• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 14 / 338 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 338

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.07. 20:21

Lehet MSNen is játszani szerepjátékot, csak nagyon sok gépelést igényel a KMtől, és jól kikell alakítani az információáramlást egymás között. Na meg borul az egész, ha kidob valakit az MSN. És lássuk be erre reális esély mindig megvan.

Gladiátor viadallal kapcsolatban. Ami még fontos, hogy ki kell osztani majd a szerepeket. Ugyebár van egy stratéga, egy gladiátor, egy boszorkánymester, egy számszeríjász és két tőrvető. Majd lehet alkudozni, hogy ki melyik szerepet vállalja be.
1. Anvilo
2. Kherion Ran'Dhaal
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.07. 20:43

üdv onlinen még nem játszettam de szeretnék! ha lehet a leghamarabbi modulban szeretném kipróbálni magam. ha kell vkinek egy darton pap vagy egy harcművész szóljon!!! :D
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.07. 20:47

Ezennel jelentkezek. Szerep bármilyen lehet, csupán tapasztalataimat szeretném gazdagítani. No és persze szórakozni, hisz az a lényeg :wink:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.07. 21:05

Hakeával már eljutottunk a harmadik emberig. ha ilyen ütemben jelentkeznek az emberek, akkor még talán lesz is belőle valami. Ha összegyűlik 6 ember, akkor akár majd tarthatnánk is egy próbajátékot egy NJK csapat ellen. Értékeljétek szenvedéseimet. Nem kis feladatot vettem ezzel a vállamra. Csak azt akarom mondani, hogy olyan jelentkezzen, aki mondjuk legalább napi egy reagot tud írni. Persze, ha egyszer egyszer nem jön össze, azér nem harapjuk le senki fejét, csak légyszi ne hagyjatok szarban. Előre is köszi.

1. Anvilo
2. Kherion Ran'Dhaal
3. Hakea Ello

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.02.07. 21:17

4. Eldwyr

A napi egy-két reagot be tudom vállalni. Hétvégén akár többet is, attól függően, hogy mi történik az Erion-i kalandban.

Limenel!

Kérlek küldj pm-et, hogy hol tudok némi információra szert tenni a témával kapcsolatban.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.07. 21:17

Én is jelentkezem! Még elég újj vok a neten. de ez már nem lehet prob mert sokat játszom otthon is....)
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.07. 21:18

Engem nagyon érdekel a dolog....szívesen jelentkeznék rá. Ja, és szerintem hogy jól át lehessen ltni, érdemes kinyomtatni a pálya alaprajzát, amit minden 12 ember reagja után újra meg kell csinálni. Nah ez elég tavaros. Az a lényege, hogy van egy kész alap. Mindig rárajzolja a KM az adott csatahelyzetet, minden körben. És ezt látják a stratégák is. A többieknek nem szükséges.... és szerintem korlátozni kéne a leírások mennyiségét. Merha valaki 2 mondatba letudja a dolgot az ok, mer lehet hogy a 2 mondat 5m-nyi lépkedést jelent, nuku ellennel, de az is lehet, hogy valaki ezt az 5 lépést gondolatokal meg mindennel felturbózva 12 sorba írja le. Jómagam is az útolsó kategóriába tartoznék... :D
Sztem nagyon jó ötlet, érdems ezeket megfontolni Limenel. Jelentkezek!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.02.07. 21:23

Még valami. Hétköznap csak este vagyok, mert napközben keményen melózom :)
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.07. 21:25

Ha nem gond én szivesen megyek bm-el, a kedvenc karim!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.07. 21:26

Én is szeretnék jelentkezni a viadalra! ( Persze csak abban az esetben, ha van még hely. :D )
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.07. 21:52

Nah hi!
*Limenel, sz szerintem is jó ötlet, szal ha lehet, kezdőként is jelentkeznék játékosnak!* :)

//Jah Limenel, az volt baj, hogy a BBCode ki volt kapcsolva :oops: :D //
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2006.02.07. 22:00

Hát én is benne lennék egy viadalban.

Egyébként, lehet hogy úgy kéne kezdeni, hogy NJK-k ellen, mert szerintem a Kalandmesternek iszonyat nehéz neten keresztül kordában tartani a 12 főt. Pláne, hogy ne is tudjon az egyik csapat a másik lépéseiről...

Vagy másik ötlet, hogy a KM a stratéga. Két KM van, minden csapatnak egy, és így ő irányitja az eseményeket.
Ez esetben Priviben, vagy mailben is le lehet játsznai.

De ezek csak hirtelen előjött ötletek, lehet alkalmatlanok a kivitelezésre...
Arantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.07. 22:22

nekem is lenne tletem a Km dologra....
Mi lenne, ha mindegyik csapatnak lenne egy Kme, és az írná az ő JK-i lépéseit. A KM-ek lenne egy "segéde" aki a stratéga. Mindenről tud, airől a KM, csak ő nem írna eseményeket, csupán végülis a Km által megtudott infókat viszi játékba. Pl: ha a Km tudatja vele itt és itt van csapda, akkor a stratéga megírja hogy figyelmezteti xy-t, hogy vigyázzon. A Km-eknek viszont vétójoga lenne a másik csapat ügyeit illetően. PL: ha az egyik megírja, hogy a közönség újjongva üdvözli a csapatát, a másikat meg kifújjolja, vagy esetleg a Km valami oknál fogva meggyanúsittatik elfogultsággal, akkor a másik Km mondhatja azt, hogy figy ez inkorret dolog, töröd vagy módosítsd a reagod. É pl: javaslom, hogy legyen 2 topic: egyik csapaté, és a másiké. Egyik Km az egyikbe, másik a másikba ír. A Km-ek láthatják a másik topicját is. A stratégák és a többiek ellenben nem látják a másik csapatot. A Km megírja mit fog fel a stratéga az ellenfél lépéseiből, így a stratéga jut az irányítói szerephez.
Mit szóltok ehhez? :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.07. 22:32

Tökkéletesnek tartom amit Tysson-lar írt. De ebben az esetben kellene egy másik KM is. Tysson-lar esetleg bevállalod? Neked jó szervezői képességeid vannak és jó KM is vagy. Naaaaaaa.
Szóval akkor már csak az itt a kérdés, hogy az adminok megtudják e oldani azt hogy az egyik csapat lássa a topicját, a másik meg ne. És újabb probléma, hogy pár játékos KM is egyben valahol máshol. Tehát nem lehet megoldani a kérdést KMi jogokkal. De nem tudom, hogy lehet e topicot jelszavas védelemmel ellátni pl. Ezekkel sajna megkell várnunk az adminok válaszait.

1. Anvilo
2. Kherion Ran'Dhaal
3. Hakea Ello
4. Eldwyr
5. Desmond Tiny
6. Joe Lyon
7. Meridian
8. Arantar

Remélem Tysson-lar bevállalja a másik KM szerepét

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.07. 23:21

Nagyon szívsen vállalom a másik Km posztját Limenel. ÉS nagyon jól esik a Jó Km megnevezés :D Sztem hivatalos megszólításnak be s vezethetjük :D
Tysson-lar: a Jó KM
:D
NAgyon thx a feladatot, örömme elvállalom. Egy dolgot viszont kérhetnék? Csapdák legyenek benne :D mert akkor szerephez jutnak egyébb képzettségek is, és színes lehet a játék.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 14 / 338 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 338

Vissza: Csevegõ