Sziasztok! Konkrétan szarni nem volt időm az elmúlt fél évben. Ez a logopédusképzés minden időmet és energiámat leköti a munka mellett, semmi szín alatt nem tudom sajnos a meséket vinni bármennyire is szerettem volna. Most az életem arról szól, hogy hétköznap 10 órában matekot tanítok az enyhe ért.fogy.-osoknak, mellette 12 órában habilitálok, dolgozatot javítok, elektronikus naplót toszogtatok, mellette meg 3 fél év alatt logopédusnak képeznek, péntek-szombatonkét Pestre járogatok konzultációkra, szakdolgozatom anyagán dolgozok, aztán vizsgák, ja és mellesleg saját gyereket is nevelek. Nem egyszerű a követelményeket teljesíteni. Bocsi, de most teljesen elvitt ez a vonat a szakmai képzés irányába, ha mással foglalkozok, kihullok a vizsgán, amit nem szeretnék, mert a melóhely 70%-al támogatja anyagilag. Szóval, sajnálom fiúk de ez van, most olyan idószakom van hogy nem tudok meséléssel bíbelődni, meg fordítgatni, mert éppen tovább specializálódom. Többször feltettem már menet közben a kérdést magamnak, hogy biztos hogy kell ez nekem? De a lóvém már benne van, úgyhogy mostmár muszáj végigtolnom. 2019 év elején fogok végezni, szóval addig biztos nem térek vissza. Sajnálom nagyon, mert érdekel a Pathfinder szerepjáték, de most egyszerűen nem fér bele az életembe. Elérhetőségeitek megvannak, ha szervezek játékot üzenni fogok, bár én nagyon szeretnék áttérni valami Skype-os TS-es élő mesélésre, ha Karesz addig se vesztel fülest, biz isten veszek egyet neked, és elküldöm Gyulára.