(Minuial Líin Miphileg)
*Mosolyogva és boldogan konstatálja, hogy Joe nekiesik a melleinek. Háta mögött támaszkodik a kezeivel, hogy szerelme minél jobban hozzáférjen a cicikhez. Szinte beleborzong, amikor Joe elkezdi hevesen csöcsörészni. Hevesen nyögdécsel, és próbál megmaradni a férfi ölében.
Mikor bugyija eltűnik a porondról elkezd gyanakodni. Nem tervezett a megbeszélés előtt szeretkezést, és kezd a dolognak kamaty szaga lenni. Mikor Joe ujjai megmártóznak a szeméremajkai között, akkor még betudja az egészet egy könnyű pettingnek. Mikor felemelkedik a levegőbe, és hason az asztalon köt ki, akkor rádöbben, hogy csak áltatta magát. Mikor Joe szerszáma benyomul a kisajkak kapuján, már nem érdekli az egész. Ellazítja alsó izmait és befogadja kedvesét. Megint csak meglepetést okoz neki a férfi azzal, hogy hamar gyorsít, és hevesen kezdi el dugni. Belekapaszkodik az asztal szélébe és szinte beleszédül a tempóba. Befogadóképessége határán van, de nagyon élvezi a dolgot. Rekord gyorsasággal és elképesztő lendülettel jut el a csúcsra. Sikongat mikor elélvez. Mire Joe beleélvez, már csak piheg az asztalon. Mikor Joe megfordítja és hozzábújik, magához öleli.*
- Imádlak. Vettem észre, hogy tetszik, de nem gondoltam, hogy ennyire fog.
*Összeszedi magát Minu is, és lemegy Joeval a megbeszélésre. Nem igazán tud koncentrálni a jelenlevők mondandójára, de azért elméjébe vési az elhangzottakat. Mikor vége, felsiet Joeval a szobába. Ledobja az összes ruháját, és befekszik Joe mellé az ágyba. Összebújnak és hagyja a lány, hogy cirógassa a férfi.*
- Nem titok. Egy régi szerelmemé volt, akit elég tragikus körülmények között veszítettem el. Ez a kard azért van nálam, hogy mindig emlékeztessen őrá, aztán mert karcsú könnyű fegyver ezért alkalmas az én testalkatomhoz, meg mert a markolatgombja sólyomfejet ábrázol, és az Arel szent állata.
- El kell beszélgetnünk ár fontos dologról a kapcsolatunk miatt.