• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új-Pyarron - A második manifesztációs háború elsõ etapja

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 4 / 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.23. 19:14

(Pharae)

-Hát akkor ne engedj!**pajkosan kinyújtja rá a nyelvét, majd viszontcsókolja** Hiszek neked, vigyázz rám!

*Jókedvűen huppan az ágyra, nagy szemeivel a harcos tekintetét keresi.

-Nekem nem a pénze számít. Te nekem mást adsz, és jól tudod hogy mennyire imádom ha veled lehetek. El vagyok kötelezve. Tudom hogy megérted. Tudom hogy szeretsz. Énis szeretlek.

*Megadja magát, mint ahogy oly sokszor előtte. Tudja hogy mik a harcos vágyai és szokásai, a csókon viszont eléggé meglepődik, nagyon jóra sikeredett ugyanis neki. Nagyon élvezi az aktust és mindent belead amit csak tud. Játssza a kiszolgáltatott szerepét, remegő hanggal könyörög kegyelemért, néha fájdalmasan felsikkant ha egy egy lökés közben végigborzong testén a kéj, de szeme csillogása árulója, hogy egyáltalán nem fáj neki, hanem majd beleájul a kéjbe. Mikor Alarik áttér a másik módszerre, még néhány könnyet is kisajtol magából, csak hogy szeretőjének méginkább elnyerje tetszését. Mikor végez vele, mézédes hangján felsikolt utoljára, majd összeomlik a harcos kezeiben, mint egy rongybaba. Hagyja magát betakargatni, összesimul az északival és elszenderedik. Belső óráját viszont fél óra múlva kelésre állítja, vagy ha bármi gyanús nesz hallatszana a szobában.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.23. 22:23

( Erlon Arts)

* Figyeli a szomszédos asztaloknál ülőket.*
< Hmmm… pár fegyverforgató, meg néhány kereskedő. Nem is tudom?! Nem látom az „én emberem”. >*Fél füllel hallgatja az öreget, de mikor amaz az amundokról és a sivatagi útjáról kezd beszélni figyelme ismét teljesen az öregre terelődik*. < No csak, no csak! Még a végén tud hasznos információval szolgálni a kiöregedett kalandozó. Na nézzük csak!> *Figyelmesen végighallgatja az öreg mondani valóját, majd rendel még egy kört*

- Na igyunk még egyet! Nehogy még a végén teljesen kiszáradjon a torkunk! * Enyhe mosoly tölti el arcát, majd szemét az öreg szemeibe meresztve folytatja*
- A nevem Erlon Arts. Téged hogy szólíthatlak? < A bemutatkozás az első lépés a bizalom megszerzésében! Ezt jól az agyamba véste öreg tanítómesterem>
- Amúgy egy kérdésem lenne még feléd! Tudod én El Hamedbe szeretnék jutni minél hamarabb! Egyedül most kissé veszélyes lenne, így csatlakozni szeretnék egy kisebb csapathoz. Például egy karavánhoz, vagy egyéb társasághoz, kik a napokban indulnak arra felé. Véletlenül nem tudsz egy ilyen csapatról, vagy karavánról? A másik kérdésem, pedig az lenne, hogy van –e véletlenül ismerősöd a városőrségben, ki tudna nekem abban segíteni, hogy találkozhassam a férfival, kit a kapuk terén láttam. Tudod, arrol az illetőről beszélek kinek nevét kérdeztem tőlled! *Izgatottan várja az öreg válaszait, de próbálja felfokozott lelki állapotát elfedni, ami sikerül is neki.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.23. 22:38

KM(Bemesélő): Limenel
Helyszín: Al Abadana, az oázisok városa
Időpont: Psz. 3692, kora tavasz
Résztvevők: Pharae Dashir (Hakea Ello)

*Arra ébredsz, hogy a férfi kihúzza belőled a szerszámát. Puszilgatja még egy kicsit a nyakadat meg a tarkódat, aztán felkel. Felöltözik, és leül az ágy szélére. Téged bámul. Kezébe veszi a lábadat, és játszadozik a lábujjaiddal. megpuszilgatja a talpadat, aztán összeszedi a cuccait, és átviszi az ő szállására. A te fülkédbe behoznak egy szép nagy kádat, amit fel is töltenek forró vízzel, és raknak bele finom olajokat és fürdősót. Ekkor toppan be Hurambar elég rémült ábrázattal.*
- Nagy baj van kedvesem.
*Lihegve leül az ágy szélére és kezdi kifújni magát.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.23. 23:00

(Pharae)

<Nyáhh, finom ébredés :) >

*Mihelyt felkel, picit összerázza magát, felhúzza nadrágját, picit még nyűgösködik, nyújtózkodik. Lába kényeztetését élvezi, talpát egészen a férfi ajkára tapasztja, néha felkacag ha érzékeny pontot érint. Mikor végzett vele, felpattan és lábujjhegyre állva ad egy csókot a harcos arcára búcsúzóul. Mikor elmegy, levetkőzik, épp lépne a kádba, de ekkor betoppan Hurambar. Megijed hevességén, felkap magára egy törülközőt, majd nedves lábbal odarohan az ágyhoz és megkérdezi tőle:

-Mondd, mit tudtál meg? Kérlek mondj el mindent! Nagy baj van?

*Mélyszürke szemeiben a félelem füstje kavarog, tapasztalatai ellenére nagyon izgatott és ezt nem is palástolja.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.23. 23:16

Helyszín: Új-Pyarron városa, A kapuk tere
Résztvevők: Erlon Arts (Joe Lyon)

*Örömmel fogadja a következő kör piát. Teljesen felderül az arca. Aztán visszajön a komolysága, mikor az utazási szándékodról beszélsz neki.*
- Az én nevem Berni.
Ha karavánt keresel, akkor hiába fáradsz. Amíg a dögök fenyegetést jelentenek addig senki sem fog Ibarába utazni. Csak a hadseregek, meg az eszement szerencsevadászok. Öngyilkosság most arrafelé kóvályogni. És nem azért mondom, mert félek. Ha lehetne én is visszamennék. Sokat tudok a dögökről, csak senki sem vesz komolyan. Azt hiszik, hogy csak beképzeltem az egészet. Ha még állna Ó-Pyarron, akkor meglennének azok, akik ismerték a nevem. De már csak egy bolond öregember vagyok szerintük. Pedig sokat tudnék segíteni. Tudok egyet s mást azoknak a férgeknek a papjairól. Meg a vallásukról és a gyengéikről is.
Amúgy ismerek egy-két embert a városőrségről. Az a jómadár kráni pereputty és a pyarr küldöttség is Hamedbe fog menni. Ez biztos. Ha a dögök megindultak, akkor Abadana már nem biztonságos. És a következő hely az El Hamed.
Lenne egy ajánlatom. Ha segítesz eljutnom Ibarára, akkor segítek neked életben maradni. Mert gondolom nem akarsz olyan hamar visszajönni.
*Elejt egy cinkos mosolyt.*
- Öreg ember nem vén ember. Régen jó harcos voltam. Megkoptam már, de azér nem múlik el nyomtalanul. Van egy kis elszámolnivalóm a kékszeműekkel. Szóval mit szólsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.02.24. 18:17-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.23. 23:50

( Erlon Arts)

* Felhúzza a szemöldökét meglepődöttségében!*<
Na, még a végén az öreg lesz az útitársam! Hát, ha tényleg olyan jól ismeri a terepet megér egy próbát! Mondjuk ketten nem biztos, hogy el kellene indulnunk El Hamedbe! Valahogy beszélnem kéne a Pyaronival és hozzájuk szegődhetnénk! Mondjuk nem lesz könnyű dolgom! Ha a küldöttséggel mennek nehéz lesz csatlakozni hozzájuk! Nem biztos, hogy szívesen látnának! Ha külön indulnak a küldöttségtől könnyebb lesz a dolgom! Van egy aduászom! Az öreg! Mindenkinek jól jön egy olyan ember ki ismeri a terepet!>

- Tudod, mit Berni! Megegyeztünk! Kezet rá! * Nyújtja jobb kezét az öreg felé az egyezség megkötése érdekében*. Egyetlen kérdésem van még! Remélem tényleg olyan jól ismered Ibarát, mint ahogy mondod, mert máskülönben oda veszünk! Meg szerintem csak nem ketten kéne elindulni! Mondom, ha sikerül elintézned, hogy beszélhessek a pyaronival én megoldom, hogy csatlakozhassunk hozzájuk! Ja és még valami! Van hol aludnod éjszakára, mert ha nincs én álom a szobád árát itt! Nem ártana jobban összeismerkednünk! Egymásra leszünk utalva jó pár napig! És még valami! Van lovad mivel elindulj eme hosszú útra? * Az öreg szemeit nézi miközben az út nehézségeiről beszél.*

- Te elkísérsz engem El Hamedbe én meg megígérem, hogy rendet vághatsz a kékszemű fajzatok közt! < Na remélem megteszi rövid, de annál lényegesebb mondatom hatását!> De mondom kettőnknek nincs esélye, úgy hogy beszélnem kell a pyaronival! El tudod intézni? * Ezután megemeli poharát, köszöntve az új egyezséget és jó nagyot kortyol italából*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.24. 11:33

Helyszín: Új-Pyarron városa, a városi gárda laktanyája
Résztvevők: Dyen di Lauren (Schinter)

*Megiszogatod a pohár bort, eloltod a gyertyákat amikor az ajtód alatti résen egy árnyék suhan át. Csak azért láthattad meg, mert a kinti folyosót fáklyák világítják be, és nálad már sötét volt. Elgondolkozol, mert tied az első szoba a tetőfeljárótól számítva, és nem egy őr csizmájának dobogását hallottad. Azt is megállapítod az árnyékból, hogy az illető a tető felé igyekezett.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.24. 11:42

(Dyen di Lauren)

Tudomásul veszi,hogy vki lopakodva halad a tető felé.Nem gyújtja meg a gyertját,mert az árul lehet inkább gyorsan belebújik a lábszár és alkarvédőkben kikapja a táskábjából a vászonba csomagolt fegyvereit majd halkan kinyitja az ajtót.Körülnéz és ha nem lát semmit,akkor elkezd a tető felé menni.Útközben ledobja a fegyverekről a vászont kézbe veszi őket.Ekkor döbben rá,hogy ruhát nem vett fel csak az alsó gatyája van rajta...
<Mind1 ha kém,akkor ugyis elkapom,egy katona meg nem igy megy....>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.24. 13:56

*A tetőre vezető lépcső előtti ajtót nyitva találod, tehát nem csapsz zajt a nyitogatásával. Felosonsz. Jó szolgálatot tesz, hogy mezitláb vagy. Így még hangtalanabbul tudsz lopakodni. Kilesel a tetőre, és meglátod a messort. Fekete gyakorlóöltözetében van, és egy vörös kis zsákot tesz a földre tőled körülbelül 10 méterre. Utána elkezdi levenni a ruháját. Mikor már anyaszült meztelen, letérdel a vörös bársonyzsák mellé és kibontja azt. A hold fényében fürdik a lány teste. Ennyire arányosan izmos nőt még nem láttál életedben. Hogy ilyen kidolgozott testtel valaki így megtartsa nőiességét. Tapasztalt szemeid látják rajta, hogy nagyon mozgékony lehet. A vádlija és a combja nagy magsságokra röpíthetik, és karjai is simán elbírhatják az egész testsúlyát erőlködés nélkül. Mellei egyáltalán nem nagyok, de azok is arányosak a testéhez képest és ugyanolyan feszesek, mint az egész lány. A bársonyzsákból előkerül egy fekete majdnem emberfej nagyságú gömb. A lány koncentrálni kezd és a gömb elkezd deformálódni. Lassan elkezd felkúszni a karján, és egy perc múlva már az egész testét ez az anyag fedi. Mikor a tenyerére nézel, a gömb már el is tűnt. A lány feláll, és nekiáll formagyakorlatokat csinálni. Egyre jobban kezd belemelegedni. Átmegy valami akrobata stílusba, és összevissza szaltózgat meg pörög maga körül. Bebizonyosodik előtted, hogy igazad volt. Olyan kidolgozott rugói vannak, hogy másfél métert ugrik helyből. A tempó egyre jobban gyorsul, de a táncban még mindig nem látsz semmi szabályosságot, pedig már vagy 10-15 perce pörög a pyarroni éjszakában.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.24. 14:01

(Dyen di Lauren)

Neki veti a hátát az ajtó félfának és figyel.Figyeli a lány mozdulatait és csodálatos testét.Eszébe jut,hogy igen csak nagyott vétet az etikett szerint.Nem kellet volna megnézni a messort mikor vetkőzni kezdett.Ezért egy kicsit leveszi a szemét a lányról és maga elé pillant.Aztán a mozdulatok annyira lenyűgőzik,hogy ismét csak bámulni tudja a messort....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.24. 14:12

*Kényelmetlennek érzed kicsit az egyik deszkát és arrébb mozdulsz. Egy apró kicsi reccsenés a jutalmad érte. Pár másodperc múlva a lány éppen egy csavart szaltó közben eltűnik, mintha ott sem lett volna. Csak a kicsi bársonyzsák árulkodó a tetőn. Nézel jobbra balra, de nem látod. Ekkor villan át az agyadon az a kis közjáték ami a kapuk terén játszódott le. Ledermedsz, amikor tudatosodik benned, hogy a lány láthatatlan. Ekkor egy apró, szinte alig hallható hang ezt súgja a füledbe:*
- Leskelődünk?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.24. 14:14

(Dyen di Lauren)

Egyik kezével kinyúl a hang irányába majd megprobálja magához húzni a láynt.Biztos benne,hogy ott van.

-Kár lenne egy ilyen látványt kihagyni. :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.24. 14:24

*Mikor a lány után nyúlsz, csupán a semmibe markolsz bele. Hamar leesik, hogy nem egy amatőrrel állsz szemben. Ekkor tűnik megint elő a lány. A lépcső tetején ül törökülésben. A furcsa anyag most nem takarja a fejét. Oldalra billent fejjel néz rád kérdőn.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.24. 14:29

(Dyen di Lauren)

Melepettség helyett csak egy mosoly látszi az arcán.
<Ügyes...>

-Láttam vkit felosoni a lépcsőn gondoltam utána járok dolgoknak.Miután megláttalak itt egy kicsit leragadtam.Azt hiszem nem is zavarok tovább.

Összeteszi a fegyvereit majd készül elmenni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.24. 14:43

- Ha már itt vagy, ne siess annyira.
*Végigmér tetőtől talpig, alsógatyától alkar-lábszárvédőig.*
- Tudod nálunk Kránban van egy szabály. Mindenkinek be kell állnia egy katonai rangsorba. Ha több valaki pályázik egy azon posztra, akkor harccal döntik el, hogy kié legyen az. Na most a két küldöttség egy küldöttségként fog Hamedbe utazni. Mi hasonló feladatot látunk el. Itt és most döntsük el, hogy ki fog engedelmeskedni a másiknak. És most ne gyere itt az egyenlőséggel. Szép dolog, de káoszt okoz. Szóval gyere fel és intézzük el a dolgot.
*Azzal hanyatt dől s lendületből kézenállásba dobja fel magát, majd lábra érkezik belőle. Kecsesen odariszál a kis vörös zsákhoz és ismét letérdel elé. A sötét anyag lefolyik a testéről a tenyerébe és megint összeáll gömb formába. A lány visszacsúsztatja a zsákba és feláll szembe veled.*
- Felvehetem a ruhámat, vagy az egyenlőség kedvéért így küzdjek? Az alkar és lábszárvédőidtől és a kardodtól azért megszabadulhatnál.
*Keresztbe rakja a mellei előtt a kezeit és vár.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 4 / 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...