• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 165 / 180 • 1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.08.29. 14:39

Mindenki

*Kicsit még tanakodtok, hogy mi tévők is legyetek, végül abban egyeztek meg, hogy Kiran a mágiát rejtő könyvtárban körbe néz, míg Bernárd utána keres még pár apróságnak, illetve csatorna térképnek. Addig Klingsor is felkészül a munkára.

Este 20:00_kor

Bernárd örömmel hívja fel a bandát. Konferenciába kapcsol, így mindenki tud beszélni. Az ork jó hírekkel jön. Régebben a város a bank szektorból a köz negyedig egy metro építésébe kezdett. Ám anyagi, és politikai okok miatt a beruházás félbe maradt. Viszont az alagút a föld alatt igen sokáig ki lett vájva, így elméletileg a sir környékén is. Több lejárat is van a félbe hagyott építkezésnek, így éjszaka gond nélkül körbe nézhettek az alagútban. Egy kisebb szerencsével a keresett sír közelében futott végig a fúrás.
És még más érdekes dolgot is talált. Egy futár naplójára bukkant. Nem nagyon olvasgatta eddig senki, de az ork célirányosan kutatott. A lényeg, hogy a futár a függetlenségi háború vége felé egy angol csapathoz tartozott. Egy helyen letáboroztak, és a parancsnok egy megadási levelet írt, melyet a nyert félnek el kellett vinni. A futár el is ment, és úgy egy hónap múlva tért vissza a válaszlevéllel. Döbbenten állt meg a tábor előtt. A katonák mind halottak voltnak, és a frissességből ítélve a futár érkezése előtt nem sokkal haltak meg. Ami fura volt, ahogy körbe nézett, olyan volt az egész, mintha egymást ölték volna meg. Két érdekes dolgot talált még. Az egyik, hogy valahonnan téglát bontva a föld alatt egy boros pinceszerűséget építettek, melynek a bejárata egy csapó ajtó volt. A másik, hogy a parancsnok sátrában az asztalán egy cserépedényt talált, olyan mintha urna lett volna. Az egészet nem tudta felfogni, így a halottakat bedobta a „boros” pincébe, és az urnát is betette oda. Egy egész nap csak a halottakat cipelte. Majd betemette a bejáratot. Mivel nem tudta mi történt, és büszke is volt az angol nemzetre, így azt mondta, hogy lázadó csapatok üthettek rajtuk, és mire oda ért, már csak a halottakat találta, és mindegyikőjüket eltemette.

*Bernárd lementette a csatorna térképet, és az abbamaradt építkezés tervrajzát is.

PM:Gorodak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.08.31. 20:25

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

Kiren
- Illetve, ha van kedved csatornát mászni akkor lemehetnénk körbe nézni egy kicsit, meg vehetnénk valamit amivel jelölhetjük, az utat és nem tévedünk el. mit szolsz ? .-

- Nélkületek én aztán biztosan le nem megyek. De vásárolni elmegyek.

*Akkor ahogy terveztem elmegyek egy megfelelő árúházba ahol tudom, hogy árilnak ilyesmiket és veszek ásót, csákányt, nagy lámpát, foszforeszkáló krétát vagy rudakat. Valamint a már korábban írt holmikat összepakolva készülök a holnapra. A történetet végig hallgatva elgondolkodva hümmögök egy kicsit.

- Hát, mostmár két dologban biztosak lehetünk. Egy, hogy az urnába kinek a hambrai vannak. Kettő, hogy biztosan vannak ot bomlott testek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.02. 1:45

Kiren

< elgondolkodok a találtakon... ami kicsit meg ijeszt és gondolkodom , hogyan tálaljam a többieknek... >

Haza fele menve Bernard hív minket végig hallgatom az informáviókat...
S kezdek egy kicsit stersszes lenni !

- Értem. Szép munka köszi az információkat. Ma este megyünk vagy holnap este ?
Csak mert akkor még haz ugrok felszerelésért...
vagy hogyan tervezitek !

- Egyébként , igy az infok után, ajánlom, hogy mindenki hozzon magával robbanó töltényt a fegyverébe, mivel a legtöbb zombit szitává lehet löni, illetve a fejlövés nagyon hatásos is!
Vámpir nem lesz ! vagy valami ilyesfalyta veszély e miattt ne aggodjtok...
A szelemmek ha vannak meg a boszorkány az meg az én problámám...
Annyi, hogy ha esetleg valami furcsát éreztek majd ha lent vagyunk szóljatok! Igyekezni fogok mindent szét törni, de az én hatalmam véges...
Asszem ennyi. De ahogy mondtam az élö holtaktol nem kell félni, de a robbanó töltényt ajánlom, az szerintem hatásosabb lesz... Mondjuk egy Gránát is jól jöhet, csak félek akkor ránk omlik a hely....

Amugy tud valaki szerezni valami bomba féleséget ami irányitottan robbant és nem tul nagyot...
Hátha robbantani kell , hogybe jussunk a hlyhez... Csak kérdezem...

Akkor hol vagy kinál talákozunk ? MA vagy holnap 22:00 Mondjuk Bernardnál vagy nálad Klingsor ??? onan meg mehetünk együtt tovább , mit szóltok ? ---

Meg várom a választ majd haza megyek minnél elöbb...
Hogy felkészülhessek...
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.09.03. 16:23

Bernard

- Én amondó vagyok, hagyjuk inkább holnapra, nem fog ártani egy ki pihenés, valószínűleg elég meredek menet lesz. Találkozzunk mondjuk nem messze a helyszíntől, valami olyan helyen, ahol nincs messze egy feltűnésmenteslejárat a csatornába! Egy pillanat... - itt gyorsan kikeresem a Mátrixban valami csehó vagy egyéb vendéglátó egység címét, ami jó lesz a leereszkedős terveinkhez, aztán bedobom a többieknek.
- Robbanóanyagom nincs, nem is értek hozzá, és ha ti sem, ezt hagyjuk ki, mert biztosan ott maradunk! (Meg aztán ezeket ilyen rövid idő alatt nem is igen lehet beszerezni Washingtonban.) Vettem szerszámokat, majd ásunk, ha muszáj.
Este még átnézem a térképeket, hogy lenne biztonságos közlekedni.

Ha más nincs, ezután én hazamegyek, megnézem, milyen útvonalak lennének a legjobbak a sírhoz, melyik a legbiztonságosabb, legrejtetteb, és hogy merre lehet menekülni. Várható-e valami védelmi/megfigyelő berendezés a modernkori alagutakban? Ezeket be is táplálom a GPS-embe. Aztán elmegyek aludni, másnap pedig időben érkezem a találkozóra.

<A térképek felmérésére a Taktika és Biztonsági eljárások képzettségeimet használom. Ha esetleg kell próba: Taktika 2, 4, 4, 5; Biztonsági eljárások 1, 5, 9, 17.>

//off: A bevetésre a korábban leírt holmikat viszem magammal, zseblámpát mindenképp. És a megvásárolt szerszámokat.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.09.06. 9:58

Mindenki

*Felkészültök a következő napra. Szerszámokkal, lámpákkal, és persze fegyverekkel. Bernárd a sírtól úgy egy kilométerre talált egy lejáratot a legfeltűnőbb mentesebbnek a rajzon. Ez egy szerviz akna, ami levisz egészen a metró járatba. Így onnan nem messze találkoztok, és utána neki is indultok. Egy szeméttel teli sikátorba értek. Szerencsére kutya sincs a környéken. Pár percig kotorásztok a szétszórt papírok alatt, mikor Kiran ráakad egy kerek alakú vas csatorna fedélre. Úgy másfél méter átmérőjű lehet.

- Ez az!

*Mondja az ork, és már megy is kiemelni a fedelet. A csákány hegyesebbik végét, amit magatokkal hoztatok, az egyik erre kialakított lyukba bele helyezi, majd két kézre fogja a nyelét, és megemeli. Nagyot nyög, de a fedél meg se mozdul. Ekkor kissé mosolyogva körbe néz, mint aki kínosnak érzi a helyzetet, de nem adja fel. Újra helyezkedik, majd ráfog, és nekiveselkedik. Az izmok megfeszülnek, és lassan Bernárd arca kezd vörösödni, de ekkor megmozdul a fedél, és a több éves kosz, mely ragasztóként működött, végül engedett. Arrébb tolja, mire a súlyos vasdarab kicsit megrengeti a környezetet, majd zihálva, de büszkén félre áll.

- Ké…észen…van.

*Lenéztek, és vasból készített létra visz lefelé a sötétségbe. Az ork jelezte, hogy nem kell tartani semmilyen védelmi rendszertől, teljesen magára hagyták az építkezést. Lámpát kapcsoltok, és Klingsor indul el elsőnek. Ő a mozgékonyabb, és ha gond van, akkor könnyebben tud reagálni a szűk helyen, mint Bernárd. Leérve csak a por és a néma sötétség fogad benneteket. Lámpát kapcsoltok, és félkész alagutat láttok. Körbe van betonozva, de a sínek hiányoznak. Két irányba tudtok haladni. ekkor előveszitek a kis korongot. Az rögtön megmutatja a helyes irányt. Így óvatosan elindultok.

*Egy elég nagy terembe értek. Nincs feljárat, tehát nem megállónak készítették. Inkább valami szerelő részleg lett volna, ahol a metró félre tud állni. Olyan nagy a csarnok, hogy a lámpa nem világítja be az egészet. Kicsit körbe néztek. Úgy 15-20 méter széles lehet, és olyan hosszú, hogy egy metró szerelvény kényelmesen elfér. Természetesen a csarnok tovább egy alagútba szűkül. Viszont észreveszitek, hogy csövesek lakhattak itt. Ugyan is szétszórt holmikat találtok a teremben. A nyomokból ítélve, már egy ideje nem jöhettek vissza. Mivel nem találtok semmi veszélyesnek mondható dolgot, így megnézitek, merre is kellene ásni. Hamar megtaláljátok a korongnak köszönhetően. Sajnos a betonfal már elkészült, így sokat kell majd dolgozni. Ami a jó hír, hogy fent a felszínen semmit sem fognak ebből hallani, hisz olyan mélyen vagytok.

*Hosszú izzasztó és izomszakító órák után, végül sikerül akkora lyukat kiütni a betonon, hogy még az ork is át fér rajta. A fal mögött barna föld fogad benneteket. Úgy még két óra munka, és pár méter ásás után egy téglafalba ütköztök. Nem kell sokat gondolkodni, a téglákon látszik, hogy régiek. Valószínű ez lesz, amit kerestek.
Kiran jelzi, hogy várjatok egy picit. Vesz pár levegőt, és koncentrálni kezd, majd pár másodperc múlva megszólal.

- Maga a fal egyben egy asztrális gát is. Attól félek, hogy fogunk élőholtakkal találkozni.

//off: Döntsétek el, hogy mit tesztek. Betöritek a falat, vagy még nem. Ám, mivel fáradtak vagytok a sok munka után, minden próba célszáma kettővel fog nőni. Az órára nézve 17:00 van.//

PM: Kieron
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.09. 3:05

*A csatornafedél elmozdítása után lámpával bevilágítok majd óvatosan ereszkedek alá. Elsőként megbizonyosodok róla, hogy nem rohadt e már szét a létra. Látva, hogy nem ette még meg a rozsda és jó állapotban van már bátrabban haladok de még midíg fülelve haladok, hát ha hallok valami mozgást magamon kívül. Leérve fegyvert rántva világítok körbe majd látva, hogy senki sincs le jelzek a többieknek, hogy jöhetnek.

<... Vajon hova lettek?...>

*Gondolkozom el egy pillanatra a csövesek hátra hagyot szeméthalmain, ám nem foglalkozom vele sokat mivel teljes figyelemmel és erőbedobással veszek részt magam is az ásásban. A kőfalt elérve megkönnyebűlten fújom ki magam.

- Végre.

*Kirent magunk elé engedve megvárom míg nyilatkozik, nem is nyúlok a falhoz sem az előt sem az után, hogy kikutatta a mágikus áramlásokat a közelben.

- Szerintem mindenképpen pihenjünk még mielőt áttörjük a falat. A részemről még akár itt is lepihenhetünk csak az egyikünknek el kell menie valami kajáért. A csövesek holmija alapján igen régóta nem járt már erre senki és semmi.

*Természetesen abban is benne van a karakterem ha haza megyünk aludni.
"- Nekem úgy is jó. Viszont Kiren, tudsz valami mágikus jelző csapdát hátra hagyni ami riasztana minket ha még is járna errea vaalki vagy valami?"
*Mondom ha a többiek a távosá párján vannak.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.10. 2:09

Kiren

A helyszinre érve , csak rá bizom az erőre a munkát...

Leérve felrakom a sisakom, hogy a hanglokátoros sisakkal , rendesen beláthassam a helyet
Az alagutban folyamatosan magamon , hagyom míg a helyszinre érünk, csak bíztos ami bíztos!

Közben pedig a mágikus világba is át tekintek néha!

A helyszinre érve azért körbe nézek.
Illetve a nagy csarnokban is alaposan körbe nézék, hátha észre veszek valamit a sisakom segitsgével , amit amugy nem nagyon látnék a sötétben , még a lámpás fényében sem...

Az ásásban kiveszem a részemet a többiekkel.

Miután meg néztem a helyet is mágikusan.
Elgondolkodok...
hm...
Ez igy érdekes lesz...
< Hogyan fogunk harcolni, ha jol gondolom a burkon belülre kell mennünk ha lesz valami ami irányitja a yombikat vagy ki tudja mit ha le akarom gyözni inen nem fog sikerülni... >

- Nos én azt mondom, hogy a helyet nyugodtan itt hagyhatjuk, senki nem fog erre jönni, menjünk, dobjunk be valamit és essünk neki... Mit mondtok?
Szerintetek ay alagut kibirna egy gránátott ha el kée dobni?
Gondolom senki nem hallaná meg...
Amugy pedig sajnos ilyesmire én nem vagyok képes, bocs, h csalodást kell okoznom !!!
A szét válás ötletétt pedig nem támogatom, mivel ha én megyek és történik vlami akkor gáz van de ha valamelyikötök megy az sem épp jó ha ugy alakul a dolog.
Mondjuk amig ezt be nem törjük semminek sem szabadna történnie!!!
Akkor, mit szültok egy késöi ebédhez együtt??? -

Ha mind kimegyünk phizni akkor bedobok valami finomat, valami fött ételt !!!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.11. 19:44

*Nem akadájozom meg Kirent, hogy kivegye a részét az alagút ásásából ám mondom neki, hogy "- Első sorban az asztrális filág fenevadjaira figyeljen. Jobban érezném magam ha mágikus hatalmát nem csökkentené fáradsága ha a hejzet megkivánja." Ha Bernárd is egyet ért vele akkor első sorban elég ha mi ketten végezük az ásás nagyját.

Kiren
- Nos én azt mondom, hogy a helyet nyugodtan itt hagyhatjuk, senki nem fog erre jönni, menjünk, dobjunk be valamit és essünk neki... Mit mondtok??

........ (Bernárd)

"- Nekem úgy is jó. Viszont Kiren, tudsz valami mágikus jelző csapdát hátra hagyni ami riasztana minket ha még is járna errea valaki vagy valami?"

Kiren
Amugy pedig sajnos ilyesmire én nem vagyok képes, bocs, h csalodást kell okoznom !!!

- Akkor viszont szerintem egyikünk menjen el ételérte, én válalnám is ezt a részt, megvacsorázunk, alszunk 4-6 órát majd áthatolunk a falon.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.11. 23:58

Kiren

- Rendben van , akkor legyen ugy addig mi itt Bernardal el ütyük az idöttt! -

Addig is a szememet át kapcsolom, hogy mind két világot láthassam , csak a biztonság kedvéért!!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.09.13. 14:43

Mindenki

//off: Keron írta, hogy most néha csúszni fog, de most már nem várok tovább rá.//

*Úgy döntötök, hogy kicsit lepihentek, hisz egész nap a betont vertétek, és az bizony kemény munka. Klingsor kicsit később visszaér ennivalóval. A lámpa adta világosságban ültök,é s azon beszélgettek, hogy vajon, hogy lehet ilyen helyen élni hosszú távon. Az ork a fejét rázza, kizárt, hogy itt élne. Inkább belezne ki pár alakot a pénzéért, minthogy csövesként legyen ide zavarva.

*Néhány óra pihenés után, végül úgy döntötök, hogy ideje a munkát befejezni. Eddig senki nem zavart benneteket, és remélhetőleg ezután sem fognak. Neki is fogtok. Pár csapással már be is omlik a fal, mire kisebb por szál fel a levegőbe. Bernárd egy lámpával bevilágít, majd hirtelen hátra húzza a fejét.

- A k…a anyádat! …Csak pár összeaszott hulla. Mennyire utálom ezt.

*Mindannyian benéztek, és körbe világítva meglepetten látjátok, hogy a sok tetem, mintha bebalzsamozták volna, nem rohadt el, hanem mint egy múmia, csak összeaszalódtak. Ruháik az 1800-as éveket idézi. Mind katonai egyenruha. Szétszórt korabeli szigonyos puskák, és kardok mindenfelé. Viszont az urnát nem találjátok sehol. Beljebb világítotok, és a terem másik végén, ami kissé messze van, mintha egy vaskos ládát fedeznétek fel. Ezután a plafont is megnézitek, és néha por szál alá, de semmi különös. Téglákkal épített boros pince szerűség az egész, néhány hullával.

//off: Jelen pillanatban fél méter átmérőjű lyukat ütöttetek be. Még nagyobbítani kell, ha be akartok jutni. A hullák számát nehéz megállapítani, de úgy 30-50 lehet.//

PM: Gorodak
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.14. 5:09

*A pincéből kicsapódó áporodott levegőre magam is lefancsalodom, valamint az ásá közbem az arcom elő csavart rongyor vissza helyezem, hogy takarja az orro és a számat.

<... Hát nehéz eldönteni mi a rosszab, aszalódot hús vagy a saját izadságom porral keverve... ????...>

- Szerintem ott lesz a ládában.

*Mondom ahogy rávilágítunk a lámpával a ládára. Majd Kiren felé fordulok.

- Biztonságo?

*Teszem fel a kérdést ezzel jelezve, hogy szeretném ha az asztrális világra vetne e pillantást még mielőtt bemennénk. Addig is hátra megyek, hogy magamhoz vegyem a feszítővasat és azzal tére vissza. Ha biztonságonak itéltetik akkor Bernárd felé is vetek egy egyet értő pillantást és ha még nem indult el elősnek "mauzóleumba" akkor:
"- Bátraké a szerencse"
*Felkiáltással el is indulok. Néhány méter előre haladás után bevárom a többieket is és csak azután megyek tovább a láda felé. Egyik kezemben egy lámpával másikban a feszitővassal.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.09.15. 7:48

Kiren

Miután kellemesen kipihentuk magunkat és ettünk is.
Kezdjuk befejezni amiért ide jöttünk

Elosször nagyon nincs kedvem betenni a fejem a lyukba az erötérbe, de végül át nézek.
Kellemesen érint, hogy a holtak nem akarják letépni a fejem egyböl.

- Biztosan a ládában van , onan látom és érzem a mágiát, de nem szivesen tenném be ide a lábam, mert 50 hulla is lehet itt akkik elálják a kiutatt és a hely nem tul tágas.
Inkább ide repitem a ládát ha nem gond!
MErt ha harcolni kell akkor a lyukon keresztül egyesével szét tudjuk löni ezeket és nem esünk csabdába!
ok ??? -

Ha bolintanak akkor koncentrálok a ládára, hogy oda repitsem magunkhoz. ha kell akkor csak én hajolok be, hogy az erötér ne gátoljon, és szolok a többieknek, hogy ha kell huzzanak ki gyorsan!!!
// Ha lehet akkor levitációval fel nyitható a láda teteje mert akkor azt tenném és csak az urnát repiteném magunkhoz! //
Levitáciö: 4 es
5 4 3 5 5 6 4 / 2
kimerütség:
3 4 2 6 2 2 4 / 5
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.09.15. 9:18

//off: Bocsánat a nagy késésért, csak a hét elején annyi túlmunka volt (korábban kellett menni jóval), hogy bekapcsolni sem volt időm eddig a gépet. :( //

Bernard

A hullák mennyisége láttán először elképedek, aztán kiráz a hideg arra gondolva, hogy ezek mind a nyakunkba ugorhatnak. Reménykedem, hogy a fél mázsa lőszer, amit idecipeltem, elég lesz ellenük. Pár mozdulattal kirázom az izomláz utolsó maradványait a karomból, kicsit még tétovázok (arra azért ügyelve, hogy ez ne látsszon rajtam, hová lenne így a marcona ork képe!), aztán nagy levegőt véve már épp indulnék befelé előre, mikor meghallom Kiren javaslatát.

- Ha tényleg ki tudod hozni mágiával, azzal sokkal jobban járnánk, mint ha bent körbevesz ez a sok hulla. Viszont ne felejtsd el a "boszorkányt" sem! Lehet, hogy még ennyi idő után is itt van a szelleme, talán pont ő jelenti az igazi veszélyt, és az asztrális gát valójában nem minket tart kint, hanem őt bent. Nehogy lekapja a fejed, mikor behajolsz!

Ha nem sikerül valamiért Kiren varázslata, akkor kicsit tágítunk még a nyíláson, hogy beférjek én is, majd a kardomat a kezem ügyébe helyezve, előreszegezett rohampuskával NAGYON óvatosan benyomulok a résen.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.09.16. 21:29

- Nekem úgy is jó.

*Ettől függetlenül a feszítő vasért elmegyek, hogy kéznél legyen ha akadájokba ütközne a láda kilebegtetésében és még is be kéne mennünk a hullák közé. Valamint segítek a rész kellő széleségre való tágításában.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.09.17. 16:26

Mindenki

*Kiran javaslatára mindannyian bólintotok. Így közelebb lép a lyukhoz, majd el kezd koncentrálni. Klingsor és Bernárd fegyverrel a kezetekben vártok, és reménykedtek benne, hogy sikerrel jár a mágia tudó. Ő nagy levegőt vesz, és összpontosít. Kezét átdugja a lyukon, hogy a számotokra láthatatlan teret átlépje. Klingsor a ládára világít, majd hirtelen recsegésre lesztek figyelmesek. Úgy tűnik, be van zárva. De Kiran nem adja fel. Még jobban koncentrál, mire hangosan kezd recsegni a fatákolmány, majd hirtelen nagyot reccsenve felszakad az ajtaja. Meglepetésetekre a mágiatudó egy pillanatra hátra hőköl, és döbbenten néz a lyukba. Egy kis ideig nem értitek, hogy mit lát, majd akaratlanul is megrezzentek, mikor a földön fekvő testek megmozdulnak. Kiran még mindig meredten néz a láda felé, és nem mozdul, miközben in, és csontrecsegés közepette a hullák lassan felállnak.

//off: Még nincs harci cselekedet, tehát nem körönként folyik az esemény. Ha Kirant nem viszitek el onnan, akkor a hullák elérhetik.//

PM:Gorodak
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 165 / 180 • 1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján