• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 15 / 72 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.23. 23:47

(Bedal Alen)

* Bedal miután a társak kinyilvánították vélményüket, ő is elmondja, amiért eredetileg is rendezte a találkát.*
- Nos nagyon köszönöm a véleményetek. Előre bocsátanám azt, hogy igenis sokat nyom a latba Ciklon szava. Bocsássatok meg, a szemben ülő hölgyet kereszteltem el így nevének hiányában. :oops:
Azért is számít igazán sokat, mivel semmivel sem vagy kevesebb, mint az itt jelenlévő többiek. ÉS kérlek ne hagyd, hogy holmi jöttmentek levegőnek nézzenek. Ezért is szólítalak föl titeket, hogy egymás iránt is viseltessetek tiszteletel. Ha én tisztelek valakit, akkor azt az embert az is tisztelje, aki engemet is. Nos, a törpről csak késöbb... Előszöris... beszéljünk a hölgyről. Én felettébb gyanúsnak tartom, hogy pont egy ilyen bagázst bérelt fel. Kaphat kítűnő nyomolvasókat, méregkeverőket és számtalan olyan kalandozót is, akinek van tapasztalata efféle ügyek megoldásában. Miért jönne hát olyan függetlenebb fegyverforgatókhoz, mint mi? Ennek két oka lehet: vagy nem olyan gazdag, mint mondja, vagy pedig szándékosan akarja azt, hogy balul süljön el a dolog. Mind ez a feltevés csak addig áll fenn, amíg be nem bizonyosodik, hogy a nő mindent elárul. Márpedig lefogadom, hogy titkol sok mindent. Ügyesen színészkedik ,emg kell hagyni, de benem gyanút ébresztett a dolo. Szöget ütött a fejembe az is, hogy mennyire is félénk ő. Úrihölgy nem jön Erionba, inkább szolgálóját küldi maga helyett. Ő azonban maga jött, tehát ez bizonyítja, nem fél a helyi csőcseléktől, vay attól hogy kirabolják. Itt azonban a lehető legfélénkebb, legzavarodottabb lány álcáját ltötte fel. A két dolog, összeegyeztethetetlen, és nem következik egyik a másikból. Ígyhát minden bizonnyal a félénkség csak egyfajta álca. Node mit kell álcáznia? Mért nem fizet le egyszerűen kalandozókat, hogy segítsenek elérni eddig relytett célját? Minden bizonnyal a kalandozók is eszközök csupán. Ha ekkora játszmába bonyolódtunk, hiba volna kiszállni. Nem tudjuk, mivel vagy kivel állunk szembe, így bőrünket sokkal nagyobb veszélynek tesszük ki, mintha bele mennénk a jtszmába. Azt mondom, sznleg el kell fogadni az ajánlatát. Az se baj ha tudomást szerez a gyanakvásunkról. De az itt elhangzottakat senkivel nem szabad megosztanunk. Kérlek Ciklon... a barátodnak se mondd el. Ne légy naív: mi van akkor, ha pusztán saját célra menekített ki téged? Mi van akkor, ha hátsó szándék vezérli, és az eseményhez kötődik a felbukanása, ami az emlékezet kieséssel kapcsolható össze. Ígyhát pusztán arra kérlek, várj. Ismerd meg jobban, próbáld meg megfigyelni, mert az sokat elárul az emberről. És ezt mondom mindenkivel kapcsolatban: figyelni kell őket, mindkét szemeteket rajtuk kell tartani. Megmondva őszintén, én magam nem bízok Mytharban. Darton papja való igaz, ám nem érzem különösképp, hogy bizalmi körömbe kell, hogy fogagjam. És említettétek ezt a törpöt... mit tudni róla? Kicsoda egyáltalán?
* Miután Bedal megkapja a válaszát, picit elgondolkodva folytatja.*
- Várni kell vele. Ha velünk is tart, őt is jobban ki kell ismerni. Nem érdemes még beavatni abba, amit mi tudunk. Kockázatos lenne: ehetne a hölgynek egy bizalmasa is. Lehet, hogy most mindez egy rigolyás déli ldözési mániájának hangzik, azonban az utóbbi időkban sokat gondolkodtam ezen. ÉS mindig ugyanerre az álláspontra jutottam. Tehát úgyvélem, színleg bele kell menni a játékba, de mindig olyan helyzetbe kell, hogy maradjunk, ahonnan könnyen újra a partra evezhetünk. Nem szabad, hogy a nő játékának tudattalan bábui legyünk, az irányítást nekünk kell végeznünk. Nos...ti hogyan vélekedtek erről?
* Bedal megint ölbe teszi a kezét. Végig a gorviki lányt lesi, mozdulataiból próbálja kiolvasni, valóban fejvadász volt-e. Nichen szeme ekkor már elég idegesítővé válik, ám Bedal megőrizve hidegvérét nem szól érte. Kívülről úgy tűnik, ézre se veszi a dolgot.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.24. 0:12

(Fejszés Lunir)

*Látható zavarba jön a nőcsábász szó hallatán.*

-Igen, tényleg egy nagyon finom és bájos hölggyel van dolgunk!

*Ezután megköszörüli torkát, majd szakálla mögött bujkáló mosollyal a történetbe fog.*

-Hát hol is kezdjem...nem volt azért az olyan nagy tett...Na de miket is beszélek!Hiszen egy nagyon fontos és veszélyes küldetés volt és mi könnyedén teljesítettük!Egy nagyhatalmú druidától kaptuk a megbízást...egy bizonyos szigetcsoportot kellett felderítenünk.Asszem még senki nem járt ott előttünk, legalábbis az ottani nép beszámolójából azt tudtuk meg hogy mi vagyunk az első idegenek.Nagyon barátságosak voltak, és nagyon jó volt a boruk! :) A feladat lényege az volt hogy minél több információt hozzunk el a szigetekről.Eléggé furcsa szerzetek voltak azok a harcosok...összevissza ordíbáltak és két pajzsot használtak fegyverként.Persze meg se kotyant nekünk az egész, egyszerűen nem érhettek fel velünk.Kihívtak egy viadalra is...természetesen megnyertük.Aztán szépen vissza az információval a megbízónkhoz.

<Hmmm...milyen finom, friss illata van...tényleg nagyon bájos teremtés...>

-Lényegében ennyi lenne a történet dióhéjban.Amúgy milyen futárt is várunk?Csak nem történt valami az édesapjával?

*Ivoria szavai után kicsit szemrehányóan Mytharra néz, és félig morogva, félig mosolyogva mondja*

-Az lehet, hogy kedves, de bárcsak ne lenne ilyen szemtelen!Szerintem istened túl sok humorral áldott meg nem gondolod? :)

*Majd egyértelműen(de alig láthatóan)jelzi, hogy igazán mehetnének már a szobába megbeszélni a dolgokat.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.24. 11:15

(Carolina con Ragucci)

*Mikor végzett mindenki, megint a paphoz fordul.*
- Atyám. Nem lehetne kitalálni nekem valamilyen emberibb nevet? Ez a ciklonozás kicsit frusztrál.
Ígérem, hogy amíg ki nem derül az egész ügy miértje, addig nem szólok a társamnak. De én ennek ellenére megbízom benne. Nem tudom, hogy miért. Nem csak azért, mert megmentette az életemet. Valami megérzés. A többieket is figyelni fogom.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.24. 16:21

(Bedal Alen)

* Kis mosolyt megeresztve a lány felé így szól.*
- Jól van, a ciklon pusztán ötlet volt... kérlek, mond meg hogy neevzzünk... nem szeretek mások magánszférájának ügyében dönteni. Nos tehát akkor... úgy vélem, mindent megebszéltünk. Elmondtam, mit kérek tőletek, és remélem ti is egyetértetek velem. Minden bizonnyal a hölgy egy találkozót fog tartani, ahová mind elmegyünk. Színleg tehát belemegyünk a tervbe, és meglátjuk, mi sül ki belőle. Most még nem szállhatunk ki... nade ezt ne feszegessük tovább. Úgy tartom a legjobbank, ha most szétszéledünk. Senkinek sem kell a gyanú, hogy tervezgetünk valamit. Köszönöm, hogy megtiszteltetek jelenlétetekkel... Con! Lesel szíves még egy kicsit maradni? Maradt még egy kis adósságod országoddal kapcsolatban... kielégítenéd kíváncsiságom, ha megkérnélek? Nyugodtan maradj ott... én addig leülök.
* Bedal kitessékeli a gorviki lányt és Nichent, majd egy féloldalas mosolyt vetve a harcos felé leül szemközt, ahol eddig Nichen ült. Figyelmesen hallgatja a tiadlani minden szavát.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.24. 17:37

(Nichen de Azadyr)

*Végigahallgatja Bedalt, és őszintén meglepődik, hogy a szúrós tekintetét mennyire jól tudja állni.

<Nocsak! Még erősebb kötélidegei lettek ennek a fickónak! Nagyon jóóó!! :)>

Mikor Bedal végez, és kitessékeli őket a szobából. Odakint alányhoz fordul.

-Nos, kisasszony...vagy...hogy szólíthatom?...*kérdi kissé zavartan*
Tegeződhetnénk? Barátaimmal jobban szeretek tegeződni, bármilyen rövid is az ismertség. De aki nekem barátom, abban megbízok, és ez fordítva is így van. Nos, ha szüksége lenne valami olyasmire, amiben esetleg segítségére lehetnék, egy-két óra múlva a szobámban leszek!...

*Azzal elbúcsúzik a lánytól, és elindul a szobája felé, hogy felvegye fegyvereit. Ezután lesétál a lépcsőn, és odalépa pulthoz, kér a fogadóstól egy kupica "tisztaszeszt" // 8) számára ez a pálinkát jelenti//, majd amíg megkapja, Mytharékat figyeli.

<Na, látom ez a csapat is két részre fog oszlani...mi is különálllók vagyunk, és Mytharék is azok lesznek szerintem. És mégis az kéne, hogy egy csapat legyünk...ahhoz az kell, hogy ne legyen elharagosodó ellentét...de ahogy én Bedalt ismerem :? Egyre jobbna érdekel ez a küldetés. Gondolom, Miro nem mutatja majd a lapjait, amíg érdeke nem úgy hozza. Rá is kíváncsi vagyok, ki is valójában! Szerintem jó, hogy belecsapunk, mit egy igazi kalandozótársaság... De előbb még nézzünk csak körül ezen a környéken!>

*Felhörpinti az erős italt, szájában tartja, ízlelgeti egy kicsit, majd lenyeli, és kilép a fogadó ajtaján. Odamegy az istállóhoz, és megnézi, lova körül minden renben van-e.-No, öreg harcos, mindjárt megyünk továb, ahogy látom. Ne aggódj! megint nagy utat teszünkmajd meg, ha az istenek is úgy akarják.

*Kilép az istállóból, majd csak úgy toronyiránt elindul a városban nézelődik. Épületeket, embereket. Mindenre kíváncsi, ami itt van, hiszen ez Ynev legérdekesebb városa!
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.24. 21:00

( Con Bronta )

* Figyelmesen végighallgatja a többiekekt, majd mikor a gorviki lány mondandóján kissé meglepődik, majd kúrtán válaszol:*

- Khmm.. Igen Con Brontának hívnak. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó benyomást teszek az emberekre!? Hát ön sajnos származása véget nem örvend ilyen bizalomnak, de ne általánosítson. Engem nem érdekel, hogy ki honnan származik! Senki nem tehet arrol, hogy hova születik! Mindenkit a tettei határoznak meg! Hölgyem, én mindaddig pozitívan fogok önhöz állni, míg ön is hű a küldetéshez és ehhez a díszes társasághoz! Remélem jó partnerre talált Bedal és ön is tudja erősíteni a mi kis csapatunkat! * Szemében látod az őszinteséget, majd mondandója végére még egy kis mosolyra is futja elcsúfított arcából, mellyel bizalmát szerette volna tudtodra adni.*

* Miután a többiek elhagyták a szobát kényelmesen elhelyezkedik, majd Bedal óhalyának eleget téve folytatja hazájának ismertetését:*

- Először is, mint ahogy már mondtam Tiadlan a „jó” oldalán áll! Folyamatos harcban áll Gro- ugon gyepüiről beáramló Ork csapatokkal, valamint Toron egységeivel. Hármas hatalmi rendszer van az országban. A király a világi, a gazdasági és a politikai ügyek irányítója. A Druin a szakrális és tudományos vezető, végül a Dorcha felelős a kül- és belbiztonságért. A Dorcha alá tartoznak a harc művész és egyéb fegyverforgatók, valamint azok iskolái. Az országban az északi öltözködés dívik, de fő ként az erigowi divatot követik. Mondjuk vannak akik a niarei öltözködést követik. Általában ők a harc és kardművész iskolák tagjai. Tudod nekik a harcmodorukhoz elengedhetetlenek a laza, a mozgást nem gátló öltözék. Nagy hagyománnyal rendelkeznek a kereskedő családok is. Öt jelentősebb kereskedő famíliánk van. Ők szervezik és intézik az ország teljes ellátását és azt, hogy mindenki hozzá juthasson Észak termékeihez. Három istent ismernek el mi felénk. Villét az úrnőt, Velart az urat és Nastart a tanítót. * Vesz egy mély levegőt, kissé átgondolja még egyszer, hogy mit is tudna még mondani, majd folytatja:*

- Hát földrajzilag, ha érdekel Tiadlan akkor annyit tudnék mondani, hogy az ország jobb és bal felét hegyek védik a toroni és gro- ugoni támadásoktól Az ország közepén nyújtózó tágas síkság arról a folyamról kapta a nevét, amely kétezer mérföld hosszan kígyózik át rajta. A dwoon határ közelében eredő Howa békésen hömpölyög végig a lapályon, és szeszélyesen kanyarogva kerülgeti a saját hordalékából épített szigeteket. A meder gyakran feltöltődik; a sok helyen gátak közé szorított folyam ilyenkor pusztító áradások képében keres magának új utat. A Howa legnagyobb mellékfolyója a vörös vizű Ai, mellyel Chasielnél egyesül. Az alföld mocsarainak egy részét már régen lecsapolták és termővé tették. Az éghajlat száraz; a hűvös és esős nyarak zord telekkel váltakoznak. A síkságot hajdanában végtelen fűtenger borította, mert a medencét szegélyező hegyláncok felfogják az esőt hozó felhők javát. Csak az északi dombokon zöldellnek szil- és tölgyligetek, de zárt erdőséget itt is csak a hegyekben találni. Délen a Quiron tenger határolja az országot. Itt több kikötővárosunk is van, melyek több távoli országgal történő kapcsolatunkat és kereskedelmünket teszi lehetővé. Fővárosunk amit közös nyelven Elya-nak neveznek a Howa folyó partján terül el az ország északi részén.* Mondandója befejeztével a kíváncsian a sogronita szemébe néz*

- Remélem kielégítettem tudásvágyad! Ennyit tudok csak mondani! Így is minden tudásom össze kellett, hogy szedjem ennyi információ átadásához. Amúgy visszatérve a küldetéshez. Ha tegyük fel mégis úgy döntünk, hogy Toronba megyünk pár dologgal jó, ha tisztában vagy! Én sosem jártam ott, de volt olyan ismerősöm, ki különböző dolgok végett el kellett, hogy jusson ősi ellenségünk földjére. Vele beszélgettem arrol is, hogy Toronba hogy érdemes és, hogy nem bejutni! Ő aztmondta, hogy szárazföldön semmi esély, mert egy erődrendszer védi Toron határait, ahol minden idegent kiszúrnak a kémeik. Csak is a tenger felől lehet megközelíteni! Ő azt mondta, hogy neki sikerült is megjárnia épp bőrrel. Mondjuk neki könnyebb dolga volt, mint nekünk, mivel csak egyedül ment. Na lényeg az, hogy akkor keltenénk a legkissebb feltünést, ha elösször Abasziszba mennénk, ott szálnánk fel egy Toronba induló hajóra. Abaszisz csatlósa Toronnak, úgy hogy az ő hajóikat kevésbé ellenőrzik. Ő azt mondta, hogy ha nincs ismerősöd, például egy mecénásod Toronban gyorsan az oltáraik egyikére kerülhetsz. Na itt van a gond!* Nyújtózkodik egyet, elgémberedett végtagjait megmozgatja, majd folytatja*

- Tegnap éjszaka gondolkodtam ezen a problémán. Szerintem egy esélyünk van. Kiadjuk magunkat egy csapatnak, kik a shuluri arénába szeretnének eljutni egy viadalra. Úgy tudom ebben az esetben idegeneket is „befogad” Toron. Azt mondjuk mindenkinek, hogy a viadalokra megyünk, s közben remélhetőleg sikerül, majd ott kideríteni Ivori apjának dolgait. Ennyi! Mondjuk ez csak egy ötlet! Lehet, hogy más ennél sokkal jobbat tud, meg az is lehet, hogy el sem megyünk Toronba. Előtte tényleg ki kellene deríteni, hogy a lány igazat mond –e! Na én elmondtam amit gondoltam! Tanácsaid megfogadva résen leszek! * Felkel helyéről , kinéz az ablakon.*
- Tudod Bedal mielőtt elindulnánk mindent alaposan meg kell szervezni! Ha nem így teszünk elveszünk! Gondolkodj el azon amit mondtam! Persze, ha jobb terved lesz én abban is benne vagyok, de kérlek *Ekkor feléd fordul és mélyen a szemedbe néz. Látod rajta, hogy ő teljes odaadással van az ügy iránt. Érzed, hogy nem a levegőbe beszél és azt is tudod, hogy testőrhöz méltóan mindent pontosan átgondolt, mielőtt veled az információit közölte volna.* Arra kérlek, hogy beszéljük meg, mert minden mozzanatot pontosan ki kell tervelnünk! Mondjuk a legfőbb tennivalónk először is az, hogy minél több információ birtokában induljunk ennek az egésznek neki. Remélem a lány apja levelében. Konkrét dolgokat tud velünk közölni. Na hagylak kissé a dolgokon rágódni. Lent leszek az ivóban. Kissé kiszáradt a szám a sok beszédben. *Enyhe mosoly haggya el finoman szólva is csúf arcát, majd magadra hagy. Lemegy az ivóba és csatlakozik a lent lévő új társaihoz. Rendel egy kupa vörösbort, majd a többieket figyelve iszogatja azt.* < Na remélem Bedalnak a kíváncsiságát kielégítettem!? Több dolgot nem árulhatok el Tiadlanról, mert az esetleg veszélybe sodorhatná hazámat! >
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.24. 22:26-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.24. 22:15

(Bedal Alen)

* Miután Con elmondja véleményét, Bedal immár magabittosságát félretéve, gondterhelten fordul a férfihoz. Arcára újra ráncok ülnek fel, mintha éveket öregedett volna. Ez az ember tényleg értheti, minek szeretné, hogy lássák őt az emberek...*
- Köszönöm a tanácsodat, és az ismeretetődet, harcos. Gondolataid megértő fülekre találtak, és igen, jól meg fogom fontolni őket. mivel nekem nincsenek tapasztalataim az országról, és csupán ködös legendákat tudok felidézni Toronról, a rövid tájékoztatód az egyetlen fogadzkodóm. Úgy vélem, egokosabb dolog, hogyha végighallgatjuk a hölgy ajánlatát. Meghallgatjuk, hogy Ő hogy tervezi, és belekalkuláljuk sajt tervünket is. És a kettő összevetve állunk ki újból elé, és előadjuk neki a parasztfelkelést... jól kell időzíteni, és ami mindennél fontosabb: jól kell álcázni. Találni kell egy embert, akire könnyű ráfogni...akinek a bizalmán eshet egy kisebb csorba, a nő mégis el fogja fogadni.... Mythar szerintem a legmegfelelőbb. De ezen még gondolkoznom kell... látom már menni akarsz. Nos, még egyszer nagyon köszönöm a megtisztelő jelenléted, és az odaadásod, amivel ügyünk iránt viseltetsz.
* Bedal szépen kivezeti Cont, majd imájával fordul istenéhez. Megvilágosodást, és éleslátást ér, majd gondolataiba révedve próbálja megfejteni az elmúlt napok történéseit. Egy óra mulva fáradtan réved a transzból, majd felöltve a fegyverzetét a fogadó alsó szintjére indul.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.24. 22:26

(Nichen de Azadyr)

*Nichen körbejárta a közeli területeket, érdeklődése alábbhagyásával és éhsége fellángolásával úgy dönt, visszatér a fogadóba. Épp akkor, amikor Bedal lejön. Leül Con mellé, majd rendel magának egy kis ebédet vörösborral. Jóízűen és kényelmesen beebédel. Mikor végez, hátradől a széken, és borát iszogatja lassan. Nézelődik kényelmesen. Néha Bedalon vagy Conon, vagy a másik társaságon nyugtatjaa szemét. Most túl lusta és jóllakott ahhoz, hogy megmozduljon*
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.26. 16:56

(Fekete Mythar)

*Ránéz a lányra majd szelíden így szól.*

-De igaza van! Az ön apja ugyanolyan fontos mint bárki aki Dartont szolgálja. A többiek pedig... nos fogalmam sincs, hogy hol vannak.De előbb utóbb úgy is magéheznek.

* Törpe barátjának ezt mondja.*

- A hölgy az apja miatt akar eljutni Toronba. De ezt már elmondtam....

*Majd kaján vigyorral hozzáteszi*

-Ami azt illeti én vagyok a legkomolyabb rendtársaim között drága barátom:) ! És istenem humorának csak egy kis szikráját birtoklom.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.26. 18:48

(Miro)

*Nevetgélve hallgatja végig a törpe meséjét, holott cseppet sem imponál neki...a szerep ezt diktálja.

-Hát ez egyszerűen csodálatos! Azért megjegyezném, hogy Lunír uram történetében némi túlzást véltem fölfedezni, igazam van? Ha mindez ANNYIRA simán ment volna, akkor nem is lett volna akkora kaland, nemigaz? :P

*Mythar megjegyzése után*

-Majd ha törpe uramnak több ideje akad, akkor szívesen elmondom a teljes történetet, de most amúgy sem érzek magamban elég erőt, hogy erről beszéljek. Remélem nem jelent túl nagy gondot.

<No, ti meg mire készültök? Áh, mindegy...annyira egyértelmű hogy kétfelé osztottam a társaságot. Mindegy, Bedallal majd elbeszélgetek ma éjjel ha szükséges.>

-Már eléggé későre jár uraim, és úgy látom, a többiek nem igazán szándékoznak megjelenni. Én most elintézek még néhány általános jellegű dolgot, és nem zavarnám önöket tovább. Köszönöm a kedves társaságukat, kellemes volt önökkel elfogyasztani a reggelimet! :wink:

*Felmegy a szobájába, a biztonság kedvéért magára zárja az ajtót. A megírt válaszlevelet gondosan blúzába rejti, majd lemegy a fogadórészlegbe. Megbizonyosodik arról, hogy a csapatból senki nincs-e az ivóban //elvileg ekkor pont nincsenek, mivel Mytharék leléptek, a többiek meg ekkortájt még bőven beszélgetnek//, ha mégis, nagyon óvatosan hajtja végre a következőket: magához hívja a kocsmárost, odaadja neki a levelet és egy ezüstöt és ezt mondja neki, suttogva, de nem feltűnően, semleges mimikával.:

-Ez a levél ma éjjel, úgy kilenc óra körül fog érkezni, a futár térkapuval érkezett és láthatólag nagyon ki volt merülve. A levéllel fölküldesz pontban ekkor egy szolgát, vagy magad is jöhetsz. Ha ekkor a társaságból valaki épp lent tartózkodna, akkor a "levél átvételét a futártól" magadnak kell megszervezned. NE MERÉSZELD ELRONTANI! Ha minden jól megy, még egy ezüstöt kapsz, ha nem...

*A mondat végét hagyja a levegőben lógni, hadd képzeljen oda a kocsmáros jóféle válogatott ocsmányságokat. Mihelyt látja hogy minden rendben, bájos mosolyt ejt meg a kocsmáros felé, mintha mi sem történt volna, megköszöni a segítséget. Majd leül egy különálló asztalhoz, lábát lógatja és gondolkodik.

<Ha ez sikerül, bele fognak menni. Mindegy hogyan, csak érjünk Toronba. Bedal meg fogja érteni. Ha nem, kényszeríteni fogom.>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.26. 19:33

(Fekete Mythar)

*Odafordul az indulni készülő lány felé.*

-Nekünk is örmrünkre szolgált társasága. majd később találkozunk.

*Miután Miro elment odafordul barátja felé. Megnézi mit szólt a lányhoz, majd int, hogy mehetnek.*

-Gyere barátom látom mondani szeretnél nekem valamit!

*Felmennek a szobájába, mikor a törp bement kulcsal becsukja az ajtót és kérdőn tekint barátjára. Látja rajta hogy valami nagyon zavarja de nem tudja eldönteni mi. Valahogy a törpe arcáról sose tudott leolvasni semmit. A törpét helyel kínálja az egyik köeli székkel.*

-Ülj le kérlek!Tehát mi az ami ilyen fontos, hogy csak négyszemközt beszéhetljük meg? Mi nyomaszt ennyire?

*Közben ő is helyet foglal az ágy szélén.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.26. 22:00

(Con Bronta)

* Miután a Bedallal történő beszélgetés véget ér, lemegy az ivóba, hogy valamivel csillapítsa éhségét. Épp lefelé tart a lépcsőn, mikor megpillantja Ivoriát ( Miro-t). Asztalához sétál, majd köszönti:*

- Üdvözlöm szép hölgyem! Ha megengedné helyet foglalnék az asztalánál. Jó lenne kissé jobban összeismerkedni, mert úgy tűnik, hogy a közeljövőben egy célért fogunk küzdeni! Meg nem árt ha az ember közelebről megismeri társát! Akarom mondani megbízóját. * Ha a lány hellyel kínálja leül, majd rendel sült csirkét rizzsel, mellé pedig egy kupa édes vöröset, majd a hölgynek is rendel amit fogyasztani szeretne. Miután kihozták a bort és ameddig várni kell az ételre beszélgetést kezdeményez Ivoriával*
- Hölgyem remélem nem zavarja, hogy itt *Szétnéz az ivóban és a bent ülőkön, majd ismét a lány szemét kutatja* kérdezősködöm, de sikerült értesíteni édesapját? Tudja fontos, hogy minél hamarabb minél több információ legyen a kezünkben, mert annál hamarabb tudunk segíteni megoldani problémáit! *Mondanivalója végén hörpint egy kortyot italából és kérdön néz a lányra* < Na csak óvatosan a szavakkal ne, hogy elijesszem a kicsikét! Nem ártana megtudni, hogy mit is forgat abban a gyönyörű kis fejében!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.26. 22:18

(Bedal Alen)

* Bedal kicsivel egy óra elött réved a transzból. Határozatlanul feláll, majd fegyverzetét felköti. Nagyon éhes lett, így elindul, hogy megebédeljen. Lent találja Con és az úrhölgy párosát. Feléjük lépked, majd határozottan ráköszön.*
- Üdvözletem, drága hölgyem... mi jó hírt hozott a futár? Leülnék, ha lehet...
* Bedal gátlástalanul, a választ meg se várva egyből le is ül. A hozzá forduló fogadósnak leadja a rendelést, majd várja, míg kihozzák a pecsenyét. Addig a lány válaszát hallgatja.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.26. 22:22

(Miro)

<...akkor Bedalt elintézem még ma este. Jobb is lesz így, unom már a szenvedést. Nos...ki jöhetne még számításba...hmm...Con...nem...jaj, hisz itt van! Becsületes, derék harcosnak tűnsz barátom. Legalább nem kell egyedül töltenem az ebédem.>

-Én is üdvözlöm, Con Bronta! Természetesen, foglaljon csak bátran helyet.

*Elpirulva elfogadja a meghívást, mókából ugyanazt kéri mint a harcos*

-Én is szívesen megismerném önt, nagyon érdekes személyiségnek tűnik már így elsőre is. Szeretne magáról mesélni? Ön kalandozó, és én szeretem a vad, izgalmas történeteket. Kérem, osszon meg néhányat velem!

-A levelet már tegnap este elküldtem, térkapun keresztül. Legkorábban ma este kaphatunk választ, de az nem vigasz, sőt, nagy balszerencse, ugyanis akkor hatalmas baj van! Nagyon köszönöm hogy így törődik velem, látom, jó emberhez fordultam problémámmal.

*Kedvesen mosolyog a harcosra, majd várja a válaszát, közben kortyol egyet-kettőt a borából.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.26. 22:25

(Fejszés Lunir)

*Ő is elköszön Mirotól, felmegy barátjával az emeletre, és elfogadja a kínált helyet.Barátja még sose látta ilyen gondterheltnek mint most.

-Nos tudod én még senkivel nem működtem együtt úgy, hogy egy kicsit meg ne bíztam volna benne, és most olyan helyzet áll fönn, hogy senkiről semmit nem tudok igazán eldönteni...Légy oly szíves és mondj el nekem erről a bagázsról annyit amennyit csak tudsz!Mert benned teljesen megbízok, ezt te is nagyon jól tudod...de ha a többiekről nem tudok semmit akkor nem lesz valami leányálom az út...

*Félig kíváncsi, félig gondolkodó arccal hallgatja végig amit barátja elmond neki*

<Vajon melyik forgat valamit a fejében?Az északi harcos nem tűnik igazán gyanúsnak...Miro néha már túl bájos is, de szerintem ő se...na mindegy majd Mythar barátom elmondja amit tud és akkor okoskodunk!
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 15 / 72 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...