• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 177 / 180 • 1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.04.07. 14:32

// ~Hali Bocsi, hogz még nem írtam remélem nem gon, kicsit sürü hetem volt ... //

A fogadóban az emberek jönnek mennek, és ti is meg kapjátok az ételt, a fogadós láynok hozzák az italokatt és az éttelt is!
A fogadós lányok szívesen mennek hozzátok, talán tetszetek nekik !
Az egyik vissza is incselkedik Pendeguznak mikor vissza viszi az italokat az asztalhoz másodjára !

A fekete haju felszolgáló pendeguz szemébe néz és oda sugja a füledbe ,- hamarosan végzek, ha van kedved várost nézni ! -

A nap csendesen telik kocsmába és igen jó mulattok esztek és isztok , meg kartyáztok míg körbee néztek a fogadóban, senki sem figyelfel rátok.
Ugy mintha senkit sem érdekelne h ott vaggytok, ami jól érzéssel tölt el titeteket.

A két meg figyelt lak miután meg ették és meg itták az italaikat távona ugy egy fertály óra után !
Két ember , kik sodrony inget viselnek, egyikük kezén egy gyürüvolt mely mágikus, míg a másikon a kard volt , de nem valószinü h ez az, csak egy egyszerü rövid kardnak néz ki!
Kettö is van néla a hátán, de csak az egyikböl éreztél mgiát Lathan !

Miután távoztak , senkinél nem látsz mágikus tárgyat LAthan !

A két alak feltünés nélkül távonak, nem néznek vissza és körbe sem ahogy kimennek a fogadóból !

Elkondolkoztok h vajon kik lehettek, de talán annyira nem is fontos, hisz rátok még csak nem is hederitenek !

Lathan : A kt alak távozása után érze ahogy a gyürödön kereszetül üzenetett fogadsz !

- én vagyok Tas. Este jövök látogatóba! Hagyd nyitva az ablakotok este ahogy lement a nap! Ott jövök majd be, engem figyelnek, már régota várok rátok !
Legyetek résen ! -

Majd az üyenet meg szakad !

Egy gzors válaszra még van idöd !

Estig van idötök körbe nézni vagy azt csinálni amit csak akartok !

// Köszönöm a türelmet ! //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.04.09. 11:21

Lathan Mordak

*A lányok közeledő viselkedését jó néven veszem, sőt már kezdenek egyéb gondolatok is megjelenni a fejemben. Ám mikor meglátom, hogy igazából Pendegúzzal rokonszenveznek, visszáb hagy a lelkesedés, és újra a feladatunkon jár az eszem. A fickók távozásával lemondok róluk. Valószínű nem ők azok. Türelmesen várok tovább, és közben élvezem a kártya partit, mikor megkapom az üzenetet. Olyan hirtelen jött, hogy csak annyit tudok vissza válaszolni, hogy "Rendben".

Még várok egy kevés időt, majd mikor nincsenek itt a felszolgáló lányok Pendegúzhoz szólok.

- Ideje felmenni a szobába, este dolgunk lesz. -*És egy olyan arc kifejezéssel nézek rá, hogy tudok valamit. -Szólok [Venarnak] is.

*Ezzel újra koncentrálni kezdek, és pszi üzenetet küldök a társunknak.

- Tas üzenetet küldött, hogy éjszaka meglátogat minket. Gyere fel kérlek a szobába utánunk, hogy részletesen megbeszéljük a dolgokat.

*Kiveszek valamennyipénzt, ami fedezi az itteni költségeinket, és Pendegúznak adom. -Megkérhetlek, hogy ezt oda adod a fogadósnak.-* Ezután felmegyek a szobánkba, és megvárom, hogy mindenki itt legyen. Miközben várakozok, kinyitom az ablakot, és a varjamat keresem, szólongatom, magamhoz hívom. mikor ide szál, kissé megsimogatom. Tudom, hogy ezzel nem keltek érzéseket benne, ez csak egy emberi szokás, majd az asztalra léptetem.

A megbeszélésen

- Tas felvette a kapcsolatot velem. Este, napnyugta után keres fel minket. Arra kért, hogy hagyjam nyitva az ablakot. Még azt is mondta, hogy őt már figyelik egy ideje, és, hogy vigyázzunk. Nos nem vagyok egy nagy rajta ütés szakértő, ezért a védelmünket, és menekülési tervünket, ha kell, azt rátok bízom.

*Csendben várom a válaszukat. Nekromanta vagyok, nem fejvadász. Ezért teljesen megbízok az ő tudásukba.

//off: Estig egyelőre nem csinálok semmit, meditálok, és készülök az éjszakai találkozásra. ez mondjuk a párbeszéd alapján változhat.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.04.09. 19:32

Pendegúz

*A két zsoldos távozása után már visszább veszem a megfigyelésem aktivitását hisz már nincs szóbajöhető gyanús személy a kocsmában rajtunk kívül aki szóba jöhet oly horderejű feladat kapcsán mint résztvevő amiben mi is aktív szereplők vagyunk. Ettől függetlnül keresem azokat a kiváncsi tekinteteket amit ránk irányúlnak és többről árulkodnak mint az általános kíváncsiság vagy idegenkedés az ismeretlen arcoktól. Igaz egy kikötői kocsmában vagyunk így itt gyakori az új arc ám még is ahogy odahaza is ismerik egymást a matrózok úgy it is ismerik egymást az emberek. Számbaveszem azokat akik alaposabban megnéznenk minkent mintha azik akik "Hát ezek meg kik" felkiáltással a fejükban vetnek ránk egy pillantást. Ezt leszámítva várom, hogy megkapjuk az üzenetet, kártyázok és kortyolgatom az italom.

a felszolgáló lány
*A fekete haju felszolgáló pendeguz szemébe néz és oda sugja a füledbe
- hamarosan végzek, ha van kedved várost nézni ! -

*Válaszképpen megeresztek egy mosoly és egy bólintást. Távoztával visszatérek a kártyához.

<... No ez is megvolna... Ha ez a Tas nem jelentkezik a közeljövőben legalább nem fogok unatkozni...>

Thor
- Ideje felmenni a szobába, este dolgunk lesz. -*És egy olyan arc kifejezéssel nézek rá, hogy tudok valamit. -Szólok [Venarnak] is.

*Bólintok és kortyolok egyet az italomból. Külső személőnek úgy tünhet mintha a kezemben tartot lapok leosztásán merengenék.

-Megkérhetlek, hogy ezt oda adod a fogadósnak.

- Természetesen.

*Azzal összepakolom a paklit majd a fogadóshoz megyek rendezni a számlánk. Útban az emeletre elmegyek a felszolgáló lány mellet akivel találkát beszéletem meg és szólok neki, hogy hamarosan megejthetyük azt a sétát.

A megbeszélésen.

- Tas felvette a kapcsolatot velem. Este, napnyugta után keres fel minket. Arra kért, hogy hagyjam nyitva az ablakot. Még azt is mondta, hogy őt már figyelik egy ideje, és, hogy vigyázzunk. Nos nem vagyok egy nagy rajta ütés szakértő, ezért a védelmünket, és menekülési tervünket, ha kell, azt rátok bízom.

- Remek. Nem let volna jó ha napokig bizonytalanságban maradunk.

*Várok egy kicsit hát ha Venarn vagy Lathan mondana valamit.

- A menekülési út terén igen korlátozottak vagyunk mivel idegenben vagyunk. A legbiztosabb ha a főutakon maradunk. A kapuknál meg nincs még kapcsolatunk és nincs időn kiépíteni azt; remélhetőleg az itteni erők is olyan könnyen megvesztegethetők mint a hazaiak így néhány csengő ezüstért kiengednek minket még éjnek évadján is. Viszont ha ez nem lenne járható út akkor a legjobb ha csendben maradunk, a tömeggel mozgunk és nappal a szabályok szerint lépünk ki a kapun. Ha este ránk támadnak akkor végeznünk kell velük csendben és maradéktalanul. Nincs rejtekünk, nincs menekülési utunk ahol tudjuk, hogy bármilyen üldözőt lerázunk magunkról. Szerintem most fejjel kel mennünk a falnak ha harc lesz. Addig is meg kerülni a bajt. Még azon az áron is, hogy könnyen megfigyelhetők vagyunk. A városban küzdelem esetén könnyen a nyakunkba kapnánk az utánpótlást vagy az őrjáratot. A falakon kívül nem. Az esti találkozó után a lehető legrövidebb időn belül távoznunk kell. Remélem Tas tud egy utat.

*Meghallgatom a többiek véleményét.

- Tas érkezéséig magam is vetek egy pillantást a környékre, hogy ha szükséges akkor merre érdemes menekülni. A felszolgáló lány ajánlata még kapóra is jön. Úgy, hogy ha nincs ellenvetés akkor én sátálok egyet.

*Ha nincs ellenvetés akkor a magam részéről távozok a megbeszélés lezárultával. A felszolgáló lányt haza kisérem, beszélgetek vele ha kérdez a munkámró akkor azt mondom, hogy kazdak kereskedőket kisérek jópénzért szerte a tengermelléken és óvom a kényes ülepük épségét külhonban. Majd mikor céhoz érünk megbeszélek vele egy találkát mikor szabadnapos és elköszönök mint egy igazi úriember.

*A séta során megfigyelem a házakat, az utcák elrendeződését, felmérem a fő tájékozódási pontokat - ezt amúgy össze vetem azzal amit a kikötőből a kocsmába menek megfigyeletem- számba veszem, hogy mennyi katonával találkoztam ahogy azt ,hogy hány olyan koldussal vagy egyébb alakkal találkozok az utcán akik valamilyen klán potenciális megfilyelői lehetnek akik egész nap csak azért vannak az utcán, hogy filgyeljenek és jelentsenek. Ezeket a vissza úton is számba veszem és a fogadóhoz vissza érve vetek egy alaposabb pillantást a fogadónkra. Példának okáért, hogy hogyan érdemesebb távozni vész esetén a lépcsőn vagy az balkon kimászva. Mannyi kapaszkadó és mászási lehetőség van az épület oldalá, milyen messze van a szomszédos épület. Milyen rálását van a szomszédos házakra és azokról a fogadóra. Vannek e sikátork vagy csak a főutak. Milyen szélesek a főutak sé a mellék utak. Lóval vagy lónélkük könnyeb e haladni.

//Ilyen meg ehez hasonlókat figyelek meg. Még napszálta előt szándékomban áll visszatértni. Ha erre nincs idő akkor a sétát lemondom és az ablakból figyelem azt amit lehet majd csendben várakozom.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.04.10. 16:08

Venarn

Mikor megkapom Lathan üzenetét, belül picit még megrázkódom, lassan kezdeni kell megszokni a dolgot. Amennyi titkot itt tartanunk kell, lehet, hoyg nemsokára csak így tudunk "beszélni". De utána leteszem a fogadósnak az étel meg a szoba árát, és megcélzom a szállásomat. Nem nagyon pakolok ki, mert könnyen lehet, hogy Tas nyomában fejvadászok is érkeznek, nem kellene nekik nyomokat hagyni.
Lecuccolás után átkopogok Lathanhoz beszélgetni.

- Nekem olyan gondolatom támadt, hogy a fejetlenségben sokkal nehezebb megtalálni valakit - főleg, ha nem is ismerjük. Így, ha már tudjuk, hogy figyelnek, célszerű lenne valami széleskörű pánikot okozni, mikor elindulunk. Legfőképp a megcélzott kapu környékén. Például pár helyen csúnya füstöt eregető kupacokat gyújtani, és felhívni rá a népek figyelmét. A várost nagyban nem gyújtanám fel, lesz elég baj a fejvadászokkal, nem kellenek a katonák is. Bár ez talán egyértelművé teszi a távozás irányát, legalább megkönnyíti azt.
Vagy, ha Tas ismer megbízaható klánokat, talán igénybe vehetjük a segítségüket valami földalatti útvonal kapcsán - ha nem is vezet ki a városból, legalább vigyen közel a falakhoz.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.04.12. 3:20

LAthan kérésére PEndeguz már indul is kifizetni a szobákat elötte azonban gyorsan össze pakolja a kártyát, mivel eddig játszottatok !
Nem sokkal ez után egütt indultok fel a lépcsön.
Feélre az emeletre az egyenes lépcsön , egy folyósóra léptek fel mely jobbra fordul el a faltól és pár szoba ajtaja nyilik belöle balra nem sokkal késöbb pedig három irányba nyilik tovább a folyosó .
A falakra ki vannak írva a szobák számai, melyik melyik folyoson van !
A tiétek balra az elsö ajtó jobb oldalt !
Benyittok !
Mindössze egy ablakot láttok szemben két ágyat a szoba bal és jobb oldalán, bár épp nem a lefjobbak, de megeszi. Valamint egy asztal az ablak alatt egy kis székkel. Az ablak reteszei éppen zárva vannak , de a nap sugarai még igy is besugároznak a helyiségbe megvilágitva azt .
Az ágyre leülve várjátok Venarn érkezését!

Venarn , te nem sokkal társaid tán mész fel a lpcsön, és balra egyenesen, hamar meg találod a szobát mivel a foylósó kerestezödés elött volt balra .A társaidé, nincs is messze csuőan jobbra kell fordulni és a jobb elsö az övék.
Benyitsz elösször a saját szobádba.
Egy emeletes ágyad katál, de legalább a szoba a tiéd. Az ablakod veled szemben van melyen a napsugari sötnek be ékes fényszorva szét a szobában , melyet amugy kicsit a homyály boritja be !
Vissza is csukod az ajtót ! MAjd megindulsz a többiekhez.

Ott kopogsz egyet majd benyitsz. a többiek már vártl rád , hiszen ülve fogadnak a helyiségben és intenek , hogy e is foglalj helyet a széken .

Itt meg beszélitek a dolgokat ! // Írjátok le ki mit tesz a városban ha ott lesz ki mit akar csinálni naplemetlig, vagy ha csak a szobában vártok nekem ugy is jó //

Pendeguz a megbeszélés után elmegy várost názni a kis hölgyel aki délután vágzett !
A lány mosolygosan fogad és értékeli, hogy haa akarod kisérni.
A lány valószinüleg a hpsszab utatt válaszotta, mivel jó kis idöt töltöttél vele, mér nincs is sook id9d vissza érni napnyugta elött,
Úgy elszaladt veled az idö. na igen jó táraságban mindig jól telik !

LAthan és Vernarn ti már a szobában vártok idöben de Pendeguz még sehol és csupán 2 és fél óra maradt napnyugtáig. !

// Holnap írok megint vagy holnap után , ha senki nem akar semmi mást tenni ! Kösznöm ! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.04.13. 18:32

Lathan Morda

A fogadó szobályában

- Nekem az-az érzésem, hogy Tas nem akar velünk maradni. Szerintem lepasszolja a tárgyat, és már faképnél is hagy minket. Ráadásul mivel figyelik őt, lehet nem is jó ötlet, ha együtt látnak vele minket. Viszont, abban az esetben, ha éjszakára itt maradunk, akkor felváltva őrködnünk kell. A nappali elmenetel feltűnőbb mentesebb, és Venarn ötletét figyelembe véve, felkészülhetnék egy zavar okozásban, ami elveszi a figyelmet rólunk.

*Jó magam meditálni fogok estig,és pihenni. Cályd, az-az a varjú kint figyel az ablakunkkal szembeni ház tetején, és hangosan károg, ha többen akarnak az ablakunkon felmászni.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.04.16. 0:40

Pendeguz

Mész haza felé kicsit szeded a lábad , de nem nagyon.
Közben még el is gondolkodol, hogy de jó lenne vissza jönni hozzá, végül is egész jó kis csjnak tünt !

Gondlotaidból az zökkent ki, hogy fel fogyeltél arra , hogy valakik követnek .
Jóval e aradva ugyan, de mivel nem nagyon vannak már emberek az utcákon így egy kicsit gyanusak neked !
Kicsit le is lassitasz, hogy jobban megfigyeld s tényleg, még nem veték észre, hogy feltünt,
Nem messze inen van egy dupla forduló ahol le rázhatod öket, vagy tovább mész és akkor elöbb othon lehetsz, de akkor lehet, hogy követnek majd hazáig !

Lathan, te nyugodtan meditálsz estig, és pár órával napnyugta elött révedsz ki a meditációvól és kicsit aggaszt, hogy Pendeguz még nem ért vissza !

Venrn.... Csinál valamit estig !
Majd pár órával kopog is az ajtón, hogy itt van ! Be nyít és együtt vártok !
A naplemente már arannyal és kékes eüstel boritja be a tájat és a felhöket az égboltón. Hamarosan sötét lesz !
Talán a csillgok is elöbujnak majd a felhök fölül !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.04.17. 5:55

Pendegúz

A szobában

Venarn
- Nekem olyan gondolatom támadt, hogy a fejetlenségben sokkal nehezebb megtalálni valakit - főleg, ha nem is ismerjük. Így, ha már tudjuk, hogy figyelnek, célszerű lenne valami széleskörű pánikot okozni, mikor elindulunk. Legfőképp a megcélzott kapu környékén. Például pár helyen csúnya füstöt eregető kupacokat gyújtani, és felhívni rá a népek figyelmét. A várost nagyban nem gyújtanám fel, lesz elég baj a fejvadászokkal, nem kellenek a katonák is. Bár ez talán egyértelművé teszi a távozás irányát, legalább megkönnyíti azt.
Vagy, ha Tas ismer megbízaható klánokat, talán igénybe vehetjük a segítségüket valami földalatti útvonal kapcsán - ha nem is vezet ki a városból, legalább vigyen közel a falakhoz.
Thior
- Nekem az-az érzésem, hogy Tas nem akar velünk maradni. Szerintem lepasszolja a tárgyat, és már faképnél is hagy minket. Ráadásul mivel figyelik őt, lehet nem is jó ötlet, ha együtt látnak vele minket. Viszont, abban az esetben, ha éjszakára itt maradunk, akkor felváltva őrködnünk kell. A nappali elmenetel feltűnőbb mentesebb, és Venarn ötletét figyelembe véve, felkészülhetnék egy zavar okozásban, ami elveszi a figyelmet rólunk.

- A gyújtogatás mindig bejön szóval magam is támogatom. Megyek futok egy kört. Legalább megtudom, hogy megfigyelés alat vagyunk e mi is.

Az útcán.

<... Hmmm... Bajban vagyunk, hát ezek meg még is honnan tudják, hogy itt vagyunk?... Avagy azért követnek ezek amire gondolok vagy valami más miat?... Hmmm?...>

//A következő kérdések merülnek fel bennem.

Az amiér eredetileg elindultam, hogy jobban kiismerjem magam a városban menyire volt sikeres?
Mere vannak a kapuk? Hán jó tájékozódási pontot vettem számba? Menyire sikátoros, kis utcás, zegzugos valamint hány széles jól belátható főút van avagy csak szűk utcák vannak?

Ám ennél lényegesebb, hogy a léptek és árnyékok alapján hányan követnek?
A dupla fordulónál van e olyan szűk szakaszú utca ahol ha akark megküzdhetek velük egy az egy ellen?
Gondolom van a fordulóban olyan pont ahol megbújva megfigyelhetem őket?//

*Tartva az eddigi tempómat a dupla fordulóhoz veszem az irányt.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.04.18. 2:10

A várost viszonylag jól ejrtad nagyáól emlékszel is az utvonalakra melyek a kis zik ugos néhol pedig a hatalmas fö utcékon látsz érdekességeket oltokat ahol meg áltatok egy kis csemegére ut közben !

Jó érzés vissza emlékezni, de most fontosabb dolgod van.
Prüálsz vissza emékezni az itteni örnyékre.

Ha jól emlékszel , ha itt efordulsz a kis utcán jobbra akkor két kis utcéval arrébb van egy hely ami zsákutcéba torkollik, de akkor te sem mész el onan, ha harcolni akarnak.
De ki tudja talán elretenti öket, hiszen ha ismerik a várost akkor tudni fogják mire készülsz,
Ugyan akkor el mehetesz balra a kis utcékon pedig gyors fordulatokkal hamar kereket oldhatsz !
S ha elég gyors vagy akkor le is ráztad öket.
Ha viszont tová mész a fö utcán akkor hazáig követhetnek téged .
Mert nem avgy bíztos , hogy a fö utca után le tudod e öket rázni !
Viszont az mér nagyon közel van a fogadó ott lehet gyanus lenne le rázni a fickokat !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.04.18. 19:14

//off: A karakter egyelőre vár türelmesen.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.04.19. 4:25

// Hali. Tud valaki vlamit Kieronról ? //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.04.19. 16:13

//off: Még élek, csak húsvétkor elég nagy felfordulás volt nálunk, aztán meg valahogy elszállt felettem az idő. Úgy tűnik, kezdek hülyülni. :/ Szóval röviden: bocs a késés miatt. //

Venarn

Mivel a társaság láthatóan egyetért a füstötlgős tervemmel, szétnézek a fogadóban, esetleg a közvetlen környéken, hogy akad-e valami olyan megvehető holmi, ami alkalmas erre. Olaj, egyéb éghető anyagok. Nem érdeklődöm nagy mennyiségről, nehogy felkeltse a figyelmet. És nem megyek el hosszú időre, nehogy lekéssem Tast. Ha kimegyek az utcára, ügyelek megint a figyelő szemekre.

Venni még nem veszek semmit. Utána visszatérek a szobánkba és várom a kapcsolatunk érkeztét - vagy a bajét, ki tudja melyik kopogtat előbb.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.04.22. 0:37

Venarn

A fogadossal jól elbeszélgetsz és hamar elmodja , hogy ha fáztok akkor a kis kandallóba be tudtsz gyujtani ha akarsz !
Így az éghetö fa az meg is oldodott, kinézel még a piacra ahol találsz olajat viszonylag hamar így meg örülve hamar vissza is térsz
Lathanhoz, h ne legyen egyedül tul sokáig !
Örrömmel nyugtázod, hogy téged nem követett senki, már amennyire te észllted !

be is mész és már csak Pendeguzra vártok, még van ugy 1,5 órája vissza térni napnyugta elött!

Vajon mit csinál, hogy még nincsen itt !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.04.22. 8:03

Pendegúz

*Nyugtázom magamban a rövid idő alat felvázolt útvonalakat és továbbra is a dubla forduló felé tartok, hogy lerázzam őket. Ahogy befordulok már furtok is lényegében. Mután leráztam őket a lehető leg rövidebb időn belöl a fogadó felé veszem az utam ám csak akkor miután megbizonyosodtam róla, hogy nem követnek.

//Nos
Még mindig nem tudom hányan vanna.
Ha van egy beugró a dupla fordulóban ahova beugorva megbújhatok, hogy megelőzenek azok akik engem követenek, hogy így vethesek rájuk egy pillantást. Amenyiben erre van lehetőségem akkor élet vele. Megnézem magamnak őket ahogy végig futnak az úton, hogy beérjenek magj visszamenve ahonna jöttem az eredeti útvonalon térek vissza a fogadóhoz.//

//PM KM.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.04.24. 7:52

Lathan Morda

*Kezdek türelmetlenül várni. Bízok a képességeibe, és remélem nem a hölggyel tölt el néhány pásztor órát, hisz most fontos ügyben vagyunk. Egyelőre várok, mást nem tehetek. Venarnhoz szólok:

- Remélem mihamarabb megjön Pendeguz, mert már közeledik a napnyugta. ÉS abban is reménykedek, hogy nem történt vele semmi.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 177 / 180 • 1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján