• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 36 / 51 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 51

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 0:27

(Minuial Líin Miphileg)

*Mosolyogva és boldogan konstatálja, hogy Joe nekiesik a melleinek. Háta mögött támaszkodik a kezeivel, hogy szerelme minél jobban hozzáférjen a cicikhez. Szinte beleborzong, amikor Joe elkezdi hevesen csöcsörészni. Hevesen nyögdécsel, és próbál megmaradni a férfi ölében.
Mikor bugyija eltűnik a porondról elkezd gyanakodni. Nem tervezett a megbeszélés előtt szeretkezést, és kezd a dolognak kamaty szaga lenni. Mikor Joe ujjai megmártóznak a szeméremajkai között, akkor még betudja az egészet egy könnyű pettingnek. Mikor felemelkedik a levegőbe, és hason az asztalon köt ki, akkor rádöbben, hogy csak áltatta magát. Mikor Joe szerszáma benyomul a kisajkak kapuján, már nem érdekli az egész. Ellazítja alsó izmait és befogadja kedvesét. Megint csak meglepetést okoz neki a férfi azzal, hogy hamar gyorsít, és hevesen kezdi el dugni. Belekapaszkodik az asztal szélébe és szinte beleszédül a tempóba. Befogadóképessége határán van, de nagyon élvezi a dolgot. Rekord gyorsasággal és elképesztő lendülettel jut el a csúcsra. Sikongat mikor elélvez. Mire Joe beleélvez, már csak piheg az asztalon. Mikor Joe megfordítja és hozzábújik, magához öleli.*

- Imádlak. Vettem észre, hogy tetszik, de nem gondoltam, hogy ennyire fog.
*Összeszedi magát Minu is, és lemegy Joeval a megbeszélésre. Nem igazán tud koncentrálni a jelenlevők mondandójára, de azért elméjébe vési az elhangzottakat. Mikor vége, felsiet Joeval a szobába. Ledobja az összes ruháját, és befekszik Joe mellé az ágyba. Összebújnak és hagyja a lány, hogy cirógassa a férfi.*
- Nem titok. Egy régi szerelmemé volt, akit elég tragikus körülmények között veszítettem el. Ez a kard azért van nálam, hogy mindig emlékeztessen őrá, aztán mert karcsú könnyű fegyver ezért alkalmas az én testalkatomhoz, meg mert a markolatgombja sólyomfejet ábrázol, és az Arel szent állata.
- El kell beszélgetnünk ár fontos dologról a kapcsolatunk miatt.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.13. 0:46

* A lány közelsége teljesen magával ragadja. Az ágyban átkarolja Minut és a testét cirógatva beszélget. Mikor a lány kitér a kard történetére, a cirógatás egy pillanatban abba marad, majd folytatja tovább. < Hmmm… Nem sok mindent árult el a kard tulajdonosáról, de majd később hát, ha elmondja a teljes történetet.>*
- Szerintem sem árt megbeszélni pár dolgot. Képzeld, beszéltem Shanillal. Lehet, hogy rosszallod, de én úgy vagyok vele, hogy inkább odaálltam és megbeszéltem vele, mint hogy sunnyogva várjam mikor csillapodik le. Nem jutottunk, dűlőre vele, de legalább már az én lelkiismeretem jobb lett egy kicsit. Tudod én megszegtem az adott szavam, mit neki tettem. Én felajánlottam neki a „bosszúállás” lehetőségét. Ő egyenlőre nem élt vele, de az biztos, hogy nem emésztette még meg a történteket. < Remélem nem fog megharagudni azért, hogy beszéltem Shanillal, de szerintem ez így volt helyes> *Elkészült a fürdővíz. Joe kibújik az ágyból, Minut felemeli és a kádig viszi. Levetkőznek és együtt fürödnek, majd a tisztálkodás végén megvacsoráznak. Közben megbeszélik a viselt dolgaikat.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 1:00

(Minuial Líin Miphileg)

- Én is beszéltem vele. Én sem tudtam vele tisztázni a dolgokat. Teljesen kifordul magából. Remélem, hogy hamar kiheveri. Olyan rossz, hogy rajtam folyik a veszekedés. De meg nem próbáljatok nekem itt párbajozni!!! Ha megtudom, csúnya világ lesz!!! Nem azért szerettem beléd, hogy egyből el is veszítselek. És azt a hülét sem akarom holtan tudni. Kedvelem ám.
- Más. Beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Az iménti heves szeretkezés jó példát szolgáltat. Csak arról lenne szó, hogy az élet különböző színterein milyen viszonyban álljunk egymáshoz. Az ágyban számomra férfi vagy. És a tied vagyok. Azt csinálsz a kicsi testemmel, amihez csak kedved van. Szeretem, ha irányítanak szeretkezés közben. És szeretem ha egy férfi helyre rak az ágyban. A párnák között én egy szeretetre szomjazó nő vagyok, aki behódol a párjának. Viszont a köznapi életben társak vagyunk. Egyenrangú társak. A harcban meg pláne. Én harcos vagyok, mint te. És Arel papnője. Kötelezettségeim vannak, amiket el kell látnom. Ebben is partnernek kell lenned.
Mit gondolsz. Te hogy szeretnéd?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.13. 1:19

* Eltöpreng a lány szavain.*
- Én is így gondoltam. A lényeg, hogy a küldetés során társak vagyunk. Én tudom, hogy harcos vagy, tudom, hogy nem egy elesett, védtelen nő. Ezt már bizonyítottad számomra múltkor az erdőben. Egy dolgot azonban én hozzáfűznék. Szerintem ez a kis kompánia még nem ért össze teljesen , pár ember eléggé gyanús számomra. A lényege a mondókámnak az, hogy a lehetőségekhez mérten próbáljunk meg azért együtt mozogni a küldetés során. Én megbízok benned és remélem te is bennem. * A vacsora elfogyasztása után befekszenek az ágyba és magához öleli a lányt*
- Szertelek!* Megsimítja a lány arcát, majd meg csókolja. *
- Lassan aludnunk kéne, mert holnap nehéz nap elé nézünk.* Bevackolja magát, a lányhoz bújik és szép lassan álomba merül*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 1:34

(Minuial Líin Miphileg)

- Akármikor rád bíznám az életem, ahogy az ágyban is akármikor rádbízom a testemet, és tudom, hogy te is ugyanígy vagy vele. Harcban mindig melletted leszek. Ha halunk, akkor együtt halunk. Ha meg Arel hosszú küzdelmekkel teli életet, dicsőséget és boldogságot tervez a számunkra, akkor az úgyis úgy lesz.
*Utána befekszenek az ágyba, és háttal odabújik Joe ölébe.*
- Tényleg aludjunk. De olvadjunk össze. Úgy vagyunk egy egész. Hatolj belém.
*Azzal hátranyúl, simogatja kicsit kedvese szerszámát, és amikor az kellő erekciót ér el, behelyezi magának, és egy sóhajjal hátra csúszva tövig karóba húzza magát. Betakarja magát a paplannal és Joe kezével, és a férfitól eltelve boldog mámorban álomba merül.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 9:48

(Shanil Argus)

A laborban alaposan körülnéz,hogy milyen anyagokat talál majd előkésziti a sok kémcsövet és lombikot,amire szüksége lehet.Először a szükséges füveket tőri össze aztán meggyuújt egy égőt és az egyik üvegcséből csipős szagú foyladékot önt bele.Aztán neki áll mindenféle feltételezhetően állati eredetű dolgok összevágására.Mikor elkezd bugyogni a lombikaba lévő foyladék megfellelő sorrendbe beledobja a hozzávalókat.Minden hozzávaló hozááadásakor más és más szinű köd száll felfelé,amit egy begyüjtő rendszerrel összegyüjti azokat különbőző kémcsővekbe.Vannak,amelyeket vizbe oldva rögtön le is zár légmentesen,hogy el ne párologjon és van olyan,amit füst formába tárol szintén lezárva és gyorsan egy fekete kis szütyőbe rakja,hogy minél kevesebbet érintkezzen fénnyel.A folyadék szine egyre sötétebb lesz,ahogy az anyagokból kiforrnak a hozzátevők.Felvesz egy arcfedőt majd kémcsőfogóval óvatosan megfogja a lombikot és leszüri annak tartalmát.A folyadékot mondhatni lötyit szintén több kémcsőbe rakja.Aztán más-más hozzá valót kever hozzá és lassan a folyadék elkezd sűrűsödni.Szinük változó ám készitője pontosan tudja,hogy melyik mire való és miből mennyit kell alkalmazni ha arra kerül sor.A megfőzött részeket megszáritja majd porrá örli és kis tasakokba rakja őket.
Aztán a holtest fölé hajol.
<Lehet,hogy mos hibát követek el,de meg kell tennem,hogy megmentsem a többiek életét...>
Az asztalköré krétával felrajzol és ötszögletű csillagot és gyertját rak a csúcsaikba,amiket meg is gyújt.Lassan ütemesen kezd el kántálni és kezével mindenféle szimbolumokat rajzol a levegőbe. jó félóra mulva fáradtan támaszkodik az asztlara,de a szétzuzzot fejű holtest felkelt egyetlen célt szolgáltatva.A pusztitást.
Shanil odamegy a fegyverekkel teli falhoz és egy mágikus hosszú kardot ad az élőholt kezében majd egy jó nagy csuhát ad rá,hogy ne tűnjön fel senkinek.

-Arakan kérlek rajzolj rá egy láthatatlanságot adó szimbolumot,amit gondolati paranccsal meg lehet szüntetni.Igy alaposan meglephetjük az ellenfeleket.

A mérgeket és a fegyvereket(egy rk,nyilpuska,nyilveszők) berámolja a hátizsákjába gondosan ügyelve,hogy ne sérüljenek meg.Csatlósa hűségesen követi őt.Ha marad még némi ideje,akkor lekezdi nézegetni,hogy a falon milyen könyvek találhatóak.Mielőtt átlépne az átjárón visszafordul még Arakan felé:
-Jobb lenne ha megtudnád oldani,hogy én is bármikor vissaztérhessek ebbe a szobába ugyanis amikor hagyom magam legyőzni az ellefelek révén nem árt ha ide tudnék jönni és felvéve pár tárgyat és a segitségedre sietnék.Tudom,hogy nagy hatalmad van,de soha sem lehet, tudni,hogy az ellenfeleknek mekkora van és mekkora túlerő lesz...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.13. 16:43

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Vörös Sárkány fogadó
Időpont: éjközép
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

* Arakan szeme felcsillan az élőholt láttán. A kopasz nekromanta műértően hümmög a már kibelezett hulla megelevenedésekkor. *
- Első lépések... emlékszem mekkora örömmel töltött el az első hmonkulusz létrehozása....azok a dögszagok....a megperkelődött hús édes illata, amint a vérrel összeforva alkot új testet, a szénné aszott törékeny kezek megmoccanása....és végül a hideg, kéken lobogó tűz a szemükben...mely értelem nélkül egyet jelen csupán: halál! Halál mindenkire, pusztulás, rothads az egész világra! Ranagolra mondom, nincs szebb dolog ezeknél az élményeknél Yneven....
* A vége felé az incognós kopasz szinte ódai hangvétellel, emelkedett hangon beszél, beleborzong az ember, mekkora élvezetet találhat az efféle játékokban. Arakan nagy nehezen felkel, majd Shanil kérésének eleget téve egy rúnát dob a hullára. Több mágikus bélyeg izzik fel a halotton, mindez a másodpercek törtrésze alatt. Az mégsem válik láthatatlanná.*
- Most, csak te látod, és én. Biztosításképp elláttam olyan bélyeggel, hogy én is utasítani tudjam: megálj. Te neked egyetlen parancsodra reagál majd: ölj, pusztíts! És ne hidd azt, hogy engem képes holmi boszorkánymester legyőzni...nem adom át e hely kulcsát, mivel jómagam még a elkövetkezendő időkben is használni fogom. És most...induljunk.
* Arakan és Shanil átlép ismét a kapun, utóbbit hűséges élőholt szolgája követi. Arakan a túloldalon redőiből egy kis gombócot vesz elő.
- Nos, újra itt vagyunk. Et edd meg....fürkészd ki ha akarod, nem méreg...semmi hasznom nem lenne belőle.... ez itt segít majd feltöltődni...ma este nem lesz szükséged alvásra, ugyanolyan friss maradsz, mint miután felébredsz. Egy óra mulva virrad. Lent találkozunk. Addig is, készülj fel. Miután felderítettük a környéket, ketten behatolunk. Jól vigyáz... és ne bízd el magad...fele olyan erős sem vagy, mint az, akivel meg fogsz küzdeni.
*Arakan kitessékeli Shanilt, akit az élőholt követ. Az ajtót kulccsal zárja be, majd ismét meditatív állapotba merül. Hamarosan egy újabb térkapu nyílik hangalanul, és a Tiadlani tudós jelenik meg.
- üdvözlet, testvérem.
* A kisöreg gonosz, közel ülő szemeivel végigmustrálja a kis szobát.*
- Azt mondtad, átruháztad már rá a bélyeget. Megtetted?
* Arakan szemé továbbra is csukva tartva válaszol.*
- Igen. Ha jön a Mofqat, azt fogja hinni, én vagyok, és békén fog hagyni. Ha a bélyeg megtörik, nem is fogja tudni, volt-e egyáltalán valaki, akinek átadott volna valamit. Időzítettem a tőled tanult módon.... a mofqat megjelenése után egy fél órával le is jár.
* Az öreg bólint, majd a még mindig nyitva álló kapu felé sétál.*
- Nehoy, csődöt mondjon a terved...el kezdtük kiüríteni a Menedéket. Ott találkozunk. Ha késel, itt ragadsz. Vigyázz magadra. Tessék, itt a Fürkész. Tégy úgy, mintha működne is. Megbűvöltem picit, hogy élethű legyen.
* A kisöreg azzal átlép a kapun, mely nyomban be is zárul mögötte.*
<...Csak nehogy én csalódjak bennetek... mi hárman nagy dolgokra vagyunk hivatottak... majd elvállik a sorsotok....>
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.13. 19:33

KM esemény
Időpont: reggel

* Reggel Arakan kopogtat Minu és Joe szobájának ajtaján.
- Gyertek le, gyorsan egyetek, és indulunk. Sietnünk kell, ebben az időszakban hagyják el a legtöbben a fészket. A váltás is ekkor van, sietnünk kell! A fegyvereitek és a ruhák meg megjöttek, a szobámban megtaláljátok őket. Nincs kulcsra zárva, nyugodtan menjetek be, és vegyétek el ami a tiétek!
* Ugyanezzel zargatja fel Lestosékat is. Nem telik bele húsz perc, és Radogin meg is jelenik lent az asztaloknál. A fogadó mint mindig, most is talopn van. Ismét sült vadhússal várja az éhes vendégeit. Az asztaloknál egyenlőre egy lélek sincs, egyedül Arakan piszkálja az ételét. Radogint Lestos, majd Flamm követi. Késöbb megjelenik Shanil és Trisha is. A lány a férfi felől érdeklődik:
- Jól vagy? Nagyon nyúzottnak tűnsz...mintha gyötörne valami... nos megértem ha még nem szolgáltam a bizalmadra, de nézd, nagyon sajnálom, hogy Minu így cserben hagyott. Rendkívüli lány, ez tény, de hidd el, lesz más nő is az életedben. Így vagy úgy, de megtalálod még a szerelmet. Ha nem is efféle lányban, és nem ezen a tájon, akkor majd életed útjának egy távolibb állomásán.
* Mikor Joe és trisha is levánszorog, Arakan elöbb a gyors evésre ösztönzi őket. Mikor mindenki végzett a jó adagnyi étekkel, az öreg gyorsban a köpenye redői közül előveszi a fémlapot.
- Nos, úgyvélem a tértől délre van a ház. Kimentem, és megnéztem az irányt. A faltól fél mérföldnyire északra, innen majdnem két mérföldnyire van légvonalban. A terv a következő: Lestos és Flamm előre megy, és a célépülettel szemközti házaknál körülszaglászik. Aki gyanús, azt fegyverezzétek le, és tegyétek ártalmatlanná. Gyilkolni csak akkor kell, ha végképp biztosak vagytok a dolgotokban. Ezalatt Joe és Trisha hátulról szintén ugyanezt teszi. Radogin és Minu a Ny-i útról hatástalanítja az épület közvetlen őreit, míg én és Shanil ezalatt valamelyik K-i ablakon át behatolunk. Radogin és Minu segítségre fog szorulni: addigra Flamm és Lestos már végez is, és együtt töritek be az ajtót. Fontos, hogy ne menjetek beljebb, mivel az akció szigorúan figyelem elterelésre épül. Ezalatt jómagam és Shanil elintézzük a bszorkánymestet, és jelzünk hogy tiszta. Joe és Trisha hátul várakozik ezalatt, hogy a jelzésre hátulról rontsanak be. A jelzés elött még elintézzük a boszorkánymestert, így a közelharcban nagy valószínűséggel felül tudunk kerekedni. Ezért fontos, hogy Joe és Trisha azonnal bevethető legyen, hiszen ha sokan lesznek, nem tudjuk egymagunk elintézni őket. Ha a házat megtisztítottuk, akkor azonnal a kapuhoz sietünk, és átlépünk rajta. Egyenlőre ennyi. Most tegye fel, ha valakine ellenérve van a dologgal kapcsolatban.
* Az öreg nyugtázva, hogy minden rendben, útnak indítja a társaságot. A fogadóból kilépve a téren d-re indulnak el. Több jól megrakott kocsi keresztezi az útjukat, az árusok most pakolnak ki. Az emberek már elkezdenek a házakból kifele szálingózni. Senki se vet ügyet a teljes fegyverzettel vonuló csapatra. Hamarosan egy másik ksebb téren haladnak át, majd egy vaskosabb épületsor következik. A D-re vezető útnak itt vége szakad, rá teljesen merőlegesen egy másik kezdődik. Arakan kezében a Fürkész immáron teljes fényárban úszva jelzi, hogy megérkztek a célhoz. A kanyrban szemben egy ódon kúria áll. radogin tátott szájjal mered rá.*
- De hisz ez az az épület, ahol az öreg volt! Pedig semmilyen ártószándékú mágia használót nem sejtettem...
* Arakan a fejét rázza.*
- Az öreg valóban nem volt boszorkánymester... valami másnak kell a hátterébe lennie a dolognak. Az öreg minden bizonnyal valóban a Bölcsek embere, és nem ellenség, az is lehet, hogy túsz az épületben. Úgy vélem, ha bemegyünk, ki fog derülni ki is ő valójában. És most.....Flamm te jobbra, Lestos, te balra nézz szét. Joe, Trisha ti kerüljétek meg az egész tömböt, nagy valószínnűséggel a hátsó kerten keresztül kell majd átjönötök. legyetek óvatosak, lapuljatok meg amíg a jelet meg nem adom. Radogin, Minu, ti egyenlőre maradjatok itt. Ha jelt adok nektek, induljatok meg a bejárat felé, és szereljétek le az őröket. Shanil te most gyere velem!
* A bejáratnál ugyanaz a két tiadlani őr áll, akiket Radogin a multkori látogatásnál ismert meg. A két fickó most egymással beszélget, a kis előkertnek nagy kerítésétől nemigen láthatja az őket figyelő párost. Az épület ránézésre is kéemeletes, az alapja égetett agyagtéglákból van, ezt lehet is látni. A kerítése szintén ebből az anyagból van, oszlopai közt néhol enyhén rizsdálló acélrudak. A kapu tárva-nyitva várja a vendégeit.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 19:55

(Shanil Argus)

Mikor eltávozott a szobából bekopog Radoginhoz.

-Figyelj pap csak egyszer mondom el.Nem vagyunk jóban,de a te érdekedben is mondom,hogy ezt a tegez nyilveszőt áldsd meg.holnap reggel jövök érte.

Hangjából látszik,hogy ezt a dolgot halálosan komolyan gondolja.

Aztán kimegy a nyilveszőket bent hagyja és felkészül a harcra.Méreggel keni be a maradék nyilveszőket illetve az alató gyertját(+a füstöt) és a szerelmi bájitalt az ágy alá rejti.A többi mérget zsákban hagyva az asztalra rakja és csak egykevéske kinmérget visz magával.

Reggel egy hosszú szürke csuklyás csuhát vesz fel.Mikor találkozik Trishával:
-Köszönöm.Sokat jelent,amiket mondtál.Ha vége ennek a küldetésnek és TÚLÉLJÜK,akkor szeretném ha egy kicsit ápolnád a lelkem.Nincs okom nem biznom benned.Pap vagy és pusztán már ezzel kiérdemled a bizalmamat...
Eléggé halaka beszél,de a "túléljük" szót szándékosan megnyomja egy kcisit és reméli,hogy Trisha tudni fogja mire gondolt.Mikor Joe és Minu jönnek le a lépcsőn feléjük pillant egyet aztán felveszi gyorsan a nagy csuklyáját,hogy legalább a látványuk ne zvarjon.Egész elosztás alatt meglehetősen szótlan.Induláskor felkapja a fegyverekkel teli zsákját és elindul Arakan után.Az ajtóban még visszafordul:
-Vigyázz...atok....M..magatokra....

Aztán elfordul és Arakan után siet....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 22:31

(Minuial Líin Miphileg)

*Reggel Joe mocorgására ébred. Finoman, óvatosan kibújik a karja alól, hogy fel ne keltse őt, aztán lecsúszik a szerszámáról. Megsimogatja szerelme arcát, és betakargatja. Megkeresi Joe csatabárdját, leteszi a földre, majd maga is mellé térdel. Ráteszi a kezeit, és halkan elkezd egy imát mormolni. Mikor kész van az áldással, szépen visszateszi a fegyvert a helyére. Előveszi a nyílvesszőit, és azokat is feláldja. Odalépked halkan és csókkal ébreszti szerelmét. Gyorsan lemosakszik a dézsában és miután megszáradt, felöltözik új ruhájába. Átmegy Arakan szobájába, és elhozza a fegyverét, majd visszamegy Joehoz. Az ajtóban megvárja, míg kész lesz, majd mikor jön ki a férfi, a nyakába akaszkodik.*
- Vigyázz magadra. Ne hősködj sokat. Szeretlek. Egy darabban szeretnélek visszakapni. Azzal forrón megcsókolja Joet.
*Lemennek a fogadóba, és végighallgatják Arakant. Miután megkapta Minu a feladatát, odalép Radoginhoz, bizalmasan megszorítja a vállát és rámosolyog.*
- Örülök, hogy melletted harcolhatok. Lehet, hogy nem volt felhőtlen a megismerkedésünk, de azért csak kiismertünk. Jó hogy Isteneink úgy döntöttek, hogy útjaink keresztezzék egymást egy ilyen nehéz időben.
*Azután odamegy a csukjájába burkolózó Shanilhoz is és elé áll.*
- Tudnod kell, hogy én még a barátomnak tartalak, még ha haragszol is rám. Mindig szeretni foglak, akárhová vet a sors. De ez inkább olyan szeretet, amit a családtagok éreznek egymás iránt. Te voltál eddig a családom Flammal. És ez nekem sokat jelent. Talán egyszer megbocsátasz azért amit érzek. Kérlek, hogy vigyázz magadra. Téged is féltelek.
*Trishát forrón átöleli. Nem mond neki semmit, csak mélyen a szemébe néz. Érteni fog ebből. Azután párokra szakad a csapat és Minu meg Radogin az épület bejárata előtt megállnak. Amíg még az őrök nem látják, Minu leemeli válláról az íját, kivesz a tartó kezébe három nyílvesszőt, és egyet a húrra helyez, majd várja a jelet, hogy indulhassanak.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 23:08

(Shanil Argus)

Mikor Minu elé áll nem bir ránézni igy inkább a földet figyeli.A "család" és a "sokat jelentesz..." résznél azonban felpillant és leveszi sötét csuklyáját és Minu szemébe néz.Szemeiben nem sok érzelem látszik ám annál nagyobb fájdalom.

-Nekem mindig te fogod jelenteni a világot...

Hangja mind végig érzelem mentes,de fájdalommal telt.
Majd közelebb hajol és egy puszit ad Minu arcára miközben a fülébe súgja:
-Vigyáz Arakannal.

Aztán ismét a szemeibe néz.Csak nagyobb fájdalom van az arcára irva.Látszik,hogy igen csak össze kellet szednie a bátorságát,hogy közeledjen Minuhoz.Aztán felrakja a csuklyáját elfordul és Arakan után siet....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.13. 23:09

*Joe Minu csókjára ébred. < Hmmm… ennél szebb ébresztést még nem éltem át, mióta az eszem tudom> Gyors kiugrik az ágyból, felveszi új nadrágját és bakancsát. Zsákjából előveszi fegyver tartóval felszerelt bőr vértjét, mely mellkasát védi az esetleges szúrásoktól és tompítja a nyílvesszők erejét. Felvenni két hord heveder segítségével tudja, melyek a hátán keresztben át futnak. A hevederek metszéspontjánál találhatók a csatabárd és a pajzs hordozását elősegítő fülecsek, melyek biztonságosan kapcsolják a fegyvereket Joe hátra, de azok gyors levételét is segítik. Miután felvette bőr vértjét felcsatolja pajzsát, hajító bárdját a jobb combjára felerősített és az övéhez is felcsatolt szíjra erősíti, mely egy rerőteljesebb rántás segítségével oldódik és a fegyver gyors használatát teszi lehetővé. Végül csatabárdját kapja kezébe. < Hmmm.. milyen jó állapotban van?! Jobb, mint új korában! Na csak megéri a sok veszőtség és a napi tisztogatás!> Mire Végez minden előkészülettel Minu már a folyosón várja. Kilép és vidáman kapja fel egy kézzel a nyakába akaszkodó lányt.*
- Nem fogok hősködni. Ígérem! Csak megteszem amit kell. Te is vigyázz magadra! Légy óvatos és bízd magad a csodálatra méltó érzékeidre, akkor nem lesz baj! Szeretlek! * Megcsókolja a lányt, majd elindulnak a megbeszélésre. Végighallgatja Arakan tervét. Kissé idegesíti, hogy nem Minuval lett párba osztva. Nyugodtabb lett volna, ha együtt néznek farkasszemet az ellenséggel. Miután megtudja, hogy Trisha esz a párja a lány felé fordul és bólint neki. A párok indulásakor csatlakozik Trisához, de még utoljára rápillant kedvesére és egy biztató mosolyt csal arcára. <Remélem minden rendben lesz, mert ha valami éri nem élném túl>. [i]Az épülethez érvejól megnézi magának a kúriát, majd Trishával
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.13. 23:11

KM esemény
Időpont: reggel

* Radogin igencsak meglepődik Shanil reakcióitől. Miután a férfi kiviharzik, elborul az agya.*
<... Mégis mit képzel? Nem vagyok a csicskája...adok én neki...hozzámvágja a vesszőket, mondván álld meg, különben leszarlak....ezt még megbánja...>
* Raogin lefelé menet látszik, hogy kissé feszült. Shanilt megpillantva az erszéyéből előhúzza a nyilvesszőket.
- Ennyit rólad, bájgúnár. Ugráltasd a tudod kidet....mégis mit képzeltél? Pofátlanul odajössz, parancsokat osztogatsz, és utána el is várod, hogy megtegyem? Beleszakadsz ha megkérsz mint egyenrangú partnert? Fel kéne fognod, hogy felépültem már korai valómból, és egyenrangú partnerkét kezellek téged. De ha ez neked nem kell, akkor nem is lesz. Újabb dolgot szúrtál el az életedben....nézz magadba, és nézd a tátongó sötétséget....
* Azzal Radogin leül a társasághoz. Rögtön utána Minu kellemes szavait hallva dühe elpárolog.*
- Szintén lekötelezel bizalmaddal. Biztos vagyok benne, jól ki fogjuk egészíteni egymást. Az úrnő hevével, és Darton álhatatosságával győzedelmeskedni fogunk a bűntanya lakói felett!
* A vége eléggé magasztosabb hangvételűre sikeredik, maga is meglepődik mennyire szónokiasan adta elő magát. A ppillanat azonban hamar elenyészik, Arakan máris az indulót sürgeti.*

*A háznál:*
* Flamm jobbra kanyarodik. Az utca ezen része teljesen kihalt, a félhomály most kezd eloszlani, a nap sárga sugarai azonban láttatni engedik a macskakövekkel kirakott gyönyörű kis utcát. Jobbra vaskosabb épületegyüttesek, balra hatalmas ódon kúriák, nagyobb díszkertekkel. Épp most hagyja maga mögött a célépületet, amikor felötlik benne egy gondolat. A város nyilvánvaló jólétben él. Az ebómberek segítőkészek, így a szegényebbeknek sincs nehéz sorsuk. Ám az utca szélén, két épületblokk között egy szakadt ruhájú koldus fekszik. Enyhe alkoholszag lengi körül, láthatóan álomba van merülve. Mivel egy lélek sincs az utcán rajta kívül, érdemes fontolóra venni, segítsen-e rajta az ember.*
* Lestos hasonló épületek közt botorkál, mint fegyvertársa: balra a tömött épületegyüttesek, jobbra az öreg kúriák. Lestos a nagyobb épületblokkokat vizsgálja. Nem is sejti, hogy az egyik ablak mögül, minden lépését kíváncsi szemek kísérik. Hamarosan két alak lép ki egy házból. árttlan képű, kissé félkegyelműnek tűnő harcos páros. Lestos felé sétálnak.
- Mibeny segítyhetyek urám?
* Lestos szemét ráncolva válaszol.*
- Elnézéseteket kérem, sétálni jöttem, hogy nagyszerű városotok látványosságait megtekintsem.
- Attyól tartyok rossz helyen járs urám. Itty nincs semi látyványosság....
* Lestos gyanakvó pillantással nyugtázza, hogy dolga aad.*
- Attól tartok, önök nem szabhatják meg hova menjek, és hova nem. Szeretem a friss levegő errefelé. Szép innen a napfelkelte.
* A tiadlaniak kardot húznak elő*
- GYere be nágyurám, és megmutyátyjuk milyen szép isz áz náplemenytye....a csijjágocskák, és a setét túlvijág döbbenyetes képeji.
* Lestos is kivonja kardjá, majd a közeli sikátorba lépked a két harcossal. Amazok mestarkarjukat egymás állását kiegészítve védekező alaphelyzetbe teszik. Lestos rövid imát mormol, majd Istenétől erőt kér, hogy igazsággal és becsülettel harcolhasson a két bérenccel.*
* Minu és Radogin ezalatt türelmesen várakozik a bejárat környékén. Arakan és Shanil a kúria oldalsó kerítése melett húzódó köztes sávba botorkál, majd árnyékról árnyékba szükkenve a két telek közti területen feljebb ugrál. Arakan egy idő után kezét felemeli, jelezve, hogy meg kell állni. Halkan odasúgja a férfinak.*
- Ott van az a terasz. És rajta az az őr. Most mutasd be célzóképességed. Hangtalanul öld meg, vagy te is vele végzed! Utána gyorsan át a kerítésen egészen a teraszig! Addig a kerítés fémjét meghajlítom, hogy könnyen átjussunk....
* Joe és Trisha ezalatt a telek másik oldalán át lopódzik a kert mögé. Ők is ak erítés korlátjának akadáyába ütköznek. Trisha nem is szólva a férfihoz egy kis, ám rendkívül erős zsineget húz elő egyik övtáskájából. Végén apró kampó. A lány kettőt lendít rajta, majd beakasztja az egyik oszlopfő tetejébe. *
- No, elöbb te mássz fel, és bújj el a bokrok mögött! Én majd jövök utánad!
* A kert hátuljában hatalmas bozótsor húzódik, mögötte tekintélyes korú öreg fűzfák, és egy kisebb belső tó is. A kert hajdanvolt valójához képéest kissé elhanyagolt, vaddá tette az idő. Mégis tökéletes idilli képet mutat a sok kontrasztal, és vadvirággal ékített parkocska.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 23:37

(Minuial Líin Miphileg)

*Miközben Radoginnal várakozik, belegondol Shanil figyelmeztetésébe. A paphoz fordul, és megosztja vele kételyeit.*
- Shanil a fogadóban azt súgta nekem, hogy vigyázzak Arakannal. Az elmúlt időben több időt is vele töltött. Szerintem valamit jelezni akar. Nem hiszem, hogy valaha is ártani akarna nekem. Mit gondol róla, Atyám?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 23:44

(Shanil Argus)

<Ohh Radogin,hogy te milyen egy vén bolond vagy most elcseszeted a tervemet....Legalább akkor fent a szobában tetted volna...>

A sötét csukly alól egy pillanatra felizzik 1 szempár kékszinnel,akár a villámok.

Mivel Minuhoz nem szivesen megy oda igy inkább Trishához fordul és szellem nyelven szólal felé.

-Kérlek gyere ki utánam a hátso udvarra és áld meg ezeket a nyil vesőket.Ne kérdezd miért arra nincs idő...

A ház előtt gondosan előkésziti az ismétlőnyilpuskát és a tárba heylezi a méregtől tocsogó vesszőket. Aztán a keriténél célba veszi az őrt felhasználja elméje hatalmát is,hogy könnyeben löjjön.

1:78 seb:3
2:128 seb: 3

Hát nincs elragadatva a lövései miatt és csak remélni tudja,hogy a mérgek kifejtik a megfellelő hatásukat....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 36 / 51 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...