• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 2 / 72 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 72

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 22:07

(Fekete Mythar)

* Közelebről megnézve egy 20-as éveiben járó fekete hajú és barna szemű átlgos ember az aki a szépen elkészített köppenye és különösen kellemes küllemével kicsit furcsa összképet ad egy ilyen fogadóban (márha egy ilyen fogadóban bármi furcsának számít). *

-Tudják uraim épp most végeztem egy kissebb úttal és pár napja azt hallottam, hogy itt mindíg akad valami kissebb feladat. Tudják nem vagyok valami otthonülő fajta.

*Majd ha helyel kínálják leül, ha nem akkor állva várja a választ előbb feltett kérdésére*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Desmond Tiny 2006.02.14. 22:56-kor.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 22:09

( Bedal Alen)

* A közeledő férfi felé fordul. Mikor felteszi a kérdést, rezzenetlen arccal válasol.*
- Nem vagyok idevalósi, igen. Szabadna megtudnom, minek köszönhetem a társaságát?
* Barátjával összenéz, majd jól szemügyre veszi a férfi tuházatát. Megpróbálja kitalálni honnan jön, felmérni fegyverzetét. Gyanú bármilyen formáát kutatva lopva szétnéz a tágas ivóban. Mikor látja, hogy a férfi biztosan egyedül van, némleg olódik benne a feszültség.*
- Nos, én meg nem vagyok az a hamar barátkozó típus... de azért tehetsz egy próbát.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 22:27

-Ha megengedik hozatok valami jobb féle italt és elmesélhetem hogy kerültem ide sajnos Erionban nem vagyok járatos ezért néhány árusra és fogadósra hagyatkoztam, hogy megtudjam, hol történik mindíg valami érdekes, De úgy láttam eddig, hogy a gazdagabbakon kívül akik a pincébe mennek senki nem tartja túl jónak a helyet! És valamiért minket egyszerűbb embereket nem akarnak leengedni oda<remálem tudják mi van odalennt>

*a fickó nyugodtan vár modandója után. Majd ha engedik leül és rendel beszélgetőpartnereinek valamit amit kérnek. Azonban semmi fegyvert nem lehet rajta észrevenni. Csak egy nyakláncot lehet rajta látni(az sem nemes fémből)*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 22:32

(Nichen de Azadyr)

-Nos, az lehet, hogy itt sosem áll az élet, ezt én is így hallottam. Azonban szeretném figyelmeztetni, hogy nem válaszolt előbbi kérdésemre. És ha ezt megtette, foglaljon helyet, és mondjon egy pár szót magáról. Például honnan jött? Csak a bizalom kívánja meg ezt a kérdezősködést.

<nah, ez is jól indul...még be sem mutatkozik...biztos valami alvilági figura...na de csak derüljön ki róla:twisted: ...mint mondta, ő is kalandozó...vajon a fegyverforgatás a kenyere? esetleg valamely isten szolgája? vagy mágiát tanult? meg kéne válaszolni ezeket a kérdéseket>

-Köszönjük, hogy kedveskedik, de mint azt Ön is láthatja, mát fogyasztunk italt. Az lehet, hogy nem engednek le, de szerintem jobb is, hogy nem tudjuk, mi van odalenn. Bár az igazat megvallva az én fantáziámat is felkeltette. Igaza van, téynleg nem lehet valami előkelő és keresett hely ez a fogadó.

*elgondolkodva néz körül*

// 187 cm magas, ehhez 85 kg. Vállig érő, enyhén hullámos haja van, és zöld szemei; vékony bajuszt és szakállt
visel. Zöldesbarna ujjast, barna mellényt, sötétzöld nadrágot (ami nem is túl bő, nem is passzos) és zöldesszürke köpenyt és barna derékszíjat hord. Lábán bőr lovaglócsizma. ennyit látsz. Tekintete gyanakvó//
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.14. 22:42

KM esemény
Helyszín: Erion melleti erdősség
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Carolina con Ragucci(Limenel)

Megprobálod minél jobba öszehuzni magad,hogy elmehess a férfiak mellet.Mikor pont mellettük vagy az út másik oldalán egyikük,aki eddig pont feléd nézegetett beleszimatol a levegőbe.
-hm..érzitek?Punci szagott érzek :D
mondja viccesen.aztán feléd bők.Mindanyiuk felé néznek.Azon kapod magad,hogy már körül is álltak...Ekkor vonul el egy felhő a hold előtt és pont rátok süt.Nyálukat csorgatják a férfiak látván gyönyörű testedet és a szakadt ruhádat....Aztán ismét jön egy felhő,ami lassan eltakrja a hold sugarait és sötétségbe burkoloztok....
Hirtelen azt veszed csak észre,hogy vki hátulról megfogja a nyakadat már kezd is belenyúlni a nadrágodban miközben még ketten előlről a melleidről tépkedik le a ruhádat.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 22:44

( Bedal Alen)

* Szemöldökét felvonva hallgatja az összevissza beszélő idegent.*
- Hm...Pince? Hol van itt pince? Ja, és köszönöm, de már iszogatunk... de jól van, ülj le, mond el mit keresel itt...ha ettől jobb lesz a lelked...
* Bedal kissé hátradőlve, láthatan unott arccal fogadja a másik férfi közeledését felé. Vöröses ujjasa láthatóan régebbi darab már, és koszhodt hamuszín csuhája is erősen megviseltnek tűnik. Nyíltan viseli szent szimbólumát, fegyvert azonban nála se látni. Nem szándékszik megosztania semmijen mondandóját az idegennel, csendesen tűri a férfi történetét.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 22:46

(Fekete Mythar)

-Elnézést kicsit udvariatlan voltam. A Nevem Fekete Mythar. Nos elősször is kérnek valami italt? * megrendeli amit kérnek* Én északról jöttem egy küldeményt szállítottam a közeli tartományba és visszafelé erre vitt az utam. Úgy hallottam itt nem lehet unatkozni*kicsit csalódott mosoj*de úgy látom tévedtem. Mint mondtam nem szeretem a hétköznapi életet ezért mindíg úton vagyok. De mostanság elkerült a szerencse és csak kevés feladatot állított elém a soras.
Ezért vagyok itt uraim, mert azt hittem itt legalább találok valami nekem való megbizatást. Úgy vettem észre maguk sokat átélt emberek, és talán most is van valami dolguk amiben esetleg segíthetnék*Mégegyszer hangsújozza,hogy utálja a semmittevést és várja a pár reakcióját*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 22:57

(Nichen de Azadyr)

*Türelmesen, érdeklődő arcot vágva hallgatja Mythar történetét. Mikor a másik avégére ér, elmosolyodik, és mélyen a másik szemmébe néz...*
-Az én nevem Nichen de Azadyr, és én Délről jövök, akárcsak szűkszavú barátom, Bedal. Meglátja, ha sikerül vele összeismerkednie, remek barátra tesz szert személyében, aki tud is önnek segíteni sokmindenben.
Jelenleg mi is küldetést keresünk, mivel jelenleg nem áldottak meg minket az istenek semmilyen feladattal. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. De ha esetleg van kedved, akkor velünk tarthatsz, természetesen csak akkor, ha ebbe Bedal is benne van. *megvárja az említett reakcióját*
És mondanál még valamit magadról? csak ami kicsit jellemzőbb, mégis csak annyit árul el Rólad -ha lehet, akkor maradjunk a tegezésnél, ha ez nem zavar-, amennyit te akarsz.

<nagyon bizakodó vagyok ezzel a fickóval, de Kyel lássa lelkem: mégsem tűnik alvilági figurának...de azárt job, ha visszafogom magam.>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.14. 23:08

( Con Bronta )

* Az ágy és a hosszantartó pihenés megtette pozitív hatását. Con teljesen frissen, üdén, de annál éhesebben ébred. A mosdótálhoz lépked, majd lemossa felsőtestét. A bronz tükörbe nézve ismét felméri cudar ábrázatát. Enyhén vágott barna szemei csak úgy villognak
< Hmmm… az arcom teljesen elcsúfult a balszerencsés küldetésem során. Biztos ezt az átkot rótták ki rám az égiek, mivel csúfos kudarcot vallottam. Két újnyi terület sincs mi ne lenne összeszabdalva sebhelyekkel. Na inkább egyél valamit, meg keres munkát, minthogy itt sajnáld magad.> Ezzel gyors magára kapja fehér hímzett ingét és barna bőr mellényét, kardhüvelyét felerősíti övére, majd belehelyezi abba a szépen díszített mesterkardját. Félhosszú barna haját lesimítja könnyű lovagló csizmájába helyezi dobótőrét, majd kilép szobájából és a lépcsőn lefele menve jól szemügyre vesz mindent és mindenkit. Az asztalnál ülő kisseb fura társaságnak odabiccent, majd keres egy üres, sarokban lévő asztalt és helyet foglal. Az oda siető felszolgálóval hozat egy pohár délvidéki vöröset, majd rántottát kér reggelire.*
// A fentiekben leirtakan kívül középmagas átlagos testalkatú//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.14. 23:10-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 23:10

(Fekete Mythar)

-Nos talán még annyit magmról, hogy Darton szolgálója vagyok. A efgyverorgatáshoz is értek valamellyest de messze lemaradok a tapasztaltabb harcosok tudásától.
*Most Bedal felé néz*
-De amint látom te is istened kegyét élvezed. Én az északi városállamok kisseb térségéből jöttem. Ott gyarapítottam tudásomat is. A pince lejárata pedig ott van a pult mellett de nem tudtam még bejutni oda.

*Hátradől iszik egy kicsit a borából és még hozzáteszi*

-Ha nem bánnátok szívesen veletek tartanék!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 23:15

( Bedal Alen)

* Bedal határozottan, erőteljes hangon válaszol.*
- Én igazából nem ezért jöttem Erionba. Elhatároztam, hogy az inkvizíció szolgálatába ajánlom tudásom, de legyen elég ennyi... ha nincs jobb dolgotok, úgy gondolom szívesen fogadnak titeket is ott. A Rendház urai igencsak gazdagok is, bőkezűen adakoznak azoknak, akik segítik ténykedésüket... node ez még mind feltételes. Téged ismerlek barátom, de őt nem. Játszunk nyílt lapokkal. Nem sejtek hátsó szándékod szavaid mögött, kalandor. De úgy vélem, több ideológiai tényező hozott Erionba... nem gondolom, hogy valakit pusztán a kalandozóvér hoz ide... hallottam már efféle mendemondákról, ám szerintem üres gagyogások. Az ember vagy hírnévre, vagy hatalomra vágyik, ezért megy mesés kincsek, vagy rejtett tudás után kutatni. Ki vele vándor, miért pont minket szólítottál meg?
<... Most remélem kiugrik a nyúl a bokorból... biztosan rejteget valamit, nem véletlenül rejtőzik a félkegyelmű álcája mögé. Ügyes orgyilkos? A Rend ellensége? Talán mégis hallgatnom kéne a jó Kallasra, és el kéne rejtenem származásom jelzőit...>
* Bedal mindeközben a férfi által fizetett gyengébb bort iszogatja. Nem nagyon fűlik a foga erősebb itókához, teljes józanságban szeretné bejárni Erion nevesebb részét. Tekintve arra, hogy ez többnapos ittlétet kíván, mindjárt az elejn megpróbál spórolni a költségein.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 23:18

(Nichen de Azadyr)

*Megpillantja a lépcsőn lefele siető alakot. Annak biccentésére viszont üdvözöl, és szemeivel követi az idegen útját, miközben alaposan szemügyre veszi a figurát.*
<Hmm...egy újabb érdekes ember...erős testalkatnak látszik...oldalán kard, biztos valami fegyverforgató, bár az is lehet, hogy valami különösebb...>

-Én azonban a tapasztaltabb harcosok táborát gyarapítom, ha szabad ilyet mondanom. Lovagnak tanultam, a Délvidéken.
<Darton szolgája és egy sogornita, utóbbi elég bigott...nah, remek...>
-Ti is észrevettétek azt az alakot? *közbe ügyel arra, hogy semmiképp se hallja meg az ismeretlen, de még a kocsmáros sem.*
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.14. 23:20

(Carolina con Ragucci)

<... Mivel érdemeltem ezt ki? Nincs elég bajom ezek nélkül is? Most mit csináljak? Ezek meg fognak erőszakolni. ...>
*Először menekülési utat keres, de bekerítették. Mikor megfogják hátulról a nyakát próbál előre lépni, de aztán elölről is nekiesnek. Elkeseredésében és kétségbeesésében olyan dolgot csinál, amin maga is meglepődik. Reflexből profin megformált ujjtartásban torkon üti az egyik banditát, aki a melleiről tépkedi a ruhát. A mögötte álló férfit fordulásból fejbekönyököli, majd azzal a lendülettel megpróbálja a másik előtte állót pofánrúgni. Mozgása ruganyos, Izmai megfeszülnek, és macskamozgása elég meglepő lehet a támadóknak. Hát még neki.*

//
1. TÉ:105 SP:5
2. TÉ:129 SP:3
a harmadik valószínüleg köv körre marad TÉ:130 SP:2
//
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 23:29

(Fekete Mythar)

-Hogy miért pont titeket? Tudjátok az isteneknek köszönhetem azt az adotságot,hogy az ember testartásáról megállapítom, kalandozóval van-e dogom, vagy sem. Én már nem szeretnék több pénzt mint amiből fedezhetem utaimat, és be kell valljam rendházam azt a feladatot bízta rám, kuttassak orwella és kiátkozott csatlósai után, majd pusztítsam el a hárrpia fészkét!

*Azadyr felé*
-Igen elég különös figura valószínűleg ugyanazért van itt mint mi. De nem lehet benne teljesen biztos senki ember fia!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 23:35

( Bedal Alen)

* Bedal szétnéz. Észre se vette a közeledő harcost, ám Nichen bicentésére maga is szemügyre veszi.*
<... Ez az északi erv kultúrkör harcosa, némi niarei beütéssel...de jó lenne magasabbfokú tudást birtokolnom, akkor most pontosabban is meg tudnám határozni, ki vagy mi ez a szerzet...ki tudja, egyszer az ilyesfajta tudás életet is menthet...>
* Lassan visszafordul az idegenhez*
- HA megbocsátassz, feltételezések helyett megszólítom. Ki tudja, haszos lehet egyszer, ha ismerem a fajtájukat...
* Bedal kímért léptekkel közelít az asztalok sokaságában a sarokban ülő alak felé. Mikor melé ér, megvárja, hogy az rá tekintsen. Közös nyelven szólítja meg.*
- Elnézésedet kérem, ruházatod és megjelenésed igen furcsa pozitúrája szemet ütött szerénységemnek. Megtudhatom, honnan jösz, és miylen nép sarja vagy uram? Nem számítok bizalmas beszélgetésre, eyszerű felületes válaszokat szeretnék. Elvégre okos ember megragadja az alkalmat, hogy tudása határát egyre távolabb tolja...
* Eközben végig éllva marad. Nem mutatja jelét, hogy a székre akarná könyörögni magát, hangszíne végig illedelmességet, és egyféle hideg rendszerű monotonitást sugároz.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 2 / 72 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...