• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 163 / 180 • 1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.07.26. 19:52

Kiren

Nos a kinézetem. Kicsit kocos haly, egy nem annyira koppotas nadrág, meg ing, amin rajta van a páncéldzsekim.
Probálok, kicsit ápoltabban ki nézni mint multkor, föleg, mert most egy szép plázában vagyok...
A fegyverem nálam van a hátamon, de a váll támasz össze van csukva rajta, így kissebnek néz ki.
Csak hogy kerüljem egy kicsit a feltünést.
A motorommal érkezem, amit le láncolok!
Van nálam 2 tár mindegyik löszerböl és 2 gránát 1 füst és 1 robbanó, a kabátom beleséjeébe rögzitve, ami nem látszik, mert össze van huzva...
Amolyan motoros fene gyereknek néz ki... :D

Kivételesen időben érkezem a találkozásra!

A szabad idömben pedig, mielött a törpe hívott, ha ugy volt elválaltam kisseb feledatokat...
Bandáknak, vagy akárkinek, csak , hogy pénzemnél legyek és , hogy tudjam fizetni a 3 om helyet ahol lakom, mint szegény...
Amolyan ágy féleség, vagy lyuk.... :)

Valamint , ha lehet össze haverkodnék valahogy a szegény negyedben a korházban valakivel, hogy tudjak ott dolgozni, ingyen mint rész munka idös egy kis kajáért, meg ha ugy van kötszerekért inekciókért!
Illetve, ha kell tudjam használni a mütött vagy az egyiket...
Ugy mond olyanoknak akik hajlandok plusz pénzt fizetni ellátásért, egy balulsült munka vagy jól el sült munka után !
Természetesen ha ilyen van a pénz fele az övék a kültségek után, ha lehetséges...
Probálok , baráti kapcsolatott kiépiteni ezzel a személyel lassan!

A maradék syabad idömben, csak gyakorlom a mágiát! Karbantartásként, meg néha a fegyvereimet is...
Kicsit logok a bandákkal, meg ha kell segittek a csempéseknek , meg ilyenek a szegény negyedeben, csak hogy tudjam mi merre , hány méter, az emer sose tudhatja, mire lesz szüksége egy , egy küldetéshez és , jól jön ha tudom mit hol lehet kapni... :)

Akkor. Idöben érkezve, kicsit meg nézem a csajokat oda fele menve... A hostesek, ha nem adjaák a teklefon számukat, ha oda jönnek , ott is hagyom öket, magmtól , nem megyek a közelbe !

A törpének köszönök, meg a többieknek, hogy jó ujra látni öket !
Meg hallgatom a törpe mondokáját, meg Bernárdét is , meg Klingsorét is, aztán csak várom a válaszokat, mert színte mindent meg kérdeztek ami engem is érdekel.

Majd : - Tudsz bármiféle mágikus aktivitásról, amiröl esetleg tudnom kéne, csapda esetleg vagy bármi... -
Ezt ugy mondom hallkan, hogy mások ne hallhassák...
Nincs szükség hallgatózó fülekre... :)

részemröl, benne vagyok !!!
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.07.27. 16:50

//off: Elnézést kérek mindenkitől, de nyár közepén megfáztam. Kis türelmet kérek, míg lábadozok. :-| :( //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.07.27. 17:37

//off: Jobbulj meg! :) //
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.07.30. 22:41

Szia.

Jó bulást kivánok...
meg szép hetett, akkor sziasztok hamarosan !

:)
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.07.31. 9:03

//off: Köszönöm a jó kívánságokat. Csúnya torokgyulladás lázzal kísérve. Talán jövőhét második felére már jobb lesz. Addig is a türelmeteket kérem. Szép napot!//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.08.02. 13:22

//Nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos. Jobbulást. Rövid lábadozást kívánok. //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.08.03. 18:24

Mindneki

//off: Mindenkinek köszönöm a türelmet. Most már jobban vagyok, de még nem 100%...kb. 99% :) //

//off: Gorodak, legközelebb légy szíves PM-ben küld el, hogy mit hozol magaddal. Köszi//

//off: Aki még nem vonta le a karakterlapjáról a havi költségét, az még most tegye meg.//

Bernárd
- Igen, van még pár homályos pont. Először is, ez a temető valami elhagyatott hely, ami eddig senkit nem érdekelt? Vagy valaki már nekiállt ott ásni, netán már eleve valamilyen műemléki védelem alatt áll?

*Az ork veszi először magához a lehetőséget, és rögtön kérdez. Mr. Jhonson természetesen, ahogy eddig is, késséggel válaszol.

- Fogalmam sincs. Ez a legizgalmasabb benne. -*Dől előre izgatottan a törpe. - Régóta kutat utána a megbízóm, és már nagyon régóta nem járt ott senki. Ti lesztek több száz, vagy több ezer év után az elsők, akik beléptek.

*Bernárd azért még próbálkozik.

Bernárd
Van-e valami elképzelésed, milyen állapotban van a hely, hogy kell-e valami külön óvintézkedés omlások meg hasonlók ellen?

- Omlás? Nos, az előfordulhat. Elméletileg már jó rég nem zargatta senki a helyet, de a városban történt építkezések biztos okozhattak némi ingatagságot.

Bernárd
Fizikai valójában mekkora ez a tárgy?* Ha jól látom, egy urnáról van szó, így gondolom törékeny és elég régi. Milyen speciális törődést, óvintézkedést igényel azon kívül, hogy ne ejtsük le?

*Mr Jhonson arcán megjelenik a mosoly. Végre olyan kérdés, amire rendesen tud válaszolni.

- Nos barátaim, ez bizony egy urna. Valószínű lesz benne hamu, de azt nem érdekli a megbízót. Őt maga az urna érdekli. A tárgy elméletileg vajszínűre kenték, és a szája felöl körbe sötét barna. E mellett ezek a minták láthatók rajta, ami a képen előttetek is látható. Mérete talán egy fél literes befőttes üveghez mérhető. Nem nagy. Törődést annyit igényel, hogy ne törjön össze, és ha lehet, ne karcoljátok ,és rongáljátok.

Bernárd
Az iránytűvel megtaláljuk a bejáratot, de hol van maga a temetkezési hely, amit át kell kutatni?

*A fejét vakarja a törpe, majd hirtelen megvilágosodik előtte a kérdés lényege.

- A város területén van az biztos. Nem kell ki menni a pusztultba. Viszont jó magam még nem néztem meg a pontos helyét. -*És szélesre húzott szájjal vigyorog.

*Az ork nagyot sóhajt, és még megpróbál valamit kicsikarni a törpéből.

Bernárd
Ha jól sejtem, számítasz a sírban nehézségekre, ezért a külön bónusz a tárgy elhozásáért. Van valami ezzel kapcsolatban, amit nekünk is hasznos tudnunk?

*Mr. Jhonson ekkor kicsit körbe néz, majd halkan folytatja mondandóját.

- Igen, sajnos számít a megbízó némi nehézségre. Nem biztos benne, de az asztrál világ kicsit megváltoztathatta a környéket, és így molekuláris változások alakulhattak ki a kalcium-ban, és asztrálsi energiát nyelhettek el. Sajnos a megkövesedés csak intenzívebb kémiai kötéseket okoz.

*Egy kicsit még vártok, hátha folytatja, de ennyi. És ezt mind úgy mondta, mintha élesített atombombát találhatnátok a sírhelynél.
Kiran hamar érzékeli a néma csendet, és fordít.

- Mozgó hullákkal találkozhatunk. Élőholtak, mint a trideókban. Sajnos több féle is van belőlük, és fogalmam sincs melyiknek mi a gyenge pontja.

*A törpe bólint egyet.

Kiran
- Tudsz bármiféle mágikus aktivitásról, amiről esetleg tudnom kéne, csapda esetleg vagy bármi... –

*A fejét csóválja a törpe, majd kicsit rekedtesebb hangon szólal meg.

- Nem tudok semmi ilyesmiről, ám előfordulhat, hogy asztrális gát lesz a temető körül. Ez természetesen létrejött gát, ha van. Viszont így ki tudjátok szűrni a lehetőségeket. Ha nincs gát, nincsen kalciumkötés, ha van gát, akkor bizony biztos, hogy van kalciumkötés.

PM:Mindenki
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.08.05. 13:26

Bernard

Az élőholtak említésére feláll a hátamon a szőr, főleg a TV-s megjegyzés miatt. Gyerekkoromban a hideg rázott az ilyen filmektől, most meg tessék, a végén még élőben, az első sorból élhetek át egyet. Reménykedve, de egyben félve a választól, megkérdezem:

Ha már olyasmik, mint a TV-ben, azért legalább egy jól irányzott lövés leteríti őket? Vagy ezek is olyanok, mint a szellemek, hogy ne fogja őket a golyó?

Ha jó hírt hallok, akkor beleegyezem a meló elfogadásába, ha rosszat, előbb megkérdem Kirent, hogy lát-e esélyt, hogy az ilyen förtelmeket legyőzzük vagy legalábbis távol tartsuk magunktól. Ha kicsit is reménykeltő a válasza, akkor belemegyek a dologba.

// PM: KM //

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.08.07. 19:51

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

Bernard
-Ha már olyasmik, mint a TV-ben, azért legalább egy jól irányzott lövés leteríti őket? Vagy ezek is olyanok, mint a szellemek, hogy ne fogja őket a golyó?

- Fogni fogja a golyó őket de nem mindnek használ. Szerintem is az a legbiztosabb ha nem futunk össze velük.

*A beszélgetés maradék részében elgondolkodva hallgatok és emésztem magam az élőholtak valószínű felbukkanásán. A feladatot biztosan el fogom válalni ám ha többiek nem vetik fel akkor én mindenképpen felvetem mikor gondolataimból nem sokkal később visszatérek, hogy valamivel magasabb gázsit kérnénk az élőholtak miatt.

- A részemről rendben.

*Bólintok rá az új díjra és ránézek a többiekre. Ha az ő részükről is elfogadható akkor már nyújtom is a kezem a megállapodás lepecsételése végett.

//Tárgyalás 5, 7, 5
Dobtam biztos am biztos//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.08.09. 1:04

Kiren

Figyelmesen végig hallgatom az eseményeket és a kérdésekre a választ...

A Zombik ellen valami védelmet tudok biztositani, és attól függ milyen erösek a szelemmek , azok ellen is meg állom a helyem...
eméljük, azért erre nem kerül sor !! :)

Miután Klingsor befejezte a pénz alkudozását, rá bolintok a melora!

Bernárd és Klingsor kérdései után amugy sem maradt tul sok kérdezni való....

Ha végeztünk, akkot ajánlom, hhogy menjnk haza és valakinél találkozhatnánk vagy valahol, hogy megnézzük a hely pontos helyét !
és onan mehetnénk is egyböl fekélszülten!

Azért az italt bejezzük , gondolom !!!! :)

// köszi a türelmet !!! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.08.09. 12:03

//off: Mivel Bernard hallotta a vágyva vágyott biztató híreket, a korábbi leírásom szerint ő is elfogadja a melót, szóval részemről is haladhatunk tovább. //

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.08.09. 17:27

Mindenki

//off: Azért vártam, mert nem akartam Gorodakkot kihagyni. :D //

*Klingsor már megszokott módon átveszi a kufár szerepét, és szépen belekezd az alkudozásba. Ezt türelmesen ráhagyjátok, hisz a múltkorinál is sikeres volt. A törpe nem hajthatatlan, bár most jobban meg izzasztja a pénz megtartása. A végén abban egyeztetek meg, ha megtaláljátok a bejáratot, az 1000 nujen, ahogy eddig is. Ám, ha az urna is megvan az fejenként még 3000 nujen. És ha még zombikkal is kell harcolni, akkor 3000 helyett, fejenként 4000 nujen.
Végül rábólintotok, és reménykedtek benne, hogy megússzátok a dolgokat.

*Ekkor veszitek észre, hogy egy biztonsági fickó lép mellétek. Kissé izmos testalkatú, és a szokásos secur kék ing, és fekete nadrág. Viszont ami zavar benneteket, hogy az ember keze a csípőjén lévő pisztolyon nyugszik. Normális hangnemben szólal meg.

- Uram -*Néz Kiranra. – A vendégeket kicsit zavarja a kinézete, és a fegyvere. Kérem, hagyja el a plázát.

*Ekkor körbe néztek, és fel sem tűnt, de tényleg eltávolodtak tőletek az emberek. A kávézó előtt pedig több biztonsági is várakozik. Kiranra néztek, és látjátok, hogy bár most nem olyan szakadt, de azért nem ide való az öltözete, és a géppuska egyáltalán nem szívderítő látvány egy gyerekekkel túlzsúfolt helyen. Majd a biztonságiakra néztek, és leolvasható az arcukról, hogy nem szeretnének balhét, de tartanak attól, hogy nem ússzák meg. Ezért mindegyik keze a pisztolyához közel van.

*A törpe csöndben marad, és mindenki most arra vár, hogy miképpen reagáltok.

//off: Gorodak, a temetkezési helyről fogalmatok sincs, hogy hol van. Arra a kis fakorongot használhatjátok, mint egy iránytűt, hogy megtaláljátok. tehát addig követitek a jelét, amíg oda nem értek.//

PM: Kieron
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.08.10. 7:49

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

*A biztonságiakhoz hasonlóan nem mozdulok és tekintetem Kirenre vándorol.

<... Hmmm... Hát igen, kicsit túlkészült... Még szerencse, hogy már megbeszéltük a lényeget...>

*Nem veszem át a szót helyete így mágvárom míg ő mondja a miztoságiakna, hogy ..."Értem, már is távozok"... vagy valami hasonlót. Ezt követően tekintetemmel a törpe felé fordulok, hogy szemügyre vagyem van e még valami amire szükségünk van a meló elvégzéséhez. Amenyiben minden szükséges papír és infó már nálunk van, ami ha jól tudom így van, akkor Bernáld-hoz fordulok.

- Akkor szerintem mi is indulhatunk.

*Teljes egyetértést követően elbúcsúzok a törpétől és társamat bevárva Kiren után indulok. Ha van még valami tisztázni való akkor azt megbeszélve hasonlóképpen cselekszem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.08.11. 5:16

Kiren

Az alkudozás, meg várom, és magamban egy mosolyt is hagyok...

< szép munka haver, de a yombik miatt azért én tartok... >

Amikor a biztonsági őr oda lép és felszólít a távozásra, kicsit meglepődök... De nem rökönyödök meg...

- Rendben van, azonnal távozok, vagyis távozunk... De meg kérném , hogy ne tartsa a fegyverén a kezét, mert a szart is belém fagyassza vele meg a tekintetével !
Elnézést kérek, hogy akaratomon kívül megzavartam az emberek nyugalmát!
Ha hagyják, akkor el is mennék , mennénk !
Ígérem, többet nem fordul elő ! :D -

Majd ha mindenkinek megfelel , akkor bólintok a törpe felé!
és távozok! távozunk !!!!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.08.11. 15:34

Bernard

A biztonságis közjátéknál eléggé feszültem várom a fejleményeket, remélve, hogy Kirennek semmi hülyeség nem jut eszébe, elég az "ágyú" villogtatása. Így eléggé láthatóan megkönnyebbülök, mikor udvariasan egyetértve az őrökkel távozni készül.
Magam is hasonlóképp teszek, már menet közben elköszönök a törpétől, és ha még nem tette volna senki, átveszem az iránytűt.

Ha kijutottunk, a törpe távozott és elindulunk valami helyre, ahol megbeszélhetjük a dolgokat, annyit előre elmondok, hogy:

- Kedvenc időtöltésem a történelem, de sosem hittem volna, hogy valaha is az árnymelókban fogom hasznát venni - itt egy szórakozott mosollyal megrázom a fejem. - Magáról a temetőről nem tudok semmit mondani, az nem rémlik. Viszont az urna a kinézete alapján az amerikai függetlenségi háborúja környékére tehető, vagyis valamikor 1770-1780 környékére. Kíváncsi leszek, mi köze van egy ilyennek a modern világ mágiájához.

Aztán bevágódom az autóba és elindulok a megbeszélés helyére.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 163 / 180 • 1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján