KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Füves rétek, tábor
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon
* A fogadó belülről is olyan rendezett, mint kívülről. Drága, kőrisfa bútorok, faszínű falak, gyönyörűszép girlandokkal ékített oszlopfők díszítik, eme alacsonyabb menyezetű nagyobb helyiséget. Szemközt, enyhént balra áll a polt, ami mögött bajuszos, díszesebb öltözékű férfi áll. Több kisebb kerek asztalka áll balkéz felől, ahol most csupán alig 10-en ülnek. Akad köztük két nagyrabecsült harc-, vagy kardművész, és helyi előkeőbb polgár is. Vélhetőleg fontos találkahely tehát. Jobbkéz felől két oszlop, mely a fával szigetelt mennyezetet tartja. Szemközt lépcső, melyet oldalról dísznövények ékítenek. A balkéz felőli oszlopok mögött kicsiny szinpad kap helyet, melyen nagyobb forgalom esetén különféle énekesek adnak elő mindenféle szórakoztató jellegű nótát. Körötte szintén asztalkák, és egy nagyobb italszekrény, egy kisebb pultal. Most ez az oldal üresen áll. A csapat belépésekkor a pultos felnéz asztaláról, majd összevont szemöldökkel int a két harcosnak. *
- Mi járatban az urak? Netán szállásra vágynak?
* Az éppen étkező vendégek undorral vegyes csodálkozással mustrálják a belépők szakadt, vérmocskos ruháját. Egy-két vendég össze is súg. Arakan a fogadós elé csörtet, majd köpenye egyik redője alól egy pénzes erszényt húz elő. A fogadós figyelmét nem kerüli el a bot sem. A harcosok felállnak, és néhány lépést tesznek a fogadós felé. *
- Üdvözlet, uram. Igen, szállást keresünk, igencsak megfáradtunk a hosszú út alatt. Mint ahogy látod, egy kis incidens alkalmával harcba kelett bocsátkoznunk a kelet fenevadjaival. Maga a dordha jelölt ki minket felderítői feladatra, ha kínánod, papírokat is mutatok.
* Azzal egy nagyobb tekercset húz elő. Furcsa, cirkalmas írással hoszabb üzenet van belevésve, alatta Tiadlan címerével ékes pecsétnyom. A fogadós teljes ámulattal mered az okmányra. Meghajol, majd alázatos hangon így szólal*
- Az én házam, a te házad idegen. Kérlek, örömmel venném, ha vendégemként szállnál meg szerény fogadómban.
*A harcosok szintén hajlongva vonulnak vissza ülőhelyükre.*
- Nincs erre szükségünk, nem kívánok adósod maradni. Kérlek azonban, biztosíts számunkra pár szobát, és minden szobába fürdődézsát. Még bizonytalan, meddig maradnánk. Egy kis idő multán, szeretnénk enni is.
* Eközben 10 aranyat húz elő a szütyőből, és a férfihoz csúsztatja. Amaz hajlongva, kissé pirongó arccal elfogadja, majd lesütött szemmel hozzá is teszi.*
- nagylelkű vagy nagyuram, a nagyságos Dorcha áldja meg. Kérésedben biztos lehetsz, hogy eleget teszek. Máris felvitetem a dézsákat.
*Az éppen közeledő Joenak oda is nyújtja a kulcsokat. Trisha, Radogin és Lestos egy háromszemélyes szobát választ, Arakan az egytlen egyszemélyest. Flammnak és Shanilnak egy közös jut. Lestos és radogin segtségével Shanil felkerül a szobába, azon belül is az egyik ágyra. Minden szoba berendezésügyileg hasonló: belépve jobbra nyílik egy ajtó az ágyak felé, balra az illemszoba. Minden ágy melett kisebb szekrényke, az előszobában egy étkezőszekrény, és egy asztalka székekkel. Arakan meditatív állapotba süllyed az ágyon, késöbb bekopogtat mindenkihez, hogy a fogadós meleg étellel vár lenn mindenkit. Trisha lemossa Lestos sebeit, egy kisebb intim együttlét alatt. Radogin mindezalatt a fogadó szobalányait látogatja meg, majd csuháját, és barátai ruháját beadja kimosni. Késöbb mindhárman csatlakoznak Arakanhoz. *
*Joe, mikor elkészül Minu fürdővize kisétál a hálószobából és az előtérben leül az asztalhoz és várakozik. Miután a lány átmegy a fürdő helyiségbe és magára csuklya az ajtót ő felkel helyéről és visszatér a szobába. Ő is leveszi bundáját, megnézegeti a bundán lévő fegyver ütötte lyukakat, majd konstatálja, hogy egy alapos varrás ráfér. Fegyvereit lehelyezi ágya mellé és az ágyon félmeztelen hátradőlve várja, hogy Minu végezzen a fürdéssel. Egy kis idő elteltével kopogást hal a bejárati ajtón. Kisétál az előtérbe és kikukkant a folyosóra. Arakantól megtudja, hogy készen áll a vacsora. Megbeszélik, hogy Joe is letisztálkodik és majd azután megy étkezni. Arakan távozása után becsukja az ajtót és hangosan szól:* - Minu, kész van a vacsora! Te lemész enni, vagy felhozassam?* Vár egy kis időt és mikor nem érkezik válasz megismétli kérdését. Erre sem jön válasz. Óvatosan megnyitja a fürdő ajtaját bekukkant* -Minu! Jól vagy? * Látja, hogy a lány mélyen alszik.* < Jó ideje bent van már a dézsában! A vize már teljesen kihűlhetett?! Szólnom kellene, de félek, hogy megijesztem, vagy azt fogja hinni, hogy leskelődni jöttem. Na mindegy hát csak nem maradhat ott. Még a végén kihűl teljesen. >*A lány felé közelít és közben a nevén szólongatja. Mikor oda ér nem bírja ki és vet egy pillantást a lány gyönyörű testére* < Isten nőm! Micsoda szépség! > *Tekintetét félre vonja és a lány arcára koncentrál. Megsimítja arcát és ébresztgetni kezdi* -Ébredj! Ébredj, mert megfázol! * Tekintetét a szemközti falra tereli, hogy a lány lássa, hogy nem őt mustrálja*
*Minu máshol jár. Nevezhetjük ájult állapotnak is. Gondolataiban otthon van. Sirenar végtelen erdeiben kóborol. Minden békés. A természet közelsége nagy benyomást gyakorol rá. Mindenfelé állatok szaladgálnak, a nap sugarai megtörnek a lombkoronán, a magas aljnövényzet lágyan hullámzik a langyos szellőben. Ő csak fut a fák között és keresi barátait, családját, népét. A távolban felsejlenek szülővárosának kontrasztjai. A magas fákra és közéjük épített kunyhók, melyek összeolvadnak a természettel, és harmóniában élnek azzal. Mikor odaér, üresen talál mindent. Nem tudja mire vélni. Csak fut körben a település körül és egyre kétségbeesetten kutat. ...*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
* Hiába ébresztgeti a lányt nem ébred fel. Hangosabban szólítgatja hatástalanul. Óvatosan megrázza a lányt. Miután nem reagál, gyors a fürdő lepedő után néz. Óvatosan belenyúl a vízbe és kiemeli a lány mezítelen testét. Teljes erejét latba vetve egy kézzel tartja meg a lányt ölében, majd szabad kezével óvatosan rá teríti a lepedőt. Átviszi a szobába, ahol ágyára helyezi. Gondosan szárazra törüli kihűlt testét, majd betakarja. Letérdel a lány ágya mellé és Minu kezét óvatosan dörzsölgetni kezdi. < Remélem csak mély álomba merült és nincs valami nagyobb baj. Hmmm… lehet, hogy szólni kellene valakinek, aki ért az orvosláshoz, hogy nézze már meg. Bár egész nap a történtekhez képest jó állapotban volt. Valószínű, hogy a kimerültség okozza ezt a mély ájuláshoz hasonló állapotot. Várok még egy kicsit és ha nem változik az állapota segítséget hívok. Addig is jó melegre dörzsölöm kezeit ezzel is segítve testének felmelegedését.>
*... Fut az erdőben és kiabálja családtagjainak neveit. Aztán amikor egy tisztásra érkezik, a szemébe süt a nap. Mikor odanéz nem is a nap az. A fényforrás egyre jobban kezdi elvakítani, majd egy fényrobbanás következik, és hangokat hall. Ezek nem olyan bársonyosan képzeltek, mint amilyenek álmában voltak, hanem valósághűek és ismerősek. Elkezdi érezni a végtagjait, és már azt is kiveszi, hogy Joe szólongatja. Kinyitja a szemét, és meglátja a férfit. Rámosolyog és másik kezét is az arelitájéba teszi.* - Gyere ide mellém. Aludjunk együtt. De előtte vetkőzz neki. Hozzád szeretnék bújni.
*Azzal arrébbhúzódik az ágy másik végébe. Ledobja a lepedőt, és az ágy takarója alá bújik, majd várja Joet.*
* Mikor a lány felébred és megszólal azonnal eltünik a gondterheltség az arcáról.*< pfuu… szerencsére semmi baja nincs> * A lány szavain meglepődik és egy pillanatra gondolataiba merül.* < Istennőm! Miért kísértesz te engem! Látod, hogy majd eleped szívem eme lány után és csak egyre jobban a felé terelsz, hogy szavam megszegve teljesen behálózzon a szerelem. Félek, hogy elveszíthetem utunk során és azt nem bírnám ki! Bár ő lehet, hogy csak egy kis szeretetet és melegséget kíván?! Azt megérdemli. Nagyon rendes lány. Még jó, hogy a pataknál lemosdottam. > *Leveti maradék ruháját, éhsége szempillantás alatt elmúlik, Arakan szavai is feledésbe merülnek, megemeli a paplant és egy szál ágyékkötőben ő is a takaró alá bújik. A lányt óvatosan átkarolja, majd közben kissé magához öleli. Lehel egy kis csókot a lány nyakára. * - jó éjt és szép álmokat.
< Jaj, csak meg ne érezze rajtam a bujaság hevét.> *Úgy helyezkedik el, hogy ölét és merev falloszát a lányhoz hozzá ne érintse, nehogy észlelje férfiasságának árulkodó jeleit.* < Észre ne vegye , mert lehet, hogy ő csak egy jó barátnak tart, és ezt a bizalmat nem szeretném elveszíteni.>* Az álom sokáig nem jön még szemére, csak figyeli Minu egyenletes szuszogását.*
*Mikor bebújik mellé a férfi, a nyakábacsimpaszkodik és összekapargatott kis energiájából a lehető leghevesebben szájoncsókolja. Közben összefonódik Joe testével és nem kerüli el figyelmét az arelita potenciálja sem. Kezei lecsúsznak Joe mellkasán és végigsimogatnak a hasán is. Az ágyékkötőt nagy erőfeszítések és koncentráció árán elvállasztja tulajdonosától. Utána kezeivel simogatja a férfi érzékenyebb testrészeit is, és folyamatosan csókolózik vele. Eztán megfordul Minu a másik oldalára háttal Joenak, és hátranyúl a férfi derekához, hogy magához húzza azt. Lenyúl Joe combjai közé, és annak hímtagját saját ágyékához nyomja azt sugallva neki, hogy kész befogadni. Elveszi a kezét és rábízza magát a férfira. Hátával hozzábújik Joehoz és annak támaszkodó kezével átölelteti magát, hogy tenyerével elérje az mindkét keblét. Energiája ennyire volt elég, fejét leteszi a párnára és várja annak lökéseit.*
* Joe a lány érzelmi kitörésétől, majd leesik az ágyról. A forró csókot azonban nyomban viszonozza. A lány kezeit szabadon hagyja áramolni testén. Miközben megszabadítják ágyékkötőjétől, ő sem tétlenkedik. A lány nyakát és füle tövét halmozza el érzéki csókokkal. A kezei sem tétlenek. Először a lány combjai külső felét, majd belső felét kezdi simogatni enyhén markolászni, majd áttér annak hasára, gömbölyű fenekére és végül melleire. Szájával és nyelvével a nyak vonalától lefelé haladva előbb a mellek környékét, majd a bimbókat csókolgatja. Enyhén borostás arcát finoman csiklandozva húzza végig Minu domborulatain, mellyel a lány érzékeit teljesen felcsigázza. A lány megfordulásakor teljesen a hát és fenék vonalához simul. Álló férfiasságát még nem helyezi be, hanem, óvatos mozdulatokkal, lökésekkel izgatja a lányt, miközben jobb kezével annak melleit simítja, ballal a szeméremdombot és az ajkakat izgatja. Minu nyakát és füle tövét ismét csókolgatni kezdi és miután érzi, hogy a lány benedvesedik hímveszőjét óvatosan betolja a lány hüvelyébe, de oda figyelve, hogy fájdalmat véletlenül sem okozzon. Nagyon lassan, kiélvezve és odafigyelve minden pillanatra mozgatni kezdi csípőjét.*
*Ahogy Joe szerszámával le-fel csúszkál Minu nagyajkain, a lány teljesen beindul. Mikor belecsúszik a testébe, ez az izgalmi feszültség kitör belőle és egy elnyújtottat sikkant. Próbálja elernyeszteni minél jobban az ágyékát, hogy Joe a lehető legkönnyebben tövig hatolhasson a testébe. Joe hímtagja teljesen kitölti a lányt, de nagyon minimálisan feszíti, így nem okoz neki fájdalmat. Vágya hamar kinövi ezt a pozitúrát. Hevesebben kívánja Joet és ezért megállítja azt. Lecsúszik róla, és hanyatt fekszik az ágyon. Kezeivel húzza Joet, hogy minél előbb újra magában érezhesse. Combjait szétnyitja annyira, hogy Joe a legkényelmesebben elhelyezkedhessen köztük, és egy nagysóhajtással ismét magában tudja partnerét. Kezeivel annak arcát simogatja, majd hajába túr. utána két melle közé nyomja az arcát. A borostás álla nagyon felheccelte. Miután a férfi kezei megint megtalálták az immár teljesen szabaddá vált melleket, hagyja, hogy Joe jól megdögönyözze azokat. Karjait feje mögött a párna alá teszi, és teljesen átadja a férfinak az irányítást. Vádlijával ritmust is ad a lökéseknek, és egyre gyorsítja azt. Érzékeivel megpróbál nem egyenként figyelni az örömforrásokra, hanem egészében kiélvezni. Tíz perc sem kell és Minu eléri a csúcsot. Hüvelyizma ütemesen összeszorul, libabőrös lesz, és előrelendülve mellkasához öleli a férfi fejét. Elkezd monoton nyögdécselni, ami átmegy sikongatásba és az egy utolsó éles sikoltásban tetőzik be. Ezután hanyattdől az ágyban, kezét lábát szétdobja, hevesen liheg, majd lassan elhalkul. erejéből mostmár egy csepp sem maradt, és úgy fekszik ott mint egy zsák. Az ablakon besütő kelő holdfény fényesen csillog leizzadt testének domborulatain.*
* Joe először óvatosan, majd mikor érzi, hogy a lány teljesen befogatta ütemesebben és egyre nagyobb lendülettel adja magát át a kéjnek. Mikor a lány abbahagyja a mozgást és lecsusszan róla kissé meglepődik, de mikor látja, hogy csak pozíciót vált még nagyobb lendülettel veti bele magát az élvezetbe. A hanyatt fekvő lány bal combját vállára emeli így mikor ráhajol és behelyezi hímvesszejét teljesen tövig tud a lányba hatolni. A kéj és az élvezet heve teljesen elönti Joe agyát. Szájával és nyelvével rácuppan a lány melleire, jobb kezével a bimbókat ingerli. Ujjai közé veszi őket és finoman morzsolgatva a teljes keményedésüket éri el. A lány egyre nagyobb zihálásától Joe teljesen felpörög. Majdnem elmegy, de ekkor pozíciót vált. Feltérdel és a lányt az ölébe ülteti. Kezeivel segít a lány csípőjét mozgatni. Száját a lány szájára tapasztja és hosszasan csókolja. Mikor érzi, hogy a lány zihálása és nyögdécselései még jobban felerősödnek, visszahelyezi az ágyra, majd vadul és egyre gyorsabban kezdi csípőjét mozgatni. Levegővételei, zihálása neki is egyre erősödő. Hátán az izzadtság már patakokban folyik. Mély nyögéseket hallat ő is, és mikor érzi a lány hüvelyének rándulásait ő sem bírja tovább. Automatikusan visszaáll lassú csípőmozgása, utolsó néhány lökésénél hímvesszejét tövig nyomja, utána viszont makkig kihúzza. A kéjtől és fáradtságtól remegni kezdenek kezei. A pénisze ütemesen rángani kezd és kilövel a mag, mely melegséggel árasztja el Minu combjait és fenekét. A férfi ismét hevesen kezdi el csókolni Minut, majd kissé vár míg mindketten kissé megnyugszanak. Ezután a lankadóban lévő falloszát óvatosan kihúzza a lány hüvelyéből, mellé fekszik és átkarolja. A takarót magukra húzza, ad még egy csókot a lánynak, majd ő is gyorsan állomba zuhan.*
*A vége felé már nem ura sem a helyzetnek, sem testének. Élvezi, ahogyan Joe játszadozik vele, orgazmusakor szinte magán kívül van. Már csak azt érzi, ahogy Joe rálövell, és érzi ahogyan belespriccel a hüvelyébe, de ágyékát is beteríti a forró sperma. Önkívületi állapotban van amikor Joe melléfekszik és magához öleli. Eufórikus boldogsága csak nő amikor testük összeolvad a takaró alatt testnedveik édes elegyében. Minu csak úgy úszik a hüvelynedvben és Joe spermájában. Joe ölelő karjaiban nagyon hamar elalszik.*
KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Lighan, Vörös Sárkány fogadó
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon
*Arakan egy sült halat csipeget, mikor Radogin leérkezik. A férfi elöbb a fogadóshoz lép, majd egy nagyobb lepényhallal tér vissza. Szemközt ül az öreggel, majd csendben enni kezdi étkét. A fürdőszobában található szekrénykéből korábban egy Tiadlani köntöst vett elő, most abban van. Kisvártatva megszólal:*
- Nagyon köszönöm, amit éertünk teszel. Megszervezed a mozgalmat, oszlopos tagja leszel, megmented az életünket... azt se tudodm, hogyan hálálhatnám meg. Ne érts félre, nem vagyok naív... még mindig nem tudom ki vagy, és ez aggasszt. Nem tudom, mitévő legyek... lehulott a könyörtelen őrült álcám... valami, mintha felnyitotta volna a szemem. talán egy égi jel.... amikor a korcsok főnökével harcoltam... akkor.
* Az öreg megtörli száját, majd a levegőből szippantva egye rekedtes hanon visszaválaszol*
- Nos... elég számomra az, hogyha nem firtatod ki vagyok, és honnan jöttem. megbízhatsz bennem, hiszen mr számtalanszor bizonyítottam. Tudom, nem sok vígsz, hiszen az Embervadász is sokszor tette ezt. Ne feszegessük a kérdést, inkább beszéljünk a Shanil nevezetűről.
* Radogin homlokát ráncolva aggódó kifejezéssel megkérdezi, miután jókorát kortyol finom félszáraz borából.*
- Semmi baja nem lesz...igaz? De nem is ezt akartam kérdezni... mit sikerült kiderítened? Sikerült egyáltalán valamit?
* Az öreg szemberbbenés nélkül, kis szünetet tartva válaszol*
- Úgy érzem, semmi különleges nincs benne. Belenéztem a fejébe, és csupán parázna gondolatokat, mocskos bűntetteket láttam.... fiatal hölgyek megerőszakolása, és egyebek. Úgy vélem, nem kell tőle tartani. Ellenben van valami furcsa mégis....nem hinném, hogy lenne jelentőssége, de volt egy nagyon kis skatulyája az elméjének, ahová nem tudtam beférkőzni.... sötét hely.... bizonyára titkok. Dehát mindenkinek vannak effélék... az út alatt én azonban használható tagnak ismertem meg. Jó ha velünk tart.
* Az atya bólint, majd lépteket hallva maga mögül hátranéz: Lestos és Trisha egymásna borulva lépked lefelé Tiadlani köntösökben. A lánynak enyhén nedves a haja még. Trisha leül, míg Lestos két hatalmas tál étellel tér vissza. Arakan enyhén ráncos, ámbár kedélyes mosollyal köszönti a párost. Trisha, miután leül, hozzá fordul.*
- Mitől vagy ilyen boldog, kedvesem? Látom együtt voltatok....
* Az öreg továbbra is mosolyogva figyeli a lányt, aki elpirul kissé. Egy ideig kerüli az öreg tekintetét, majd az szólal meg elsőnként.*
- És így is van rendjén ez. Aminek férfi és nő között történnie kell, nem lehet bizonyos ponton túl tartani. Mindig is mondtam nektek, kedvesem, hogy törődjetek kicsit magatokkal is. Bízd ránk a küldetést egy ideig, és éljetek egy kis magánéletet is néha.
* Az öreg cinkosul kacsint a lányra, mire az*
- Nagyon köszönöm Arakan, hogy ilyen megértő vagy velünk... de tudod a szerelem sok szempontból gyengeség .... mi történik akkor, ha egyikünket elragadja az ellenség? Mi van, ha megpróbál megzsarolni vele? Akkor nem tudom, vissza tudom e tartani magam, és el ne áruljam az elenálás titkait. Ennyi elég volt egyenlőre, késöbb még kiélhetjük magunkat. Beszéljünk inkább másról.... a többiek hol vannak?
* Arakan vállát megvonja*
- Flamm a szobájában tesz-vesz még, a barbár és az ef pedig szerintem bezárkóztak. Felmennél, kedvesem, és lehívnád őket enni? Holnap bemennénk ahhoz a medikushoz, és feltölteném a készleteinket. Meglátogathatnánk Kilbor atyát is, akinek van az a kítűnő kovácsműhelye. Úgy tudom, mindenki efgyverére ráfér egy alapos javítás. No, de én most megyek, felkeresem egy régi barátom, aki információkkal szolgál Mofik csapatainak mozgásáról. Azt rebesgetik, a városban is van egy csapat azok közül, akik a szentély felé tartanak.
* trisha aggdó pilantást vet Arakan felé, majd Radoginnal összenéz*
- Légy nagyon óvatos... pótolhatatlan vagy számunkra.... és igaz barát. Ha Radogin nem is hajtogatja eleget, akkor én elmondom, mennyire hálásak vagyunk neked. és még egyszer: óvatos légy!És gyere vissza egészben!
* Miután Arakan távozik, a három barát tovább lakmrozik. miután végeznek, együtt ülve beszélgetnek régi kalandjaikról, és hogy mi történt velük legútolsó találkozásuk óta. Trisha teljesen megfeledkezve Arakan szavairól, egy órával azután viharzik fel Minu és Joe szobájába, hogy az öreg elment. Finoman bekopogtat az ajtón, választ várva. Késöbb jóval hagosabban próbálkozik. Ha ezután se kap választ, aggódva toprrog előtte. Még egyszer bekopog, majd kisvártatva be is nyit.
Az előszobában semmi jelét nem látja dulakodásnak. Az előszobát az alvó" szobáól elválasztó paraván körvonalaiból látja, hogy ketten fekszenek az ágyban, egymásnak ölelkezve. A lány elmosolyodik. Finma kihátrál a szobából, és becsuklja az ajtót.*
<... Mindkettőnknek összejött! Nekem sikerült együtt ennem Lestossal, neki meg Joeval... bár nem tudom, mi olyan különleges abban a férfiban. Sebaj, Arel tai kifürkészhetetlenek...>
*Felébred Trisha dörömbölésére. Mire kinyitja a szemeit már be is jött a lány, de nem szól neki, nehogy felkeltse a férfit. Megvárja míg Trisha kimegy a szobából, majd mentális üzenetet küld neki.* *** Szükség lesz sürgősen a főzetre. Segíts nekem. Köszi. *** *Utána nyomban lecsukódnak a szemei és megint elnyomja az álom. Reggel furcsa módon előbb ébred a férfinál. Nem fészkelődik Joe ölében, csak kiélvezi annak közelségét. Hogy átöleli, hogy összesimulnak. Hallgatja ahogy szuszog mellette, meg ahogy dobog a szíve. Aztán nagyon lassan megfordul, hogy szembe legyen Joeval. Nézegeti, hogy hogyan alszik. Gyönyörködik hatalmas izmaiban. Ő szinte eltörpül mellette. Elgondolkozik, hogy ezek a karok, amik akkorák mint az ő csipője és puszta kézzel törik az ellenséget, az este milyen finoman tartották őt. Hogy milyen gyengéden tud velük simogatni. Fél kézzel összetudja pakolni őt, de olyan kéjben részesítette, amit Minu már nagyon régen nem kapott meg. És ezt mind úgy, hogy tombolt benne a szeretet. A lány kezdi úgy érezni, hogy megtalálta akit keresett. Joeval akárhol biztonságban érezné magát. Joe olyan gyengéden szereti, amiről mindig álmodott, és a harcban is párok tudnak lenni. Elmosolyodik a gondolatmenete végén és közelhajol a férfihoz. Finom és lehelletnyi csókokkal kezdi elhalmozni az arelita mellkasát, karját és hasát. Aztán elkezd felfelé menni a nyaka felé. Ujja hegyével cirógatja a duzzadó izmokat, mintha megakarná szelidíteni azokat. Feljebb ül az ágyban, és vigyázva Joe álmára, magához húzza őt. Fejét a mellei közé teszi és a hatalmas karral átölelteti magát. Kezeivel átöleli Joet és lehunyja a szemeit. Várja, hogy felkeljen újdonsült párja.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.02.07. 21:39-kor.
* A lány cirógatására ébred. Jól eső érzés tölti el miközben Minu csókokkal kényezteti testét. A lány gyönyörű hosszú hajába túr, majd gyöngéden szájon csókolja. A föléje hajoló lány fenekét és hátát kezeivel óvatosan simítja végig kiélvezve a gyönyörű idomok minden rezdülését. Egyetlen rövid, de annál tartalmasabb gondolat jár fejében.* < Szeretem! Szeretem! Szeretem! Mindennél jobban!>
- Bocsáss meg, hogy felébresztettelek kedvesem. Olyan jó volt nézni ahogy alszol. Nem bírtam megállni, hogy ne simogassalak. Sokat jelentett nekem az éjszaka. Sokat gondolkodtam.
*Egyfolytában mosolyog Joera. Cirógatja az arcát és élvezi ahogy őt is simogatja a férfi.* - Azt hiszem belédszerettem. Tudod az elmúlt napokban rendkívül erősen kezdtem hozzád vonzódni testileg. Nagyon izgattad a fantáziámat. Aztán fokozatosan közel kerültél a szívemhez is, és mostanra teljesen a tied lett az. Te is érzel valamit irántam? Mert ha nem akkor nagyon pofára estem. Nagyon szerelmes vagyok beléd.
*Kicsit aggódva várja a férfi válaszát.*