• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 167 / 180 • 1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.07. 15:45

// Off.
Most nézem a próba előtti kimerülés szintet elírtam. Az "E" akart lennit és nem "S"//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.07. 16:05

//off: Az események miatt, most egy fázisba mesélem el a fázisokat.//

Mindneki

*Kiran, teljes erőbedobással préseled a halottat a szellem felé, aki dühösen próbál ellen állni, és tovább okádja feléd az energiát. A zombinak, mely köztetek remeg, lassan szakad a bőre, a csontjai reccsenve törnek szét, ám ekkor történik valami. A nő a teremtményeire tekint, és látja, hogy esélyük sincs a társaiddal szemben, így kezével a sorban állókra mutat, és azok szemei sárgásan felizzanak. Érzed, hogy gyengül az ereje, és a hulla darabokra szakad, miközben te már a szellemre koncentrálod energiádat, és őt próbálod a falnak préselni. A nő felsikolt, ahogy uralmad alá veszed a testét, és teljes erővel csapod a falnak. A régi tégla szétrobban a nyomástól, és a szellem halálsikolyt hallatva szerte foszlik.

*Bernárd, Klingsor. Szétlövitek a felétek rohanót, majd miután szétrobban a feje, a többit veszitek kezelésbe. A fegyverek csak úgy okádják magukból az ólmot, és esélye sincs a halott társaságnak, hogy valaha is kijöjjenek a nyíláson. Ám ekkor meglepődve látjátok, hogy felizzik mindegyiknek sárgásan a szeme, és hirtelen eszeveszett tempóban robbannak ki a pincéből. Mint valami folyó hömpölyögnek felétek. Akaratlanul is hátráltok kissé, majd egyszerre üvöltitek e varázslónak:

- Most meg mi a f@szom van?

*Mintha ti lennétek a bosszújuk tárgya, úgy rohannak felétek. És nem csak a szemeik, de a mellkasuk is sárgásan izzanak.

//off: Ha ott maradtok, és lőtök, akkor már a következő körben elérnek benneteket. Ha gyorsan hátráltok, akkor gyorsaság próbát kell dobni+2-es célszámmal, és siker esetén lövés közben menekültök is. Ha csak menekültök, akkor sima gyorsaságpróbát kell dobni. Az alap célszám 4. Körülbelül 30-40 zombi rohan felétek.//

PM:MINDENKI
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.09. 9:07

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

//KÉ 6+2 dobás 4 + 3 = 15
Első fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 8, 3, 5, 2 Harci tartalék 8, 11, 3, 4
2Cselekvés lövés zombi Dobás 10, 3, 3, 3 Harci tartalék 9, 2, 2, 2
Második fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 4, 2, 9, 2
2Cselekvés lövés zombi Dobás 4, 4, 4, 1

Gyorsaság próba 8, 7, 1, 5,4,2

Az elős fázisban nem mozdulok még. Ha a továbra is fejre leadott lővések hatására össze esnek akkor lővéseket leadva hátrálok. Viszont ha nem akkor Kirenig lővések nélkül hátrálok vissza//

*A fellizó szemek és a hirtelen tempóváltás láttán nem csak döbbenten kiáltok fel hanem egy gondolat tolul be a gondolataim közé.

<... Kár, hogy nincs nállam gránát, eszményi tökéletességel témné most őket darabokra...>

*Tesztelve, hogy mennyi esélyünk van újjab két teszt lövést adok le a hozzám eső legközelebbi zömbikra. Ha az eddigi eredményt íri el akkor légzésem és mozgásom felet teljes uralommal hátrálok torpanás nélkül fedező tüzet biztosítva. Ellenben ha a várt eredmény elmarad akkor nem pazarlom az időm Kiren-ig hátrálok és új lőállást felvéve intézem hozzá szavaim.

- Ha tudsz dobj be valami hatásos hatalmat vagy jobban ha arréb állunk mert itt elsodornak minket.

*Ha nem tud valami nagyhatalmi erőt felszabadadítani mint az előbb akkor a futás mellet vagyok. Ha kell akár a teljes csatornában is körbefuthatunk csak tudja valaki az utat.

//Off.Én a magam részéről arra szavazok, hogy arra menjünk hátrálva amerről jöttünk. A csatorna kevésbé ismert része felé nem mennék.

No persze azzal is próbálkozhatunk, hogy futunk egy kört a csatornában és miután lehagytuk őket vissza térük az üldözőinket elhagyva hátha jóval kevesebben lesznek a sír közelében.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.10. 2:34

Kiren!

// Nálam van Gránát, ha esetleg Klingsor észre veszi nálam ! //

Mikor látom, hogy a boszorkány az élőholtakra koncentrál és látván az élőholtak szemét a hideg fut át a hátamon, de a boszorkányra zúdítva minden erőm,amit csak ki birok préselni magamból, miután az élőholt darabokra szakadt az energiától, látom, h
a falnak csapom és matricává passzírozom !
A halál sikolya, adja meg a jelet !

< Győztem ! Igen ! Uh bakker, na most baj van !!! :( >

Érzem , hogy ki használtam testem minden erejét szinte, és szinte már reszketek a kifáradástól !

< Na még egyszer! Szedjétek le a többit ! Még utoljára, remélem fedeztek ! >

gyorsaság próba:
Gyorsaság : 6
6 6 5 5 3 1 / 5 2
Reakció: 6
5
// Nem írtam de ha lehet akkor toxikus hullám ! Remélem okés! ha nem szólj ! //

Akaratlanul is hátra lépek a koncentráció közben, nem csak a kimerüléstöl, de a zombik látványától is, reflex szérűén, nem akaratból !
Nem mozdulok! Olyan gyorsan mondom ki a szavakat ahogy csak tudom !
S meg idézek egy felhőt, mely tőlem indul a lyukig és utána pár métert, de nem a ládáig !
// vagy csak a lyukig tőlünk a társaimtól 1 méterre vagy 2 vel, ha kell ! //
Mely halálos savat tartalmaz és mindent szét mar az útjában ! A társaimat elkerülve !
Halálos sebzés kóddal mondva el azt !
S csak reménykedek, miközben mondom a varázslatot , hogy sikerülni fog és a mágia, nem fog bennem kárt tenni ahogy áthalad az energia a testemen !

Toxikus hullám ! varázslat e 5 / halálos sebzés kód !
5 4 2 6 5 1 5 4 3 6 / 5 3
kimerülés:
5 3 1 6 1 / 1

Akarat erő: 5
// Ha jól tudom akkor a varázslat létre jön akkor is ha sebzödök a kifáradástól !?Persze ha nem ájulok el ! de azért próba a fenntartásért ! Biztos ami bíztos ! Amúgy van még karmám ??? //

Dobás: 6 4 3 5 4 / 2

A varázslat létre jötte után, ordítom társaimnak !
- A füstbe ne ! -

// Ha nem lehetséges szólj, mert akkor futok, és 1 kör után nekik baszok egy gránátot ! Mivel nálam van 3- om robbanó gránát és akkor mindet egyszerre nekik vágom ! Mivel inkább ások még egyszer mint , hogy ezek tépjenek szét... :) //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.10. 18:38

//off: Megtudod a toxikus hullámot csinálni Gorodak.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.10.11. 8:48

Bernard

Ó, hogyaza... nagyjából ennyit tudok még gondolni is, mielőtt ránkzúdul a megvadult horda. Bennem is ugyanaz merül fel, mint Klingsorban: ideje angolosan visszavonulni. Arrafelé indulok, amerről jöttünk - zombiktól üldözve nenm épp kellemes dolog eltévedni a csatornákban.

Őszintén remélem, hogy Kiren varázslata hatásos lesz, addig én is lövök párat még a hullákba, hátha jó még a fejlövés. Ha egyik sem működik, közéjük pörkölök a gránátvetővel.

<Kezdeményezés: 20. Továbbra is célzott lövés fejre, ez alapján írom a sebzést is ("titkos" módosítókkal nem számoltam). Egyet lövök továbra is, míg ki nem fekszik.

Első fázis:
Rövid sorozat 1: 1, 2, 3, 4, 9, 10. Sebzés 11H.
Rövid sorozat 2: 1, 2, 3, 5, 7, 15. Sebzés 11H.

Ezen kívül megfigyelem, mit ér el Kiren varázslata.
Ha elviszi a zombikat rendesen, akkor hátrálva leszedem az apraját. Ha nem, akkor gránátot lövök közéjük. Ugye ez valami állomás, ahol vagyunk, remélem, elég stabil.

Második fázis:
Ha Kiren tarolt:
Rövid sorozat 1: 2, 3, 3, 5, 5, 7. Sebzés 11S.
Rövid sorozat 2: 2, 3, 3, 4, 10. Sebzés 11S.

Ha nem annyira jött be a savrobbanás:
Gránát a zombik közepébe, úgy hogy tőlünk a robbanás lehetőleg 15-20 méterre legyen.
2, 2, 4, 4, 6. Ez elvileg 3 siker. A gránát "északnyugatra" szóródik (6-os dobás) 5 métert (gránátkapcsolattal ez nekem csak 1d6). Ezt 1 sikerért 4 méterrel csökkentem, a maradék 2-vel a sebzést növelem, így 10H lesz, plusz a visszaverődések.
>

Ha gránátot kell lőni, azzal egyidőben kiáltok:

- Mögém és hasra!

//off: Ne haragudjatok, legközelebb valószínűleg csak hétvéggén tudok írni, megint ráültettek a szopórollerre a munkahelyen, nem nagyon lesz időm gép elé ülni. :S //
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.11. 11:08

//Dobtam inteligenciára hát ha eszembe jut, hogy van Kiren holmiai között gránát.
5,3,7,4,5,3

Off.
Amúgy jut eszembe, mekkora járatott ástunk mi?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.12. 16:21

Mindenki

//off: Az írásokból véve Bernárd és Klingsor maga elé engedi Kirant a kezdeményezésben. Kiran mivel varázsol, nem menekülhet, hisz a varázslás összetett cselekedet. Kirannak úgy rémlik még van egy karmája, de légy szíves ezt te jegyezd meg, mert a te dolgod. Nagyjából 1 méter mélyen ástatok be a földbe, meg plusz a beton elem. Kieron, titkos módosítók nélkül túl kiszámítható lenne a játék :D . Pelso tudja a karaktered, hogy van Kirannak gránátja.//

3.kör

Első forduló

*Kiran riadtan látod a hömpölygő áradatot, de erőt veszel a félelmeden, és szavakba formálod a mágikus eszenciát. Mivel nincs más választásod, újra túlfeszíted a húrt, és csak reménykedni tudsz abban, hogy nem emészt fel a mágia. Megremeg a tested, ahogy létrejön a mágikus energia, és pillanatok alatt sárgás, zöldes párahullám borítja be a holtakat. Azok tudomást sem véve róla rohannak át rajta, ám mikor kilépnek belőle, bőrük sisteregve füstöl, testük, mint kockacukor a forró teában, úgy mállik szét. Kezeiket hamar elhagyják, lábaik széttörve esne pofára, majd végül kihuny a sárgás izzás belőlük.

*Bernárd, látva, hogy a varázsló koncentrál, úgy döntesz kissé hátrálsz, közben párat leszedsz a tömegből. Fegyvered irgalmatlanul tarol, és esélye sincs azoknak a bestiáknak. Hiába a sárgás fény, szétrobbant fejjel így sem tudnak tovább haladni. A lendületük miatt pár métert előre bukfenceznek, de már nem mozdulnak többé, és a fény is kihuny belőlük. Kezd visszaköltözni az erő beléd, ahogy jól megszokott módon hullnak a lábaid előtt az ellenfelek. A fegyver ütése, a lőpor szag, és a töltény látványos pusztítása újra lelkesít.

*KLNSúR, Nem tudod, hogy mi történt a zombikkal, de egyáltalán nem örülsz a változásnak. Viszont muszáj kideríteni, hogy mi változott. Hidegvérrel próbálsz célozni, és pillanatra sikerül is kikapcsolnod a veszély érzetet. Mind a két lövés tiszta. Az egyik feje hátul kiszakad, míg a másik fél arca robban le. Ezek szerint nem lettek ellenállóbbak, csak gyorsabbak. Közben kezdesz sietve hátrálni. A fegyvered szerencsére jól működik, és jelen pillanatban az érzékeid is. Tudod jól, hogy végig felül kell múlni önmagad, különben itt maradsz.

*Zombik. A pusztítás egyértelmű, vagy a töltények, vagy a fegyverek szaggatják szét őket. Ám ekkor döbbenten látjátok az eseményeket. A hátrébb lévő zombik látva, hogyan is jártak társaik, egyszerűen kikerülik két oldalról a felhőt, és úgy rontanak rátok. Azonnal rájöttök mi is történt. A zombik tudatot kaptak, és sajnos így veszélyesebbek, mint gondoltátok. Bernárd és Klingsor ösztönösen hátráltok, és közben céloztok a bestiákra, ám Kirant teljesen lefoglalta a koncentráció, és így esélye sincs menekülni. Négy zombi veti rá magát, és azonnal a földre döntik.

*Kiran, riadtan látod az eseménysort, és már nem tudsz ellene tenni. Rád vetik magukat, és földre döntenek. Érzed, ahogy fogaikat beléd mélyesztik, karmaikkal a bőrödet tépik. Felüvöltesz a fájdalomtól, és ösztönösen próbálod őket lerántani magadról.

PM: Gorodak

Második fázis.

* Bernárd, egyszerűen dühít, és meg is rémít, ami történik. Akaratlanul is hátrébb menekültél, hisz ezek a mocskok gondolkodnak. Ám látva mi történik társaddal, azonnal cselekszel.

- Szedd le Kiranról őket, én addig tisztítom a terepet! -*Üvöltöd Klingsornak.

*A fegyveredet átkapcsolod gránátra, és lősz. Nagyot robban a töltet, és a zárt tér miatt, még megtöbbszöröződik a hangja. Szikra, füst és test darabok reppennek szét. Valószínű pár másodpercig meg is süketültetek, illetve biztos sokáig fog zúgni a fületek. Úgy tűnik az egyik oldalt sikerült visszatartani őket.

*Klingsor, Feléd üvölt az ork, és már lövi is a gránátot. Nagyot robban, és darabkák repkednek mindenfelé. Látod a varázsló vonaglását a zombik alatt, és reménykedsz benne, hogy nem túl késő. Odafigyelve, hogy a társadat ne találd el, rájuk lősz. Az első szétlőtt fejjel dől arrébb, de a második lövésedet elvétetted. Szitkozódva húzod a szádat.

//off: Kirannak sikeres közelharci támadást, és erőpróbát kell dobni, hármat is, de mivel csak két cselekedeted van egy körben, így a társaid segítségére kell számítanod, vagy valami okosat kell kitalálnod. Bal oldalt Bernárd robbantása meghozta az eredményt, onnan a füstből nem tőr ki senki. Viszont jobb oldalt már odaértek hozzátok. Most jelen pillanatban 6 zombi, és még 3 közeledik messzebbről. Tehát 3 a varázslót tépi, és a másik hat az orkra és az adapteusra rohan. 4 az orkra és 2 az adapteusra, viszont a háttérből közeledő 3 zombi az adapteus felé rohan. Gránátot már nem ajánlott használni. Ha menekültök, akkor gyorsaság próba, és akkor nem érnek utol, de ha ott maradtok, akkor beérnek benneteket.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.13. 5:37

Kiren

// Ha jól tudom a sav felhö után a talaj enyhén megolvad és nehézkesen játható lesz, az ellenfeleknek is , mivel bele ragadnak illetve az olvadt közett lesaitja öket , nem ? //

A sav felhö után reménykedtem benne, hogy nem kell tovább harcolni, így teljesen meg leg , h 3 an elérnek és letepernek és a fogailyakat belém vályák!

Hangosan üvöltök fel a fájdalomtól...

// A mellény védi a fontosabb testrászeim ügye ? mivel az hossu ujju, ha jól tudom, csak ugy mondom ! //

< A boszorkányt legyöztem és az eröm javát felhasználtam, a végét járom, de nem fogok itt pusztulni ezekkel a dögökkel, az bíztos, vagy ha igen akkor nem adom olcson az életem ! >

Még egyszer utoljára koncentrálok a mágiára !

Akar erö, hogy legyőzzem a fájdalmat !
Akarat erö: 5
Dobás : 5 5 5 6 4 / 5

// Ha jól tudom akkor levitációval több célpontott is ki lehet jelölni és irényitani célpontonként pluszz 1 célszámmal? vagy 100 kg omként plusz 1 célszámmal ? Ez így müködhet ? //

Koncentrálok, hogy mind a három élöholtatt, felemelhessem magamról és mint a bowling golyokat az ellenfeleink felboritására használva feltertsam öket és szét törjem testöket! Amig csak szusszal bírom ay utolsó csepp mágikus erömig! Idöt nyerve a többieknek, a felrobantásukra vagy szétlövésükre !

Ha nem lehetséges, akkor legalább 3 ukat leszedem magamról és neki vágom öket a legközelebb lévökhöz, hogy legyen idönk elszaladni feldöntve minnél többüket !

Levitáció :
6 6 6 6 3 2 6 5 /2 2 2 6 1 / 5

kifáradás:
5 5 4 6 6 2 5 / 4 4

Összeszoritott foggal és ha kell üvöltve a fájdalomtól üvöltöm a mágikus szavakat a levegöbe, magamrról leszedve a zombikatt egér utat nyerhessünk !

< Nem itt fogunk meghalni és nem ma ! ha a boszorkányt sikerült legyöznöm, míg társaim megállták a helyükát, akkor tuti , hogy elfutunk! Majd ha kell akkor darabokra robbantjuk a helyet ezekkel együtt ! Inkább kiásom még egyszer azt a rohadt vázát ! >

Érzem testem kimerültségét, de akaratom nem adja fel !
Tudom, hogy menni kell tovább vagy itt a vég !
S tudatomban van, hogy ha eltudunk kicsit távolodni akkor rájuk robbantom a helyet, mert testem már nem sokáig bírja a mágia áramlásának súlyát és erejét !

< Ki tudja meddig birj még a testem, már tulsokáig feszitettem a határokat ! Ideje a fegverhez nyulni ! >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.13. 18:19

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

//Off. Gorodak mennyi a KÉ-d?//

//KÉ 6+2 dobás 10 + 5 = 23
Első fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 14,4,2,4,3, harci tartalék 5,1,5,1,5
Második fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 5,3,14,8 Harci tartalék 5
2Cselekvés lövés zombi Dobás 11,3,9,4 Harci tartalék 4
Harmadig fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 9,3,5,2 Harci tartalék 8,
2Cselekvés lövés zombi Dobás 4,2,4,7 Harci tartalék

Ha Gorodak karaktere előbb emelné fel magáról a zombikat mint, hogy én oda érve megoldjam a gondott akkor csak lövöldözök tovább és a fegyvertelen harcot megtartom arra az esetre, ha hozzám érnének a zombik. Avagy ha ez nem esik meg akkor egy fázisnyi lövést eszközölnék még.
1Cselekvés lövés zombi Dobás 11,1,3,2
2Cselekvés lövés zombi Dobás 3,3,2,1

Arra az esetre ha közelharba keveredem.
Második fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 17,4,5,1,3
Harmadik fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 5,5,9,5,3
Gyorsaság próba 4,1,9,2,5,3,5
Gyorsaság próba 5,3,8,1,3,2,3
Nos a gyarsaság próbákat azért dobtam mivel nem áll szándékobam puszta kézzel letépni a holtak fejét így verekedés közben arra koncentrálok, hogy egy-egy fejlövéshez megfelelő hejzetbe kerüljek miközben kitérek arréb lököm őket meg ilyenek. A lövésekhez a fentebbi dobásaimat kérem figyelembe venni.//

<... Hát ő meg, hogy és mikor?????...>

*Látva, hogy Kiren előttem van és nem mögöttem és még le is teperték a zombik egy pillanatig sem hezitálok; Bernárd szavaitól függetlenül is megindultam volna. Kár, hogy nem tudtam leszedni őket egyetlen jól irányzott sorozattal ám sot jön a "B" terv. Egy szökkenéssel már ott is temek mellete és egy jól irányzott rugással, felhazsnálva a ledületem, lependerítem mindhárom zomgit vagy amenyit tudok. Úgy választok és rugok, hogy akit megrugok az neki essen a többinek és ahelyet, hogy harabdálják Kirent inkább arra figyelnek, hogy talpra vergődjenek avagy rám támadjanak. Ezt követően annyit lövök el amenyit csak tudok a közelemben.

- Hátrébb!

*Kiáltok oda Kirennek miközben a tombikkal viaskodom. Végig vigyelve arra, hogy előrébb legyek mint ő és a zombik elsősorban velem foglalkozannak.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.13. 19:21

//off: Gorodak, már egyszer jeleztem, hogy a levitációval egyszerre csak egy dolgot emelhetsz meg. Hiába lesz lucskos a marás miatt a talaj, ha kikerülték. És kérlek pontosan írd le, hogy miképpen szeded le magadról a zombikat.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.14. 2:50

Kiren !

// Ok csak kérdestem ! Rendben ! Köszi ! //

Akkor

Ay egyik zombit ragadom meg és azzel igyekszem a másik ketött lesöpörni magamról, esteleg a zombi karját vagy lábát használva a füldhöz paszirozva a másik ketött, hogy fel állhassak és furhassak, egy kicsit mielött a zombi amit irányitok mögöttem lebeg velem , mint fegyver, amit a körülöttem lévö yombik ütésére használnék, ha kell akkor körülöttem lebegetem mint valmi kis védö pajzs félét, hogy a többi ne érhessen hozzám és meg adva ay esélyt társaimnak a futásra és h ne kelljen velem foglakozniuk, hogy ne essünk itt csapdába a tul erö miatt !!

/ Köszi ay infot és a türelmet , igyeekszem, olvasgatom amágiát , mindig mielöttt használom, tényleg próbálom !!!! :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.10.15. 13:35

Bernard

Hát ezek sosem akarnak elfogyni?! Miért pont egy temetőbe kellett bezárniuk azt a rohadt szellemet?
Meg nem hátrálhatunk most már, nem hagyhatjuk itt a mágust, hogy cafatokra cincálják. Ennél undorítóbb halált nehéz elképzelni. Viszont látván, hogy egy kisebb horda vett célba, hamar rájövök, hogy a puska itt már nem lesz túl nyerő választás, úgyhogy a hátamra csapom, és előkapom a kardomat a roham érkeztéig hátralévő pillanatokban. Aztán pedig igyekszem mielőbb lekaszabolni őket, hogy Kiren segítségére indulhassak.

<Kezdeményezés: 21.

Közelharcba váltva kihasználom a kard Elérését, azt az opciót választom, hogy kisebb legyen a célszám az ellenfelek eltalálásához, így ez 3, ha minden igaz.
A harci tartalék marad a sebtűrésre, azt hiszem, nemsokára kezdhetem dobálni rendesen. Kb. egyenlően osztom el, először, mivel 4 zombim van egyelőre, most 2-2 jut mindegyikre. Ha valamelyik nem talál el, akkor a felszabaduló tartalékot átcsoportosítom a többi ellen.
Igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne tudjanak teljesen körbevenn.

1. fázis:
Támadás karddal, fejre, a sebzésnövelő opcióval: 1, 2, 4, 4, 5, 8. 1 siker elvileg, ez 11H. (A kardomon van az a vegyi zománc, azért magasabb a sebzése a normálisnál.)
Remélem, sikerül le is kezdeményezni őket és meg is "ölni" egyet, sz*r lenne, ha egyszerre 4-en támadnának közelharcban... :D

2. fázis
Támadás karddal, fejre, a sebzésnövelő opcióval: 1, 2, 2, 3, 4, 8. 1 siker, 11H.

3. fázis
Támadás karddal, fejre, a sebzésnövelő opcióval: 1, 2, 2, 3, 3, 5. Nincs siker.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.17. 20:15

Kiren

Azért ígyekszem a kezeimmel a fejemet meg a nyakamat védeni miközben varázsolok....
// Nem akarok meghalni... még... :) :( //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.17. 21:23

4.Kör

Első fázis

Klingsor, látva társad balszerencsés helyzetét, azonnal a segítségére sietsz. A mágus üvöltve rugdossa, és csépeli a dögöket, de azoknak feltett szándékuk, hogy széttépjék. Oda pattansz, és egy jól irányzott rúgással fejbe találod az egyiket, mire hanyatt vágódik, és így egy kis időre elfeledkezik a varázslóról. Közben a fegyvert célzásra emeled, hogy leszedd a maradékot.

Bernárd, a dögök rohamát látva elrakod a puskát, és előrántod a kardodat. //off: Sikeres gyorsaság próbát dobtam, bár a szabály szerint ez már egy egyszerű cselekedet.// Két kézre fogod, és pár pillanatig feszülten szorongatod a markolatot. Hallod a háttérből a mágiatudó kétségbe esett kiabálását, de most van bőven más dolgod. Az első beér, és egy gyors mozdulattal lemetszed a fejét a dögnek. A nyaka szilánkokra törik, miközben a feje lerepül, és a test összerogy.

//off: Gorodak, mivel nem jelezted, hogy most is full erőséget csinálsz, így a mágiád szintjének megfelelő erősséget csináltál.//

Kiran, érzed a fájdalmat tested szinte minden pontján, a dögök teljes súlyukkal rád nehezednek, ám ekkor valaki lerúgja az egyiket rólad, és kis lélegzetnyi időhöz jutsz. Neked sem kell több. Nyögve kimondod az igét, és az egyik zombi felé irányítod a mágiát. A test azonnal felemelkedik, és neki irányítod a másiknak. Sikeresen elsodortad mind kettőt, igaz egyik sem pusztult el, ám most épp senki nem akarja a véredet.

Zombik. Klingsor, a fegyvereddel célzol, ám ekkor éles fájdalom mar a kezedbe,é s riadtan veszed észre, hogy a két zombiról elfeledkeztél, akik feléd indultak. Hörögve tépik a ruhádat, és harapnak beléd. Kezedet véresre karmolták, és megpróbálnak a földre nyomni. Kiran, egyet kivégeztél, de még három rohan feléd. Próbálsz helyezkedni, de neked ugranak. Erőddel visszatartod őket, de beléd harapnak, és megpróbálják letépni rólad a bőrt. Örömmel látod, hogy a korábbi műtétek most meghozzák a várt eredményt, és karmaik lecsúsznak a bőrödről, fogaik nagyot reccsennek. Igaz, így is okoznak némi fájdalmat.

PM:Kieron, Pelso

Második fázis

Klingsor, idegesen nézel a zombikra, de sokat gyakorolt testedet nem olyan könnyű a földre lökni. Az egyiket arrébb lököd, hogy helyet kapj a másikhoz. A másikat, ki a kezedet próbálja letépni, egy ügyes mozdulattal kifordítod, és egy technikás csavarással két, három métert arrébb dobod, ám még nem ünnepelsz, mert a másik még ott van.

Bernárd, válladdal dühösen arrébb lököd az egyiket, majd kifordulsz a másik kettő szorításából. Az egyik utánad kap, de csak a penge gyors suhintását éri el, és a feje, meg a két keze a testétől elválva hullik a poros betonra, és a test ott helyben összerogy.

Harmadik fázis

Klingsor, az itt maradt a fogait csikorgatja, jelezve, hogy szomjazik a véredre, és éhezik a húsodra. Rád veti magát, de te könnyed mozdulattal elkapod a csontos alkarját, és egy gyors rántással arrébb dobod, hogy legyen időt szétlőni a fejét.

Bernárd, még az a kettő nem mondott le rólad. Túlzottan idegesíti őket, hogy élsz, míg ők már halottak. Szinte egyszerre mozdultok. Az egyiket a kezeddel pofán vágod, mire arrébb lép párat, míg a másikat kardoddal végig hasítod. Ám nem volt olyan sikeres a vágás, mint gondoltad. A bordákra száradt bőrt feltépi a penge, de a csontokról lecsúszik.

//off: Klingsor két zombija harcképes, csak pár lépésnyi lélegzetet kapott a karakter. Bernárdon még két zombi harcoskodik. Kiran elsöpörte a két dögöt, de mind az a kettő, és mind amit Klingsor férre rúgott harcképes. Mondjuk az egyik még az uralmad alatt van. Illetve még három zombi érkezett meg. A helyezkedés miatt kettő Kiranra, és egy Klignsorra megy.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 167 / 180 • 1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján