• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 35 / 51 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 51

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.11. 15:58

(Shanil Argus)

-hagyjon békén s hozzon még egy üveggel,de az erőssebből.

Hagjában semmilyen érzelem nem érződik és részegség sem.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.11. 23:24

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Kovácsműhely
Időpont: délután, etse
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

* Éjfél környékén Arakan lebiceg a fogadó földszintére, az asztalokhoz. A lent lévő Flamm-Radogin pároshoz fordul.*
- Hívjátok le a többieket... fontos dolgot kell megbeszélnünk...Flamm, kérlek szólj Sanilnak, Radogin, téged meg megkérlek szólj Lestoséknak. Én majd Minu és Jor párosát zargatom addig is....
* Az öreg kímért léptekkel indul vissza a lépcsőhöz. Mindhárman bekopogtatnak a lakosztályokba, majd rövid szóváltás után lehívják a csapattársaikat az asztalokhoz. Mikor mindenki leért, Arakan mondókába kezd*
- Nos... mint már gondolm tudjátok, radoginnal látogatást tettünk a tegnap említett bölcsnél. Oh... üdvözlet köztünk, Shanil. Neked elmondanám, hogy a látogatás célja információszerzés volt, mivel az áruló testvérünk, az Embervadász Fürkészét szerettük volna kivizsgáltatni. Egy füles szerint a megbízója itt van a városban, ráadásul térkaput nyitott a Tharr szekta környékére. Minden bizonnyal nagy hatalmű varázstudó, boszorkánymester. Évekig tudnék mesélni azokról a sötétlelkű, botor gazemberekről.... * a férfi szemében furcsa tűz izzik. Lángja hideg, mint az acél, mégis heves...* Elmondhatom, hogy látogatásunk sikeres volt. A kis rúnamágiával bűvölt fémlap az öregnél van, holnap reggel el is küldeti egy emberével azt. Eme tárgy fog tehát eljuttatni az ellenség bűnfészkéig. A házat, melybe rejtőznek, alaposan fel kell majd mérni, ígyhát számítok Flamm és Shanil segítségére....úgy vélem nekik vannak megfelelő képességeik erre a célra. Én addig megvizsgálom hányan őrzik, és hányan vannak benn. Lestost és Jot kérem meg arra, hogy a környéket biztosítsák, esetleges támadás okán. Ha az ellenség megtudja, utánuk szaglászunk, kítűnő ügynökeit küldök majd ellenünk, így el kel majd a segítég. Minu és Trisha úgyvélem, legjobb lesz, ha ti ugyanezt a felderítést végzitek, de mindenféleképp hátulról kell felmérnetek a területet. Nos, holnap regel a helyzet aktuális ismeretében ennyi. Kilborn mester délutánra küldi a bennmarasztalt fegyvereket, így kifogásolhatatlan állapotban léphet mindenki harcba. Egy valamit szögezzünk le: a boszorkánymester annyira veszélyes számotokra, hogy csak én vagyok elég erős hozzá, hogy megvívjak vele! Őt hagyjátok rám. D kellene egy segítség, egy jobbkéz az esetleges fizikai támadások ellen... úgy vélem Shanil a legmegfelelőbb a feladatra.
* Shanil fejében újra megszólal arakan hangja. Ezúttal távolabb, nem behatolásként érzi az üzenetet.*
<... Ott, megmutathatod mit tudsz, és ki is vagy valójában... kiderül, merre viszed tovább az életed: hatalom és erő azáltal, ami megadatott neked, avagy gyengeség, az érzelmek rabjává válás, tengődés egy világias ficsúr szerepében. Tiéd a döntés, boszorkánymester....>
* Arakan befejezve mondandóját szétoszlatja a társaságot. Mindenkinek megköszöni a figyelmet, és alvásra sürgeti a társait, mondván holnapra kell tartogatni az erejüket.*
//... Shanil kérdésében Pszi üzenet volt csupán, de olyan kérdéseket boncolgatott az egész, ami igazán elgondolkodtató...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.11. 23:35

(Shanil Argus)

Egy pálleszes üveggel megy le a többiekhez kicsit szédelegve.Leül az egyik székre majd látva Joe-t és Minut lejönni feláll.

-Sajnálom most nem vagyok olyan állapotban,hogy részt vegyek a megbeszélésen.Majd mondjátok el mi lett a vége fent leszek a szobámba.

Arakannak szellem nyelven:
-Rendben van,de kellenek kellékek.
majd elkezdi sorolni:
Egy nehéz kahrei ismétlő nyilpuska(Mint amilyen Gourduinnak volt)
Fél alkimia labor
( sok )alapanaygok a megbeszélt mérgekhez
Hi-hoz is
Jó nagy köpenyek
mágikus nyilveszők
4-5 nagyobb kard
Egyelőre ennyi és megoldom a védelmet.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.12. 11:03

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Vörös Sárkány fogadó
Időpont: éjközép

* Arakan Shanil mentális üzenetére maga is visszaküld egyet.*
<... Ezek itt mind gyengék... naívak, kijátszhatók. Neked megvan az igazi erőd, hogy uralkodhass felettük. Nyisd fel a szemed, és légy az, akinek elrendeltetett, hogy lenned kell! Meríts erőt a haragodból, és jól figyelj: az érzelmeid csak gátok; foszd meg magad tőlük, törd át a korlátaid, engedj szabad folyást a haragodnak! Álj mellém, és megtanítom, hogyan is irányítsd eme zabolázatlan nyers energiát! Terveim vannak veled... de még nem jött el az idő. Próbaként, te fogod legyőzni a boszorkánymestert. Mi ketten, véghezvisszük amit ezek összességében képtelenek lennének! Megkapsz mindent, amire szükséged van... ma éjjel, éjközép után 2 órával legyél a szobámban!...>
*Arakan azzal felbandukol a szobájába. Meditatív állapotban várja Shanilt. Mikor megjön, hagyja, hogy ajtót nyisson.
- Fiam, ülj le mellém. Végy fel meditatív pózt! Ne ellenkezz! Hagyd, hogy Ő vezessen!
* Shanil elmélye mélyet zuhan...valami magával ragadja... pár pilanat alatt egy sötét gondolatverembe kerül. Egy kékes árny, Arakan elmélye kíséri. Az idő megszűnik létezni: minden pillanat egy örökkévalóság, minden perc mégis semmi. A sötét verem oldalán gondolatörvények kuszasága áramlik. Az ember egyet-egyet elcsípve félelmetes dolgok tudójává válik, ám könnyen veszte is lehet.
<... Ne érj hozzájuk! Várj!...>
* A kékszínű derengés halkan suttog Shanilhoz. Hamarosan mennydörgésszerű hang kezd szónokolni. A gondolatörvényből a leghatalmasabb, legerősebb tudat szakad ki, teljesen beterítve a verem tetejét. Minden szaván milliók sikoltanak fel a gonolatörvényben, számtalan rab szellem kezd panaszos sírásba. Azonban hamarosan el is csitulnak.*
<... Te, akit Shanilnak neveznek! Hát eljöttél, hogy feloldjuk erőd... hű szolgámnak hála végre kezded felfogni ki is vagy! Most, hogy érzelmeid kezdenek kihunyni, mond csak, jobban érzed magad? Mond, kezded végre érteni, mi is a hatalom? Hatalom az, ha valakinek megadatik a lehetősége mások elpusztításra! Te hatalmas vagy már most is: tőled függ a naív bolondok élete! Egy csapásra lezúzhatnád őket, és te mégsem teszed, mert eddig egy furcsa bélyeg kötött téged... a szerelem bélyege. Ezennel, feloldom a bélyeget a lelkedről, de ahhoz az elme engedélye is kell... most két választásod van: vagy elfutsz, és tudatod korlátolt képességeivel tengeted mindennapodat, várva haragunkra, mely pörölyként fog szétzúzni téged, vagy elfogadod ajándékunk, és segítessz véghez vinni a feladatunk... a döntés, a tiéd. Egy szolgánkat, Tra' jek-et el is küldtük Lighanba. Öld meg, szolgánk segíteni fog neked. Utána...utána választanod kell. És most menj....Kyria örök, ellenségei halva születnek!...>
* A kék derengés közrefogva Shanil testét tovasodródik, megint zuhanni kezd....végül izzadtan, remegő porcikákkal ér vissza az ágyra, a Vörös Sákány egyik felső szobájába. *
- Végre, teljes vagy. Tudod, mit ell tenned. Ha nem... akkor Azokkal vagy, akik érzelmektől gátoltan...bah nem fecsérlem tovább a szavakat: most lépj át ezen.
* Shanil csak most veszi észre, hogy a szoba másik felében fekete örvény köröz. Arakan kezét a kör felé tartja, az enyhén borzolja a haját. Az öregen nyoma sincs fáradtságnak, most igenis energiái teljében tűnik. Valami más benne... mintha eddigi arcát levéve az arrogancia, a hatalom és az elme tökéletes csiszolt gyémántja állna a boszorkánymester elött. Azstrális teste tökéletesen kemény, érzelmeit szilárdan tartja, az eddigi kisebb zabolátlan árnyak körötte most elenyésznek. Mintha a "kirándulás" telítette volna....*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.12. 11:19

(Shanil Argus)

Izzadtan ébred fel bár az arcán nem látni jelét félellemnek.Inkább a meglepttség látszik rajtuk.

-pár kérdésem lenne.Ezzel a feloldással nyerhetek hosszabb életet?Hosszabat mint egy ember?olyan hosszút mint egy félvér vagy egy hosszúéletű?
Kicsit halkabban folytatja.Hangjába nincs jele szomoruságnak.Hideg és számitó lett.
Vissza szeretném szerezni Minut...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.12. 11:41

KM esemény

* Arakan féloldalas mosolyal.*
- Hosszabb élete, mintsem el tudod képzelni... egy dolog örök ezen a világon: a tudás, hatalom. Ha van hatalmad, bármid lehet, csak tudnod kell, hol keresd. Az én Mestereimnél megtalálod akár az örök életet is. És ha neked a kis csitri kell...másnak életcélja birodalmak, háborúk mozgatása, neked egy nő.... ha eléggé akarod, akkor haragot szerezhetsz a küzdelemből...haragon keresztül eőhöz juthastz, azon keresztül hatalomhoz, és eltörnek a láncaid...lépj át a kapun. Megkapod, ami szükséges a feladathoz. Ez....az én rejtekem. Kérlek, gyere beljebb.
* Az öreg azzal átsétál a fekete örvényen, és eltűnik Shanil szeme elől. *
* A másik oldalon ódon vár alagsora fogadja a férfit. Arakan meltte áll, és szétmutat.
- Ez.... a dolgozószobám. Innen kezdtem, és itt is fogom befejezni a küldetésem. Ez, elrendeltetett. Rajtad a sor.
* A szobába sehonnanse vezet ajtó. A kövek néhol mohásak, áporodott szag lengi körül a helyiséget. Egy hosszú asztal van az egyik oldalába tolva, rajta mindenféle laboratóriumi berendezés. Alkimista felszerelések, méregkeverő üvecsék, kémcsövek és számtalan egyébb furcsaság. Melette kis szekrénykében ritkábnál is riktább füvek, mindenféle csiszolt és csiszolatlan drágakő, alapanyagok, ősföld darabok, és egyébb érdekességek. Országok háborúzhatnának ezekért a kincsekért. A terem átellenes oldalában kínpad, és furcsa felszerelések. Oldalt egy kisebb ülőalkalmatosság, melette könyvespolc. A polcokon vaskos, évszázados kötetek porosodnak: régikeletű írások, kyr tudósok feljegyzései, és godoni mágusok elveszettnek hitt művei. A nekromancia, a manipuláció, és egyébb sötét tudományok műremekei. Az egész szoba bűzlik az okkult tudományok nehéz ilatától. A sarokban csontvázzá aszott hulla hever, kísérleti célokból megcsonkítva. melette boncasztal, melyen frissen tárolt testrészek úszkálnak zöldes masszában. A falra akasztva fegyverek lógnak... nagyrészük mágikus eredetű. Egy kisebb szekrénykében furcsa, élénk színű fiolák tömkelege, felette üres tárológ sokasága ül.*
*Arakan megemeli a kezér, és újra szétmutat.*
- Légy üdvözölve, boszorkánymester. Mindent meglelsz, amire szükséged lehet. A kis szekrénybe hatalom italnak rengetegeit találod, a füves szekrényben kincset érő, ritka hozzávalókból válogathatsz válogatott kínmérgekhez. Nekromanciához végy ezekből a tégelyekből... gyertyákat amott találsz. Én ezalatt utánanézek valaminek... az öreg... nem hagy nyugodni...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.02.12. 11:54

Arakan mondókájára elismerően, beleegyezően csak hummog, néha felmordul. A mese végeztével bólint egyet. Tarkóját vakargatja mint a zavarban lévő kisgyerekek...

-Jólvan Arakan! Egyetértek az ötlettel! Azt tesszük Shanillal, amit mondtál.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.12. 12:00

(Shanil Argus)

Miután megkapta a választ szónélkül átkel a sötét kapun.Aztán a látottak igen csak meglepi.

-Nem rossz öreg...Jobb mint gondoltam.Igen nekem pont az a kis csitri kell,de maradjunk egyszerűn csak Minunál.

Körbe sétál a szobában és megnézi,hogy mik vannak.Finoma hozzáér a dolgokhoz az ujjaival.

-Nos kellene nekem még egy harcos holteste. :twisted:

moslyodik el gonoszan.Addig neki állok és felkészülok az esti küzdelemre.

-Kell még egy tőr,amire rámondja egy pap az Istene hatalmát,hogy körülötte minden hang megszünjön létezni....Igen sokáig kellene mükődnie.
...
És kértem még egy nyilpuskát is meg mágikus nyilveszőket.Azokat hol találom?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.12. 12:14

KM esemény

* Arakan felvonja a szemöldökét*
- Holttest... ha jól tudom, ezekben a pillanatokban kll érkeznie egyi testvéremnek, aki a nekromancia nagyhatalmú tudója... biztos vagyok benne, friss holtat fog hozni... a tőrt, pedig jómagam is megtudom bűvölni. Egy különleges bélyeget kell rátennem... add a tőröd. Foglalkozz a többi dologgal, én ezt elintézem addig. Az ismétlő nyílpuska ott lóg a falon... mágikus töltényekkel nem szolgálhatok, de vannak mérgezettek is. Azokat ott találod az asztalon... keverj erős szert...
* Azzal Arakan felcsap egy vaskos könyvet, és liturgikus kántálásba kezd a tőrrel a kezében. Fél órás szertartás után a tőrt átnyújtja Shanilnak. *
- Biztosításképp, rám nem hat a csend. Magam gondoskodok majd róla... és a vesszőkkel se próbálkozz, mindegyik meg van bűvölve, rajtam és a testvéreiman nem fog. Játszunk nyílt kártyákkal: mit szándékozol tenni?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.12. 12:47

(Shanil Argus)

<Tetszik...gondoskodik a saját seggéről.>

-Nos hát a nyilt lapok...Akkor el is kezdhetnénk azzal,hogy elmondod,hogy valójában te ki is vagy és kinek a hangja volt ott az örvénynél.Rólam már minden tudtok,de én rólatok még semmit.
...
Azt szándékozom tenni,hogy az ellenséget elteszem lábalól.Ha egyedül kell csinálnom,akkor még szükségem lesz pár dologra.Tudom,hogy csak a mézes szalag volt,hogy azt mondtátok,hogy csak nekem van hatalmam.Sokszor hallottam már hasonlókat.És tisztába vagyok,hogy mennyi hatalmam van.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.12. 15:03

KM esemény

* Arakan felvonja a szemöldökét*
- Nyílt lapok... tudod, mézes madzagon vezetnek engem is. Nagyonis jól tudom, hogy ameddig használható vagyok, addig élek. De nekem ez nem elég. Függetlenedni akarok. Elutazok délre, és Krn szolgálatában fogok tovább ténykedni. De kell hozzá egy valami...végezni kell ezzel a küldetéssel. Az azt követő káoszban el tudok menekülni, és te is jobban teszed... segítség kell nekem. Hamarosan két testvérem érkezik. Velük, és a te segítségeddel elmenekülhetünk délre, mielött Ők észre vennék. Azt akarják, a Toroni Császár haljon meg. Egy szimpla gyilkosság nem kivitelezhető, annyira jól védik, főleghogy azóta, hogy az a bolond megfenyegette... A Mestereimnek erős császár kell: olyan, aki a háborúval megdönti a Szövetséget, olyan, aki véget vet a százados viszályoknak. A mostani császár azonban pont az ellenkezőjét látja. Ezért Ők elterveztek egy pucssorozatot: a külsőbb, gyengébb tartomágyurakat, és a kisebb házak fejeit meg kell győzni, bogarat kell ültetni a fülükbe, a császár ellen kell hangolni őket. Szép lassan, az Ő ügynökei beszivárogtak a császári udvarba is, és a nagyobb császárpárti házak fejeit is őfelsége ellen hangolták. Ez azonban mind kevés egy sikeres akcióhoz: Tharr egyházát is ellene kell hangolni. Szavaknak itt nincs foganatja, tettekkel kell elérni, hogy a Lélekőr ura ellen forduljon. Ezért aztán, megöltem egy kisebb tartomány vezetőjét, és Mofikot ültettük helyére... mindig is híres volt véreskezű zsarnokságáról, arról, hogy nála arrogánsabb nemes aligha akad Toron szerte. A lényeg az, saját emberünket használtuk arra, hogy felhergeljük Thar egyházát. Mofik megtámadott pár szektát, és kisebb üldözéseket, tisztogatásokat végzett a fölfjén. Álcából, hogy senkinek ne tűnjün fel a célja, feldúlt rengeteg kolostort és templomot is. Nem telt bele sok idő, a Lélekőr máris súlyos szankciókkal sújtotta Mofikot, és a császárral kezdett el pörlekedni, hogy fogja vissza. Hivatalosan Mofik császárpárti, azonban a mi bábunk. Áldozható figura, dróton rángatható véreb. A császár már nem foghatta vissza, hiszen az udvarának már közel a fele szakadár volt, amit Mi szerveztünk. Ha a császár nem tehette tehát, hogy több követőjét veszítse, így mindig csak ígérgetett és ígérhetett a LÉlekőrnek. Súlyos bbelső viszályok sújtják most is Mofik területét: a tharriták és a Vigyázók harcolnak egymással, mindezt persze fű alatt. É kaptam a feladatot, hogy pontot tegyek az ügy végére: ha Tharr útolsó szentélye is romba dől, a Lélekőr dühöngve fog a császár elé járulni, és ki fogja átkozni. És akkor, akkor győztünk, a császárt le tudjuk mondatni. Én szerveztem meg az Ellenállást, a szánalmas papokból, akik Bölcseknek nevezik magukat... naívok, és sebezhetőek, úgy ugrálnak, ahogy Mi mondjuk. Így végképp Mofikra tudunk mindent kenni: az ő szennyese az Ellnállás, és a tharrita üldözés, és az is, hogy az Ellenállás beszáll az üldözésbe. Úgy fog tűnni, hogy Mofik lepaktált a pyarronita kolostorok vezetőivel, és ha a Lélekőr tovább gondolja, máris megvan az ürügye arra, hogy a császárt végre kiátkozhassa, mivel az nem tudott véget vetni a belső harcoknak. El kell jutnunk a Tharrita szentélybe, meg kell önünk a főpapot, de addig is ki kell használni azt, hogy a többiek is velünk vannak. A végén, mikor elgyötörten, kimerülve fognak zihálni a bolondok, akkor lesújtok rájuk, és a Lindingassra küldöm minannyiukat! ÉS senki se tudja meg, hogy ki szervezte meg az egészet, ki szervezte meg az Ellenálást, a Szeparatisták mozgalmát és a többit. Van-e még kétséged ki állhat mindez mögött? Daumyr Hatalmasai, akik Kyria visszaálításán fáradoznak, a Mestereim, akik a Mágia felsőbb misztériumaban járatosak, akik halhatatlan testvérei elmenekültek e világról, akik itt maradtak, hogy véghez vigyék, amit azok nem tudtak: visszaállítni a Birodalmat. De én félek a hatalmuktól. Ember ilyet nem irányíthat...ha ennek vége, használhatatlanná válok szemükben, és eldobnak maguktól, mint egy rongyot. Ezért kel hát a segítséged Shanil! Tiéd a döntés!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.12. 15:29

(Shanil Argus)

elgondolkodik a mondottakon...
<Ez...megörült...vagy mégsem?Hm...Olyan sok könyv van itt talán ha lemémmel minden egyes oldalukat megjegyezném vagy a segitségét kérném,hogy nagyobb tudásra tegyek szert,akkor utána én is elfurhatnék és a tudással talán visszaszerezhetném Minut!De ha nem állok mellé,akkor mianyiunkat meg fog ölni és nem tom megmenteni a többieket.Legfőképen Minut nem>

-Rendben van hajlandó vagyok segiteni a menekülésedben csak mert te is segitettél,hogy talpra álljak.Viszont ha te elmenekülsz,akkor nem fogom tudni megszerezni a tudást,amit igértél.
...
Egyezzünk meg.Segitesz megszerezni a tudást,amiket igértél és én segitek elmenekülnöd.Azt hiszem nem nagy kérés.Hallottam,hogy a mágusoknak van olyan tarisznyájuk,amibe sokkalta több dolog fér el.Tedd bele a tudást tartalmazó könyveket és azt amire szükséged lehet és együtt elindulunk Dél felé miután megöltük a fő papot és a boszorkánymestert.Útközben egymásnak tudnánk segitséget nyújtani.Térkapúval igen csak gyorsan eltudunk menni Erionig és ott elválunk és barátok maradunk.Te megkapod a szabadságodat és én megkapom a tudást.Mindenki jól jár....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.12. 19:07

KM esemény

* Arakan megintcsak sötét mosollyal*
- Te nem értesz engem...nem vagyunk egyenrangú társak. A segítséged azért kell, hogy a mestereim ne sejtsék meg azt, hogy megszökök előlük. Engem nem érdekel Radogin vagy a többi, talán még meg is kímélem az életüket....mert hatalmam van felettük. A te feladatod az a tudásért cserébe, hogy elleplezd a menekülésem. Te ott fogsz maradni a főpap gőzölgő hullájánál, és megvárod a Küldöttet. Átruházom rád a hatalmat, hogy parancsolhass neki, hogy visszaküld a mestereihez a sikeres küldetés jeleként. A Küldöttt nem érzékeli a személyiséget, csupán a bélyeg gazdájának engedelmeskedik. A bélyeget pedig csak mágiahasználó birtokolhatja...erős mágikus kötelék fűzi majd ahhoz a bestiához...te vissza fogod küldeni azokhoz, míg én kereket oldok. Ha egyszer is megtudom, elárulsz engem, vagy olyat cselekszel, ami nem kedvemre való, lelketlen szolgámmá teszlek, és az örökkévalóság is kevés idő lesz ahhoz, melyet végig fogsz szenvedni mellettem...sanyargatni fogom nyomotult kis lelked, EZ vár rád, ha nem állod a szavad. A bélyegbe beleégetem a tudást is, melyre szükséged lehet a lány visszaszerzésében. A Mestereim elvárják tőlem, hogy a Próba elé állítsalak, vagyis megöld a boszorkánymestert. Ha elbuksz, akkor rongyként dobnak el maguktól, nem fognak veled törődni. HA legyőzöd, örök életedre szolgájuk leszel. Erős leszel, igen...de szabad? NEM.... Csakhogy lásd beléd vetett bizalmam, adok neked egy tanácsot: hagyd rám a boszorkánymestert. Gyere velem be, hagyd hogy felül kerekedjen, majd én elleplezem a halálod. A mesterek nem fogják tudni, túlélted, és ha kedves a társaid élete, akkor őket is magukkal viszed. Van választásod. Már számtalanszor mondtam. Nekem iss volt...és most én is meghoztam a döntésem... sötét varázsló vagyok igaz, a manipulálás mestere....de felnyitottam elmémet valami magasabbrendű felé.... Ranagol tárt karokkal vár a kebelén. Hív engem...Kránba kell tehát mennem... most meg készítsd el azt, amire szükséged van, és takarodj a szemem elől... és nem vagyok bolond.... vigyázz, mit érzel felém, vagy mit gondolsz... igen, látom mi zajlik benned. Ezért is ajánlottam fel a barátaid életének megkímélését. De tudd meg, eltiporlak mindannyiotok, ha keresztbe tesztek nekem.
* Az öreg lángoló szemekkel, ám fáradtan, borul újra a könyvébe, mután Shanil eltávolodik tőle. Hamarosan fülsiketítő robbanás hangzik fel: egy sötét kapu nyílik a szobára. Körülötte rvénylik a levegő, a halál szaga árad ki rajta. Egy férfi lép ki rajta. Középkorú, hórihorgas, kopasz alak, izmos vállain egy csuhás hullát cipel. Arakan felé biccent, majd gyorsan leteszi a hullát a boncasztalra.
- Átkozott Arel pap.... kis híján megölt! Raonna nyuvasszon ki szemét rohadék!
* A férfi kezét fölé emelve vörösés derengésbe vonja a hullát. Most tűnik fel a nézelődőnek, hogy az incognós kopasz számtalan sebből vérzik. Hamarosan gyógyulni kezd minden sebe, vérző halántéka beforr. A hulla ellentétben teljesen összeaszódik, minden vér kifolyik a testéből. A férfi egy baltát vesz elő az asztal alól, majd jókorát csapva bezúzza a fejet. A finom húsú agyból jókora darabot véve a szájába töm egy adagot, melyet alaposan megrágva egy edénybe tesz. Ezt folytatja a megmaradt részével is, majd hátrafordul Arakanhoz.*
- Hamarosan készülődnünk kell. Én előkészítek mindent a kapuhoz, majd a mi kis tudorunk folytatja. Elvégre ő a jel és térmágia mesere... te meg intézd el a dolgokat.... ezt a helyet hál istennek nem tudják megfejteni hol van.... a kapun meg hamarosan még érkezik két hulla.
* Arakan bólint, majd a súlyos könyvből felnézve a felboncolt holttestre mered. A tartósított szerveket végigmustrálja, majd undorodva fordul el.*
* Hamarosan újra feltárul a kapu, és két homonkulusz sétál ki rajta. Hátukon 2-2 halott, első ránézésre papok. A földre hányják őket, majd megállnak egy helyben. A kopsz férfi int egyet, mire a két halott összeesik. SZemükben a furcsa csillogás végleg kihuny.*
- Nos, amarosan virrad Tiadlanban. Végezz gyorsan Shanil, és induljunk. harmadik testvérünk, hamarosan elkezdi a szertartást, és én már itt se leszek. Siessünk vissza, és öljük meg azt a boszorkánymestert.
* Arakan egy furcsa tárgyat vesz elő. Fényes opálszínű kő, melyen furcsa rúnák díszelegnek. Az öreg pár szót mormolva kaput nyit a szoba egyik falára.*
- Csak utánad, ifjú....barátom.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.12. 19:41

(Shanil Argus)

<Végül is nem tok mást tenni...ha nemet mondok neki,akkor meg fog ölni főleg,hogy itt van a barátja is...>

-Rendben van.Akkor csináljuk igy.

<De ha átversz,akkor....Tudom,hogy ezt is kiolvasod a fejemből ugy hogy tartsd be a szavad,mert egy sokkal gyengébb ember is meg tud ölni...>

neki áll összeállitani a dolgokat.
Kinméreg
Bénitó méreg
Altatógyertya
Altató por
hasmenés por
Szerelmi bájital
Drágkőből meg csinál egy HA-t ha van olyan

Mind ezt SOK adagban...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.12. 22:01

* Szobájában egy széken ülve tisztítgatja fegyvereit és felszerelését mikor Minu megérkezik. Fel akar pattanni a lány üdvözlésére, de mikor megpillantja az új öltözetében ámulatában csak egy rövid üdvözlésre telik:*
- Szia szerelmem!* Köszöntése kissé határozatlanra sikeredik, még a kezében lévő pajzsot és tisztító rongyot is elejti. Mikor a lány helyet foglal ölében kissé bátortalanul megfogja a derekát. Pár másodperc döbbenet után tér csak észhez. Szó nélkül forró csókokkal árassza el a lányt, s közben a fűző kikötésével bíbelődik Nagy nehézségek árán a fűzőt meg tudja lazítani, majd szabaddá teszi a lány telt kebleit. Szájával és nyelvével előbb a lány nyakát, majd kebleit kezdi kényeztetni, majd a mellettük lévő asztal tartalmát félre söpri, a lánnyal az ölében felkel és az asztalra helyezi Minu gyönyörűséges testét. Fölé hajol és száját ismét rátapassza a lány melleire, majd jobb kezével erőteljesen maszírozni is kezdi a méretes csodákat. Baljával a lány combját öleli át, majd a rövid szoknyácskáját tolja feljebb és feljebb. A bőr tangát megtapintva felemeli fejét a lány szemeibe néz és egy kaján mosolyt ejt el. Ezután visszatér a lány testének csókolgatásához. Előbb ismét a melleket, majd a lány hasát, később alhasát, s végül a bugyijától való megszabadítása után szemérem ajkait kényezteti. Mikor érzi, és hallja a lány mélyebb sóhajaiból, apróbb nyögdécseléseiből, hogy alkalmassá vált a férfi befogadására, felemelkedik róla, megemeli a lányt és hassal az asztalra helyezi, mögé áll előveszi meredező férfiasságát, majd behatol a lány hüvelyébe. Pár lökés után megfogja a lány derekát és tövig hatol. A lány mély sóhajai még jobban beindítják. Ütemesen mozgatja csípőjét kissé vaddá is válik az aktus. Joe egész teste verítékben áll, mély sóhajokkal és nyögésekkel adja tanú jelét élvezetének tetőpontjáról. Végső lökést a lány csúcsra jutása okozza számára. A lány izmainak rángása, testének hőhullámai és nyögéseinek intenzitása teljesen lehengerlik a harcost. Csípő mozgása lelassul, de erőteljesebbé válik. Fallosza ütemesen vibrálni kezd, lábai remegnek, majd a mag kilövellésénél hatalmas mélyről jövő nyögés hagyja el Joe torkát. Utolsó lökésénél mélyen a lányban hagyja szerszámát és teljes gyönyörrel tölti el a mag pulzáló kilövellése. Ezután a lányra hajol, nyakát sűrű csókáradattal halmozza el*
- Szeretlek!* Mondja két zihálás közt*
*Ez a nyugodt állapot nem tart sokáig. Az aktus után pár másodperccel kopognak ajtajukon és közlik velük, hogy lent várják őket az asztaloknál. Felemelkedik a lányról, maga fele fordítja, szemébe néz:*
- Szeretlek és nagyon tetszik az új ruhád* Egy kaján mosolyt ejt , majd szájon csókolja a lányt.*
* Majd megmossa izzadt felsőtestét, egy inget kap magára és kézenfogva Minut csatlakozik az ivóban várakozó társakhoz. Arakan szavai után visszakíséri a lányt szobájukba, rendel egy meleg fürdőt és vacsorát a szobájukba. A várakozás percei alatt megnézegeti Minu kardját.*
- Hmmm... nem értek a fegyverek minőségéhez annyira, de úgy látom ez mestermunka. Miért van nállad? Ez nem illik valahogy hozzád!? Valakié volt, ki számodra fontos? * Kérdően néz a lány gyönyörűséges tekintetébe, majd az ölébe invitálja. Végigsimítja Minu arcát, beletúr annak hosszú hajfürtjeibe*
- Nem kell válaszolnod kérdéseimre, ha számodra az kellemetlen, de szeretnélek minél jobban megismerni. * Magához öleli a lányt és megcirógatja vállát. *< Egyre szerelmesebb vagyok és úgy érzem érzéseim nem maradnak viszonzatlanúl. Jaj! Én vagyok Ynev legboldogabb embere!!!!!!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 35 / 51 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...