• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 166 / 180 • 1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.18. 20:07

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

<... Na ennyit a könnyű melóról...>

*A mozduló holtak láttán nyelek egy nagyot. Már épp kinéznék magamnak egy jó célt mikor meglátom Kiren reakcióját. Hamar a háttérbe szorítom első gondolataim egyikét, hogy övénél fogva hátra rántsam, hogy ne legyen tovább a mágikus gáton belül. Helyette gyorsan felmérem, hogy milyen mágikus sokk érehte és ha úgy itélem meg, hogy veszélyben van ha továbbra is körön belül marad csak akkor rántom hátra.

//próbadobás Mágia elmélet ismeretek
Dobás: 5 , 1 , 7, 9

Azt szeretném felismerni, hogy most épp csak meglepődött vagy megszállás ellen küzd éppen. Mivel ha csak meglepődött akkor hagyom tovább dolgozni nem zavarom meg.//

Ha úgy itélem meg, hogy bajban van.

*Megragadom az övét és hátrébb rántom a nyílásból egy pillanatnyi habozás nélkül. Megszakítom a szemkontaktusát a ládával is azzal, hogy az alagút aljának vagy falának nyomva a szemébe nézek.

- Kiren! Itt vagy?!

*Kérdem tőle és várom a választ.

Ha úgy itélem meg, hogy csak meglepődött de ura a helyzetnek mágikus értelemben.

*Fegyveremet célra tartom a Kiren felé tartó legközelebbi halot fejére.

- Feltudod őket gyújtani?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.19. 2:55

Kiren

Mikor meglátom a szellemet, vagyis a volt boszorkányt, kicsit végig fut a hátamon a hideg, majd mikor megdermedek miután a holtak felélesztése után felám fordul, hogy rám támadjon, erösen koncentrálok, hogy legyözzem.
Elsó sorban igyekszem tul ékni mielötttámadnék , vagy bármitt is cselekednék.

A füllemben hallom Klingsor szavait, de csak mint háttér zörej a kocsmában.
A koncentrálásban, syinte kizárom a világot, hogy 100 % osan harcolhassak ellene!

// Varázs tartalékot lehet használni ? //

Akarat eró proba:
Akarat : 5
Dobás 6 5 2 6 3, 6 6 , 5 4

Ha a yombik túl közel érnének akkor egy sav sugárral köszöntöm öket, hogy távol tartsam magunktól öket
Sav sugár 5
dobás: 6 5 2 4 3 3 5 2, 2
kimerültség: 4 4 4 5 4 2 5
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.09.20. 8:44

Bernard

A sírból éledő hullák láttán végigfut a hátamon a hideg, ez az, amit reméltem, hogy sosem kell élőben látnom. Igyekszem gyorsan visszanyerni a hidegvéremet, és felkapom a rohampuskát - egyelőre csak célzok vele egy kínálkozó zombira. Kiren mellett nem akarom elsütni, ki tudja, ki nem zökkenti-e a koncentrációból, de akár meg is süketülhet tőle, ha ebbe a kis lyuka betolom a füle mellé. Inkább megkérdezem:

- Mi a gond, mi keltette őket életre?

Ha láthatólag valami baja is van (rángatózik, vérzik, habzik a szája, füstölni kezd stb., akkor további szó nélkül kirántom a lyukból. Aztán pedig bekaszálok a zombik közé a puskával.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.20. 19:35

//Nos ha jól sejtem az eredmény az lesz, hogy észre veszem, hogy erősen koncentrál így szerintem egyenlőre nem zavarom az öszpontosítását Kiren-nek de készen állok ha kell meg célra tartok a zombikra.

KÉ és támadást dobjunk?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.09.22. 14:51

Mindenki

*Egyikőtök sem nyúl egyelőre Kirenhez, hisz nem vergődik, inkább koncentrál. Ám a zombik jelenléte „kissé” zavar benneteket.

- Remélem, hamar végzel mágus-*Mondja kissé feszülten Klingsor, és közben Bernárd is erősen koncentrálva célozza fegyverével a mozgó hullákat.

*A varázsló morogva felnyög, mintha valami nehéz tárgyat tolt volna arrébb, mire fény tőr elő a régi pince mélyéből, és a széttört láda felett sárgásan izzó fény alak jelenik meg. Egy nőre hasonlít, de nincs idő sokáig nézni. Hangosan felsikolt a jelenés, mire mind a hármatokat egy láthatatlan energia felkap, és sok méterrel arrébb repít. Nagyot puffanva értek talajt, és por, meg törmelék terít be.

*Pár másodpercig kábán meredtek magatok elé, mintha egy hanggránát robbant volna fel tőletek pár méterre. Lassan felálltok, és közben leporoljátok magatokról a port és törmeléket. Szerencsétekre a lámpáitok pár méterre tőletek landoltak, így fel tudjátok kapni. Bernárd van a legközelebb a lámpához, és gyorsan felkapva a lyuk felé világít. Riadtan veszitek észre, hogy a kisebb nyílás nagyjából két méteresre tágult, és már néhány hulla kitántorgott a metróba. A fény még mindig látható a pince mélyéből, de most a kiáramló zombik miatt nem látjátok az alakot.

*Bernárd és Klingsor szinte egyszerre néztek a mágiatudóra, hogy „most mi legyen?”.

//off: Mostantól körökre osztott cselekedet van. Mindannyian tisztában vagytok vele, hogy a jelenés már sebezhető, csak éppen nem látjátok.//

PM:Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.09.24. 13:27

Bernard

Megrázom a fejem, és kicsit megtornásztatom az állkapcsomat, hátha sikerül kicsit csökkenteni a fülemben a zúgást (meg a fejemben a szédülést). Néha utálom a mágusokat - mert csalnak. Itt ez a nő, aki akkor élt, mikor még nem is volt mágia, aztán még szellemként is varázsol, remek kilátások...
De a kimászó zombik láttán hamar rájövök, hogy nincs idő panaszkodni. Ahogy egy réges-régi filmben mondták: "Ideje elővarázsolni a Nagypapát." Úgyhogy fogom a géppuskát és megszórom a hullákat.

<Kezdeményezés: 21.

A lövöldözéssel a fő célom megtisztítatni a terepet, hogy rálássunk a szellemre. Amint ez sikerül, akkor rá fogok lőni, hogy lássam, van-e hatása.

Első fázis:
1. cselekvés: rövid sorozat az egyik tetemre, ami legközelebb van. 8, 8, 4, 2, 1, 1. Ha nincs semmi zavaró körülmény, ez 4 siker, így 12H-t sebzek rajta.
2. cselekvés: újabb rövid sorozat. Ha az előző túl"élte", akkor rá, ha nem, akkor a mellette lévőre. 13, 5, 3, 2, 4, 5. Elvileg 6 siker, 13H.

Második fázis: ha látom már a szellemet (akár takarva is), rá lövök, ha nem, a zombikra.
1. cselekvés: rövid sorozat, 10, 7, 2, 2, 3, 5. Zombira 13H, szellemre a takarástól függ.
2. cselekvés: rövid sorozat, 8, 2, 5, 2, 3, 4. Zombira 13H, szellemre a takarástól függ.

Harmadik fázis: ha tudtam lőni a szellemre, és nincs hatása, akkor szabad cselekvésként kiáltok, lásd alább. Ha van hatása, lövöm tovább, ha nincs hatás vagy nem tudtam rálőni, akkor a zombikat.
1. cselekvés: rövid sorozat, 2, 3, 9, 1, 4, 7. Zombira 12H, szellemre a takarástól függ.
1. cselekvés: rövid sorozat, 2, 4, 5, 2, 5, 8. Zombira 13H, szellemre a takarástól függ.

A harci tartalékot egyelőre a sebtűrésre tartogatom, hátha valamit megint ránkolvas a szellem, vagy a zombik elérnek minket. >

Ha a golyók nem fogják a szellemet, odakiáltom Kirennek:

- Intézzük a zombikat, fókuszálj a szellemre!

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.27. 10:40

//Köszönöm a türelmet mindenkitől.//

//KÉ (5+2)+(Dobás 6+2)+(Dobás 6+3) = 24
Első fázis
1Cselekvés: Mágikus próba. Tulajdonság növelés Gyorsaság Célszám 2,5 Dobás 4 , 7 , 3 , 3 ,1
4 Siker. 4 harci körön keresztül a változások= Gy 7, Reakció 6 (6,5), H. kocka t. 8 (8,5).
2.Cselekvés: Célra tartok a legközelebbi élőhalot fejére. Dobás: 2, 1, 11, 2, 5, 7, 5, 13
Ares Predator sebzés 9K

Abban az esetben ha a zombi össze esik a fejlövésre akkor a továbbiakban is fejre lövök ha nem akkor csak test lövést adok le célzás nélkül.

Második fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 1,4,4,5
2Cselekvés lövés zombi Dobás 5,4,5,8
Harmadik fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 3,1,3,11
2Cselekvés lövés zombi Dobás 3,1,2,11//

*A hirtelen hátra vetődéstől döbbenten és a szétterjedő porfelhőtől köhögve tápászkodom fel.

<... Hát ez nem jött jól...>

*Bernard szavairaa csak hejeslően bólintok és célra tartom fegyverem hiszen magam nem tudok jelenleg sok kárt okozni a szellembek. Rövid meditációba merülök. Ahogy kippatanak a szemeim a korncentrációt követően már érzem ahogy a teljes szervezetem felkészült a magasabb cselekvési sebességre. Egy lépét előrébb lépek, hogy jobban fedezem Kirent a felénk tartó zombikkal szemben így még ha nem is vagyok elég hatékony a pusztításukkal még akkor is előb engem fognak megtámadni és nem őt így biztosítva még neki időt.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.27. 21:50

//Apró módosítással élnék. Ha a fejlövés nem jön be akkor a lábra lövök.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.09.28. 17:56

//off: Nem tudom mi van Gorodakkal, még egy kicsit várok.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.29. 23:50

// Pm emben küldtem a reagom, mert nem voltam bíztos benne, hogy lehet e ilyet csinálni amit alkartam es az elmult harom napban vártam a választ ! Néztem és még a posta ládádban van ! MEg osztom ide is ... Remélem okés! Bocsi, nem akartam izé lenni ! csak ... Izéé... szóval jaa... Remélem ok és nincs harag senkinél !!! :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.29. 23:51

Kiren

A szellem szoritásta miatt már majdnem térdre rogyok. De nem adom fel !
< Ha most veszitek mind itt halunk meg, nem kapsz meg ilyen könnyen, készülj, mert most nem fogsz gyözni, mindent bevetek! Nem veszitek! >

Szinte már remegek a koncentrálástól, és már semmit nem hallok a külvilágból vagy hallok, csak ő meg én !
S ekkor elenged!

< Feladta, nyertem! >

Térdre is rogyok, ahogy elenged.

< Ez fályt >

Számomra hírtelen síkoly rázz fel , hogy még csak most kezdtük a harcot!

< A java csak most jönn , élj fel és zud szét, már megverted az ö terepén, most itt van az enyémen, >

Majd a robbanás a falig repit, és csatanva a falnak ütközök !

Próbálok magamhoz térni ! és miközben felállok mondom !

- Gyerünk Boszorkány, lássuk mit tudsz!
Most én jövök ! -
Tudván, hogy, veszélyes ellenfél ígyekszem minnél elöbb cselekedni, ahogy csak tudok !
Gyorsaság: 6
Dobás:2

Ha lehet, akkor Levitáció: Az összes zombit vissza akarom toloncolni a lyukba egyenesen neki peaszirozva mindent a szemközti falnak a boszorkánnyal együtt ,mint valami hatalamas láthatalan erő hullám. Olyasmi minth ha valami hatalmas óriás kéz markolná fel öket és ökölébn zombikkal ütne a falba hatalamasat, vagy csak egy hatalams öklöt küldenék a falnak mely pont akkora mint maga a lyuk!
Ott is tartanám és pasziroznám amit csak lehet amig csak tudom !
< Most meg vagy ! >

Minden erőmet és hatalmamat össze szedem miközben magam a mágia világában is jelen van, hogy láthassam a boszorkányt !
Érzem ahogy kiszipolyozom testem és környezetem, hogy mágiám minden erejável és hatalmával sujthasson le ellenfelére és bármire mi utjába áll !

Reakció: 6
Dobás:6

LEvitávió: 6 5 3 5 5 3 6 6 1; 6 5 2 ; 1
// egy kockát újra dobtam 1 karma használatával... Az örökre eltűnik, vagy meg marad ? //
Kimerültség: 5 4 3 6 2 2: 1

A mágia, elöjöhet? PL:
Hirtelen feháres derengés kezd megjelleni körülöttem, böröm elkezd fehéredni a hatalmas koncentrációtól és erötöl, melyet használni készül, testem még nincs felkészülve ekkora erő használatára,
< Sikerülni fog, gyerünk >
MAjd egy hatalamas viz függöny jelenik mely a zombik felé haladva ököllé válik és hatalmasat csapva a falba marad, és tolja azt mindennel!
Közben megered az orrom vére is !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.09.30. 11:24

//off: Elnézést kérek, a postaládát nem néztem meg, így nem vettem észre az üzenetet.//

1. kör
Első fázis KLNSúr, Bernárd, Kiran

*A zombik hörögve jönnek ki a nyíláson, már úgy 8 ki is lépett, és nem keresik a célpontot, jól tudják, hogy merre vannak. Dühödt hörgéssel lódulnak meg felétek, csak a rossz testi állapotuknak köszönhetően nem tudnak rohanni, így csak sietve jönnek.

*Klingson, fellobbantod magadban a harci lángot, és érzed, ahogy tested kezd megváltozni. Ruganyosabb, gyorsabb lettél. Nem is tökölsz sokat. Célra tartod fegyvered, és lősz. A hangtompítónak köszönhetően halk a lövés hangja, és látod, ahogy az egyik közeledőt fejbe találod. Reccsen a koponya és a száradt velődarabok repülnek hátra, mire a dög hanyatt esik. Meglepődötten látod, hogy még mozog, de csak rángatózik a földön, és már nem támad.

*Bernárd, riadtan látod a felétek hömpölygő dögöket. Egyáltalán nincs kedved a filmekben látottak alapján zombi eledellé válni. A fegyverkapcsolatodnak köszönhetően nem nehéz célozni, így rögtön belelősz pár töltény az egyikbe. A fegyver hangosan szórja az áldást, mire az egyiket mellkason lövöd, és szó szerint lyukat vájsz rajta. Hátul a gerince szakad ki. A dög összeesik, de még a két kezét tudja használni, így kúszik tovább, kissé lemaradva. Dühödten látod, hogy a mocsok még él, így még egy sorozatot bele küldesz. A feje darabokra robban, nem mozdul tovább.

*Ekkor mindannyian haljátok az őrült női parancsot:

- Tépjétek szét őket!

//off: Gorodak, mivel ezt a játék elején nem beszéltük meg, ezért a levitáció a szokott módon láthatatlan. Ilyesféle látványt illúzióval keverve lehet csinálni. A levitációban leírtak szerint egyszerre csak egy tárgyat mozgathatsz. A harc és kis nyugodt idő után visszajön a karma.//

*Kiran, meglepetten veszed észre, hogy az asztrális fal már lehullott. A zombik feje felett egy kicsit látod a női szellemet, és úgy döntesz, belepasszírozod a falba.

//off: Az írásodból azt vettem ki, hogy ami a csövön kifér, annyit varázsolsz, tehát nagyobb szinten, mint amekkora a mágia szintje. Ez fizikai sebzést okoz, ha nem sikerül kivédened a kifáradást.//

*Erősen koncentrálsz és a már jól ismert igét mormolva az egyik dögöd megragadod egy láthatatlan erővel. Az próbál továbbra is felétek jönni, de csak ostoba kapálózás lett a vége. A kezed kissé előre tolod, nem mintha kellene, de ez most magától jön, és a zombi a beszakadt lyukon berepülve elsodorja az éppen kijövő zombikat, majd a nőnek lököd a kapálózó testet. Nekicsapódik, és a falnak passzírozza a nőt. Az hangosan felnyög, majd érzed, és látod, ahogy az asztrális világban felizzik a mágia, és sikoltva okádja a zombira az energiát. Minek következtében a dög most a szellemtől pár méterre eltávolodott, és a többiek számára láthatatlan energiával löki el magától, persze te pedig nyomod rá a saját erődből. Brutális erőlködéssel próbáltok úrrá lenni a másik erején, és közben a zombi kezd szétszakadni az irdatlan energia áradattól. Közben érzed, hogy túl lőttél a hatalmadon, de sikerül kordában tartanod a lüktető energiát, így nem tesz kárt benned.

Második fázis KLNSúr, Bernárd

*Kilngsor, látod, amint a varázsló az egyik zombit, mint valami játékot a berepít a lyukba, mire félre löki a kijövőket, de sajnos a kint lévők ettől függetlenül jönnek. Célzol, és lősz, ám sikoltás zavar meg, és mind a két lövésed célt téveszt, csak a beton falat lyukasztottad ki. Dühös vagy, de célzol újra.

//off: Sikeres IQ próbát dobtam Bernárdnak. //

*Bernárd, az előzőből rájössz, hogy a dögöket érdemes fejbe lőni. Igaz, így kicsit nehezebb célozni, de hasznosabb. Látod, hogy a varázsló eljátszadozik az egyik zombival, és a szellemmel, de most a felétek közeledőkre összpontosítasz. Felsikolt a női szellem a kis pincéből, mire felüvöltesz, és rálősz a zombikra. Az első sorozatoddal ledarálod a fejét az egyiknek, mire lősz újra, és megint lekaszálod az egyiknek a fejét, mire mozdulatlanul esik össze.

Harmadik fázis KLNSúr, Bernárd

*Klingsor, most már semmi nem zavar meg a célzésban, ha csak nem a felétek közeledő zombik látványa. Összpontosítasz, célzol és lősz. A dög feje hátul kiszakad a tölténytől, és hanyatt esik. Egy másikra célzol, és a lövésed azt is leteríti.

*Bernárd, újra célzol, ám most a zombinak volt nagyobb szerencséje. A töltények mellette húztak el. Hangosan káromkodva lősz újra, és az már sikeresebb volt. A lény szétrobbant fejjel esik hátra, és nem mozdul többet.

//off: Egy maradt a kint lévő zombikból. Ez a következő körben már elérhet titeket. Kiran „bowlingozásának” köszönhetően a következő körben nem tudnak kijönni zombik, mert még csak most állnak fel.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.03. 21:30

Kiren

A kornyezetem szinte elhomályosul elöttem a koncentrálástól és h a mágiát kontrolálni tudjam!
Csak én és a boszorkány lebeg a szemem elöl és a gyözni akarás !

< Vajon meddig birom ellene! Úgy nézki tovább kell mennem ha gyözni akarok, de az veszélyes! De meg kell probálnom, utána még mindig probálkozhatok savval vagy villámmal, de félek, hogy az minket is bajaba sodorna ! >

Össze szedem a maradék eröm és meg feszitem testem és szelemem, még tovább megyek !

A többiek harca csupán háttér zörej számomra!

< Remélem feltudjátok még tartani a yombikat kicsit! Bele adok én is mindent ! >

MAjd ujra koncentrálok a mágiám felerösitésére még 1 pontal erősitve azt!

// Ha jól tudom ez + 2 célszámot ad illetve ha nem tudom lefedni a kifáradást akkor sebzodök és ha meg dobom az akarat erő próbám akkor a mágia látre jönn illetve müködik, csak közben engem is sebez! Azt pontosan nem értem, hogy folyamatosan amig a mágiát fent tartom vagy csak a látre jöttekor vagy felerösitésekor! //

HA a zombi teste szét porlad a mágiák találkozásának nyomásától, akkor a boszorkányt magát paszirozom a falnak, meg próbálva matricát csinlni belöle! :)
vagy ha kell egymásik zombival próbálom meg szét paszírozni !

Levitáció:
6 4 3 6 5 3 6 4 2 6 / 4 3 1 3
// 2 karmát felhasználtam ujra dobáshoz, ha jól tudom, akkor nekem ennyi karmám volt összesen 3 om... De javits ki ha tévedek ! //
kimerültség: 6 3 2 5 2 / 4

akarat erö : 5
akarat erö proba : 5 4 2 5 4
// Remélem jól dobtam ! és remélem még idöben vagyok ... :) //

< Most kipaszirozom beloled ami még benned van ! Nem veszitek ! >

Koncentrálok a mágia felerösitésére, a mágia ámralása, melyet probálok létrehozni, meg rémiszt, de bátran és akaratommal ígyekszem kordában trtani !

< Ha e nem jönn be akkor szellem elözést kell létre hoznom, mert akkor csak velem tud majd foglalkozni , h itt maradhasson, de ez veszélyes, mert ha veszitek a párbajban, akkor az a hálom lesz! vagy ö vagy én , bárcsak lenne mod alkut ktni vele ! >

// Szabad cselekedetként lehet beszélni, ügye? //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2016.10.05. 0:40-kor.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.10.04. 8:43

Bernard

Eléggé fellélegzek, mikor meglátom, hogy a golyók ugyanúgy cafatokra tépik a zombikat, mint egy Aztech-es rosszfiút. És hogy legfőképp sikerült időt nyerni a mágusnak. Ezt a jó teljesítményt továbbra is fenntartandó, leszedem a még kint lévő zombit, aztán a bentiekre kezdek lövöldözni.

< Kezdeményezés: 20

A zombikra célzott fejlövéseket fogok leadni. Addig lövök egyet, míg el nem pusztul.

Első fázis:
Rövid sorozat 1: 1, 2, 3, 4, 4, 8. Sebzés 11S.
Rövid sorozat 2: 1, 1, 2, 2, 2, 8. Sebzés 11S. (Hát ez nem az én napom...)

Második fázis:
Rövid sorozat 1: 1, 2, 2, 3, 3, 3. Sebzés nincs.
Rövid sorozat 2: 1, 2, 2, 4, 4, 15. Sebzés 11S.

Tartalék marad a sebtűrésre, amíg "él" a szellem.>

//off: Gorodak, lehet beszélni szabad cselekvésként, ha valami ésszerű hosszúságú szöveget mondasz, ami belefér 1-2 másodpercbe. //

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.04. 23:18

*Elégedeten és nem csekély megnyugvással nyugtázom magamban, hogy a fejlövés használ nekik.

<... Hát érik az a veszélyességi pótlék... Vajon akkor is kelleni, fog nekik az úrna ha a boszorkányt átsegítjük a fátyolon túlra?... Hmmm... Haladjunk sorban, először is a "testőrei"...>

- Mennyünk!

*Szólok és biccentek oda Bernárdnak jelezve, hogy vegyünk fel jobb lőállást közelebb a réshez ezzel bitosítva Kiren-nek még egy kis haladékot ha még se tudnánk feltartani a zombikat.

//KÉ 6+2 dobás 5 + 5 = 18

Első fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 5, 8, 5, 11 Harci tartalék 4, 11, 3, 1
2Cselekvés lövés zombi Dobás 5, 4, 2, 9 Harci tartalék 14, 7, 2, 5

Lejárt a tulajdonság növelés. Megdobtam a kimerölést rá. Első olvasatra úgy értelmezem, hogy ez nem cselekvés de ha még is akkor a annak megfelelően csúszik a cselekvési sorom
kimerülés 4 célszám kimerülés szint S / dobás 5,4,3,2 Két siker kimerülés sikeres, 0 szint

Második fázis
1Cselekvés: Mágikus próba. Tulajdonság növelés Gyorsaság Célszám 2,5 Dobás(2+5 v.t.) 10, 11, 11, 3 , 3, 1, 4
6 Siker. 6 harci körön keresztül a változások= Gy 7, Reakció 6 (6,5), H. kocka t. 8 (8,5).
2Cselekvés lövés zombi Dobás 5, 5, 4, 1 Harci tartalék 10, 3, 10, 4

Természetesen továbbra is fejre adok le lövést valamint úgy helyezkedek el, hogy Bernárd lővonalába ne lépje ke és könnyedén fedezzük egymást miközben teljes rálátásunk van a járatra és kedvünkre vehetjük célba a zombikat.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 166 / 180 • 1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján