• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 179 / 180 • 1 ... 176, 177, 178, 179, 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.05.11. 3:42

Pendegúz

//Köszönöm mindenkitől a türelmet.//

*Tast csendben hallgatom végig. Mikor leteszi a kardot az ágyra érdeklődve tekintek felé ám mikor megemlíti, hogy szeret "fecsegni" már bizalmatlan kérdéssel az arcomon nézem.

Tas.

- Nos sok sikert kivánok remélem segitettem . Most mennék is, hogy ha követtek , akkor el tudjam vinni öket az én csapdámban, remélem még lesz szerencsénk, sok sikert !

- Hasonlóképpen.

Mikor már elment Tas.

Thor
- Semmiképpen ne menjünk a kereskedővel. Csak azért mondtam, mert abban az esetben, ha a törpét elkapják, és kivallatják, vagy esetleg mágiával kifacsarják az elméjét, egy lépéssel előttük járunk, hisz a karaván után fognak indulni. Szerintem még ma este elkellene hagyni a várost valahogy. Nem ismerjük ezt a helyet, nincsenek pártfogóink. Ha itt rajtunk ütnek, végünk van. Persze ez csak egy aggódó varázsló szavai. A ti szakértelmetek lesz most a döntő cselekedeteinkben.

- Nos, megpróbálhatjuk lefizetni a kapuőröket, hogy engedjenek ki.

//Gondolom falakkal van körbevéve a város. Ha neincs akkor nem szóltam semmit.//

*A kordot mabam is rábíznám a varázslóra ám ha ő másként dönt akkor alávatem a döntésének. A részemről akár indulhatunk.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.05.11. 15:04

// Igen a város falal van körbe véve! Több kapu is van a városban !
Kettö jobb szélen elég messye egymástól , kettö ball oldalt és egy középen !
A kikötönél nincsenek falak , bár ott igen sok világitó tornyott láttatok, amik valószinüleg nem csak világitó tornyok !
A kikötö mondjuk htalmas , hiszen a város a tenger mentén fekszik a tengerparton ugy mond.... mivel ott vannak a dokokk !
A város örség ahogy Pendeguz és Vernan látta jól fel van szerelve, legtöbbjük léncinget vagy kemény bör vértet hord vegyverzetük változó, de látatok pjzsal és ládzsával felszereltet ahogy csak kardal. Ay öörség ááltalában 6-12 föig szokott lenni!
A kapuk környékén nem nagyon voltatok!
Oh amugy Lindigass holnap után indul reggel !

//
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.05.13. 15:31

Lathan Mordak

Mikor már csak mi vagyunk a szobába.

- Őszinte leszek, nem vagyok hozzá szokva az éjszakai sétához, de inkább a fárasztó araszolás, mint az ellenség kardja a mellkasomban. Én arra szavazok ,hogy induljunk útnak még ma este. Viszont lovakra lenne szükségünk, ami jelen pillanatban nem áll rendelkezésünkre. Hogyan szerezzünk párat még az este? -*Nézek a többiekre kérdőn.- Lehet, hogy még is meg kell várni a reggelt? Nem tudom. Nem vagyok az a nagy stratéga. Kérlek döntsetek ti.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.05.15. 15:11

Venarn

- Lovat éjjel nem fogunk kapni, ellopni meg túl zajos lenne valószínűleg. Ha éjjel indulunk, menjünk gyalog a kapuig, Pendegúz ötletével élve talán le tudjuk fizetni az őröket! Látványosan elindulunk kifelé mondjuk délnyugatra, aztán a sötétben irányt váltunk. Reggelig elég messze juthatunk, ha kilépünk. Ha találnuk világosodáskor egy tanyát vagy ilyesmit, ott majd veszünk vagy végső esetben "rekvirálunk" pár lovat.

Ha az őrök nem értenek a szóból, bevetjük a gyújtogatást, úgy talán kilóghatunk a falon át. Ez esetben ne feledkezzünk meg a kötélről!
És késüljünk fel arra is, hogy a kapukat figyelhetik és nem elégednek meg cak azzal, hogy megnézik, merre mentünk!

A fogadót mindenképp hagyjuk el, amint lehet, ha Tast elkapják, beszorítanak minket ide. Ha mást nem, valami csendes sikátorban meghúzzuk magunkat, míg tenni tudunk valamit.

Ha a vesztegetős, és esetleg elterlős változat mellett döntünk, akkor gondosan előkészítem a kötelet, hogy gyorsan lehessen vele dolgozni. És mielőtt a fogadó is bezár, összeszedem a gyújtogatáshoz szükséges dolgokat.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.05.16. 20:53

Pendegúz

//Biztos én emlékszem rosszúl de mintha a lovaink is it lennének velünk a fogadóban. Így lovat nem kell lopnunk csak le kell menni értük.//

- Akkor a távozás nem vita téma. Ha össze akarjuk zavarni őket akkor azon a kapun kell majd távoznunk amerre vezeti akarjuk őket. Ha még az éjjel távozunk akkor a félrevezetéssel nem kell nagyon bajlódnunk, kábé nyíllövésnyire a falaktól még a leg éleseb szemű őr sem látná, hogy merre megyünk. Ám én szerintem megvárhatjuk a hajnali kapunyitást is és akkor nincs az a veszéj, hogy az őrők nem engednek ki még fizetség ellenében sem. A kapukat jól szokták őrizni. Ha lehet nem keverednék harcba. Amúgy a részemről indulhatunk.

*Ezt alátámasztandó fel is állok és magamhoz veszem a holmim.

- Amúgy ha lenne kötelink akkor távozhatunk a fal egy másik szakaszán a segítségével szükség esetén ehez csak az őrjáratot kell megvázni. Igaz kötélnek most igencsak híjján vagyunk.

*Mondom az ajtó felé menet és ott várom meg, hogy mindenki útra kész elgyen.

//Ha a fogadónál vannak a lovaink akkor oda megyek ha nincs akkor annak a kapunka az rányába menjük amere félre akarjuk vezetni az esetleges követőinket. Lóhoz szükség esetén amúgy is hozzjuthatunk a legözelebbi faluban. A beszédet az őrséggel Lathanra bízom. Kivéve ha ő másként nem rendelkezik. Ez a kardra is vonatkozik.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.05.18. 8:02

Lathan Mordak

*Csendben végig hallgatom társaimat, majd kis gondolkodás után szólalok meg.

- Menjünk most, ki tudja, hogy meddig bírja a Tass. Ha megvárjuk a hajnalt, addigra már lehet, hogy mindent tud az,akinek a dolga a kard vissza szerzése a nemesnek. Az őrök pedig kis plusz pénznek biztos örülnek. Elfogatási parancs nincs ellenünk, és azt kétlem, hogy csak azért nem engednének ki, mert veszélyes oda kint. Ez legyen a mi dolgunk.

*Így én is felkészülök az esti menetelésre. A hollómat magamhoz reptetem, és az oldaltarisznyába tessékelem. Ha van lovunk azzal, ha nincs, akkor gyalog indulok társaimmal neki az éjszakának.

A kapunál

*Abba az irányba megyünk, amivel félre vezethetjük az ellenséget. A kapuhoz közel megkérem Venart, hogy azért nézzen körül, soha nem lehet elég biztos az ember. Ha mindent rendben talált, akkor indulhatink a kijárrat felé.
Először megvárom, hogy miképpen reagálnak. Ha nem kérnek pénzt, eszem ágában sincs adni, ha viszont nem akarnak kiengedni, akkor a tisztet egy ezüsttel meggyőzöm, és természetesen Pietorként, tehát egyenrangúként kezelem.

Ha siekrrel járunk, indulhatunk.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.05.19. 12:51

Hi. Sorry guys. Faradt voltam regna. 16ora melo utan. Ma irok!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.05.21. 5:18

//Megértjük. Pihend ki magad.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.05.21. 13:13

Hi. Bocsanat hogy Meg nem irtam, de d
Gondolkodok hogy folytassam egyaltalan a kalandott.
May este irok mindenkeppen 1ora fele. De ha nem kapok reagot mindenkitol 3om napra ra, akkor en befejeztem. Tudom mindenkinek van dolga, csak kicsit. Kiestem...
Akkor hamarosan meglatjuk!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.05.22. 15:17

Hali. Akkor ma estetol fikytatom akalandot. Remelem mindenki szivesen jatszik Meg! Miutan befejeztuk en szivesen meselnek Meg ha mindenki active! Koszonom a turelmet. Csak sok amelo. Akkor, holnaptol majd varom a reagokat is!!! Szep napot mindenkinek!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.05.23. 1:14

Még Tass messze sem járhat amikor ti már zt beszélitek mi legyen, most !

Mindenki örül Tass tervének, de gyanu támadt bennetek, hogy már így is igen pehhes napja volt mi van ha még nincs vége neki ! Akkor ti juthattok hatalmas bajba !
Így úgy döntötök hogy akkor még ma este elmentek inen,

Pendeguz is egyett ért benne ahogy Vernan és Pendeguz és ahogy Lathan is !
Pendeguz fel is áll hogy össze pakoljon !
Vernan is bolint és feláll ö is !
Mivel nem nagyon pakolatok ki így Vernan megy el a holmijához a szóbájéba mivel ö külön szobában van !

A lovaknál találkoztok !

Lathan és Pendeguz elindultok a pajtához le a lépcsön a fogadó bárjába az asztalokkal és a tüzzel, már senki sincs itt , csak a tüz parázsló fényei !

Csendben ki is osontok a pajtába a hátcsó ajtón !

Pendeguz és a Lathan is a lovához lép hogy feldobja táskáját és a pajta széléhez menve várja Veanarn !

Lathan , magadhoz veszed a tárgyat a megbeszélés után és és kicsitt fura érzés kerit magába, mikor magadra akarod akasztani, hogy te tud hozni, elfog egy kicsit rossz érzés,
De nem történik semmi.

Így nyugodtan mész a lovakhoz Pendeguzzal, s már vártok , is

Ekkor Lathan hirtelen egy üzenet érkezését érzed a pszi pajzsodon ,, de nem jönn be, mivel , nem ismered az illetött aki kapcsolatba próbál lápni veled és még furcsább hogy lát és pbálkozhat, hiszen elmélketileg te láthatatlan vagy az aztrális világban hiszen rejted magadat !!

Pendeguz te körbe nézel a pajtában e közben és azon , gondolkodol , hogy vajon van itt valahol kötél !
El is indulsz körbee nézni kicsit , mikpr meg jön Venarn és meg kérdezi, hogy mit keresel.
Mondod , hogy kötletet !
Vernarn gondolkodik kicsit, majd mutatja azt utatt !
Azt hiszem itt láttam valahol .
Oda is mentek és már láttok is két 20 méteres kotelet az utolsó istállóó elött ballra.
Fel is veszitek , hogy nektek ez most nagypon kapóra is jönne, Egyet el is vesztek, hogy biztos ami biztos, soha nem lehet tudni!

Vissza is mentek a lovakhoz, és lassan kilovagoltók a fogadóból.
Es elindultok a melyik kapu felé !

Ay utcákon nem találkoztok senkivel, hiszen már éjfél is elmult és csak a csillagok és a hold világitja be az égboltott az után hogy naplemente után ki tisztul az ég !
Csupán csak a szél fuvását lehet hallani néha, és a mcskákat meg kutyákat az utcákon !

Az örjáratokat is viszonylag könnyen elkerülitek Pendeguz és Venarn körbe nézéseinek hála !
Az örséég jól fel van szerelve és biztos sokan lehetnek este, de mit száit ez ha mindig ugyan azon az utcákon mennek körbe kiszámithatóak lesznek. Könnyedéén a kapuhóz juttok,
Ahol négy Kyr áll az ajtóban egy egy kis tüz mellett álva és beszélgetve, nem lázán áldogálva, de nem is az a vas fegyelem fajta olyan laza !

Így LAthan tervére gondoltok hogy egy próbát meg ér miletött fölölegesen másznátok falat !
Vernanrn fejében azért megfordul, hogy azért mekkora poén lett volna reggel tüzet gyujtani és úgy lelépni !

PEndeguz és Vernarn folxamatosan figyeltetek egész uton és a kapuig nem sok emberrel találkoztatok csupán csak 4 vagy 5 alakot látatok utatok folyamán ...... hm.....

De semmi gyanusat nem vettetek észre és a kapuktól nem messze sem láttatoksenkit már, Az utoló embert a kaputól 10 percre hagytátok el !

ODa mentek kapuhoz, az örök, már viszonylag messziól látnak titeket.

Ekkor VErnarn nagyából 5 lépésre már hallja is !
Úgz néz ki ma jó napunk van ha azok ki akarnak menni, akkor örség után már meg is van az italunk ára !
Erre el is mosolyogsz ..,
// Elmodhatod nekik ha akarod , ti nem halotátok ! //

Oda értek az örökhoz, Lathan egyenranguként szól hozzájuk !
// Lathan írd le , hogy ezt hogyan kezeled ha akarod //
- Tűvoznánk a városból . -

Az ür 1 ezóstöt kér , hogy ki nyissa a kaput , kaőu zárás után, hiszen mától senki nem hadhatja el a város éjjel !
Vagyis pontosabban 1 hete!
Ahogy az örtöl hallotad !
MEg is adjátok neki. Kicsit, sok de, legalább fölöslegesen nem kérdez !

Már a kapu árnyéka borulnak rátok ti, még egyszer vissza néztek a kapura, nem is tudjátok, hogy pontosan miért, de csodásnak tünik , ahogy látjátok a kapukat és az erös falakt, és a massziv vas kaput ahogy vissza csukodik lasan ahogy haladtok távolabb !
Még a tiszta égbólt is látjátok ahogy megvilágitja a várost . Egy dobnak felfele indultok meg íg már ott is vagtok a teteján , és látjátok a város egy kis részét inen ahogy a hold fénye bevilágitja a várost !

Még kicsit a kikötött is látni inen !
A szél pedig körbe ölel titeket ahogy szemetebe fuly!
Mintha csak egy sóhalyt éreznétek, magatokban , fordultok el a várostól és néztek elöre , a szél a hátatokban lévö fuvásával amely nem tul erös!

Az ut lassan vezet legfele, és ahogy mentek lefelé a dobról és az ut két oldalán kb 1 métterre a kétsávos utmenték mér a fék sorakoznak mivel az az ut az erdön vezet keresztbe !
Legalkább az uton mindannyian láttok normásilsan a hold fénynek köszönhetöen !

// Meddig mentek , egéysz éjjel vagy letáboroztok, vogyutat váltotok, az erdöbe mentek vagy ??? //

// Köszönöm , mindenkinek türelmét és hogy játszotok ! Remélem hamarosan ! Jó mulatést !! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.05.23. 15:48

Venarn

A kapuhoz vezető úton fokozottan figyelek, valahogy nem udok szabadulni attól az érzéstől, hogy valaki a sarkunkban van. Így egy pillanatra megkönnyebbüléssel tölt el, mikor meglátju a kaput, de rögtön eszembe is villan, hogy ott kint a téren nem lesz semmi fedezék. Gyanakodva pillantok fel a tetőkre.

Isteni áldásnak mondanám, mikor meghallom az őrök nyegleségét, ha hinnék ilyesmiben. Ehelyett csak halkan megsúgom a többieknek, mennyire Pendegúz ötlete alá játszanak a katonák. Merem remélni, könnyebben kidumáljuk magunkat innen.

// Ha nem történik semmi gond a beszélgetés során, és valóban kijutunk: //

Szinte el sem hiszem, hogy ilyen simán ment, de igyekszem nem azonnal rohanvást indulni, biztos figyelnek, ne keltsünk több feltűnést. Mikor a fák közé érünk, olyan helyre, ahonnan már nem látszik a város, a többiekhez fordulok.

- Menjetek tovább az úton, én itt maradok egy kicsit. Elrejtőzöm és megbizonyosodom róla, hogy nem-e követnek. Ha egy óráig nem jön senki gyanús, utánatok indulok. Addig haladjatok ti is tovább! Lathan, negyed óránként küldj nekem mentális üzenetet, hogy "naprakészen" tudjalak tájékoztatni. Ha nincs baj, akkor a negyedik üzenet után táborozzatok le és várjatok meg, a többit utána eldöntjük!

Ha egyetértenek, akkor átadom a cuccaimait, amire nincs feltétlenül szükségem (fegyver marad, meg némi álcafelszerelés, ami erdőben is jó). Aztán berejtőzöm jó alaposan az erdőbe úgy, hogy nem csak az utat, hanem a fák közötti részt is belássam valamennyire és engem sehonnan ne lehessen észrevenni. Ha kell, bokor alá fekszem, avart szórok magamra, meg pár gallyat is. Vagy éppen egy fa koronájában bújok el. Igyekszem úgy rejtekhelyet választani, hogy kihasználhassam az emberinál jobb látásom adta előnyöket.

<Rejtőzés 83+20 (amulettel), 103%, dobás 02, megvan.>

Ha a megbeszélt ideig nem jön senki (vagy jön, de nem gyanús semmilyen szinten), akkor elindulok a többiek után (nem az úton, csak a közelében), közben azért igyelve, nincs-e a környéken senki. Ha kapok Lathantól üzenetet, akkor "minden rendben"-nel felelek.

// Ha valami más történik, akkor annak megfelelően írok majd még reagot. //
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.05.24. 14:34

//off: Elnézést kérek mindenkitől, de én kilépnék a játékból, mert jó magam is kiestem. A sokáig tartott szünet kizökkentett. E mellett sűrűsödnek a dolgaim. Abban az esetben, ha e miatt vége a játéknak, akkor bocsánat.//

PM:KM
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.05.24. 20:16

//Hát igen. Ellenben azért szeritnem szépen előre jutottunk a kalandban. Ez is már valami az om-en egy ilyen hosszúnak igérkező kaland esetén.//

pm KM
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.05.25. 1:24

ÉRtem.

Köszönöm mindenkinek a játékot. mindenkinek jó nyaralást kivánok !

Sziasztok !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 179 / 180 • 1 ... 176, 177, 178, 179, 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján