzel semmit. Utána egy széket húz oda és leül veled szembe.*
- Jólvan fiam. Megbízhatónak találtalak. Mindenkinek megvannak a maga kis érdekei. Mindenki hasznot akar húzni mindenből. Hisz csak emberek vagyunk mindnyájan. Lehetőséget adok rá, hogy dokumentáld a Hamedben történő dolgokat. Ebből a célból jönni fog velünk egy Krad pap is, de elfogadom, hogy Észak a saját emberét küldi erre a feladatra. A csapattal tarthatsz. Viszont vigyázz a Krániakkal. Nem azt mondom, hogy veszélyben forog majd az életünk mellettük. Most szövetségesek. De ha megtetszene valami ami az övék, akkor nem tudom garantálni a biztonságodat. Névleg a pyarroni kontingens részeként fogsz velünk tartani, de ha eltulajdonítasz tőlük valamit, akkor egyedül maradsz. És három fejvadásszal a nyakadban nem jutsz messze. Főleg ha olyanokról van szó, mint akik velünk jönnek. A lényeg, hogy biztosan megtalálod amit keresel, de szerintem az nem fűződik majd a krániakhoz. Ennyit akartam mondani. Holnap indulunk. ha valamit nem szereztél még be, akkor még ma tedd meg. A lovakról gondoskodni fogunk.
*Eztán Bernihez fordul.*
- Te meg öreg barátom egy feltétellel jöhetsz a csapattal. Nagyra értékelem a témával kapcsolatos tudásodat, de ha összetűzésbe kerülsz a krániakkal, akkor nagy bajt okozhatsz. Szóval, ha nem teszel kellemetlen megjegyzéseket és vissza tudod fogni a gyűlöleted, akkor jöhetsz.
*Visszamegy az asztalhoz és leül egy székre.*
- Akkor holnap délelőtt itt találkozunk. Addig is vigyázzatok magatokra.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.27. 15:09

*Kis riadalmat veszel észre a lányon, amikor behelyezed neki. Érzed is hogy rettenetesen szűk. Csak centiről centire, percről percre tudsz utat törni a lány testének mélyére. Segít, hogy elhalmozod a csókjaiddal és a simogatásoddal. Látod rajta, hogy ő is igyekszik befogadni téged minél előbb, de nem könnyű meló egyikőtöknek sem. Valószínüleg nagyon régen nem kukkantott be senki a combjai közé. Szinte győzelemnek veszitek, amikor tövig belécsúszol végre. Gyorsan kapkodja a levegőt és szeretetteljesen néz rád. Látszik rajta, hogy nagyon hálás a türelmedért és a gyengédségedért. Magáhozölel és csókolgat téged egy darabig aztán a füledbe súgja.*
- Eléggé kitágultam már. Mostmár nyugodtan elkezdheted.
*Kezeit a feje mögé teszi és a párnába kapaszkodik. Combjait annyira szétfeszíti, amennyire csak tudja. Eztán lecsukja a szemeit és érzed, hogy amennyire csak tudja ellazítja az ágyékát. Lassan kezded el tolni, és az első percben néha fel is szisszen. Aztán véglelg megtörik a jég, és egyre gyorsabban és gyorsabban hágod meg őt. Nem bírja sokáig. Átkarol és szorít magához ahogy csak tud. Érzed az összerándulását is és tiszta libabőrös lesz. Nem járhattok a hatodik percben, amikor végleg elernyed a teste és elszáll. Összeomlik a karjaidban és nagyot sikkant a csendes éjszakába. Magadhoz öleled a meggyötört kis testét és szinte belerobbansz a hüvelyébe. Mindketten lefáradtatok. Ki sem húzod a szerszámod, csak egymásra kulcsolódnak a végtagjaitok és elalszotok. Olyan boldogságot éreztek mindketten, amit sose képzeltetek volna. Elég tapasztalatlannak tűnt a lány a szeretkezés terén és ez még több önbizalomal töltött el. Ebben biztosan előnyben vagy vele szemben és talán fogást is találtál rajta vele. Ezekkel a gondolatokkal alszol el.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 8 / 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...