• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Méregszárny emelkedése és bukása [ÚTK]

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
129 hozzászólás • Oldal: 9 / 9 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Re: Méregszárny emelkedése és bukása [ÚTK]

HozzászólásSzerző: Nozar-thin » 2017.08.27. 2:59

A nő megkuncogja a felismerést, nem gondolta át, mit enged ki vöröslő ajkain túlra. Haurus munkájában figyelemre méltó momentumra lelhet, ki miután levágta a kézfejet a csuklóról, talán meglepődéssel, talán csak egy "és tényleg" gondolattal vagy csak pár káromkodással nyugtázza, hogy a kézfej nem, hogy nem akar megpihenni erre, hanem szóra méltó sebességgel kezd elmászni, ahogy látja, egy tábortűz körüli kerülővel menne is be a susnyásba, a visszaút irányába.
-Irányérzékre vall. Érdekes.
Jegyzi meg a nő a jelenetet, majd Haurus felé tekint, reakciót várva, egyébként magát helyezi szolgálatba.

Mook ezek után élvezi a nő kellemes figyelmét a történetével. És még a sértegetést is elengedi a füle mellett, majd újra Haurus felé vándorol, hogy meséljen.

Az eső gyorsan jön, szó nélkül és gyorsan zuhévá válik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nozar-thin 2017.09.14. 19:30-kor.
Nozar-thin
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 50
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2017.09.03. 18:50

Haurus

Mikor látja, hogy a kézfej látszólag veszélytelen szökésre iramodik, nem is törődik sokat vele. Neki mindegy arckifejezéssel tekintve a társaságra csupán megvonja a vállát, hiszen így is van még elég vizsgálni való a maradék darabokban. A szökevény irányérzéke némi öntudatra vallana, de valószínűbbnek tartja, hogy irányítás alatt áll. Egy kis fojtogatásnál nagyobb kárt nem tehet, ha éjjel mégis visszatámadna a pihenőkre...

Már csak talán a Kosfejes tudja mi járhat az idegen fejében a tábortűz mellett, mikor Mook kérdése visszahozza a jelenbe.

- Összetart. A támadás nem egy csürhe.

A harcot felidézve, eszébe jut az a magas hóhérféle csatabárdos alak.

- Mintha lenni irányítva. Talán köztük egy, vagy néhány... strategis.

Dörmögi a maga módján a krumplit majszolva.
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.09.11. 3:34

Grark'h

A goblin látványosan megsértődik Mook szavain... Nem szereti ha lenézik és semmibe veszik. Keresztbe teszi a kezét és duzzog.

- Valahogy így... - motyogja. Majd inkább csendes figyelője lesz vagy hallgatója a továbbiakban, míg álomra nem szenderülnek.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: gihike » 2017.09.14. 17:52

Mook elmondta amit akart méghozzá a maga nem is kicsit nyers módján. Az, hogy ezzel megsértette a goblint nem kimondottan zavarja. Őszintén szólva sok hasznát még nem is látta a kis dögnek azon kívül, hogy a faluban elég magabiztosan mondta, hogy mi érték és mi nem. Bár Mook nem biztos benne, hogy valóban értett is hozzá. Őszintén szólva még arra sem tartja hasznosnak, hogy a kutyái elé dobja ha nincs más mert még elrontják a gyomrukat. A külhoni a maga tömörségével elmondja a maga részét. Mook többet nem is várt tőle. Közben ő maga is nekiáll eszegetni. Majd a nőre néz, hogy akar-e valamit még.
gihike
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nozar-thin » 2017.09.14. 22:47

A nő egy pillanatra meglesi a távozó kezet, majd úgy dönt, hogy ha a csapat nem kíván vele foglalkozni, akkor ő sem fog. Az alkarhoz kézzel nem ér hozzá, hanem egyből ráhúzza a zsákot.
-Érdekes. És kifejezetten nyugtalanító. De ezzel is előrébb vagyunk. Egyelőre az az ajánlatom, aztán vagy megfogadjátok, vagy nem, hogy Erionban pihenjetek meg egy időre és csak utána eredjetek útnak. A városok városa kisebb malőrökkel küzd, de semmi számottevő, nektek biztos szállásotok van egy hosszú időre ott. Azt a táskát itthagyom, leginkább, étel-ital és a tizenöt arany fizetség, amit terveztem. És, vigyázzatok magatokra.
Tehát valamennyi pénze tényleg volt, majd távozólag el is indul, alakja szétfoszlik az erdő sötétjében.

//Szerintem pihentessük ezt a dolgot//
Nozar-thin
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2017.09.27. 12:29

// Ezt a mondatot nem szeretem KM- től olvasni. :?
Én a munkám mellett azért hetente/kéthetente egy alkalommal szeretek ebbe a világba csöppenni... és éppen ezért feltenném a nagy kérdést;
Amíg ezt pihentetjük, nem volna kedvetek valami újat kezdeni, valami összeférhetőbb karakterekkel?
Mert lássuk be ez nem volt az a party...
De tőlem ezt is folytathatnánk új felállásban (nekem tetszett Nozar stílusa)...
Jó volna valami mentő ötlet...
Főleg a hosszú téli estékre...
Én bitos vagyok benne, hogy egy fajban, vallásban összeférhhetőbb csapatot is legalább ilyen jól kihoznánk. :)
Vagy csak én parázok? Kérlek szóljatok valamit hozzá!

ui: Nozar ha nincs kedved mesélni, akár az is megoldható le.. hetne.
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: gihike » 2017.09.29. 17:06

//Hát igen. A lehetne akkor jó volna ezt kicsit megbeszélni. Mivel van probléma? A lassú körökkel vagy tényleg a karaktereinkkel? A mostani csapat szerintem amúgy nem rossz. Nem olyanok akik hű, de jó bajtársak vagy cimborák, de nem ölik meg egymást és tök érdekes fickók. Szóval az userekkel, akik őket kijátsszák nekem nincs gondom és szívesen játszom velük. A játék is kezdd érdekessé válni. Látszik, hogy van valami benne amit még nem fedeztünk fel.//
gihike
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nozar-thin » 2017.10.02. 20:21

//A lassú körökkel, de specifikusabban, másfél-két hónap múlva eléggé úszni fogok a melóban, így mért játékidőben olyan 3-5 körön belül lehet olyan februárig, de lehet márciusig nem lenne szellemi energiám vinni a dolgot. És meseszempontból korrektebbnek tűnik ott talonba tenni a játékot, ahol meg lehet pihentetni, nem pedig ahol úgy esik, hogy megütöttük a határidőt. Főleg, ha az mondjuk olyan esemény, mint pl. harc közepe, amihez negyed év múlva előásni azt, hogy mit is terveztem...

Ebben az esetben még tudtok kocsmázni, csapatfejleszteni. Az én véleményem szerint a csapattal nincs nagy hiba, ez egy elég "tipikus" zsoldoscsapat, egy feladatra fogtak éppen össze titeket, nyilván az ilyet, mint a feltétlen bizalom és a csapatszinergia irreális lenne elvárni. Ezeknek a dolgoknak nyilván szerepjáték közben kell kialakulnia (amire egyébként ez a pihenőidő még alkalmas is lenne, csak úgy jelzem)//
Nozar-thin
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.10.22. 4:23

Bocsánat! Besűrűsödött nálam a dolog. Autóvásárlás, vizsgákra készülődés és munka. Nekem annyi, hogy nem érzem annyira a karakteremet sajnos... Mesével nincs probléma :)
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
129 hozzászólás • Oldal: 9 / 9 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján