• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 19 / 338 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 338

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.21. 20:12

Dhryll írta:Con Larrodan, én is szívesen jönnék a kalandodba. :D

A Sonornak írtak itt is érvényesek :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.21. 22:04

Van egy jó és egy rossz hírem.

Kezdem a rosszal: Dumáltunk Tyssonnal, és úgy döntöttünk, hogy a toroni gladiátorviadal elmarad. Rájöttünk, hogy nagyon nehézkes lenne megcsinálni. Már az elején eltünedezett egy-két ember, és tény, hogy a játék során sem fog mindenki úgy ráérni, ahogy azt a játék megkövetelné. Úgy látszik, hogy neten nem igazán játszható ez a viadalforma. Rengeteg időt beleöltünk Tyssonnal, ezért nagyon sajnálom a dolgot.
Folytatom a jóval: A toroni rendszerű elmarad, de kinéztünk egy játszhatóbbat. Eddig úgy tűnik, hogy az abassziszi rendszerű az sokkal oldalbarátabb. Akit még mindig érdekel a dolog, az szóljon. Vállaljuk, hogy kidolgozzuk ennek a szabályrendszerét is.
Elnézését kérjük azoknak, akik nagyon beleélték magukat a toroni rendszerbe. De a megvalósítással és az élvezetes játékmenettel gondok lettek volna. *Sóhaj*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.21. 22:26

Igen, nos az elöbbiekért gondoltunk, hogy asz abaszoszi viadal tényleg jó lenne. Egy egy elleni felállásban az időpontokat is választani lehetne. A HBG ideeső részében lévő szabály, mely szerint a súlycsopoertoknak megfelelően lehet kihívni egymást szerintem nagyon jó, és tényleg rengeteg embert be lehetne ezáltal vonni. Akár 20 játékos is jöhet, mivel ettől a viadal még izgalmasabb lehet. ha valaki nehéz vértekkel és ehhez a harcmodorhoz illő fegyverekkel harcol, kap egy bizonyos értéket. Aki egy szál ágyékkötővel uszta kézzel, szintén. Ezek az arányok határozzák meg egy aszisz viadalnál hogy ki kit hívhat ki. Mivel az ágyékkötősnek annyira alacsony, ezért a páncélos őt nem tudja kihívni. Tehát ez a szabály biztosítja a legnagyobb akadály eltűnését, ami a harcbéli egyenlőtlenségből adódik. ( gondoljunk csak bele mi lenne az ágyékkötőssel a csatacsillaggal harcoló félvértessel szemben... esélye csak hihetelen erő és kitartás birtokában lenne. Ez pedig nem valami gyakori vonás...)
Mindemellett Limenellel akkor vállaljuk, hogy ezt a szabályredszert finomítva, és helyenként kiegészítve elkészítjük, majd játszható formába feltesszük ide. Egyszerre szerintem két viadal is mehetne, mert én még mindig szeretnék mesélni, és szerintem Limenel is. Ígyhát azért pergős is lenne. A részleteket és a többit majd késöbb.
Én is mélységes sajnálatomat fejezem ki azok elött, akik már szétpattanva várták, mikor kezdődnek a viadalok, de sajnos nem szolgálhattunk megfelelő háttérrel az egészhez, mivel megkockáztatom megvalósíthatatlan lett volna. Az Adminok, különösen Con elnézését is kérem, mivelhát annyit fáradozott a topicok létrehozásában, és a körülmények megteremtésében. Elnézését kérem mindazoknak, akik a csapatomban lettek volna, és így most viadal nélkül maradtak. Ellenben várom őket az asziszi viadalokba, ahol vélhetőleg hasonlóan nagy élvezeteket találnak majd.
Köszönöm a megértést, és még egyszer elnézést az egész kellemetlenségért.
Üdvözlettel:
T-L
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.21. 23:44

Tysson-lar írta:I... Az Adminok, különösen Con elnézését is kérem, mivelhát annyit fáradozott a topicok létrehozásában, és a körülmények megteremtésében...

Semmi gond nincs, bármikor nagyon szívesen... :) a mostani dolgokat zúzom lomtárba az új koncepció alapján pedig majd kialakítjuk az új játszóteret ;)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.21. 23:51

Jól van. Úgy vélem egyébbként, két sima topic is megteszi majd, ha ketten mesélünk Limenellel. Az összesen 4 karakter küzdelmét jelenti majd egyszerre. Így azért nem lesz unalmas a dolog. Már nagyon várom Limenellel a megbeszélést! :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorko » 2006.02.23. 22:08

sziasztok már kb *9 éve játszuk a m.a.g.u.s.t de már csak hárman maradtunk néha négyen szivesen vennénk uj játékosokat ha akad valaki hivjon fel szinvonalas meséink vannak
Gorko

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.23. 22:23

Nicsak ez a topic apróhíressé is előlépett! :D
Ja, és nos az aszisz kalanddal kapcsolatban ki lenne benn? Szerintem akár a toroni viadalra készített karakterek is maradhatnának (kívéve íjást és boszorkánymester...nomeg a stratéga), bár hogyha azok az emberek akarnak még mindig jönni, én azt ajánlom dolgozzanak ki újat. :oops:
Csak össze szeretném számolni, mekkora igény lenne a dologra... remélem ezt a hz-t fogják azért olvasgatni! :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.02.23. 22:42

Én benne vagyok és hozom azt a karit... Nekem tökéletesen megfelel úgyhogy egy nevezés már van! ;)

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.24. 18:56

Ngyon sajnálom, h abamaradt az a toroni viadal. Mindenesetre majd csinálok egy karit a viadalra, ezt nem hagyom ki, az biztos :wink: !
Nem akarom sürgetni az ötlet kiagyalóit, de szerintem lassan el lehetnem kezdeni tevezgetni. Szívesen segítek, ha kell, Tysson!

Üdv:
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sonor » 2006.02.24. 19:14

Con

hogy küldjem a karit pm e-mail vagy MsN ?
Sonor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.24. 20:11

emailben, de kérlek titeket a ggandalfKUKACfreemail.hu-ra küldjétek, mert az inu_@free.... csak msnre használom, és nem akarok 4 email postafiókból vadászgatni :) köszike
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.26. 10:30

Nos, a jelenlegi állás szerint:
-van 3 darab teljesen kész kari
-1 db még pici finomításokra szoruló
és ennyi... jelentkeztek, ellenben se karlapot se előtörténetet nem kaptam
Szóval van 3 kiadó hely. A feltételek adottak, kedd este szeretnék kezdeni, és legalább napi egy reagot várnék el mindenkintől. Jah és mégvalami, tök jó, hogy tudom a karineveket de rohadtul nincs mellette hogy melyikőtöké a karakter 8)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sonor » 2006.02.26. 15:03

Con

kollégista vagyok ugyhogy naponta nem hiszem hogy tudok irni, márt ha én is bent vagyok a kalandba :D
Sonor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dodzsi Aramoro Hoturi » 2006.02.26. 17:06

Limenel, majd ha már aktuális lesz a kaland számomra is, kérlek keress fel MSN-en, vagy csörgess meg! Előre is köszi!
Sig
Dodzsi Aramoro Hoturi

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.26. 20:07

NOs, kedves viadlakészítők, mikor lehet karikat leadni a viadlara? Tysson, pls szójj, ha lehet

Üdv:
Meidian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 19 / 338 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 338