* A lovag szavai után azonnal Minura összpontosít. Látja, hogy a lány ép az erdő felé indul.* - Minu! Várj meg légy szíves!* Szólal meg jó hangosan, majd a lány felé indul. Mikor látja, hogy a lány nem várta be, fegyvereit magához veszi és utána ered*
*Már benn jár a sűrűjében amikor meghallja az arelitát. Sóhajt egyet, és mérgelődik, de bevárja.* <... Mit akarhat? Nem vagyok már kislány, hogy vigyázni kelljen minden lépésemre. De legalább elbeszélgethetek vele kettesben. Csak azt ne tudja meg, hogy mire kellenek a füvek. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
* A sűrűbe belépve pár lépés után észreveszi a várakozó lányt. Hozzá lép és kissé zavartan kezdi mondókáját.* - Khmm.., bocsánat, hogy zavarlak, de tegnap óta beszélni akartam veled, de eddig még nem volt alkalmam rá. < Na rossz kifogás, de nem engedhetem el egyedül bolyongni,>
- Rá érsz most velem foglalkozni? A tegnap esti beszélgetésünkkel kapcsolatban kerestelek volna fel. Esetleg tudok neked segíteni valamiben? < Ha más nem, megyek vele én is, bárhová is indult ketten nagyobb esélyünk van a túlélésre.>
* A harcoson látod, hogy tényleg elhatározta, hogy ha törik, ha szakad ő veled tart. Enyhe mosolyt csal arcára és az őszinte jóindulat sugárzik tekintetéből.*
<... Na úgy látom, mostanában nem szabadulok meg az önjelölt testőrömtől. De lehet, hogy nem is baj. ...>
- Jólvan. Gyere. Mit akarsz megbeszélni? Nem zavarsz. Segíteni meg nem igazán tudsz. Gyógyfüveket gyűjtök.
<... Ó Arel. Miért vonzódom annyira ehhez a vademberhez? Bár nem is annyira vadember. Tud ő gyengéd is lenni. De mégis csak úgy árad belőle a nyers erő. Elszédített. Azért remélem, hogy nem tart könnyű prédának az elmúlt napokban történtek után. És főleg nem akar majd rámmászni itt, amikor kettesben vagyunk. Azt hiszem, nem tudnám nagyon megfékezni. Sem magamat. De bízom benne. Legalább benne ne kelljen csalódnom ...>
- Hát Shanilról beszéltél nekem, meg hogy nem tudsz dönteni, mit tégy vele kapcsolatban. Emlékszel én azt tanácsoltam, hogy gondold át a történteket. Ha nem vagyok indiszkrét milyen következtetésre jutottál? < Remélem nem tapintottam megint érzékeny pontra és túl tudott lépni a ficsúron>
- A gyógyfüvekhez sajnos tényleg nem nagyon értek, de az elmúlt időben megtanultam, hogy a legnagyobb mennyiségben a réteken vannak hasznos növények. Mondjuk én főként az ehetőeket ismerem, de láttam pár orkot aki, gyógyítás és betegség kezelése céljából szedték a rét növényeit össze. A tábor mellett van is egy nagyobbacska terület, ahol szerintem találhatsz jó pár fajtát. Lehet, hogy az általad keresettek is köztük vannak. * Mutatja, hogy merre kell indulnotok a rét fele* < Nem kellene nagyon eltávolodni a tábortól. A lovag úgy is azt a területet jelölte nekem ki figyelés céljából. Hát figyelek is és Minu is megtalálhatja amit akar, meg közben a gondjait is átbeszélhetjük. Hmmm.. tényleg nagyon jó ez a nő, de nem visz rá a lélek, hogy visszaéljek helyzetemmel. Egyre jobban bejön, szép is, és úgy látom az esze is a helyén van.>
- Jót tett, hogy most nem volt a közelemben. Akkor amikor meghúzott, nem voltam teljesen magam. Kivoltam akadva, és ő tudta, hogy mi kell nekem. De megbántam. Flammhoz is gyengéd érzelmek fűztek, de lekoptatott. Csak az én hibám. Sokáig várattam, és megunta.
Azok a növények, amiket keresek, azok itt vannak. Nem sima mezei virágok.
<... Ha tudnád, hogy mérget kotyvasztok ... Beléphetnél az életembe győztes harmadikként, de nem kapsz meg olyan könnyen. Dolgozz meg értem. Legyen nagyobb sikerélmény, ha elnyered a szívem. És most nem teszem alacsonyra a mércét. ...>
KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Füves rétek, tábor
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon
<...Legyetek szívesek visszatérni kérek, félek veszély fenyeget. Ha nem, bármiért is mentél, végezz gyorsan!...>
*Ekkor Joe a szemközti bokrokkal tarkított hatalmas fűben mozgolódást vesz észre. hamarosan egy meglehetősen izmos alak képe bontakozik ki. fekete fejkendőt, és könnyű surranásra alkalmas ruhát visel. Mögötte a szúrós bokrok övezte kis térség. Vélhetőleg ezért nem hátrált meg. Kezében tőrt szorongat. Máris ráveti magát a férfira. *
<...Milyen furcsa, hogy csak így rátámad segítség nélkül valaki egy megtermett harcosra. Hátrálni szerencsétlen nem tudott, de még így is elsurranhatott volna oldaltájt a magas fűben. Esetleg a stressz hozta így?...>
*A férfi teljesen meglepi Joet. A kicsiny rezdölés után már egyből fel is bukkan a férfi, mielőtt Joe védekezhetne ellene, már le is csap. Villámgyors reflexeinek köszönhető, hogy a tőr csak felületi sérülést okoz neki. Joe próbál arrébhajolni, mnek hála az éles penge csupán kisebb barázdát húz végig karján. Az orgyilkos villámgyors mozdulattal máris arrébb ugrik, hogy Joe csapása ne találhassa még véletlenül se el. A férfi egyik kezében tőrt, a másikban háromágú társát forgatja. Védekező állásba áll. Úgy helyezkedik, hogy joe mögött legyen a bokros rész, és Minu legyen Joe mögött.*
//... 5 Fp vesztés, ráadásul éget a seb, ugyogy +1...//
* A támadás váratlanul érte, szerencséjére annyi ideje még maradt, hogy kitérjen a szúrás elől. Sajnos bal kezét még is sikerült ellenfelének megvágnia. Mikor a támadó védekező állást vett fel Joe agyán átfut az ellentámadás módja.* < Pfuuu… ezt megúsztam, a kezem égeti ennek a rohadék pengéjének vágása, de szerencsére csak tőrei vannak. Hmmm.. a kezemben lévő csatabárd ellen gyengék hárítani a fegyverei. De vigyázz Joe cseles népség ez a toroni. >
- Vigyázz Minu! Lehetnek még többen is!
* Ordítja el magát, majd az ellenfelére támad. Kissé oldalra lép, majd csatabárdjával gyors egymásutánban kétszer az ellenfele jobb oldalát szeretné eltalálni. Abban bízik, hogy a tőr az első csapás után hasztalanná válik ellenfele kezében, majd a második csapással belevághat a toroni védtelen oldalába.*
// Ha kell KÉ: 42 , bár védekező állást vett fel a rohadék.
Első TÉ:93 dobtam összesen: 175 sebzés: 10
Második TÉ: 57 dobtam. összesen: 139 sebzés:9//
*Miután megkapta az üzenetet, elgondolkozik, hogy mit tegyen. Ebből a gondolatmenetből zökkenti ki a támadás. Mire feleszmél, a támadó már lépett, és Joen a sor. Tőrét reflexszerűen előhúzta tokjából, majd hátát az arelitának veti. Ekkor jut eszébe, hogy üzenetet küldjön a lovagnak.*
*Joe szavai és támadása után elkezd lassan hátrálni az arelita nyomában. Közben szemei átváltanak az infra tartományba, és folyamatosan pásztázzák a bokrokat, és környezetüket. Néha hátrapislant Joera, hogy kell e neki segítség.*
KM esemény
- A bozótos környékén megtámadták az elf papnőt, és az orkbarátot.
*Arakan egyből a szavába vág, kezét felemelve*
- Azonnal megyek. Ki kell szednem belőle, mit is forralnak az út további részére.
* Arakan botjával feltápászkodik, majd korát meghazudtoló gors léptekkel indul a bozótos felé, ahol Minu és Joe vélhetőleg hadakozik.
<... Ez lehet az alkalom! Most végre elaltathatom a gyanút, csak helyesen kell manipulálni a dolgokkal....>
*Lestos fegyverét kivonva szemléli a tájat. Csupán egy kisebb ideg rezdülése mutatja, hogy újabb mentális üzenetet küldött a teknős formájú szikla megfigyelői felé.*
*Eközben párharc dúl az orgyilkos és Joe között. Hamarosan további kettő tűnik fel, pont akkor, amikor Joe támadását megkezdi a védelmi pózba helyezkedett bandita ellen. A két újabb sötét ruhás alak Joe háta felől közelít. Egyikük villámgyors mozdulattal Minu elött terem, majd két háromágú hárítótőrjének egyikével támadást próbál a lány ellen intézni. Ez azonban elhamarkodott mozdulatnak minősül, mivel a lány sikeresen kitér a mozzanat elől, így a tőr csak a ruháját tudja felszakítani oldaltájt. A másik újdonsült "vendég" a páros oldalától közelít. Az imént felbukkant alak rövidkardot húz elő. Láthatóan ráérősen teszi ezt meg: tipikus jele annak, hogy biztos abban, társai sikerrel járnak, így neki nem kell bemocskolnia pengéjét a lázadók vérével. *
* Joe csatabárdját meglendíti, majd a védekező helyzetben megmerevült kéz felé csap. A támadót vállánál találja az ütés. A férfi a karját éppen vissza akarja húzni, mikor Joe sújos bárdja lesújt. Még hallani lehet a finomabb porcok roppanását, és zúzódás összetévesztehetetlen recsegő hangját. Joe második próbálkozása közben azonban nemhogy sikeresen eltáncol a bárd elől, de sebesült végtagjából másikba dobva a fegyvert még oldaltájt végig is húzza a harcos vállán. Érezhetően gyengébb sérülést okoz így, de mégis meglepő mozzanat történt.*
//... 2 Fp+1 az égetés miatt...//
* Mineközben a teknős alakú sziklánál az Embervadász felfigyel. A lovag mentális üzenetét vette éppen. Hátrapillant, majd nyomban kivonja lagossát. Shanil is feltápászkodik. Shanil mielött még megfordulhatna, az Embervadász le is üti. A férfi ezután a bozótos felé indul. A magas fűben lévő alakok közül kettő bontakozik ki. Az Embervadász bólint, mire az egyik Shanil mellé heveredik, majd a másik elkezdi szétkaszabolni őt. Az Embervadász undorodva fordul el. A fűben ő is eltűnik. A férfi, aki társát levágta, egy amulettet húz elő, aminek alját letekeri, és finom port szór Shanil orra alá. A furcsa matéria azonnal eltűnik.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.02.01. 22:20-kor.
*Minu nem tud tovább várni a többiekre. Elkiált pár igét Istene felé, karkötője felizzik, és dühödt állatként ront az őrá támadóra. Mintha dühe megállíthatatlan lenne. És ezt a dühöt mind áldozatára zúdítja. Olyan mint egy felbőszült amazon. Levéltőrével próbálja megsebezni ellenfelét minél jobban. ijesztő lehet, ahogy félelmet nem ismerve ráugrik a sötét alakra. Ereje mintha megszázszorozódna. Nyoma sincs a törékeny kis csajnak.*
// Elnyomtam egy fanatizálást magamra és Joera. Harci értékek 10-el nőttek. Félelem alapú mágiák nem hatnak rájuk.
A körben leadott támadások:
1. KÉ:48, TÉ:144, SP:6
2. TÉ:148, SP:2 //
KM esemény
* Minu hihetetlen dühe nagyon meglepi a vele szemben álló banditát. Az ef levéltőre villámgyors mozdulatával a támadó válllába mar. Meleg vér buggyan ki a koszos fekete köpeny alól. Ezalatt az orgyilkos sem tétlenkedik: Hárítótőrei villámgyors mozdulattal cikáznak a levegőben. A védekezésben hagyott egyik hárítja Minu második ütését, majd a másikkal oldalról csap le a lényra. Minu félig-meddig sikeresen tér ki a hárítótőr elől, miért is az csak felületi sebesülést okoz neki. *
//... 2Fp+1 mert éget...//
*A férfi, aki vélhetőleg a vezérük, kivonja rövidkardját, és szétnéz a dulakodó felek között. Ahogy áll most két embere, az dönti el hova kapcsolódik be. Látva, hogy a nő hihetetlen rővel próbál kitörni, kissé meglepődik. *
* Arakan eközben mosolyogva közelít a dulakodás helyszíne felé*
<... Milyen kellemes helyzet... kíváncsi vagyok, Ők elvárják-e azt, hogy megöljem az ő árulójuk, vagy sem... mindenesetre az információt tőle kell megszereznem. Azt mondták, miatta buknak le... remélem nem valami gyenge fattyú, aki nem tudja hol a helye...>
*Meg sem érzi a vágást. Egyre nagyobb hévvel vagdossa az áldozatát. A földre dönti ahogy ráugrott, de nem hagyja abba egy szúrással. Szúrja vágja, karmolja, harapja, rúgja, üti ahol éri.*
//
További támadások:
1. Té:75 valószínüleg nem talál. Ha mégis: SP:4
2. Té:157, SP:4
//
* Az ellenfele gyorsasága és ügyessége meglepte. Második csapásával a levegőt kaszálja. Érzi, hogy támadási felületet hagyott jobb oldalán, amit ellenfele ki is használt. Szerencsére ő sem volt eléggé pontos, így csak a karja felületét bírta megvágni és igazán mély sebet nem ejtett. Érzékeli szeme sarkából, hogy az ellenség meg szaporodott és azt is, hogy Minut is megtámadták, de a következő pillanatban leszűkül látóköre és csak is az ellenfele szét tiprására tud gondolni. ( A papnő varázslata hatott) . Két kézre kapja csatabárdját és oldalvást került támadója felé iszonytató erővel lendíti fegyverét. A támadás közben mély gyomorból jövő üvöltés hagyja el száját.*
// TÉ: dobott: 73 +10 ( fanatizálás) összesen: 165 esetleges sebzés: 11
Ebben a körben csak egyszer támad, mivel minden erejét ebbe az ütésbe vitte bele.
Na remélem ez most bent lesz, hisz ellenfelem a védekező állását feladta.//
KM esemény
* Minu levéltőre a levegőben jókorát kaszál a támadója felé, ami elől az könnyűszerrel elhajol. Az alkalmat kihasználva már a támadás elején megindítja az orgyilkos egyik tőrjét. Az a hasi tájékon találja Minut, csúnyán felsértve a brdái közt a hasfalat. Az egyik ága beakad a bordába, így egy jókora részt hasít ki belőle. Meglehetősen hamar szökken elő a vér belőle. Minut azonban viszi tovább a lendület. Az orgyilkos már diadalittas mosolyra hajolna, mikor a lány egész testét a mozzanatba viszi, és letarolja őt. A férfi a földre huppan, felette a lány, aki kitartott tőrével a férfi szegycsontjába szúr. Amarról a tőr megcsúszik, majd két borda közé ágyazódik. A férfi velőtrázó sikoltást hallatt, majd oldalra próbál mozdulni. A folyamatosan kapálódzó lány azonban csak megnehezíti a dolgot, így a tőr megrepeszti az alsó bordát.
Joe támadója mindeközben oldalra lendül, és a férfi vállát veszi célba. Irdatlan erővel közelít felé a csatabárd, ám ekkor az orgyilkos támadását félbeszakítva a fegyver eltérítésébe kezd: tőrét oldalt veti, majd a bárd nyele felé sújt: Joe újain csúnya barázdát húz vele, mely hatására a férfi támadása nem úgy végződik, mint várta: a bárd feje kissé meginog, így az fekete köpenyesnek oldala helyett csupán az elöbb megsebesített végtagot sikerül tovább roncsolni. Az immár ernyedten lóg alá. Az orgyilks vezére közeledését látva védekező alapállást vesz fel ismét.*
*A rövid kardját kirántó férfi látva, hogy a "barbárral" viaskodó társa segítségre szorul, azonnal felé iramodik. Bevárja, míg a harcos meglendíti bárdját, majd a szabadn maradt oldalba szúr: A rövidkardot nagyon enyhén bár, de tompítani sikerül az állatbőr ruhával, ám így is súlyos sérüléseket okoz: a kard beleszalad a finom húsos részbe, majd az egyik bordában akad el. Kifelé húzva a kardot, a gyakorlott támadó szándékosan felsérti az oldalt átfutó ereket, így rendkívül véresen kerül ki a szőrmecsuhák elől a kard. *
* Arakan sziluettje ekkor tűnik fel a dombo közt. A férfi gyorsan mérlegeli a kialakult helyzetet, majd közelebb lépeget*
//... Sajnálom Limenel, Minu állapota: 3 Ép sebzés, + ennek megfelelő Fp+1 az égetés miatt. Mérsékelten vérzik a seb. Sajnállak téged is Joe, a karid veszteségei: 9 Fp+2 égetés.- azért, mivel nagy felületen éget -...//