• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 31 / 51 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 51

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.07. 22:12

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Vörös Sárkány fogadó
Időpont: éjközép
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

* Radogin, Trisha és Lestos hármasa a lány visszatérte után tovább társalog. Hiába kérdezgetik a papnőt, a két férfi nem tudja meg mit is látott Joe és Minu szobájában. Radogin gúnyos mosolyával tudatja a lánnyal, hogy sejti miről van szó, de nem mondja ki. Miután csak hármnan maradtak lenn, a fogadós lépked oda hozzáuk:*
- Urak, és Hölgyem, meglehetősen kései időpontot választottak a mulatozásra, ígyhát megkérhetném, hogy foglalják el szállásaikat? Tudják, nálunk nem szokás éjszakába menőleg vígadozni.... Persze ha nagyon ragaszkodnak hozzá, továbbra is segédkezhetek a kis mulatozásukba, de mindazonáltal mekkérhetném, önöket, hogy legyenek kicsit csöndesebbek?
* Az eddig igencsak harsány Radogin bortól enyhén vöröses arccal mosolyogva bólint, majd fejét megrázva válaszol visssza.*
- Köszönöm a segítségét....már ilyen késő van? Nos... én most elmegyek pihenni... ti is jobban tennétek Trisha... rátok fér az alvás. Ja, és a ruáitok adjátok be a szobalányokhoz kimosni, és megvarrni...
* A fogadós buzgón bólogat, majd a férfi szavába vágva*
- Igen-igen, nagyon jól értenek hozzá, ugyhogy ha bárminemű gondjuk akad, keressék fel őket. Az első emeleten, a lépcsőtől jobbra találják a szállásaikat.
* A társaság hamarosan visszaszálllingózik a szobába. Radogint azon nyomban elnyomja az álom, Trisha azonban elöbb buzgó imát mormol el istenőjéhez, majd a fogadóstól felhozott friss gyümölcstálat teszi ki a kis asztalkára. Elvégzi a szükséges szertartásokat, és ő is aludni tér. Lestos is imát mond, de ő sokkal elmélyültebben teszi azt. Mély áhitattal borul a földre, majd sokáig mozdulatlanul, gondolataiba mélyedve ott ücsörög. Végiggondolja, mi is történt vele az elmúlt napokban, próbál rájönni, mi is volt mindennek a célja. Újra, sokat feszegetett kérdések jönnek elő. NAgy részük az ima után is válaszolatlan marad, ám a lovag szellemi energiái teljében fejezi be a szertartást. Lestos látva hogy Trisha elaludt, maga is lefekszik a kényelmes tollal tömött ágyba.*
* Másnap dél krnyékén arakan kopogtat az ajtón. Az öregen látszik, nem sokat alaudt, úgyhogy a még mindig fáradt Lestos levertsége eltörpül melette. *
- Mi történt?
- Itt az ideje, hogy felkeljetek. Egy óra mulva várok mindenkit lenn az asztaloknál. Addig is felzargatom a többieket.
* Az öreg Flammékhoz is bekopogtat. Vele is közli, hogy hamarosan lenn találkozik mindenki, majd Shanil állapota felől érdeklődik. Arakan be is lép megvizsgálni a férfit. Ellenőri pulzusát, majd szemét is. Miután mindezzel megvan, egy szobalányt hivat, aki vizet, és némi pépesített élelmet nyom le az öntudat hiányában lévő Shanil torkán. Ezután Minu és Joe szobája következik. Arakan görcsös kezével hangosat kopogtat a kőrisajtón. Türelmesen vár az ajtó nyitására.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.07. 22:32

*Joe teljes odaadással figyeli a lány minden egyes szavát. Minu szavai közben szíve hevesen lüktet, mikor azonban megtudja a lány érzelmeit, majd ki ugrik helyéről.* < Isten nőm! Kegyes vagy hozzám! Legyen áldott a te neved mindörökké>
- Én is szeretlek téged! Mindennél jobban! * Szavai közben a teljes őszinteség és a mély érzelem tükröződik arcán. A lányt magához öleli, és forrón csókolni kezdi. A hosszantartó csók után tekintetét „összeforrasztja” a lányéval, közben kezével gyengéden simogatja Minu arcát és nyakát. Egy erőteljes kopogtatás billenti ki tudatát az idilli környezetből.*
- Bocsáss meg, de megnézem ki lehet az. * Mondja Minunak, majd kikászálódik az ágyból. Este előkészített fürdőköntösét magára kapja közben hangosan szól:*
- Ki az? Megyek már!* Az ajtóhoz léptet, kinyitja és Megbeszéli Arakannal, hogy egy óra múlva lent lesznek az étteremben Minuval együtt. Mikor az öreg eltávolodik a folyosón megszólít egy arra járó felszolgálót és fürdővizet rendel. Ezután visszatér a szobába, leül a lány ágya szélére cirógatni kezdi Minu gyönyörű arcocskáját *
- Arakannal találkozónk van egy óra múlva lent az asztaloknál. A fürdővíz minden pillanatban elkészülhet. * Utolsó szavánál arca mosolyra derül. Ilyennek nem láttad azóta, hogy az ork elesett. Sugárzik egész lényéből a felhőtlen boldogság. Föléd hajol*
- Szeretlek!* suttogja, majd szájon csókol*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.07. 23:00

(Minuial Líin Miphileg)

*Mikor Joe visszajön az ajtóból.*
- Olyan boldog vagyok, hogy viszonzod a szerelmem. Ha vége ennek az egész rémálomnak akkor csak egymással fogunk foglalkozni, jó?

- Még van egy óránk. Az hosszú idő ám.
*Huncutul rámosolyog szerelmére, kezei közé veszi annak fejét, viszonozza a csókot és az ágy felé húzza a férfit. Szinte teljesen eltűnik Joe alatt a paplanok között. Csak lábai látszanak ki, amikkel átöleli a férfi derekát.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.07. 23:16

*Joe enged a kísértésnek. Miután a lány combjai közé „huppan” gyors ledobja magáról köntösét és a lány melleinek esik. Kezeivel markolássza őket. Nem tud eltelni nagyságukkal és ruganyosságukkal. A lány szemébe néz és elejt egy kaján mosolyt.*
- Bár csak túl lennénk ezen a küldetésen! Soha nem hagylak magadra szerelmem.* Hevesen szájon csókolja, majd nyakát és füle tövét kényezteti nyelvével. Keze lecsúszik a lány combjára. Külső, majd belső felét simítja végig. Lejjeb csúszik a lány testén és melleit, majd alhasát csókolgatja. Ezután a belső combok következnek. Érzi, hogy a lánynak ez nagyon tetszik. Minu gyorsabb és intenzívebb lélegzetvételeiből érzi, hogy a megfelelő helyen jár. Keze a lány szemérem dombjára, majd onnan a nagyajkakhoz csusszan. Vaskos ujjai meglepően gyengéden és finoman izgatják a lányt.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.07. 23:46

(Minuial Líin Miphileg)

*Nagyon élvezi ahogy Joe masszírozza a melleit. Tényleg eléggé méretesek a keblei, de a férfi nagy tenyerében eltűnnek. Ez nagyon tetszik neki. Tetszik neki, hogy Joe karjaiban szinte rongybabának tűnik, azt meg pláne, hogy a férfi ilyen hévvel nyüstöli kicsi testét. Még soha nem érezte ennyire kiszolgáltatottnak magát amellett, hogy ennyire biztonságban érezze magát. Ez a kettősség elszórakoztatja. Nameg Joe keze ami betalált a combjai közé. Az arelita fejét a hasán marasztalja. Bíztatja, hogy szerelme csókolja tovább a köldökét és az az alatt lévő puha részt. Mikor Joe ujjai utat találnak a hüvelyébe, nem bír tovább magával. Az izgalomtól remegő hangon kérleli a férfit, hogy hatoljon belé. Oldalára fekszik így egymásra téve combjait. Felsőtestével amennyire tud a férfi felé fordul és magára hívja azt. Mikor Joe behatol, kicsit még szűknek találja magát, így pár lökés erejéig felemeli a felső combját. A lökések viszont olyan érzékenyen érintik, hogy hamar vissza kell engednie. Nagy sóhajtásokkal jelzi Joenak, hogy teljesen magávalragadja az aktus. Elnyúlik az ágyon és hagyja hogy Joe jól megdögönyözze ismét a melleit. Mielőtt elmenne még váltanak pózt. Minu négykézlábra ereszkedik, de a behatolások gyorsasága miatt hamar hason köt ki. Orgazmusa most nem olyan elsöprő mint az esti, de nem panaszkodhat. Tanulva az esti befejezésből, most Joe csúcspontja előtt hátranyúl, és megfogva annak derekát, nem hagyja szerelmét kihátrálni a hüvelyéből. Tövig magábahúzza, és elönti a forró áradat. Megkéri a férfit, hogy ne húzza ki belőle szerszámát, hanem feküdjön rá és simuljanak össze pár percre. Lassan kiheveri az aktus fáradalmait, és rendkívül jó érzés neki, hogy a férfi kitölti a testét.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.08. 18:59

KM esemény
Időpont: reggel, kora dél

* Arakan a bárnál várja a többieket. Elsőként Flamm, majd Trisha és Lestos érkezik. Alig pár percre erre Radogin is letámolyog. Ő nemrég végezte el a szükséges szertartásokat az áldozáshoz, melykor a kítűnő minőségű borának maradkát ajánlotta fel istenének.*
* Arakan szótlanul üldögél, szórakozottan nézi elöbb Flamm mozdulatait, majd késöbb, ahogy társai a szépen megmunkált Tiadlani fatálakba mindenféle finomságokat szednek. A bárpult elött több edényben mindenféle zamatos pecsenye: egyikbe vegyes vadhús, másikba a tegnap megismert ínycsiklandozó hal, és ehhez hasonló finomságok.
Alig fejezi be Flamm az evést, amikor Joe és Minu vánszorog le. Az, ahogyan Minu az óriási férfira támaszkodva huzatja magát, szemet szúr Flammnak is. Arakan a mozdulatokból kivéve máris megért mindent. Míg Radogin és Lestos különleges eszmecserét folytatnak egymással Flamm fegyverzetét illetően, Trisha maga mellé mutat, hogy Minu foglaljon helyet. Eközben Lestos és Radogin a társalkozásba Flamot is bevonja. Radogin közelebb hívja a férfit.*
- Figyelj, harcos! Lestos mesélt a kardodról... nagyon kíváncsi vagyok rá... nem értek túlzottan hozzájuk, de még sohasem láttam affélét. Vetnék rá egy pillantást majd akkor.... Arakan? Megvizsgálnád a harmadik szemeddel a különleges pengét?
* Az öreg bólint, majd hzzáteszi.*
- Jól van, de azt csakis Kilbor műhelyében. Mindennek megvan a maga ideje, ráadásul ha valaki, ő ránézésre meg tudja állapítani, veszélyes-e az elmére nézve. Óvatosnak kell lenni az efféle ereklyékkel...
* Eközben trisha mosolyogva, cinkos pillantásokkal szól Minuhoz*
- Mégiscsak Joe az igazi? Azt hittem már Flamm melett döntessz... gyorsan leráztad Shanilt húgom... látod? Már megint! Minig elfelejtem, hogy te nem a mi fajtánkból való vagy. Ugye nem sértődsz meg a jövőbe, ha hasonlóan megbotlik a nyelvem? Kézeld! Lestosal az este tisztáztuk, mit is akarunk...
* Eközben radogin megszólítja az ismét halgatásba burkolózó öreget*
- Mi történt veled? Ruhád szegélye ismét mocskos, csapzott hajad, és ugyanolyan levert vagy, mint amikor azt az Erigowi bevetést végeztük... mond, mi is történt.
*Az öreg mogorva arccal válaszol vissza*
- Egy kis csendet kérnék előszőr... ha mindenki rám figyel, elmondom, mi is történt a többiekkel. Van egy.... lehetőségünk. A futárt, akit a Bölcsek szalatottak, maga is fejvadász volt valaha. Megmutattam neki a fémlapot, ami ugyebár a Fürkész. Eddig nem tudtam, ki is a célpontja, mivel a harc megtörte a rúnákat benne. Tegnap éjszaka azonban rájöttem, hogyan javíthatnám ki a törött tagokat. Nos, az ügynökünk adott egy címet, ahol egy tudós lakik. Igen nagybecsben álló személy, ő talán meg tudná változtatni a rúnákat úgy, hogy azok a megízó helyét mutassák. Ehhez magas szintű jártasság kell a Rúnamágia terén, amive jómagam nem rendelkezek. Arra kérlek téged, hogy kísérj el engem ehhez az emberhez, míg a többiek meglátogaják Gilron papját. Késöbb ott találkozunk majd újra.
* radogin bólint, majd mindenkivel közli, hogy Arakan szólni akar egy keveset, és hogy ő és az öreg egy tudóst látogat meg Lighan elit negyedében, majd elmeséli a varázsló történetét is. Arakan ezután torkát megköszörülve vág a a mondókájába.*
- Nos... tegnap találkozóm volt a Bölcsek egy küldöttével... tőle tudom, hogy a császár párti Mofik újabb csapatok toborzásába kezdett, hogy a szektát végre lerohanja. Értesüléseik szerint a legnagyobb ilyen csapat itt várakozik Lighanban. Azt is rebesgetik, hogy egy nagyobb hatalmú boszorkánymester, az Iker ügynök, Az Embervadász, megbízója szeméyesen felügyeli a munkálatokat. Ahogy Radogin mondta, a Fürkésszel megtalálhatjuk őt, és leszámolhatunk vele. Nem mondanám, hogy szükséges, ha nem lenne az. Egy térkaput idéztek meg a mesterei. Lighanból közvetlenül Aigrans városától délre nyílik a kijárata, alig pár mérföldnyire a szekta helyétől. A feladat adott: el kell foglalni a kaput, és át kell mennünk rajta.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.08. 21:11

(Minuial Líin Miphileg)

*Kicsit elszunnyad Joe alatt. Nagyon élvezi ahogy hátához simul szerelme. Felébred amikor Joe megmozdul. Nem tetszik neki, hogy kihátrál a férfi a testéből. Hanyattfordul és megvárja míg Joe belemászik a dézsába. Mikor lemosakodott, ő is feltápászkodik, és odasétál a kádhoz. Odahúzza Joe fejét magához, és kicsit csókoltatgatja a hasát a férfival, majd belép mellé a kádba. Szembeáll vele és az ölébe ül. Hanyattdől a kádban és jól lesikáltatja magát szerelmével. Mikor végeztek, kikászálódik a dézsából és szembesül ruhája állapotával. Gyorsan leöblíti róla a rengeteg vért, és kirakja száradni az ablakba a napra. Ő is letérdel az ablakba és imádkozni kezd Arelhez.*
<... Ó Úrnőm. Tudom, hogy szeretsz engem, de hogy ennyire, azt nem gondoltam. Próbáltam neked bizonyítani a harcmezőn, és te vigyáztál rám és megóvtál ellenségem halálos csapásaitól. Utamba vezetted ezt a férfit, aki talán régi szerelmem helyébe léphet. Szerelmet plántáltál a szívembe a férfi iránt, és megmutattad, hogy őt kell választanom. Hálám nem tudom, hogyan tudnám kifejezni. Hitem erősebb talán nem is lehetne. Életem és mindenem a tiéd, és most már neked hála Joeé is. ...>
*Örömében és boldogságában kicsordul pár csepp könnye is.
Imája végeztével felveszi a félszáraz ruháit, és leül az ágyra.*

- Figyelj rám szerelmem. Úgy tartom tisztességesnek, hogy beszélek Flammal, és Shanillal is ha magához tér. Ők a barátaim és szeretem őket. Jobb ha tőlem hallják, hogy mit érzek irántad.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.08. 22:05

*A lány kérésének engedve az aktus végén rásimul. Vesszejét a lány testében tartva mozdulatlanul fekszik. Kezével félre húzza Minu hosszú és most kissé kócos haját, majd nyakszirtjét és tarkóját halmozza el csókokkal. < Ezért a pillanatért érdemes élni! Itt vagyok egy lánnyal ki a világ legszebbje, ki odaadó és ki szeret engem. Engem az egyszerű harcost, a harcost ki Erion katonája volt, ki az orkok közt élt. Kinek csatabárdján kívül nincs mása eme nagy világban, kinek értelmet adott ismét a szerelem . Szeretem!> Révületéből a cseléd kopogása zökkenti ki.*
- Ki az? * Kérdi öblös hangján. Miután megkapja a választ, hogy a felszolgáló a fürdővizzel *
- Rendben . Nyitva van. * Mondja, majd óvatosan leszáll a lányról, mellé fekszik és magukra teríti a paplant.* A cseléd távozása után, kikászálódik az ágyból, Minut ölébe veszi, majd a dézsához viszi. Belemászik a kádba lemossa magát.. Örömmel, hajtja fejét a lány hasához, majd átkarolja és óvatosan a kádba teszi. Nagy gondossággal mossa le a lány hátát, minden porcikáját, melyet apró csókokkal kísér. Ezután a Minu is alaposan átdörzsöli az ő asztallapnyi hátát. Érzi, hogy a lány először óvatosan bánik vele. Valószínűleg a korbácsnyomok mik hátát „ékesítik” kissé visszafogják a lány lelkesedését, de mikor észreveszi, hogy nem fáj az Joenak, jól átmossa a pár napos piszoktól. Mikor a lány kiszáll és ruháival bíbelődik a harcos elmélyülten figyeli őt. < Istennőm! Nem hiszek a szememnek Minu percről, percre gyönyörűbb. > Ezután ő is kiszáll a kádból, felkapja fürdőlepedőjét, majd jó alaposan áttörli magát. Mikor látja, hogy a lány szertartásosan az ablak előtt térdel, leül a kád szélére és csendesebben tevékenykedik tovább. Megvizsgálja ő is ruháit. < Hmmm… ezek a prémek, nem biztos, hogy a civilizált emberek közt megfelelőek lesznek vennem kellene normális göncöt. Kidobni mégsem dobom őket, a vadonban azért még hasznukat vehetem. Brakwak ezüstjei és még pár réz van nálam. Na majd szétnézek a városban.> Arra lesz figyelmes, hogy Minu befejezte szertartását. A lány szavai Shanilékkal kapcsolatban kissé zavarják, de tudja, hogy ez elkerülhetetlen.*
- Persze, egyértelmű! Jobb tisztázni a helyzetet. *Látszik azonban tekintetén, hogy kissé tart a „régi vetélytársak” ismételt feltűnésének lehetőségétől.*
- Szeretlek! * A lányhoz lép, átkarolja és megcsókolja*
- Tényleg, van kedved eljönni velem vásárolni? Tudod be kellene szereznem egy – két új ruhát. A nadrágom még talán elmegy, van egy bőrből készült ingem is, de más egyebem nem nagyon. A medvebundát a vadonra tartogatom.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.08. 23:02

(Minuial Líin Miphileg)

- természetesen. nekem is meg kell varratnom a ruhámat. Szét szaggatták a tőreikkel, az egyik ork meg a csatabárdjával.
*Rájön, hogy rosszat mondott. Odaül Joe ölébe, kezei közé veszi annak fejét és a szemébe néz.*
- Bocsáss meg. Tudom, hogy hiányzik Brakwak. Tudom milyen elveszíteni valakit, akit szerettél. És sokáig kínozni fog még. De megpróbálom lassan elfeledtetni veled a kínt. Az emlékek mindig megmaradnak.
*Azzal a mellei közé húzza a férfi fejét és babusgatja pár percig.*
- Na. Szerintem lassan induljunk reggelizni.
*Felpattan Joe öléből és húzza a férfit az ajtó felé. Mikor kéz a kézben leérnek, Fürkészi Flamm reakcióit, majd Trisha hívására, odül a lányhoz.*

- Semmi baj húgocskám. Először én is arra jutottam, hogy Flamm az igazi, de úgy látszik, nem bírta kivárni amíg döntök. Igazat is adok neki. Kinek kell egy olyan lány, aki nem tudja, hogy mit akar. Aztán útközben lekoptatott, én meg nem erőszakoskodtam. Shanilt nem állt szándékomban lerázni. De nekem nem elég az, ha valakivel csak az ágyban érzem jól magam. Joe kiegészít engem. Nagy, brutális, nagy, kedves aranyos, meg nagy is, meg gyengéd velem a végtelenségig, meg nagy is, meg akkora szíve van, meg nagy és annyira izmos...
*Két perc ajnározás után abbahagyja.*
- Tényleg nagyon kellene az a kotyvalék. Az este is meg most reggel is csurig teletöltött, és érzem, hogy célbatalált. Teljesen biztos, hogy felcsinált. Még nincsen a kapcsolatunk olyan stádiumában, hogy lebabázzak neki. Kérlek segíts nekem. Elmegyünk úgyis vásárolni a városba. Bejössz majd velem egy fűkufárhoz?
*Egy cinkos mosoly kíséretében folyrótatja.*
- És mi van Lestossal? Meddig jutottatok. Meghempergetett? Mesélj már. Végre van valakim, akivel kibeszélhetem a szerelmi életünket.
*A nagy pletykálkodás közben alig van idejük enni, úgyhogy a többiek után végeznek az étellel.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.08. 23:23

* Gyors magára kapja régi gönceit és már siet is a lány unszolására. A lépcsőn kéz a kézben jönnek le. Arcán egy enyhe mosoly látszik az öröm és a jókedv jele. Látja, hogy a társaság már szépen összegyűlt. Érezvén, hogy Minu Trishával akar diskurálni elengedi a lány kezét és az asztalhoz lép.*
- Jó reggelt és étvágyat mindenkinek! Farkas éhes vagyok eme csodás reggelen!* Mondja társainak, majd egy szabad helyet keresve ő is csatlakozik a reggeli elfogyasztásához. Nem lehet rá panasz. Eszik, mint aki életében még sosem evett volna. Evés után figyelmesen végighallgatja Arakan és a többiek híreit. <Hmmm… Úgy látom nem sokáig tartott a pihenés. Lehet, hogy még ma csatabárdjaimat forgatnom kell. Bár inkább tölteném az egész hetet Minu karjaiban!>
- Atyám ! Mikor indulunk a kovácshoz? Előtte nekem még lenne egy pár elintézni valóm a városban. Pár új ruhára lenne szükségem és azokat szeretném megvenni.* Néz kérdően Arakanra, majd végigmutat saját szakadt felszerelésén*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.08. 23:49

KM esemény

* Arakan somolyogva bólogat látva Joe igencsak csúf öltözetét*
- Amíg én és Radogin elleszünk, ti bármerre mehettek. Ma azonban dél után 3 órával találkozunk Gilron papjának műhelyében. Addigra mindenki intézze el egyébb gondját, baját. Alszunk rá egyet, majd másnap megyünk, felderítjük a boszorkánymester fészkét. Remélem sikerül a Fürkésszel kezdeni valamit...
* Eközben Trisha Minunak.*
- nem mentünk olyan messzire. Csupán összebújtunk, majd együtt megfürödtünk. Jó érzés volt tudni, még mindig lángol benne a szerelem tüze. És igen, segítek neked. Máris induljunk a fűvészhez! hagyjuk a férfiakat, had kóvájogjnanak addig.
* Mikor mindenki befejezte az evést, Arakan s Radogin elbúcsúzva, fegyverek nélkül lépdel ki az utcára. Radogin immár újra saját csuháját viseli, melyet tegnap este javíttatott ki a szobalányokkal. *
A két férfi átvág a téren, az árusok forgatagán, majd Arakan vezetésével megindulnak a város legészakibb pontja felé. Mindenféle boltok, és gazdag polgári házak, tiadlani stílusú kisebb lerakatok övezik útjuk. Bámulatos az a sokszínűség, melyet a kisváros mutat. Itt-ott sötétképű asszisz kereskedők, máshol az Északi Hármak mesteremberei illetik tetszetős áruikat. Egy hírtalen jobb anyar után egy kisebb utca következik. Itt már jóval kevesebb ember közlekedik, vélhetőleg most léptek be a polgárok negyedébe. Szép, igényesen megmunkált házak, majd késöbb kisebb kúriák melett haladnak el, mire megállnak az egyik legöregebb, legtekintélyesebb ház elött.*
* Két férfi áll az ajtónál, mindkettő a tiadlaniak sajátos kardművészeinek vonásait viselik. Arakan eléjük lép, és így szól*
- Üdv néktek, harcosok! Poltres úrral szeretnék beszélni. Az ügy nem tűr halasztást, bizalmas ügyben járok közbe.
* A két férfi idegen nyelven pár sokatmondó szót szól egymáshoz, mire egyikük lazítva a falak dől, másikuk azonban előlép.
- Jól vány nágyurám. Felkísérjek tudós Poltresz. Mutatni az út!
* Radogin és Arakan elöbb megmutatva, hogy fegyvertelenek, belépnek az épületbe.*
* A fogadóból Trisha unszolására Minu is kilép. Lestos Flamm és Joe társaságában győzködni kezdi a másik két férfit, hogy tegyenek egy kis látogatást a helyi erődben. lestos javasolja, vegyenek elöbb új ruhát, majd úgy induljanak a D-i városrészbe.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.09. 14:32

(Minuial Líin Miphileg)

*Karonfogja Trishát és kilép vele az utcára. Most mindenről valami pozitív jut eszébe. Majd kicsattan a boldogságtól, és árassza is magából a jókedvet. Ha lát valami érdekeset, vagy egzotikusat, megmutatja barátnőjének. Amint talál egy fűárust, arra irányítja Trishát. Beleveti magát a keresgélésbe. Amit tud összeszed, amit nem talál, azt a pultostól kéri. Közben megállás nélkül trécsel a lánnyal.*
- Persze persze. Csak megfürödtetek mi. A dézsában is sokmindent lehet csinálni. Biztos hogy csak ennyi volt? Ha ennyire odavan egy pár egymásért, akkor ott hamar elfajulnak a dolgok. Főleg ha az egyik fél Arel szolgája.
*Olyan tejbetök vigyorral figyeli közben Trishát, amit nem lehet félreérteni.*
- Még Erionban úgy 60-80 éve találkoztam egy boszorkánnyal. Na nem ijedj meg. Jólelkű teremtés volt. A livinai gyülekezethez tartozott. Ő mutatott nekem egy olyan balzsamot, amivel bekell kenni a kedvesünket a megfelelő helyen. Ez is hasonló "méreg" mint amit most mi kotyvasztunk, de a partnerre semmi káros hatással nincs. Annyit tesz, hogy körülbelül egy hónapra terméketlenné teszi. Utána minden visszaáll, elmúlik a hatása. Az az egyetlen kellemetlensége, hogy a használat utáni pár napban, ha együtt vagy a kedveseddel, akkor még rád hatni fog a szer. Émelygést okoz meg egy kis rosszullétet. Bonyolult a recept, de együtt ki tudjuk keverni. ha gondolod.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.09. 16:48

KM esemény

* Trisha elpirul Minu huncut mosolyán. Megígazítja haját, majd így fordul hozzá.*
- Nem történt semmi olyan, ami miatt aggódnom kelljen hogy terhes legyek. Radogin szerelme, a hajdalvolt Ellana papnő, egy kisebb bűbájt bocsátott ránk... vágyunkat lecsillapítandó, a kötelékünket elvágta egy időre. Most, hogy tragikus vége lett, erősödni látszik ez a lánc újra, de még nem sarkall radikális dolgokra minket. És ugyebár, ott a szent cél... mindenki tudja, miért nem tanácsos erős köteléket vonni két ember között. A szerelem, és a testi vágyak pedig a lehető legerősebb...
* Közbe a fűszerekkel bíbelődik. Kiválasztja azokat, amelyekre szükség van. Minu boszorkányokról szóló történetén felvonja a szemöldökét.*
- Boszorkányok.... nem szeretem őket, rosszra használják az asszonyi mágiát... a nők természetes vonzerejét.... nem helyes dolog. No irány vissza, mert nekem még fel kell szednem a fegyvereimet. Utána induljunk el a Gilron-műhelyhez.
* Ezalatt pár ezüstöt fizet az öregedő ráncos arcú asszonynak, majd karon fogva barátnőjét visszaindulnak a fogadóba.*
- Nem kne megnézni, jól van-e a másik barátod? Shanil... tudod, aggasztó, hogy eddig nem ébredt fel. De bízom Arakanban, és a tudásában, ígyhát..
* Lestos a két férfit eközben a vásár forgatagába vezeti. A tér, melyen tegnap este alig volt valamenyi kofa, most zsúfolásig tel van. Átvágva a tömegen, lestos egy ruhaüzlet felé mutat, majd arra vezeti a férfiakat.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.09. 20:01

(Minuial Líin Miphileg)

- Nekem is fel kell szednem még a kardomat. Hmmm. Shanil. Arakan azt mondta, hogy nincs baja. Kicsit félek, hogy megint rámmászik. Eddig úgy gondoltam, hogy ha mégegyszer a karjai közé kerülök, akkor nem fogok tudni ellenállni neki, de most itt van Joe szerelme. Majdcsak féken tartom valahogy. Rendes pasi. Biztos megérti.
Kell még szereznem egy rakás nyílvesszőt is. Meg eljöhetnél velem megvarratni a ruhámat. A harc alatt teljesen szétszakadt.
*Miután visszasétáltak a fogadóba.*
- Trisha. Odaadom a szobánk kulcsát. Megtalálod a javítani való kardot. Én felmegyek és megnézem Shanilt. Megtennéd, hogy elviszed a fegyveremet a kovácshoz. Benned bízom. Te kézbeveheted. Meg veszel nekem kétszer húsz nyílvesszőt? Majd megadom az árát. Vagy tudod mit? Itt van.
*Zsebébe nyúl és előveszi a feltételezhető ár másfélszeresét.*
- Ha nem lesz elég, akkor később odaadom a maradékot.
*Miután elváltak, Minu elkéri a fogadóstól Shanil szobájának kulcsát és felmegy a férfihoz. Biztonság kedvéért először kopog, de mivel nem jön válasz, benyit. Körülnéz, hogy nem zavar e, aztán odamegy Shanil ágyához és leül a férfi mellé. Közelebb hajol és végigsimítja az arcát ezzel is megnézve, hogy milyen állapotban van.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.09. 20:17

(Shanil Argus)

minu simogatására lassan kinyitja a szemeit.Rég használta már őket igy az elején csak egy erős fényt lát és lassan kezd kitisztulni a kép.hirtelen mintha egy angyalt látna maga előtt,de ahogy tisztul előtte a világ látja,hogy Minu az.Megfogja a fájó fejét.

-Ohh a fejem...Hol vagyunk?Mi történt?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 31 / 51 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...