A történet észak Yneven fog játszodni és toronban fog kezdödni ! A többi meglepetés !
A karikat ay emailomra kérném át nézés syempontjából... Mindenkibe ugy mond megbizok , csak én is akarok egy példányt, hogy ha nincs nálatok a swajci bicska akkor nem lesz ajtó nyitás.... // ha ha ha // Email. : knightlaci@gmail.com
Hogy ismeritek e egymáat vagy sem rátok bízom, ha igen az nekem segitség, ha nem akkor nem !
De ha nem ismeritek egymást akkor én enedélyzem a jk harcot, de csak akkor ha nincsen senkinek ellenvetése illetve sértödés !
Ezt pedig azért, mert ha a két karinak baja van akkor lerendezik 2 reagon belül, mit akarnak vagy lebokszolják... Bocsi nem akarok genyo lenni, csak nekem ez sok idömbe fog kerülni és nincs kedvem azt olvagati, hogy a karakterek már megint össze kaptak valamin és 6 regon 3 héten kersztül..... Szerintem mindenki érti....
A kaland olyan élet ut féleség lenne, szoval én örülnék ha mindenki ugyan azzal a karival lenne ! De minden történet vége után adhatok 1 hetett az uj irására, ha valaki esetleg mással akar lenni ! Ha nem ismeritek eymást és jk vs jk közben valaki meghal az egyböl hozhat másik karit és majd megoldom... De nem örülnék neki ha sürün ölnétek egymást !!!
Ha valakinek észre vétele van vsgy ötlete nem ért egyett az szoljon mielött kezdünk ... nagyon szívesen venném ! Köszi...
Ja igen... A MAgust ha jól tudom mindenki jobban ismeri nálam, így ha valami nem ugy van ahogy, kérlek jelezétek, de ne kösstek bele... Ígyekezni fogok !
Január vége mindenkinek megfelel vagy kezdhetjük elöbb ???
Tisztelettel : Gorodak !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2017.01.17. 4:36-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
A karakterlapot megcsináltam (elküldöm nemsokára mailen), alakulgat a kari háttere is. Ezen a héten még szvsz morfondírozok rajta, de utána részemről kezdhetjük.
Pont a partikill miatt mondtam, hogy jobb lenne valami ami öszeköti őket, nekem nincs kedvem egymásra acsarkodni. Anélkül is lehet jó kis gonosz partit vinni.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!
A játékosokból kiindulva, szerintem nem a parti kill lessz az alap hangulat, hisz mind tapasztalt játékosok vagyunk. De nekem teljesen megfelel a baráti hangulat a csapatban, főleg azért, mert a KM-nek is könnyebb lesz. Majd még megalkotjuk, hogy miért lettünk haverok.
Gorodak, küldöm az előtörténetet, és a karakterlapot. Az előtörténetben nincs benne, hogy ismertük meg egymást, de azt majd itt ledumáljuk. És még küldök egy név listát, így könnyebb lesz neked nevet kitalálni az njk-nak.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék közben, persze rendesen lejátszva, készíthetek magamnak majd élőholtat?
A karakterem toroni születésű, és a nyelveket az észak ynevi nyelvek alapján tanultam. Tehát dél yneven nem nagyon fogok érteni semmit.
A szabályokkal kapcsolatban talán Kieron a legnagyobb tudor benne, de én is szívesen segítek, ha kell.
Ja, és nekem jó a hamarabbi kezdés.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2017.01.17. 14:20-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Arra gondoltam, hogy egyik kisebb városból mikor elmentem, több fekete mágia nyomott hagytam, mint kellett volna, és a helyi nemesség felbérelt egy fejvadászt, hogy kapjon el élve, vagy holtan. Ha élve visz vissza, kicsit több pénzt kap. Ez a fejvadász Kieron. Szerencsére pénz szűkében volt, így mikor a nyomomra akadt, és elkapott, nem ölt meg. Én tudtam, hogy nekem annyi, és mivel nem értek az emberek lelkéhez, így nem tudtam rábeszélni, hogy elengedjen.
Visszavitt a nemeshez, aki börtönbe zárt, persze száj felpeckelve, kezek megkötözve. Kieron jogosan tartotta a markát, de a nemes kirúgta fizetés nélkül. A fejvadász kissé bepipult, de nem akart neki támadni a helyi őrségnek, így cselhez folyamodott. Betört a börtönbe, üzletet kötött velem. Cserébe, hogy kiszabadít, káoszt,é s rombolást kell hoznom a városra. Így lehet talán a legnagyobb fájdalmat okozni a nemesnek. Én tartottam magam az alkuhoz, majd miután a várost ellepték az élőholtak, mind ketten menekülésre fogtuk. Míg bujkáltunk a nemes haragja elől, össze haverkodtunk, és így együtt kalandoztunk tovább.
Pelso karakterét még nem tudom bele illeszteni, hisz nem tudom mivel lesz.
Megfelel?
Karakterem:
Lathan Morda Ember Nekromanta 5 Tsz. Halál-Rend
Kinézet: 36 éves férfi. Haja már gyerekkorában kihullott, teljesen kopasz. szeme szürkés barna színű. Bőre enyhén sápadt, mintha nem sokat járt volna a napon. Átlagos testalkatú, és átlagos fickó, úgy 1.70 m magas. Utazó ruhát visel. Barna bőr bakancs, barna bőr nadrág. Vajszínű ing, barna bőr mellény, és szintén barna bőr csuklyás köpeny. Oldalán tarisznya. Az egyetlen dolog, ami feltűnő, az a tekintete. Nagy intelligenciát sugall.
Jellemvonások: Nincsen lelkiismeret furdalása, ha valakit meg kell ölni. Viszont feleslegesen nem teszi azt. Először is nem akar a fejvadászok elől menekülni, másodszor utál feleslegesen cselekedni. mindig is gyűlölte, ha kiderül, amit csinál, annak nincsen semmi értelme. Viszont ismert társasággal szívesen beszélget, és ha valaki a nekromnaciáról kérdezi, akkor elfeledkezve magáról, órákon keresztül képes beszélni róla. Persze, csak, ha már jól ismeri az illetőt.
Tudjátok, hogy van egy egyszerű mágikus tőröm, és a tarisznyámban tartok egy élőhalott varjút, amit kémkedésre, veszély figyelésre szoktam használni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2017.01.17. 14:17-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Nos a játék halálához csak annyit szólnék hozzá, hogy érthető az aggodalom de ahogy nézam azok vannak most együt egy játékban akik nem kötekednek egymással, legfeljebb velük kötekedtek és mind másként oldottuk meg az ilyeneket.
A játékkal kapcsolatban. A karakterlapot a héten én is átküldöm előtörténettel. Viszont egy valamire szükségem lenne hozzá. Akkor mi most testvére, bajtársak, klántagok vagy csak soma kocsma cimborák vagyunk. Nekem mind megfelel. Mivel toronban kezdünk így az ottani kikötői alvilágban tevékenykedő boszonkány, boszorkánymester és egyéb mágia forgató meg fejvadász klánok no meg az egyebek miat akkár mind egyszerre is elképzelhető. Valószínűsítem, hogy a testvér rész az kihúzható mivel két előtörténet már elkészült. Viszont a közös klánról mi a vélemény. Persze a KM igénye szerint lehetünk mi az utolsó hírmondói is a klánnak. Vélemény?
Thor nem rosz felvetés bár én még a Toroni alvilágban sen látom be mi értelme van egy kifizetetlen számla miat a várslakókat tizedelni ha ezt akár az udvarházban is megtudom tenni. Avangy uram bocsánat ha már bejutottam a nemes erődjébe kiszabadítani egy varázslót akkor már akár közvetlen rajta is bosszút álhatok. Pl. elveszem a kincses ládájából a megigért jussomat és hagyok egy emléket magam után.
A másik, hogy szerintem Toron-i káosz ide vagy oda szerintem egy nemes sem tesz ilyet egy fejvadászklán emberével sem ok nélkül ha szeretne hosszútávon megbízható fegyvereket az oldalán. A toroni nemességet meg én sose képzeltem oly rövidlátónak, hogy pillanatnyi hóbortón muljon, hogy kifizessen egy bérgyilkost.
Pelso, te most mivel is leszel? Lovag, vagy harcos?
Egyébként a közös klánság is megfelel nekem.
Toroni kezdés miat harcos. Lovag csak akkor lehetnék, ha te mint nekromanta valami befolyásos szervezet tagja lennél és mint személyi testőr feszítenék az oldaladon.
Jó kérdés, várjuk meg mit szól hozzá. Lehetek független lovag ez igaz, ám de akkor meg még is minek vagyok melleted? Merül fel a kérdés. Mirét nem egy főúr udvaránál próbálok tisztséget szerezni; randgot, tisztséget, befojás és hírnevet? A lovagot amúgy korábban lehet idéző jelbe kellet volna tegyem mivel azt a tankos vértek harcos szinonímájaként használtam. Most nem áll szándékomban nemes, azaz földbirtokos és kiváltság levelekkel bíró személy leszármazottja lenni.
A magam részéről az egyszerű és paraktikus mellet teszem le a voksom.
Egy kisebb klánhoz csatlakoztam kb 20 évesen, ekkor Pelso karaktere kb. 10 éves klán inas/tag, és mivel a karakterem most 36 éves, így Pelso 26 éves kb. A klán, tőlünk lehet még aktív, vagy akár szét is hullhatott, ezt a KM-re bízzuk. A lényeg, hogy a klán vezére rá beszélt a csatlakozásra, és Pelso karaktere idővel képzett harcossá vált. Természetesen Kieron karaktere is itt fejvadászoskodik . Több kalandot/küldetést (megvesztegetés, pénzbehajtás, kikötői hajó kifosztása, klán torzsalkodás után maradt egyéb kísértetek, élőholtak megszüntetése) is együtt hajtottunk végre, és jó cimborák lettünk.
A klán talán egyszerűbb, ha kisebb ,és nem hatalmas toroni valamelyike. Akár 10-15 tag is lehet max. Megint csak a KM döntése.