Arantartól elnézést kérek. Addig nem akartam megint beindítani a toroni kalandot, amíg a rendes megrendelt netem nem jön meg. Most ugyanis még egy ingyenes kipróbálós neten vagyok és az átváltás között lehet hogy nem tudok feljönni. Látom, hogy tényleg igény lenne rá, úgyhogy felülbíráltam a döntésem és ma újra beindítom a kalandot. Remélem Arantar is marad.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Jah, és mivel ezt ahogy látom csak az után érdemes megtenni, miután KM-et találtam magamnak, ezúton megkérném a kedves KM-eket, akiknél van még hely, hogy értesítsenek ezen tény fennállásáról!
Furcsnevű barátunk szerintem arra célzott, hogy helyezzék el valamelyik kalandban. De a státuszba behelyezés is fontos, sőt elkerülhetetlen feltétele ennek. Csak azért írom ezt, hogy ő ne értse félre a szitut.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Köszönöm, nem értem félre, az ominózus válaszom után rögvest korrigáltam is, hogy először persze KM-re lenne szükségem, miután Wharadakot jó alaposan kifaggattam, és Limenel segítsége után most már minden világos, már csak azt várom, hová írhatok majd először.
Joe: ment pár pm neked, nemtom észrevetted-e már, én elég lassan veszem észre az ilyesmiket amikor kapok, ezért írom csak ide le, légyszi ne vegyétek érte fejem!
3 bátor vállalkozót keresek KÖTÖTT szerepre! Akit érdekel, egyeztetésre keressen meg msn-en! Olyan embereket várok akik jelenleg sehol nem játszanak!!!