• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új-Pyarron

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
253 hozzászólás • Oldal: 12 / 17 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 17:30

(Alrún)

<Na hát úgy láttom,hogy erre igen csak érzékeny..Lássuk mire érzékeny még...>

A jobbik kezével továbbra is a lány mellbimbójával játszadozik olykor-olykor óvatosan meg is huzza azt.A balkezével elindul a lány popsijáról mivel az nem érte el a kellő hatást.Először a csipőjére majd a combjára teszi.ha ezekre sem érzékeny,akkor elkezd lassan felfelé haladni azzal a kezével.A combjáról rámegy az ágyékára ott a csiklónál felfeléfordul a hasán eléri a másik mellét majd a nyaka felé indul.

<Hm..nekem hatalmam?Akkor az imént igen csak a hatalma vége felé járhatot.>
-Nekem hatalmam?csupa apró trükök,amig olyakor igen megterhelőek....Hát ha a skalpodat szerettem volna már megszereztem volna ezt tudod jól te is.Ő szintén szólva megetesztettél és úgy gondoltam,hogy ezt jobban élvezed mint a kocsikázást.De nem gondoltam,hogy te is értesz...őő...ezekhez a trükökhöz és nem gondoltam volna,hogy nem fogod élvezni annyira...Lehet,hogy nem volt elég előjáték?Pedig sztem volt elég...

láthatóan elgondolkodik ezen a kérdésen közbe a kezeivel probálja megtalálni,hogy Clauril vajon hol vannak az érzékeny zónái,ha az ágyéka nem tartozik azok közé...bár elég hamar nedves lett :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 17:42

(Clauril)

- Mindketten tudjuk, hogy hatalmasabb a varázserőd az enyémnél. Én csak biztonságban akarom tudni az életem. Ennyi.
*Elgondolkodik azon hogy a férfi tényleg megölhette volna aktus után.*
- Jó. Mondjuk, hogy tényleg nem akarsz megölni. Tegyük fel, hogy elhiszem. De tudsz biztosítékot adni, hogy nem adsz fel a hatóságoknak?
*Látszik rajta, hogy elbizonytalanodik.*
- A szeretkezést nagyon élveztem, csak bosszantani akartalak kicsit.
*Elmosolyodik, aztán mikor Alrún keze az ágyékától a köldökéig végigsimítja és közben csavarint egyet a mellbimbóján, teljesen beleborzong. Sikkant is egy halkat.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 17:56

(Alrún)

<Aha szóval megvan,hogy hol érzékeny...most megvagy muhahaha :twisted: >

-Nem tudom,hogy mennyi hatalmad van igy nem mondanám még ki,hogy nagyobb hatalmam lenne....
...
hát megijedtem...Azt hittem,hogy nem tudtalak kielégiteni pedig ilyen még nem történt velem,hogy egy nő ne érezte volna jól magát :wink:

És egy löketnyi vért présel ismét elnyernedni nem tudó péniszébe.
Aztán tovább masszirozgatja a melleit és a mellbimbóját és most már a hasát is simogatja óvatosan körbe járja a köldökét is.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 18:10

(Clauril)

*Egyre hevesebben kezdi venni a levegőt.*
- Hagyd abba! Ne akarj felhúzni. Tényleg megöllek ha kell.
*Kicsit mégjobban rányomja a tőrt, szabad kezével megpróbálja eltávolítani Alrún kezeit érzékeny testrészeiről.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 18:19

(Alrún)

-Na ne mond,hogy nem szeretnéd...láttom rajtad,hogy akarod.Ne fojtsd vissza a vágyaidat.Ki kell élvezni az életet nem?

jobbkezével megkapaszkodik a melleibe úgy,hogy mellbimbóját a mutató és a középső ujjai közé teszi és elkezdi enyhén összezárni az ujjait és lassan elcsusztatni egymáshoz képes a két ujját.Balkezével lejjebb csuszik az ágyékára ott egy kicsit megmsszirozza a csiklóját aztán a jobb karjára tér.Megfogja a kezét majd hirtelen az ellenkező irányba fordul vele egyett ugy hogy Clauril legyen ismét alatta és már erősen az ágyhoz nyomja a tőrt markoló keze.Megprobál nem kicsuszni az akció sorránkisebb angyobb sikerrel,de aztán ismét visszarakja egy jó nagy lökéssel,hogy érezze a lányt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 18:29

(Clauril)

*Mivel támaszkodó kezével a férfit hessegeti, az könnyebben ki tudja billenteni az egyensúlyából. Reflexei miatt nem azzal törődik, hogy elvágja a férfi torkát, hanem, hogy visszanyerje stabilitását. Azért közben elhúzza a torkán a kést, de nem éri el a főbb ereket. Nincsen benne erő. Alrún, lévén erősebb, ledönti a lányt az ágyra. Clau csak kétségbeesetten pislog, hogy vége az előnyének. Eddigi magabiztossága ellenére most végtelenül gyámoltalan arccal várja, hogy a férfi elégtételt vegyen rajta. Alrún föléemelkedik, és megvágott nyakából a lányra csöpög a vére.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 18:38

(Alrún)

Kiveszi a tőrt a lány kezéből majd jobb kezével lenyomja Clauril bal kezét és balkezébe veszi a tőrt,amit a lány nyakára teszi.

-No mindjárt kicsit mássabb a helyzet.... :)

Majd látván,hogy csöpög a vére könyökével rátámaszkodik a lány szegdycsntjára,hogy a balkezébe lévő tőrrel kényelmesen eltudja még érni a nyakát aztán a jobbkezét ráteszi a sebre.Gyorsan körbe néz,hogy ne legyen semmijen kemény tárgy elérhető távolságon belül.Néhány percig maradnak igy közben többször is vért présel a péniszébe.Megvárja,hogy elálljon a vérzése aztán ismét a lány fölé hajol a lefogva a balkezét.Jobb kezével elkezd játsazdozni a tőrrel a lány nyakán majd a mellein megérintve a mellbimbokat is aztán a hasára téved és a köldöke és az ágyéka közti területen kezdi el óvatosan simogatni a tőr hegyevél.Hogy megtartsa az egyensúlyát jobbkezével már-már csak a lány vállán támaszkodik.

-Na ez hogy tetszik?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 18:45

(Clauril)

*Ráerőltet az arcára egy kis nyugalmat, majd Alrún szemeibe néz.*
- Na erről beszéltem. Most már nem tudunk egyenlőkként beszélgetni.
És, mit szándékozol most velem tenni? Érdekelne, hogy mivel akarsz elégtételt venni a nyakadért.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 18:51

(Alrún)

Abbahagyja a lány izgatását a tőrrel,de még felette van és nem huzza még ki.

-Hát...

sejtelmesen elmosolyog,megvonja a vállát és hátra hajitja a szoba egyik sarkába a tőrt.Majd a lány szemeibe néz.Visszaforditja magukat ugy hogy ismét rajta üljön caluril és mind két kezével elkezdi masszirozni a melleit.

-Azt hiszem legutóbb itt hagytuk abba nemde?

Aztán felül és bekapja az egyki mellbimbóját a lánynak és elkezdi szivni azt miközben a fogaival és a nyelvével nyalogatja és kicsit harapdálja azt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 19:08

(Clauril)

*A meglepetésözön csak folytatódik. Clau először nem érti, hogy mit csinál a férfi. Egy ideig csak bénultan néz rá, hogy mit akar, aztán miután szájjal is izgatni kezdi, lassan megnyugszik.*
- Akkor úgy veszem, hogy nem haragszol azért a kis sebért, és hogy nem akarsz feljelenteni.
<... Miért nem lehetett ezt elmondani, amíg nem sebesítettelek meg? ...>
*Átöleli Alrúnt, és elkezd rajta lovagolni. Tesz róla, hogy mindketten rövid időn belül a csúcsra jussanak, majd hanyattdönti a férfit, és ellátja a sebét.*
- Tudod, a frászt hoztad rám. Sok kellemetlenségtől megkíméltél volna mindkettőnket, ha nem játszadozol velem. Szóval akkor akár még barátok is lehetünk nem?
<... A végén még tényleg hasznot tudok húzni belőle. És nem is akármekkora hasznot. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 19:16

(Alrún)

Gyorsan a csúcsra jut bár űriteni sokat már nem tud...Csupán néhány csepp,de az érzés mindennél jobb.Nagyot sóhajt majd hagyja magát hátra dönteni.Úgy dől hátra mint a zsák....Ez a 3x-s élvezet kicsit sok volt.Homályosan nézegeti a plafont és élvezi,ahogy a verejtékkel elszáll a sok hő is.Csak néhány perc mulva jut el a fejéig,hogy vajon mit is mondott Caluril.

-Köszönöm,hogy ellátod a sebem.De igy jóbban élveztem.Izgalmasabb volt.ugyis csak egyszer élünk nem?
...
Megszüntetted a varázst?És mi van ha most jeletenélek fel?vagy még rossazbb,hogy egy tőrrel megfenyegetlek?

hangjában nincs jele fenyegetésnek.Kedves mosoly van az arcán és látszik rajta,hogy nem akar kárt tenni a lányban..vagy lehet,hogy csak jól játsza meg magát?Ki tudja :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 19:24

(Clauril)

*Közömbösen válaszol, miközben kötözi a férfit.*
- Akkor megszívtam.
Még mindig játszadozol velem?
*Visszamosolyog Alrúnra. Mikor végez a kötözéssel, elfekszik rajta.*
- Ha nem szüntetem meg, akkor te teszed meg. Csak megkíméltelek a fáradságtól.
<... Akartam én izgakmat. Hát megkaptam. Most nyugalomra vágyom. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 19:27

(Alrún)

-Nem játszadozok veled.
...
...
CSak érdeklődtem :lol:

Elkezdi simogatni a lány hosszú fekete haját.

-Mondcsak mi dolgod van itt Pyaronban?És ki vagy pontosan?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.13. 19:35

(Clauril)

-Csak egy lány, aki megpróbálja élvezni az életet, és ehhez szereti felhasználni a varázshatalmát. Úgy látszik, hogy az első pillantás mégsem tévedett. Rendes pasas vagy te. Csak azt nem értem, hogy miért adod ki magad másnak, mint ami vagy? Neked szerintem nincsenek olyan titkolnivalóid, mint nekem. De te tudod. Jól átráztál. Kevés embernek sikerült eddig. Azt hiszem, hogy végső soron kedvellek.
Mi a dolgod itt a városban? Akár szórakozhatnánk együtt is.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.13. 19:41

(Alrún)

Elmosolyog azon,hogy miket mond Clauril.

-Nem adom ki magam másnak.Nem mondtam egy szóval sem,hogy Domvik lenne az Istenem. :) Valóban nekem nincsenek titkolni valóim.Viszont neked mi titkolni valód van?Igazán elmondhatnád ha már ilyen közel kerültünk egymáshoz.Gondolom te sem szoktál mindenap más emberrel...
...
Én is nagyon kedvellek :D Igazából járom a nagy világot és élvezem az életet.Persze szivesen,de attól függ,hogy mit értesz szorakozás alatt :wink:

<Meglűtjuk mit szeretnél kislány...Ugyis lelépek ha nem tetszik nekem a móka,bár kétségtelen,hogy jóbb ágyast kivánni sem lehetne>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
253 hozzászólás • Oldal: 12 / 17 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17

Vissza: Régi Kalandok...