• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 15 / 338 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 338

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.02.07. 23:47

Az elgondolás nem rossz, ellenben a megvalósítással lesznek gondok, de ezt majd con részletesebben megmondja.
Eddig azt hittem én hirdettem meg az első csapatot, erre meg már kész is az ellen! Mind1! Esélyetek sincs! :lol:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.02.08. 9:05

Quiasse Limenel Umassyras írta:... Ezekkel sajna megkell várnunk az adminok válaszait.
Meg tudom oldani, holnap este neki látok (akkor érek haza -___-""") ;)
edit: szükségem lenne a két csapatnévre
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.08. 14:21

Köszönöm az adminok felől áradó optimizmust. Azt hiszem Sionnak gyenge pontjára tapintottam. :D
Kellene, hogy kik vesznek majd részt abban aaaz izéééé ismeretlen őőőő ... tüzes micsoda teamban. :D Csak mert eddig 8an jelentkeztek, és 2 ember mehetne oda. Wind Ariel Springibungi :lol: Biztos nem küzdött még Gro-Ugonban. Na elég a fikából.
A csapatnevünket is ki kell találni. Biztos vagyok benne, hogy nem szeretnétek ti lenni a gor-vassaki rohamlapostetvek, vagy a messeni korcsnyúzók. Ötleteket a névre, várom ide.

Connal meg akkor este kellene beszélnem MSNen.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.02.08. 15:09

Üdvözlet mindenkinek!

Lithas kalandozóim. Igaz, már nem játék előtt van, de be kell írnom, így leglább mindenki látja, aki Új-Pyarronban kalandozik, hogy:

Az egyetemi órarendem alakulása miatt nagy valószínűséggel Kedden egyáltalán nem tudok majd mesélni, reag-eket írni. Ugyanez fog vonatkozni a csütörtök délután-estére is, vslószínüleg pénteken is estefele nem tudok majd jelentkezni, csak majd későeste, ám jó hír, hogy ugyanezen a napon délelőtt itthon vagyok, és tudok reag-elni. A többi napokon valószínüleg otthon vagyok, és esténként ha szükséges, legalább 2-3 reag-et el tudok küldeni, ha muszáj, ha gyorsak vagyunk többet is :wink:

Nah, üdv mindenkinek, köszönöm a figyelmet. :)
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.08. 15:57

Könnyűléptűnek köszönjük a felvilágosítást. Majd ez alapján tervezgetünk.

A gladiátorviadallal kapcsolatban.
Beszéltem Sionnal és a 8 emberből kettő átmegy az ő gladiátorcsapatába.
Akik maradnak, azok: Kherion, Eldwyr, Joe Lyon, Arantar, Hakea és Meridian. Ha valakinek problémája lenne ezzel az elosztással akkor szóljon.
Sionnál ha jól tudom lesz akkor még Schinter(amint megérkezik), Desmond Tiny és Anvilo.
Várjuk a további jelentkezőket
Még 2 hely biztosan van.
Sion csapatának KMe Tysson-lar lesz.
Én a saját csapatommal majd MSNen egyeztetek.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.08. 16:16

Okés, akkor mindenki, aki a csapatomban van, az jelentkezzen ezen az msn címen: mailto:sarosadam@freemail.hu
Nos, szerintem minden csapat válasszon saját csapatnevet. Demokratikusan :D Nos, én javaslom a mi csapatunknak a Lindingass Táplálói nevet. Nem kibenetni ha nagyon béna :D
Megkaphatnám az eddigi neveket, akiknek Km-e leszek? Ja és lehet szerintem gondolkozni ki melyik posztra jelentkezik.... de ez mind függőben legyen sztem addig, ameddig nem jelentkezik még két emberke... merhát lehet hogy valaki minden vágya számszeríjásznak lenn, valakinek mind1, hogy dobótőrös vagy számszeríjász... tehát az a lényeg még senki se fixáljon le posztokat.
Javaslom egybként szabályzatnak: Shuluri típusú viadalok, egy kis Jadillal vegyítve. Kel bele így 5 csapda, amiből 1 halálos. Kell a rejtett hatalom ital dolog, és a méreg is. És persze az amulett.
De ezen még lehetne agyalni... mit szólsz Limenel? Ja és mikor kezdenénk? Mert össze kéne ülni, és meg kell beszélni az egészet...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anvilo » 2006.02.08. 16:38

Már felvettelek MSN-re, de most van egy kis dolgom.
1-2 óra múlva megkereslek.
Anvilo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.02.08. 16:39

Namostasztánmárremélemígyjóleszek....

Sionnal egyzetettem, és szeretném lefoglalni az egyik helyet az ő csapatában egy Boszorkánymester karakterrel.
Megbeszéltük, hogy varázslóra nincs most szükség, két karaktert nem hozhatok, de mivel még nem küldtem el Tiedrik Artemora adatait, ezért lehetőségem nyílt még így átnevezni egy másik kasztba, másik karakterhez.

Szóval üdvözlök ismét mindenkit ebben a formámban, remélhetőleg immár maradandóan.

Gondolom az adatokat Sionnak küldjem el.(karilap,előtöri)
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.08. 16:41

CSupán taltilai kérdésem lenne: ugyanúgy 4. TSZről indulunk?
névnek...hát nem is tom...shuluri páncélos harcicickányok talán jó lesz :D
NAh komolyan: Limenel, sztem nekünk is meg kellene beszélni, hoyg ki melyik szerepben fog tetszelegni. Jah meg egy két mebeszélésszerű azér lehetne MSNen. REmélem, tod ezzel mire célzok :P (--->ez a Te dolgod, mint KM :D :P )
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.08. 17:14

Hát nézzük. Még az adminokkal és Tyssonnal egyeztetni kell, de szerintem vagy4. ,vagy 5. szintűek lesztek.
A csapdákban egyetértek, bár én többet is beleraknék, de halálos szerintem ne legyen. A védőmedálokat is belerakhatjuk, meg korlátozottan mérgeket is kaphatnak majd a csapatok. Majd nemsokára megrajzolom az arénát és fellinkelem az oldalra. Tyssonnal meg elhelyezzük a csapdákat is. :twisted:
Ha valaki jelentkezni akar, akkor azt Tyssonnal és Sionnal beszélje meg. A másik csapat, úgytűnik már teljes.
Szóval Syron Godvin is az imént írt két úriembert keresse.
Az én csapatom meg lassan kezdheti elkészíteni a karikat. Egyeztetés még mindig MSNen. És a csapatnévre ötleteket még mindig várok.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.08. 19:10

Ha a karilapokról van szó nekem küldjék majd a Jk-im, merhát én lennék a Km....nem tudom még Sion milyen szerepet vállal, de reménykedek benne, hogy ő lesz a stratéga... de még nehogy karakterlapokat csináljatok, mert még a csapat is hiányos! A névre mit szóltok amit a multkor írtam?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.09. 11:40

Üdv minden magus rajongónak.
Emlitettem,hogy megprobálkozok a kmkedés rögös utján elindulni a neten(is) igy ha lenne rá jelentkező,akkor szivesen mesélnék tapasztaltnak és ujoncoknak is.néhány feltétel:

-mindenki 950 tp-ről indul,hogy vmennyire meglátszodojon a kasztok közti kül.
-Tápolni lehet,de akkor az ellfeleke is táposak lsznek ugy hogy jól gondoljátok meg...
-pénzt határzozáttok meg nyugodtan,de azért észszerűsség hatrain belül legyen.
-előstory nem árt ha részletes szeretek olvasni :D de azért egy szak dolgozat terjedelmét ne haladja meg és ne tegyétek bele az olyanokat,mint"ha ezt olvasod jelentkezz egy üveg pezsgőért" ;)
-észlelést mint érték lesz meghatározva.
-szabálykönyvekből et és mt ill. ppl. vagy kieg,de azt előre olvasni akarom.
-értékeket dobjátok ki vagy osszátok el 14-s átlagból.

Asszem ennyi.megkérném,hogy azok,akik mondták,hogy jönnének azok is vegyék fel velem a kapcsolatot.Ja és karival meg előstoryval gyertek :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.02.09. 15:02

Schinternek.
Mit jelöl az mt. rövidítés?

Tysson-lar-nak.
A név nekem teszik, bár Siontól valamiféle Vörös Villámot hallottam.Remélen nem szóltam el semmi titkot.

Tehát akkor mint egy 5.Tsz-ű boszorkánymester, jöhetnék.
Pontosan milyen posztot is töltenek be?
Mert igen régen olvastam már erről a viadalformáról.
Tudom, hogy van egy tőrvető, meg számszeríjjász, kör alakú a stadion stb...De a boszimester szerepe számomra nem tisztázott.
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.09. 16:28

Schinter jelentkeznék! És akkor hamarosan, talán holnap este küldeném a karilapot.
Syron Godvin, légy szíves olvasd el a HGB ideeső részét, mert teleírnám az egész oldalt, ha le kéne írnom a szabályokat. Bm lennél, a szabályokat most tisztázzuk Limenellel. A karilapokat még ne küldjétek, de kezdhetitek kidolgozni.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.09. 16:47

Mt= 2. törvény könyv vagyis a Hbg/titkosfólins/ezüst könyv...

toroni viadalon 2 tőrvető van nem?Egyébként meg az ellenfelé Gladijának legyőzése,mert az tutira nyerő :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 15 / 338 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 338

Vissza: Csevegõ