• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 13 / 72 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 72

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.22. 18:59

(Feket Mythar)

*Mikor mindenki felment a saját szobájába ő még rendel egy kupa félszáraz bort. Közben még érzi, hogy marania kéne de kezd egyre álmosabb lenni.... Felmegy a szobájába és leveti ruháit. Lemosdik majd beveti magát az ágyba. Furcsa álmok gyötrik. Egy nő nem tudja kivenni az alakját, mellette sok férfi és mind a szavát lesik. Aztán felriad és verejtékcsöppek gördülnek alá homlokán!*

<Ezzel Darton üzent tudom... nem szabad elbíznom magam senkivel szemben... de az álom mit jelent?>

*Kicsit nehezen tud visszaaludni. Reggel már nyugodtabban kel fel és nem is emlékszik álmára. Egy dézsába meleg vizet kér és megint letisztítja magát. Majd lemegy az ivóba egy kis ételért. Meglátja Nichent ülni az eggyik asztalnál. Letelepszik mellé és megrendel egy rántottát.*

-Szinte te vagy az egyetlen akiről még semmit nem tudok. Csak Connal nem tudtam ég egyszer se beszélni. Kérlek mondj magadról vmit. Kíváncsi vagyok egy Lovag miért kóborol ilyen sokat mint te. A legtöbbetek csak csatákban lép ki otthoni helyéről.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.22. 20:17

(Fejszés Lunir)

*Bemegy a fogadóba, és kíváncsi tekintettel körülnéz, hogy mégis miféle szerzetek szálltak meg itt.Miután felmérte a terepet, a pulthoz lép, ételt és egy jó kupa predoci bort kér magának.Leül egy szabad asztalhoz, és csendben elkölti vacsoráját.Közben végig a többi asztalon van a tekintete.

<Azt hittem egy kicsit nagyobb a forgalom itt...úgy emlegették ezt a helyet mint a kalandozók kincsesbányáját...mondjuk az is igaz, hogy már késő este van...na majd reggel meglátjuk...>

*Mikor végzett, kivesz egy átlagos szobát, majd felmegy az emeletre, és morogva becsukja maga mögött az ajtót.Ruhástól beveti magát az ágyba, és némi gondolkozás után álomra hajtja a fejét.Reggel kicsit fáradtan kel fel, és zsémbeskedve, nagy zaj közepette sétál le a lépcsőn.Reggelinek vmi nehéz ételt kér, majd leül a tegnapi asztalhoz, és fogyasztani kezdi azt, majd hirtelen megakad a szeme egy fekete csuklyás alakon.

<Hú de ismerős nekem ez az alak...CSAK NEM?>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.22. 20:37

( Bedal Alen)

* Bedal komótosan lebaktat a lépcsőn, majd Nichen és Mythar társaságához csatlakozva leül. Mikor Mythar elfodul, hogy előadja a fogadósnak mit is kér regelire, Bedal gyorsan Nichennek súgja:*
- Reggeli után gyertek a szobámba...mindent elmondok, és a tervemet is!
* Miután hárman el kezdik enni a rendelt ételüket - Bedal egy nagyobb adag szárnyast hozat, és a tegnapi félszáraz fehérborból kér- , Bedal kíváncsian Mytharhoz fordul.*
- Mondd csak, kedves Mythar, mióta ismered a hölgyet? És hogyan válekedsz felőle?
* Bedal nem valami közlékeny, így nem marad sokáig reggelizni. Az éppen lesiető Connak is diszkréten elmondja, amit Nichennek is, majd sietve távozik a füstös helyiséből. A gorviki lány szobájába be is kopogtat, majd ha a lány ajtót nyit, közli vele:
- Kérlek, reggeli után gyere a szobámba, át kéne beszélnünk párunknak ezt a relytvényt, amit a hölgy feladott nekünk. Gyorsan reggeliz meg, és siess fel.
* Ha az idegen férfi nyit ajtót, akkor a lányt hivatja az ajtóhoz, hogy bizalmasan megossza vele az információt. Késöbb hozzáteszi, mielött elmenne.*
- Ciklon....várj....örülnék neki, ha a barátoddal nem osztanád meg, amiket együtt beszélünk... még nem döntöttem el, megbízható személy-e. Idővel, és persze bizonyítással lehet...de most még semmiképp. Akkor várlak.
* Bedal visszasétál a szobájába. Gyorsan felfrissíti testét, majd a tűz elé telepedve ismét felveszi a szertartásos pózt. Csupán gondolaaiba merülve elmélkedik. Mindeközben éberen figyeli, mikor jönnek a meghívottak.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.22. 20:56

(Fekete Mythar)

*Mikor Bedal megkérdezi, hogy mióta ismeri a lányt, elmondja neki a tegnap történteket és a lány furcsa tartózkodó magatartását.*

-Amúgy még nem tudom eldönteni, hogy bízhatok-e a lányban, de a mondás azt tartja, hogy enged közel a barátaidat és még közelebb az ellenségeidet.Különben nem tudod őket kiismerni.

*Miután elmondta, furcsa léptek zajára lesz figyelmes.Még a pultnál megnézi magának a törpét, és kicsit elmosolyodva visszafordul a társasághoz.Várja, hogy a törp leüljön egy asztalhoz és amikor nem figyel oda, föláll és csendes léptekkel odasétál a háta mögé.

<Na kis barátom, újra találkozunk! 8) >

*Majd hangosan felkurjant*

-Darton hunyászkodjon meg Orwella előtt, ha ez nem egy zsémbes törpe!!!
Jó reggelt barátom!Mi járatban errefelé?

*Mosolyogva figyeli a törpe reakcióját, ha az egyik társa figyeli, az észrevehetti, hogy ennyire még sose tűnt jókedvűnek*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.22. 21:16

(Fejszés Lunir)

*Egy idő után már inkább csak az evéssel foglalkozik, és mikor újra felpillant, nem látja a csuklyás alakot.

<Már azt hittem, hogy tényleg ő volt az...na mindegy...remélem lesz vmi érdekes a mai napon...>

*Éppen végezne reggelijével, amikor hangos kurjantás hangzik fel mögülle.Ijedten leeseik a székről és már nyúlna fegyveréhez mikor megpillantja maga előtt az ismerős alakot és arcot, ami éppen kajánul az arcába vigyorog.*

-Hogy tenne az Isten egy megvadult racklára!Már megint találkozunk zöldfülű dartonita barátom?Láttom semmit nem komolyottál az évek alatt...Vagy csak törpe barátoddal vagy ilyen mérhetetlenül szemtelen?Nagyon köszönöm, remekül megvagyok, de most járok először ezzen a helyen.Hááát...tudod milyen egy kalandozó...már nem nagyon tudott semmi újat mutatni nekem a fagyos észak, így errefelé vezetett utam.
És téged miért vetett erre a sors?Te is vmi kalandban reménykedsz, ahogy ismerlek...

*Közben feltápászkodik a földről, és mosolyogva megszorítja barátja jobbját.Hellyel kínálja asztalánál, és mindkettőjüknek hozat egy jó kupa predoci vöröset.*

*Lunir ezüstösen csillogó sodronyinget visel rajta furcsa címerfélességgel. Hosszú sötétbarna szakálla és haja van, szeme mogorván csillog, de mikor barátjával beszélget, tekintete megenyhül.Kb 130-135 cm magas, zömök alkatú.Láthatóan szereti a predoci borokat, főleg a vöröset.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.22. 22:13

( Con Bronta )

* Korán ébred! Kinéz az ablakon és látja, hogy még nem is pirkad. Kinyújtja elgémberedett végtagjait, lámpást gyújt, majd egy szál ágyékkötőben nyújtó gyakorlatokat végez, ezután kihúzza kard hüvelyéből mesterkardját, majd szép lassú mozdulatokkal ismétli a már oly sokszor elvégzett formagyakorlatokat. Körülbelül egy óra hosszán keresztül végzi a különböző mozdulatsorokat, majd fegyverét visszahelyezi tokjába ,sarkára helyezve súlypontját leül. Fegyverét maga elé helyezi, majd tudatát kitisztítja a gondolatoktól. Mediatív állapotából semmi sem tudja kizökkenteni. Kis idő múltán teljesen fitten és éberen nyitja fel szemhéját, *<
Ville segíts utamon! Találjam meg a lelki egyensúlyt és a helyes utat! > * Felkell a mosdótálhoz sétál, felsőtestét lemossa, majd magára kapja fehér hímzett ingét és barna bőr mellényét, kardhüvelyét felerősíti övére. Félhosszú barna haját lesimítja könnyű lovagló csizmájába helyezi dobótőrét, majd kilép szobájából és lemegy az ivó részbe. Mikor leér látja, hogy Bedalék már a reggelijüket fogyasztják. Bólint nekik, majd az asztalhoz lépve kihúz egy széket és letelepszik közéjük. Sült halat rendel egy csupor tea kíséretében. Bedal szavait végighallgatja, majd bólintva konstatálja a sogronita szavait. Ő is felfigyel a törp harcos érkezésére és enyhe mosollyal konstatálja Mythar viccelődését és a törpe reagálását. *
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.22. 22:16

(Fekete Mythar)

*Elmosolyodik mikor barátja a komolyságot emlegeti*

-Igen egy jó kis feladatot keresek. Azaz már találtam is. Egy elég furcsa lány az aki megbízott minket. Apját megmérgezték és azt állítja, hogy csak Toronól lehet beszerezni az ellenméreg komponenseit. Van pár fura társam is. Egy szogronita aki senkiben sem bízik, egy gorviki aki azt állítja elvesztette emlékeit de szerintem vigyáznunk kell vele és egy kóbor lovag aki elég szótlan ami nagyon szokatlan ettől a fajtától...Te pedig ezek szerint eljutottál Beriquelre. Hisz nem untad volna meg északot amíg néped szigetére nem tetted lábad :!: Van még egy harcosunk is akivel még nem beszéltem.

*Hátradől és kortyolgat a töprptől kapot borból*

-Én leginkább a temetkezési szertartásaikra vagyok kíváncsi! :D
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.22. 22:44

(Fejszés Lunir)

*Végighallgatja Mythart, közben mérlegeli magábban a hallotakat.Végül meghúzza kupáját és így szól:*

-Hát tényleg elég érdekes, felettébb érdekes...főleg amit a gorvikiról mondtál...de a többiek sem tiszták ahogy látom szóval ne ítéljünk azonnal...hmmm... egy kóbor lovag, he?Kitagadták a rendből vagy mi?
Amúgy sajnos még nem jutottam el Beriquelre...pontosan azért vagyok itt, hogy társakat és pénzt szerezek az utazáshoz.Ha már így mondod, engem is érdekelne ez a megbízás...persze csak ha jól megfizetik.Ugyanis nem szeretnék aprópénzért időzni, ha közben más, gyorsabb munkát is találhatnék...nameg Toron...pfff...Na majd adok én neked temetkezést ha nem hagyod abba a szemtelenkedést! :wink:

*Közben kiürítti kupáját, és megint rendel kedvenc borából.Majd újra barátjához fordul*

-Tényleg, és végülis melyik fickóval ápolsz jobb viszonyt?Vagy inkább a nőkben bízol?

*Ő is hátradől, és kíváncsian várja Mythar válaszát.Néha kicsit gyanakvóan körbepillant, hallgatozó emberkéket keresve*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Loachlan Weredin 2006.02.23. 22:51-kor.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.22. 23:26

(Fekete Mythar)

*Most látszik rajt, hogy elgondolkodik.*

-Valójában azt mondta a Sogronita, hogy vele tarthatunk utána az inkvizícióhoz ahol jól megfizetik az embert és a lány is igért kissebb jutalmat, de tőle ne számíts túl sokra...Ami a lovagot illeti ő szimpatikusabb mint a többiek de mint mondtam ő nem egy túl beszédes fajta ezért nem tudom, miért kóbor....Akiben nem bízok az a gorviki ugyanis tőlük kitelik még az is, hogy saját maguk idézzenek elő emlékezetkiesést. Így jobban be tudnak férkőzni az ellenséghez gyanakvás nélkül. Aztán egyszercsak az ember elvágott torokkal ébred....

*Kicsit komorabb mikor a gorvikiról beszél de hamar újjra visszanyeri önmagát.*

-Ami azt illeti megkérdezzhetjük a többieket, ha kedved van újra összeállni egy kis csetepatéra! :teccikerteni: .

*Azzal int Nichen és Con felé, hogy jöjjenek oda. Majd türelmesen várja őket.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.22. 23:53

(Fejszés Lunir)

*Most rajta az elgondolkozás sora.Mérlegeli Mythar szavait, kicsit morog magában.*

<Hmm...a gorviki...de nem csak ő lehet a lúdas ám...áhhhh...én?elvágott torokkal?hehh...lehetetlen...de azért nem árthat egy kis elővigyázatosság!>

*Végül így szól*

-Rendben veled tartok, de csak miattad, barátom.Ha azt mondod, hogy a lovag az, aki bizalomra érdemes, hát legyen.De én kizárólag benned bízom meg teljesen, ezt te is jól tudod...a gorvikire és a többi jómadárra pedig még visszatérünk majd valamelyikünk szobájában.

*Mindezt addig mondja barátjának amíg Con nem ér oda.Majd arra fordítja tekintetét, amerre Mythar intett, és egyre növekvő kíváncsisággal várja, hogy barátja kiknek is akarja bemutatni.

<Na erre nagyon kíváncsi vagyok...>
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Loachlan Weredin 2006.02.23. 23:04-kor.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.23. 0:10

(Con Bronta)

* Mythar intésére ránéz társára, majd megtörli száját, megissza maradék teáját, felkel helyéről és a másik asztalnál üllőkhöz megy.*

- Üdvözlöm Kő fia! Nem Tudom, hogy Mythar bemutatott –e már engem önnek, de azért én is meg tenném. A nevem Con Bronta. * Egy lélegzetvételnyi szünet után folytatja. Szemét a törpről le sem veszi. Mélyen a szemébe nézve mondja* Jó találkozni itt egy Északi születésűvel! Sok néped bélivel találkoztam Erigowban! Szorgalmas és kitartó nép a tiétek!
* Mytharra néz, majd folytatja*
- Helyet foglalhatok? Amúgy elnézésedet kérem a tegnapi szótlanságomért, de kissé sok minden történ és át kellett gondolnom a dolgokat.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.02.23. 0:27

(Fejszés Lunir)

*Állja Con tekintetét, farkasszemet néz vele, miközben a harcos bemutatkozik.*

-Légy te is üdvözölve dicső harcos!Igazából épphogy mondott rólad pár szót az én kedves Mythar barátom.Én is örülök, hogy egy északi harcossal hozott össze a sors!Minden törp nevében is köszönöm a dicséretet!

<Na de csak ne ilyen barátságosan...majd meglátjuk, hogy te milyen szorgos és kitartó vagy...>

*Meghúzza kupáját, majd Con és Mythar között járatja tekintetét, hátha vmi érdekes dologról esik szó.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.23. 0:37

(Fekete Mythar)

* Mythar látszólag most boldogabb mint eddig bármikor mutatta*

-Foglalj csak helyet. Ő Fejszés Lunir egy nagyon régi barátom.

*Mutat a törpre*

-Nem haragszom. Furcsa egy jelenetet rendeztetek Bedallal tegnap.

*Most kicsit elhalványul az arca, majd fojtatja*

-Te mit gondolsz a Gorvikiről?

*Újra élet lessz urrá arcán*
-Barátom szeretne csatlakozni hozzánk. Kicsit meg van szorulva mostanság. Másrészről rólad még semmit sem tudok...Kérlak moindj magadról vmit!... Csak talán Nichen viselkedik kicsit furcsán! Egy lovag nem szokott ilyen szűk szavú lenni.

*Érdeklődve néz Conra és várja társa mit mond el neki!*

<Gorviki némber csak tudnám Bedal hogy tud bízni benne... Nem is hittem volna, hogy ennyire hiszékeny tud lenni>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.23. 12:23

(Carolina con Ragucci)

*Mivel nem méltatják egy szóra sem, megeszi az ételt és felmegy a szobájába. Ledől, és elalszik. Reggel mikor felébred, nem lustálkodik sokat. Gyorsan lemosakszik, vált egy-két szót a férfival, ha még a szobában van. A pap látogatása nem lepi meg. Végighallgatja.*
- A férfi, akivel együtt vagyok, megmentette az életemet. Olyan lelki nemességről tett tanubizonyságot, hogy nincs miért nem megbíznom benne. Kérlek ezt vedd figyelembe. Akkor majd a szobádban találkozunk.
*Azzal összeszedi magát és lekullog a fogadóba. Kér valami reggeliféleséget, és megint próbálkozik a többieknél. Odamegy az asztalukhoz és egy bátortalan "jóreggelt"-el kezd. Vár pár másodpercet, aztán megkérdezi, hogy leülhet e közéjük.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.23. 14:04

( Con Bronta)

Végighallgatván Mythar és Fejszés Lunir szavait kissé eltöpreng a kérdéseken, majd kissé szűkszavúan válaszol:*

-Elösször is üdvözöllek körünkben Fejszés Lunir!

- Mythar kérdésedre annyit tudok mondani, hogy bár nem sokat tudok Gorvikról, azt tudom, hogy Toronnal nem ápolnak jó viszonyt. Mondhatnám úgy is , hogy semmilyen viszonyban sem állnak. Ezt onnan tudom, és most második kérdésedre is választ adnék, hogy Tiadlanból származom és szülőhazámban igen sok információ terjed Toronról és hűbéreseiről. Na ezzel oda akartam kilyukadni, hogy a lány nem hiszem, hogy Toronban ártani akarna nekünk, meg amúgy is. Én megmondtam! Aki bármi rosszat is tervel ellenünk, az nagyon megbánja, hogy belekezdett tervébe!* Ekkor szúrós szemmel néz Mytharra*
- És, ha már itt tartunk! Te mit gondolsz Ivoria-ról? Nekem kissé gyanús az ő története! Nem kell választ adnod kérdésemre, előbb inkább gondold jól át amit mondtam.
* Miután végzet mondandójával, megvárja az esetleges válaszokat. Ezután elnézést kér, hogy távoznia kell, majd felkel székéről és Bedal szobájához siet. Megál az ajtóban, bekopogtat, majd igenlő válasz esetén belép és becsukja maga mögött az ajtót.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.23. 21:45-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 13 / 72 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...