• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 17 / 338 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 338

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.02.14. 14:08

A hétvégeket leszámítva minden nap fenn tudok lenni, reagálni is tudok.
A karakter 90 % ban kész, előtöri teljes, kezdem feltenni az oldalra.
Remélem így már tiszta.
Az Arénát meg MÉG nem látom, mivel nem vettek fel a Villám csapatba.

MSN-ezni meg nem úgy nem tudok, hogy nem értek hozzá, csak mint írtam tilos, letiltották, kirúgnak érte a netklubból, mert ott megunták, hogy elveszik a csetelő emberek a helyet másoktól, akik fontos ügyeiket intéznék.

Szeretnék játékba kerülni, csak kicsit nehéz volt a kezdet.
Kérek mindenkit ne akadjon ki rám.
Úgyis megbánjátok, hogy felvettetek, mert szerintem dög lett a karakterem. Egy őrült.

Noch etwas????
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.14. 16:17

nem tom milyen net klub az,de ha a fizetős verzió,akkor aki későn jön hoppon marad...ez mindig is igy volt és aki fizette az órákat az hadd csinálja már azt,amihez kedve van...Mellesleg lehet előre gépeket is foglalni...Volt időm mikor sokat jártam az ilyen helyekre,de az a sötét kor már elmult..szerencsére...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 16:35

Figyizz, semmi bajom nincs veled, semmi személyes dolog, csakhát mi van akkor ha eltünsz 3-4 napra? Akkor mi történik? Tudod, nem szeretném ha valaki elégedetlen lenne, mert nem megy a game. Még nem vettelek fel a csoportbe, mert ezt még meg kell beszélnem Limenellel. Ha ő benne van, ám legyen, beveszlek, és teljes jogú bm lehetsz. A dolog ott bukik majd meg, hogy nem tudunk real timeba beszélni egymással, nem tudunk egyeztetni, ha valami hasfájásom van óráat kell várnom egy visszaüzenésre. Nos, majd a konzultáció után újra írok ide!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.14. 16:52

Szerintem nem olyan óránként fizetős helyről beszélt a srác. Olyan községháza szerű ingyen netezés lehet. És ott tényleg vannak szigorú szabályok.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 17:02

Figyelj, konzultáltunk Limenellel, és úgy gondoljuk, nem lenne a legszerencsésebb megoldás, ha bevennénk téged...tudod arra számíunk, írsz naponta egy hz-t, és fent vagy közben msn-n. Ha felteszek egy kérdést neked, valahogy nem akaródzik egy napot várni rá...és ha az újabb kérdéseket vet fel, egy hétig üzengethetünk egymásnak, amit msn-n elintézhetünk 1 perc alatt. Sajnálom hogy ezt kell hogy mondjam, de van egy üres helyünk a Vörös Villámba a boszorkánymester posztjára!
Aki részt szeretne venni a viadalokban, és részt is TUD venni benne, akkor az bátran jelentkezzen hozzám! Msn címemet már régebben leírtam.
További jó játékot Neked, sajnálom hogy így alakultak a dolgok...remélem azért Barátok maradunk! :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.14. 17:35

azt hiszem ismerek egy embert,aki a vörösvillám teamben van és szivesen átvenné a posztot :D

Viszont,hogy jó hirt is közölljek elindult a kalandom É Ynevbe és szeretném ha a jk-k benéznének oda...Biztos vagyok benne,hogy nagyon sok hibát fogok elkövetni igy ha bárkinek bármi nem tetszik azt kérem vesse fel nekem 2 szem közt...
thx
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.15. 11:16

Tényleg nem az a baj, hogy valami gondunk lenne Syron Godvinnal, csak sok ember játéka múlik egy-egy emberen. Szeretnénk tartani azt, hogy napi egy kör lemenjen. És ehhez az szükséges, hogy mindenki írjon naponta egyet legalább kora estig. Tyssonnal így is elég sokáig fenn leszünk, hogy elemezzük a dolgokat, és megírjuk a történéseket. Remélem, hogy mindenki komolyan gondolta, a jelentkezők közül, és tartani tudjuk a kvótát. Én bizalmat szavazok mindenkinek. Remélem hogy jó kis szórakozás lesz belőle és nem veszekedés a reagok miatt.

Tyssonnak: Felfedeztem egy elég nagy buktatót a játékmenetben. Ha nem tudjuk orvosolni, akkor a játék rá is mehet. Majd keress meg.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.02.15. 13:52

Én gyakorlatias ember vagyok, és nem fogom hagyni, hogy a beleölt óráim elvesszenek.
Nem írom le, ami akkor jutott eszembe, mikor a válszokat olvastam.
Inkább nem.

VAN INDULÓ KALAND?
JÁTSZANI SZERTNÉK!
Kész a karakter, van előtöri, minden...
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.15. 14:26

Nem bántásnak szántuk. Talán Tysson egy kicsit gorombább volt a kelleténél, de akkori hangulata nem tette lehetővé, hogy másképp tegyen.
Bocsánatot kérek a helyében is.
Kaland indulásáról jelenleg nem tudok. Ha lesz valami, úgyis elsők közt tudom meg, úgyhogy akkor jelezve lesz a megfelelő helyeken.
Ez a gladiátorviadal egy elég spec dolog lesz, amihez spec követelmények is kellenek majd.
Csak ennyit akartam mondani. Remélem, hogy nem sértődtél be. Nem állt szándékunkban ilyen érzéseket kiváltani senkiből.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.15. 14:30

Syron Godvin, én indítok új kalandot és oda jöhetsz :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.15. 14:49

Figyelj Syron, nem akartam veled kicseszni, és nem is azért írtam, mer olyan hihetetlen goromba ember vagyok. Csakhát tudod mérlegelni kell, és utána helyes döntést hozni. Ne bántódj meg, de úgy véltem nem hazárdírozok más játékával. És még most is így látom jónak. remélem azért megérted.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.15. 14:52

hát nézd nagy fellelőség nyugszik egy km vállán...mert ha a jk-k nem ugyan olyan aktivak,akkor 1-1 jk handicappel indul...De ha megnyugtat a tény hozzám is beférsz még igaz kezdünk már kicsit sokan lenni,de legalább elbeszélgetnek a jk-k egymással és kevesebb lesz a km dolga :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.15. 19:21

Toroni gladiátorviadal
----------------------------------

Játéktechnikai megjegyzések: Minden csapattag 4. szintű. A karakternek előtörténettel, és részletes küllem (ruha, vértezet, fegyverzet, első benyomások stb.) leírással kell rendelkeznie. A játék a Rivini arénában lesz, így ennek megfelelően akármilyen kaszt megalkotása indokolt. ( Gondoljunk csak bele, ha Toronban lenne, akkor Krad pap és egyéb értelmiségi se vehetne részt a stratéga szerepében!) Mint le vagyon írva, kasztbéli megkötések nincsenek. Ennek ellenére senkinek sem javasoljuk, hogy tőrvetőnek pap kasztú karaktert, vagy számszeríjásznak lovagot alkalmazzon.
Ehhez hasonló marhaságok kerülendőek, a tápra táp a válasz!

Naponta egy hozzászlólást kell teljesítenie mindenkinek, ha valaki hosszú ideig nem ad jelt magáról, akkor a karaktere NJK-i státusba kerül, míg az illető meg nem jön. A továbbiakban a viadal szabályzatát írjuk le:

Résztvevők: Két csapat, és mindkét csapatban 1 stratéga, 1 boszorkánymester, 1 gladiátor, 1 számszeríjász, 2 tőrvető.

A Játék menete: A két csapat a pálya két ellentétes oldalán kezd.

A boszorkánymester csak külső körben kezdhet, a stratéga a tornyában, a gladiátor a belső küzdőtéren. A viadal során az a cél, hogy ügyes stratégiával, a stratéga irányítása alatt az egyik csapat harcképtelenné tegye a másik csapat gladiátorát. A két csapatból a boszorkánymester a leghatékonyabb játékos, így az ő mozgatása kulcsfontosságú a győzelem szempontjából. (Gondoljunk bele, 4. tapasztalati szinten elég veszélyes ellenfél gladiátor számára!) A számszeríjász feladata korlátozni őt a mozgásban, és itt jön szerepbe a két tőrvető: általában őket szokták segíteni, így rájuk is óriási feladat hárul. Ez természetesen nem szabály, csupán útmutatás: a legtöbb viadalon a viadorok ezeket a feladatokat róják egymásra.

A különféle posztok egyéni jellemzése:

-Gladiátor: Akármilyen típusú vértet viselhet. Kasztmegkötés sincs. 4 fegyvert vihet magával a körbe, ebben foglaltatik a pajzsa is. Halála, teljes harcképtelensége és feladás esetén veszít a csapata.

-Stratéga: Kasztmegkötés itt sincs, habár varázsló nem lehet. A toronyba felmászva megölhető, lekötözve nincsen, egy tőr áll rendelkezésére a védekezéshez. Vértet nem viselhet. Mágiát tilos használnia. Ő telepátiára elhasználhat maximum 10 pszípontot.

-Boszorkánymester: Kasztja csak boszorkánymester lehet. Páncélt nem viselhet, fegyvere maximum egy tőr lehet. Ő az egyetlen játékos, aki mágiát és pszít is használhat. A többi csapattag nem használhat pszít. Ezalól kivétel a fájdalomcsillapítás, képességnövelés de mindenki csak saját magára alkalmazhatja.
A boszorkánymester a természeti mágiáin kívül minden mást használhat.

Az arénába nem vihető be sem hatalom itala, sem hatalom amulettje, sem egyébb mágikus természetű tárgy, és ez vonatkozik mindenkire!

-Számszeríjász: Kasztmegkötése nincsen. Egyedüli fegyvere csak a számszeríja, mely szuronnyal van felszerelve. Rendelkezésére áll 5 db nyílvessző. Vértnek maximum bőrvértet viselhet.

-Tőrvető: Kasztmegkötés nincsen. Maguknál hordhatnak 5 db dobótőrt, amit közelharcban is lehet használni. Vértként bőrvértet hordhat.

További szabályok:

Nem lehet sem mágikus, sem mágikus anyagú, sem mérgezett fegyvert használni a viadal alatt.Ez a megkötés a vértekre is vonatkozik!
Ami egyszer bekerült a gladiátorok küzdőterébe, onnan nem lehet visszajuttatni a többi játéktér egyikébe sem.
A stratéga a játék végéig nem hagyhatja el a tornyát. Megkapja a viadal csapdáinak egy részének a térképét, azonban az elrejtett hatalom amulettje számára is titok marad.
A palánkokon, falakon átmászni, rájuk állni úgyszint tilos, ugyanúgy, mint támasztéknak használni.
Csapatonként két statikus asztrál és két statikus mentál pajzs építhető a harcosokra. A boszorkánymester és a stratéga, saját hatalmának megfelelőeket építhet magának és a két két pajzsot is az ő hatalmuknak megfelelően építhetik fel a választott csapattagoknak. Ők nem számítanak bele ebbe a 2+2 pajzsba.
Dinamikus pajzsokkal a játék kezdetekor csak a boszorkánymester és a stratéga rendelkezhet.
Kiosztásra kerül 3-3 mágikus tárgy a csapatok részére. A három amulett három féle hatás ellen véd: Az első a villámmágiákat, a második a mérgeket, a harmadik a rontásokat hatástalanítja. A csapat tagjai között tetszőlegesen hordhatja akárki akármelyiket, de egy játékosnál maximum az egyik lehet.
Mindkét csapat kap 2 adag kínmérget amit a gladiátorokon kívül mindenki felhasználhat. (Azonnali hatású, 7.szintű, sikeres egészségpróba esetén 1K6, amúgy 3K6 FP vesztést okoz)
A játéktér egész területe tele lesz telepítve csapdákkal. Halálos csapda nem lesz. A játéktér egyik véletlen pontján el lesz helyezve egy hatalom itala törhetetlen fiolában, egy márványlap alatt. Összesen 25 csapda van, azonban nehezítésként mindkét csapat stratégája 10-10 helyét kapja meg.
Pszi ügyében azt lehet elmondani, hogy a használata tilos.Ez alól kivétel a fájdalomcsillapítás, képességnövelés de mindenki csak saját magára alkalmazhatja. A stratéga 10 pszi pontja, melyet telepátiára használ, nem használható semmi másra!

Az arénáról:
A tornyok magassága 18 méter.
Egy ív szélessége 10 méter, az egész játékkör 30 méter sugarú
Minden kapu kétszárnyú. Egy szárny egy méter. Minden ajtó mindkét irányban nyitható.
A köríveket elválasztó falak a következőképpen alakulnak: A gladiátorok küzdőterét a játéktérrel elválasztó és a gladiátorok küzdőterét négy részre osztó falak 1,2 méter magasak. Az ívek falai szintén. Az összes többi fal 2,5 méter magas. A kapuk magassága mindenhol megegyezik a falak magasságával.
Az egész játéktér homokkal van felszórva.
Ha valaki megszegi a szabályokat, az a viadal döntnökei 5k6 sebzésű, 175-ös CÉ-vel rendelkező villámszóró pálcáival néz szembe. Ha ez sem ösztönöz senkit a sportszerűségre, akkor a mögötte álló számszeríjászok sora legyen elrettentés.

Reméljük mindenki élvezetet fog találni eme különös "kalandban", kívánunk mindenkinek sok sikerrel teli játékot!
Üdvözlettel:

Quiasse Limenel Umassyras, Tysson-Lar
A csapatok KM-jei

//Miert kell kiemelni ekkora betukkel? A cyan szin nem eleg??? + osszebb is pakoltam... szizd kedved szerint, de ekkora, bohom nagy irasokat mellozzuk.
Azt miert ide tettetek? Ennel bizonyara akadtatok volna jobb helyre is... Ha meg nem, csinalhattok is...
Wh//

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.02.16. 11:17

Con Larrodan írta:Syron Godvin, én indítok új kalandot és oda jöhetsz :)

Rendben, akkor szeretném megtudni a kellő információkat. Kinek, mit, hogyan, kell-e MSN, mikor, hol kezdünk, milyen kaland lesz, hányan, milyen szinten, hol stb.

A többieknek csak ennyit üzennék: "Hodie mihi, cras tibi"
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.16. 12:44

Syron Godvin írta:Rendben, akkor szeretném megtudni a kellő információkat. Kinek, mit, hogyan, kell-e MSN, mikor, hol kezdünk, milyen kaland lesz, hányan, milyen szinten, hol stb.

A többieknek csak ennyit üzennék: "Hodie mihi, cras tibi"

Click
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése