• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 14 / 72 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 72

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.23. 14:42

(Nichen de Azadyr)

*Amikor észreveszi az éppen vacsoráját fogyasztó törpét, elmosolyodik, kicsit felkelti érdeklődését*

Reggelinél:

*Egy bólintással fogadja bedal üzenetét, de jelézi, hogy renben, ott lesz. Mythar kérdését eleinte nem nagyon hallja meg, majd amikor felfogja, hogy újdonsült barátja kérdezett túle valamit, elmondja azt, amit Bedalnak //az első oldalak valamelyikén megtalálod//, közben pediga törpét figyeli.
<Erős és mokány kis teremtés, azt meg kell hagyni...jó lesz vele barátságban lenni...nah, majd megismerkedek vele később.>
Hallja Mythar szavait, de nem szól, amikor rá kerül a sor. Majd közli, hogy most dolga van, és felmegy Bedal szobájába. Ott eleinte nem szól, várja, hogy helyette is a többiek beszéljenek.*

//bocsi, hogy már ilyen rég nem reagoltam, de nem volt időm...sry :oops: most már több időm lesza hétvége folyamán//
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.23. 16:21

(Bedal Alen)

* Az események kielemzését befejezve Bedal kopogást hall. Lassan feltápászkodik, majd kímért léptekkel az ajtóhoz sétál. Mikor kinyitja azt, Con-t pilantja meg. Gondterhelt arccal muat befelé:*
- Kérlek, fáradj beljebb... ott az asztalnál helyet is foglalhatsz. Várnunk kéne egy keveset, míg a többiek megérkeznek... mondd csak, az ország ahonnan jössz... a híres Északi Szövetség tagja? Vagy ellenben Toron egyik szövetségese? Csupán a politikai beállítottságról szeretnék egy keveset megtudni.. merthát ugyebár a lakói életét is megszabja, köztük a tiédet. Ígyhát ebből levezetve téged szeretnélek jobban megismerni. Kivel utazok majd együtt, mennyire bízhatok majd benne meg. Kérlek...akkor foglalj helyet.
* Türelmesen figyeli Con minden szavát, majd ha hamarosan befut Nichen is, neki is ajtót nyit. Elötte még Connak biccentve:
- Kérlek, majd késöbb itt folytatjuk...remélem megérted. Továbbra is kíváncsi vagyok, de most első a csapat ügye.
* Nchennek is elmondja, hogy elöbb meg kellene várni a többieket is. Halványan utal arra, hogy már csak egy másikat várnak, ha konkrétan rákérdeznek, akkor meg is mondja, hogy a gorviki lányt hívta még meg. Elmondja azt is, bizalmas dolgokról fognak beszélni, így nem szeretné, ha a csapat többi tagját bevonnák. Hozzáteszi, mindez az adott pillanatra értendő, mert Mythar és az idegen férfi eesetében is vannak még homályos pontok, így ők még elbírálás alatt vannak.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.23. 18:44

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, reggel(második nap)
Résztvevők: Mindenki

Az est folymán nem történi semmi különös mindenki kényelmesen aludt.Akik lementek étkezni azoknak feltünhet,hogy a pult melleti lépcsőn lassan,de folymatosan jönnek fel emberek,akiket ete látattok lemenni.Mindeegyikük arcán rá van irva,hogy elégggé fáradtak és most legszivesebben egy kád elszundikálnának.

Carolina con Regucci:
Az est számodra is eseménytelenül zajlik,bár az emlékképek ismét emgrohamoztak.Mikor felriadsz az álmodból csurom vizes a hátad és gyorsan kalapál a szived,de pontosan nem tudsz visszaemlékezni,hogy mit is álmodtál.Néhányszor talá hangot is adtál riadalmadnak,mert Syil'drun is felkelt.Odasétál megsimogatja a vállad és megnyugatat afelől,hogy nincs mitől félned aztán leül az ágyra és várja,hogy álomba merülj.Reggel arra ébredsz,hogy félig az ágyon eldőlve még alszik.Úgy láttod,hogy eléggé kimerült.

Miro:
Kora reggel arra ébredsz,hogy egy hang szólal meg a feedben.Rögtön felülsz az ágyra és akaratlanul is kihuzod magad.
-információink szerint az események felgyorsultak.Holnap reggelig indulj el.
Rövid és ellent nem türő üzenetet kaptál.Pontosan tudod,hogy ez mit jelenthet.....
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.23. 18:51

(Carolina con Ragucci)

*Miután mindenki levegőnek nézi, és még arra sem méltatják, hogy elküldjék a francba, fogja magát és leül máshova. Gyorsan megeszi a reggelijét, majd csendben eloldalog és felmegy a paphoz, majd bekopog.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.23. 18:55

(Fejszés Lunir)

*Kicsit mogorván néz a harcosra mikor az a köreikben üdvözli.*

-Mégegyszer köszönöm üdvözleted, de még egyáltalán nem biztos, hogy részt veszek ebben a mókában.Először is szeretnék többet megtudni erről a feladatról, és a megbízóról.Csak azért vagyok még mindig itt, mert találkoztam Mythar barátommal.Amúgy már régen a zsebemben csörögne a jutalmam, amit egy megbízásért kaptam volna.Ha úgy látom, hogy érdemes veletek tartanom, akkor úgy is fogok tenni.

<Na meg persze ha arra is méltók lesztek, hogy egy úton utazzak veletek...gyorsan végzünk, aztán szépen megkérem Mythar barátomat, hogy tartson velem Beriquelre....>

*Mikor Con szúrós szemmel néz Mytharra, és rossz tervet emleget, belefúrja pillantását Conéba, majd így szól*

-Szerintem semmiféle terv miatt nem kéne aggódnunk, főleg nem Mythar részéről.Én legalábbis nem tudok megbízni igazán senkiben amíg meg nem ismertem közelebbről...

*Miután végzett mondandójával, alig észrevehetően jelez barátjának, hogy hamarosan visszakéne vonulni beszélgetni.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Loachlan Weredin 2006.02.23. 23:17-kor.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.23. 19:33

(Miro)

*Későn kel. Nem zavartatta magát különösebben, élvezi hogy picit lazíthat általában feszes tempójához képest. Nagyot ugrik mikor megszólal fejében a hang, végighallgatja, néhány percig végiggondolja mit tehet, ugyanis elég nagy baj lehet. Felkelve az ágyból megmosakszik, felöltözik és elkezdi fölvinni magára a "szokásos" sminkjét. Fekete szemkontúr, enyhe vörös festék a szem fölött a szemöldökig. Ruhaként egy modernebb darabot vesz fel mint a tegnapi, bár szabásában ez éppoly konzervatív. Nincsenek mély kivágások, viszont szépen áll a testéhez a vörös selyemruha. Szoknyája egyszerű, szűkebb szabású, bokáig ér. Cipő helyett inkább egy finom szandált húz, nem szégyelli mutogatni tökéletes lábát, sarkán látszik egy kicsit hogy megviselte a tegnapi tortúra. Lemegy az ivóba, rendel egy könnyű reggelit majd udvariasan megkérdezi a harcosoktól hogy leülhet-e.

-Szép reggelt kívánok önöknek uraim! Nem zavarom önöket a társaságommal? Ó, örvendek a szerencsének törpe uram! Nevem Ivoria al Anaiss. Önben kit tisztelhetek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.02.23. 19:50-kor.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.23. 19:44

(Bedal Alen)

* Mikor Bedal hallja, hogy megérkezik a társaaság negyedik tagja, elnézést kérve a jelenlévőktől az ajtóhoz sétál. Járásába próbál magabiztosságot lopni, bár lelkiekben kérdésekkel teli gondolataival viaskodik... részben bizalom, részben image kérdésében. Elvégre ha már a többiek vezetővé tették, nem mindegy, milyennek látják az embert. Pár lépéssel azonban az ajtónál terem, majd kitárja a lány elött. Egy másik székre mutat a társaság körében, majd előzékenyen betessékeli. Elmormol egy köszönömöt a bizalomért, majd atyai mosolyt villant a lányra. Reméli ezzel és többi politikai fogásaival még nagyobb bizalmat ébreszthet a lányban maga iránt. Mikor a lány is letelepedik, szónoklatba kezd.*
- NAgyon örülök, hogy eljöttetek. Tegnap este viharos gyorsassággal kovácsolódott össze eme színes kompánia, és a körülmények.. úgymond vezetővé tettek. Nagyon köszönöm először is a megtiszteltetést, másodszor azonban aggodalmamat fejezem ki a társaság többi tagja iránt. Titeket hármótokat azért hívtalak ide, hogy gondolataimat és ezáltal benyomásaimat megosztjam veletek, akikben megbízom. Sokak szerint elvakultság lenne egynapos ismeretség után bizalommal forduln valakihez, de jelen esetben mást nem tehetek. Részben zaért választttalak titeket, mert hasonlónak érzem magamat hozzátok * itt Conra pillant*, vagy különös kötelék kialakulását érzem... valami megmagyarázhatatlan vonzzódást felétek. * Itt a gorviki lányra pillant.*
Nichen kapcsolatát nem is kell részleteznem, nem titok, hogy mi már több dolgot is megéltünk együtt. Azonban! * emeli fel a kezét.* Az évek folyamán megtanultam, nem szabad naívan viseltetnem az emberekkel szemben, ígyhát nem is várom el azt, hogy minden titkotokat elmondjátok nekem. Azt azonban elvárom, hogyha én megtisztellek titeke bizalmammal, ti is megtiszteljetek sajátotokkal. Most pedig úgy vélem, térjünk a tárgyra. Mégis, mit gondoltok a hölgyről? Mit gondoltok erről az egész munkáról, amit a nő ránk akar zúdítani?
* Bedal ölbe teszi a kezét, így várja a válazokat. Szeme magabiztosan csillog, ám alakjában az avatott szemeknek feltűnhet a cseppnyi határozatlanság szikrája.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.23. 20:00

(Fejszés Lunir)

*Végig figyeli a csinos hölgyet, ahogy lejön az ivóba és rendel magának.Mikor Anaiss az asztalhoz ér és köszönti őket, feláll az asztaltól, kezet csókol, majd udvariasan így szól, közben arca kezdi felvenni a nő ruhájának színét. :) *

-Szép reggelt magácskának is!Természetesen nem zavar minket!A nevem Fejszés Lunir és az enyém a megtiszteltetés!

*Ezután kihúz egy széket Anaissnak, majd miután leült, ő is leül és tovább iszogatja borát.

<Hmmm...micsoda kedves kis teremtés...remélem nem ő az akitől a megbízást kaptuk...vagyis kapták a többiek...>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.23. 20:25

(Fekete Mythar)

-Jó reggelt Ivoria!

*Szól a lánynak és elégedetten konstatálja magában, hogy Lunír barátja még mindíg kicsit szégyenlős szép hölgyek társaságában*

< Javulsz barátom! :) >

*Miután bemutatkoztak egymásnak Miró felé fordul.*

-Hogy aludt az éjjel? Remélem a lábai nem sinylették meg a tegnapi táncunkat! Ő itt egy régi barátom. Lehet, hogy segíteni fog nekünk de Bedalékat is meg kell kérdezzük róla.

*Most barátjához szól*

-Nos te vén nőcsábász ő lenne az aki miatt Toronba készülünk. Nagyon bájos teremtés nem igaz? 8)

*Majd kicsit visszatér az evéshez és szolídan jelzi barátjának, hogy nemsokára mehetnek!*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.23. 20:46

(Miro)

*Elpirul mikor a törpe kezet csókol neki.Helyet foglal, ha kihozzák neki a reggelit, elkezdi csipegetni.

< Hát ti ilyenre is képesek vagytok? Azt hittem hogy a fajtád goromba és megveti a nőket. Legalább van valami jó is a ma reggelben.>

-Ön nagyon kedves, Lunír úr. Ön akkor minden bizonnyal Mythar úr barátja, legalábbis beszélgetésükből úgy tűnt. Mesélne nekem közös kalandjaikról? Biztos hatalmas tetteket vittek már véghez ketten**itt kissé oldalra biccenti fejét, így még bájosabbá tévén a mosolyt melyet Mythar felé ereszt meg**.

**Mytharhoz**

-Jól aludtam, már amennyire tudtam. Nagyon aggódom édesapám miatt. Nem táncol olyan rosszul, ne mondogasson folyton ilyeneket :P

*Lassan befejezi az étkezést. Mikor elhangzik a nőcsábász szó, méginkább elpirul, kezeit az ölébe helyezi, elhallgat és nagy szempillái mögül néha felpillant a férfiakra.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.23. 21:30

(Nichen de Azadyr)

*Bedal szobájában:

-Áh, üdvözlöm, kisasszony, a társaságunkban!

*Amíg Bedal beszél, nem szól, meredten, már-már zavaróan bámulja.
Amikor a pap elhallgat, körbehordozza tekitetét a jelenlevőkön és így szól:

-Nos, Bedal, te tudod az erről alkotott véleményemet, de nektek *fordul Con és a lány felé* elmondom:
-Szerintem, az a kis finom úrihölgy nem biztos, hogy ilyen kalandozók csapatába való, bár még őt sem ismerjük. Jó lenne nyitva tartani a szemünket, amíg meg nem mutatja mindenki a titkos lapjait.
És mit szóltok a törphöz, aki tegnap este érkezett? Elég izmos, mokány fickó, elég tapasztaltnak látszik. Annyi bizonyos, hogy Mythar jóbarátja, mivel láttam őket beszélgetni és barátként üdvözölni egymást. És mit szóltok, ehhez a küldetéshez? Pont Toronba...
Enyi kérdés után elmondom, hogy én is csak Bennetek bízom meg teljesen, valamint még Syil'durban és egy kicsit Mytharban, bár az utóbbi, hát...nos...elég titokzatos...nos, Con, te is elmondod, mint vélekedsz a dologról?
-Kisasszony, remélem nem vette rossz néven, hogy ott lenn az ivóban nem szóltam önhöz, amikor az asztalhoz lépett. Bocsásson meg, láttam milyen magányosan és szomorúan fogyasztotta reggelijét. MÉgegyszer elnézést, hogy nem "boldogítottam" társaságommal, de nagyon elmerültem gondolataim forgatagában.

<Na, most mit akar vajon a jó öreg Bedal...vajon most hogy határoz? Jobban meg kéne ismerkednem ezzel a törppel...eléggé megbízhatónak látszik, de azért nem árt vigyázni...mindenki szolgálhat meglepetéssel>

*Arcán gondterheltség, szemeiben kíváncsi csillogás látható. Hol Bedalra hol Conra, hol pedig a lányra pillant, várva, hogy melyikük szólal meg először. Mindenkit figyelmesen végighallgat, de ha nem kérdezik, vagy nem szólnak kifejezetten hozá, akkor csendben marad.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.23. 21:39

( Con Bronta )

* Bedal kérésének eleget téve, leül az asztal melletti székre, majd a sogronita kíváncsiságát és kérdéseit figyeli. A toroni szövetséget hallva kissé felszalad benne az adrenalin, de próbálja leplezni indulatát, majd belekezd: *

- Elősször is! Tiadlan nem tagja az Északi hármak szövetségének, de a háborúk idején az ő oldalukon áll! Amúgy Toron és Gro- ugon az ősi ellensége népemnek! * Nagy levegőt vesz és épp folytatná, mikor kopogtatnak az ajtón. Megvárja médg Bedal beengedi az illetőt, majd nagy figyelemmel hallgatja a sogronita mondanivalóját. Mikor az beszéde végéhez ér egy dolgot említ csak meg, majd ismét némaságba burkolózik és várja a többiek hozzászólását:*
- Ja, majd elfelejtettem! Mytharnak megérkezett egy régi ismerőse. Egy törpe, ha jól emlékszem nevére: fejszés Lunir. Lehet, hogy csatlakozni szeretne a csapathoz.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.23. 22:13

(Fekete Mythar9

<Ivoria napról napra szebb lessz :)>

*Megnyugtató pillantást vet Mirora és így szól.*

-Ne aggódjon hölgyem ha a futár visszaérkezik biztos leszek benne, hogy gyorsan végére járunk a dolgoknak. Nem hagyom, hogy vlaki földi életét cselszővés miat kelljen abbahagynia. Főleg nem az ön apjának!

*Együttérzően mosolyog, majd még megkérdezi.*

-Mennyi idő még ideér a futár? Nem szeretek sokat teketóriázni!

*Lunirnak*

-Te pedig barátom mond el a legkedvessebb kalandunkat a hölgynek. Látom már nagyon kíváncsi!

<Érdekes Lunír rakciója sosem volt ilyen zavart.... De a lány körül akkor is valami aggasztó dolog van... Na jó folytassuk nem szabad, hogy rájöjjenek én is gyanakszom kicsit.>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.23. 23:13

(Miro)

-Maga nagyon kedves Mythar úr és nagyon köszönöm hogy így együttérez velem, de kérem maradjunk a tényeknél. Ön nem ismeri apámat, ezért kérem ne legyen elfogult vele szemben. Hozzáállását értem a dologhoz, de szerintem önnek apám élete ugyanannyira fontos mint bármely pyar hívőé. Nemigaz?

*Mindezt nagyon barátságosan mondja, cseppet sem offenzívan

-A futárról nem tudok semmi bizonyosat. Ha lovakkal menne, akkor több idejig tartana, de én álltam a térkapupénzt, úgyhogy apámtól függ az egész, ha azonnal írt, elvileg akár ma este is érkezhet a levél. Bár minél hamarabb, annál súlyosabb a helyzet, úgyhogy ez sem vígasztal :( . Egyébként nem látta a többieket? Nem értem hol maradhatnak ilyen sokáig. Szívesen reggeliztem volna velük együtt, hisz' alig ismerjük egymást és még jó idejig rájuk leszek utalva. Nos?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.23. 23:42

(Carolina con Ragucci)

*Végighallgatja a többieket. A pap "vonzódás" kifejezésén kicsit zavarbajön. Sóhajt egyet és belekezd. Először Nichen felé.*
- Nem gond, csak már a többiek az este is levegőnek néztek. Ma reggel tettem még egy próbát, de úgy látszik, nem változott a helyzet. A kisasszony látványosan rühell engem. A Mytharnak hívott illető pedig szerintem vonzódik a lányhoz, ezért szolidaritásból ő is útál. A törpével kapcsolatban nincsenek különösebb tapasztalataim. Bár elég kis tirpáknak látszott.
A küldetéssel kapcsolatban nem hiszem, hogy érne valamit a véleményem, hisz fogalmam sincs, hogy az a Toron vagy mi miben befolyásolja ügyünket. A kisasszony megbízhatóságáról és szavahihetőségéről nem vagyok meggyőződve, de ez sem jelent semmit.
Az hogy én kiben bízom? Hát Syil'durban és a kedves papunkban teljesen. Ön pedig Nichen közel áll hozzá, hogy annyira megbízzak önben, mint az előbb említett két úrban. Kedvessége és segítőkészsége nem marad jutalom nélkül.
*Ránéz a tiadlanira.*
- Önt ha jól tudom Con Brontának hívják. Nem igazán ismerem még, de ahogy a többiek beszéltek önről, őszinte és tisztességes ember. Biztosan jól kifogunk jönni, ha eltekint attól, hogy Gorvikban születtem.
Azt hiszem, ennyi. Ha van valakinek kérdése felém, akkor csak rajta.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 14 / 72 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...