• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 159 / 180 • 1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.09. 19:06

Kiran.

Orommel tilt el a munka felkerese. Ez az pénz all a hazhoz
El is megyek a rovidett uton az iskolába.
Majd korbe nézek kint és. Bent fegyverrel majd az asztralis vilagban is
..
Majd figyelve várom a tobbi tarsam és a megbizott...
Le ülök valahova ahonan kevesen lakhatnank meg de én lathatom öket!!!!
Majd várok... Furkeszve a kornyeket meg Halkyn futyureszek....
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.09. 23:19

Kiran

//off: Gorodak, nem írtad le, hogy miképpen néz ki a karaktered, és nem küldted el PM-ben, hogy mit hozol magaddal. E mellett azt sem írtad le, hogy gyalog, vagy motorral mész a helyszínre. Légy szíves figyelj oda. E mellett kérlek, tartsd be a három napos reagváltást.//

*Úgy döntesz, hogy gyalogosan indulsz. Jól ismered a környéket, és könnyen egy tolvaj prédájává válhat a motorod. Ráadásul a sok romos épület miatt gyalogszerrel könnyebb a rejtőzködés. Kikerülve az ismert banda helyeket, mindenféle gond nélkül eljutsz a megadott hely közelében. 11:40 van, meleg, de nem forró napos idő. A környék nagyon lepusztult. Itt szinte nem is lehet találni épnek mondható házat. Konkrétan ez egy pusztulat a városon belül. Pár macskán, és kóborló kutyán kívül nem is fúj erre a szél senkit. Ennek kifejezetten örülsz. Kezed ügyébe veszed automata fegyveredet, csak a biztonság kedvéért, és körbe járod a helyet. Kívül repedezett beton pálya, melyből gazok emelkednek ki. Semmi különös, majd bemész a romos épületbe. Vandálok és az idő nyomait látod mindenütt. Beszakad plafon, kidőlt fal. Elgondolkodsz rajta, hogy vajon hogy nézhetett ki, mikor még itt tanultak a gyerekek. Végül keresel egy rejtettebb helyet, és ott várakozol. Természetesen még egy kis meditáció is belefér. Pár másodperc múlva kitárul előtted a tükör világ. Fura kavalkád, és néma csend jellemzi az asztrális lenyomatokat. Már rég nem volt erre semmi erőszakos cselekedet, sőt mondhatnánk elég sivár az asztrális környezet. Mondjuk ennek is örülsz, így nem kell félned esetleges elementál, vagy szellemtámadásoktól.

*Türelmesen várakozol, mikor a volt iskola hátulja mögül hangokra leszel figyelmes. Az épület mellett egy alakot veszel észre, aki az udvar irányába tart, de a ház romos sarkánál meg áll. Egy átlagos magasságú ember, férfi, izmos, de nem kigyúrt alkatú. Barna haja és szakálla rövidre nyírt, rendezett. Ruházata sokzsebű szürkés nadrág, hasonló színű ing, mely nincs begombolva, alatta fehér póló . Övében késeket látsz, melyeket nem rejtegeti. Illetve mintha lenne valami a ruhája alatt, talán pisztoly. Amit viszont azonnal észreveszel, hogy hiába rejtőzködtél, észrevett. Úgy 5-8 méterre van tőled.

*És ekkor még egy alakra felfigyelsz. Egy megtermett ork fickó lép az udvarra az egyik utcáról. Kopottas farmer, és kopottas kabát fedi izmos testét. Sötét barna haja, katonásan rövidre nyírt. Oldalán egy méretes pisztoly, és a hátán egy valamilyen táskaféleség.

*Az informátor szerint a Jhonson egy törpe. Őt még nem látod.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.09. 23:19

Klingsor von Ungerland

*Jóval korábban elindulsz, hátha elkerülhetsz egy esetleges problémát. Gyalogosan, nyugodtan sétálgatsz az utcákon. Ahogy egyre jobban közeledsz a helyhez, a város is kezd egyre jobban megváltozni. Az üzletek ajtain megjelennek a rácsok. A razziázó rendőrök kezdenek eltűnni. Az utak repedezettek, a házak lelakottak. A városlakók egyre lecsúszottabbak. Sok a csöves drogos, és persze a szakadt prosti. Míg nem egyszer döbbenten megállsz. Ismered a környéket, de nem emlékékeztél rá, hogy ennyire durva a helyzet. Még legalább 20 perc séta vár rád, de konkrétan egy pusztulatbeli látvány fogad. Egy késdobáló kocsmaszerűség van még a sarkon, ahová nem szívesen mész be. Hisz eddig megúsztad baj nélkül, és ezt lehet a látványosan kirakott késeknek köszönheted, de azért nem kísérted a sorsodat. A lényeg, hogy előtted omladozó épületek, kihalt utcák terülnek el. Mintha háború dúlt volna. Kissé feszülten haladsz tovább, de szerencsére csak néha látsz élőlényt, és az is csak valamilyen kóbor kedvenc. Végül megérkezel a helyhez. Az iskola már egyáltalán nem nevezhető épületnek. Falai bedőlve, teteje beszakadva. Mintha nem is a városban lennél, hanem kint a pusztulatban.

*Ám ekkor felfigyelsz valamire. Szemed sarkából mozgásra eszmélsz. Egy alakot látsz, amint bent a romos épületben megbújva figyel. Nem látod jól, és azt sem tudod mit akar. Úgy 5-8 méterre van tőled. És ekkor egy újabb alakra figyelsz fel. Az egyik utcából közelít, egyáltalán nem lopakodik. Egy ork férfi. Magas, izmos alak, sötét barna katonás haj, kopottas farmer, és kabát, ami először feltűnik. Meg a méretes pisztoly, ami az oldalán díszeleg. E mellett van valami a hátára szíjazva, és kétled, hogy valami horgász felszerelés lenne. Rögtön észrevesz téged. Úgy 20-30 méterre van tőled.

*Az informátor szerint a Jhonson egy törpe. Őt még nem látod.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.09. 23:20

Bernárd Camper

*Az autóddal egy aránylag normálisabb helyen leparkolsz. Egy kisebb pubféleség, de még nem annyira lepusztult környék. Az ottani alaknak adsz egy 50-est, és ő boldogan zsebre téve biztosít téged, hogy a kocsid itt lesz, mikor visszatérsz. Igazából nem tudod, hogy csak alapból nem bízol az emberekben, vagy kifejezetten ez a fickó nem tűnik megbízhatónak, de úgy vagy vele, hogy legrosszabb esetben kibelezed, ha nem lesz itt az autód. Sétálva indulsz neki a helynek. Kellemesen jó idő van. Út közben a város kezd egyre lepukkantabb lenni. Észreveszed, hogy pár alak felfigyel rád, mind narkós, vagy szipus kinézetű, de vagy azért mert egy nagydarab ork vagy, esetleg a vaskos pisztolyod miatt, de békén hagynak. Viszont mikor elérsz egy bizonyos helyre, kissé döbbenten lelassítasz. A város egy olyan szegletén vagy, amit nem neveznél városnak. Összedőlt épületek, felszakadt, repedezett utak, gaz, és vad növényzet mindenütt. Mintha kint járnál a falakon kívül a pusztulatban. Nem örülsz neki, de a munkára szükséged van. Végül megérkezel. Egy gazokkal telenőtt udvar, és egy romos épület, mely régen iskola lehetett.

*Rögtön feltűnik egy alak az épület mellett, neked jobbra, úgy 20-30 méterre tőled. Szürkés kigombolt ing, hasonló színű nadrág, fehér póló. Ember, férfi, rövidre nyírt barna haj, szakáll. Övén két kést látsz, és le mered fogadni, hogy az ing egy, vagy több pisztolyt is rejteget. Viszont a Jhonsont nem látod. Az informátorod szerint, ő egy törpe.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.06.10. 15:40

Bernard Camper

Kicsit még fixírozom a késes pasast, meg körbepillantok, van-e még itt más is (pl. a Johnson). Egy ilyen rommezőn elég könnyen elbújhat akár egy hordányi fosztogató vagy éhes temetőlidérc is (ennél a gondolatnál kissé megborzongok).
Ha a késes nem viselkedik gyanúsan, és mást sem találok, aki így tenne, akkor odabiccentek neki, és én is igyekszem békésnek tűnni. Aztán megkérdem:

- Johnsonhoz?

Ha igennel felel, kicsit felengedek (azért ügyelek rá), bár a temetőlidérces fantazmagória kicsit nehezen száll el a fejemből. Ha megkérdi, hogy én is J.-hez jövök-e, igennel felelek. Ha ő nem szól hozzám, én sem fogom zavarni, várom a megbízót.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.06.10. 20:42

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

*A rejtőző alakot látva rögtön mozgásba lendülnek az agyamban a csapdát szimatoló fogaskerekek, amik csak felgyorsulnak az ork láttán. Bal kezemet látványosan a késre teszem biztos a mi biztos, jobbom viszont az övem csatja környékén nyugszik készen arra, hogy bármikor a pisztolyhoz kapjak.

<... Hát ha ők ketten nem az a két másik alak akiről a kapcsolatom beszélt akkor igen nagy verésnek néznek elébe annyi szent...>

*Úgy mozgok, hogy a rejtőző alak ne vegye észre, hogy észrevettem. Támadásra kész de még is laza állásban várom be, hogy az ork oda érjen ahol vagyok. Egyenlőre nem áll szándékomban kilépni a nyílt térre, hogy kiváló célpont lehessek.

- Johnsonhoz.

*Felelem ahogy hozzám érve felteszi egyszavas kérdését. Ezt követően kezemet nyújtom és bemutatkozom.

- Klinsor von Ungerlad.

*Ezt követően ott hagyom és oda megyek a rejtőző alakoz. Egy kicsit zavar, hogy nem tudom kicsoda micsoda.

- Johnsonhoz?!

*Kérdem mellé lépve.

//Ha további beszélgetést nem kezdeményez senki akkor a magam részéről csendben megvárom míg megérkezik Johnson//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.12. 14:58

Kiran.

175cm 75 kg.
Rovides kocos haj.
A zöld ING kopottas szakadt
Sötét kek nadrag és dzseki. Kopottas és szakadtas illetve enyhen tormelek foldes a tegnapi miatt is,és a fegyverem meg a sisakom is

A helyen, csak figyelek... Ha a másik két ork... Ember...
Nem mozdulnak...
Jó miután látom hogy az ember jön felem, felallok és intek az orknak hogy jojon ide biztonsagosabb.
Majd miután kozoltek hogy miért vannak itt. Fel hívom a figyelmuket, merrol erhet minket tamadas ha pehhunk, amugy zsir hely

- Jó mi, én már korbe neztem. -

// 2 tár mindenböl, 1 robbano gránát, fegyver kabát ! meg a sisak, plusz fegyver... //

Ha a többiek nem szólnak túl sokat akkor én sem, de azért alaposan megnézem őket magamnak és ay asytrál világában is meg nézem őket, csak hogy ne érjen meglepetés....
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.12. 22:16

Mindenki

*Bemutatkoztok egymásnak, hisz elméletileg együtt fogtok egy feladatot végre hajtani. Ahogy végig néztek egymáson, rögtön látszik az orkon, hogy ő az egyik utcai szamuráj. Ám azt nem lehet tudni, hogy Kiran, vagy Klingsor a mágiatudó. Viszont a kinézetből inkább Klingsorra gondolna mindenki, hisz Kiran eléggé szakadtan néz ki. Ekkor viszont észreveszitek, hogy a semmiből csak úgy megjelenik egy alak. Még az előbb senki nem volt a tér közepén, most meg hirtelen egy törpe siet felétek. Vagy nagyon figyelmetlenek vagytok, vagy mágia tudó a szentem.

*Az alak egyáltalán nem a megszokott tömzsi féle törpe. Magasságban úgy másfél méter lehet, és vékony testalkatú. Barna szakálla rövidre nyírt, mely követi az arcának a vonalát, akárcsak bajsza. Haja zselével oldalra fésült. Térde aljáig érő barna rövidnadrágot, és vajszínű pólót visel. Egy kisebb kést csatolt fel az oldalára, és a jobb oldalán egy kisebb pisztoly is látható. Egyáltalán nem ellenségesen közelít felétek.
Mikor közeletekbe ér, még látjátok, hogy a nyakán fa golyócskákból és bőrből készült nyaklánc pihen. Mosolyogva néz végig titeket, majd megszólal.

- Örülök, hogy eljöttetek. Mr. Jhonson vagyok, kérlek, menjünk beljebb, ne itt a téren beszélgessünk.

Ha vele mentek a romos épületbe

*Belépve egy ledőlt fal felé megy, mely furán megroskadva egy kisebb dombszerűen néz ki, mely tökéletes ülő alkalmatosságnak. A törpe oda is megy, majd veletek szembe leül.

- Bocsássatok meg, hogy ilyen koszos, és lepusztult helyen akartam veletek beszélni, de sajnos, amit elloptak tőlem, az innen nem messze van. És, ha elvállaljátok a feladatot, akkor megmutatom, hogy merre találjátok az alakot, és neki is kezdhettek. Na, de először az üzlet.

*Mondja vigyorra húzva a száját. Meglepő módon nagyon tiszták és fehérek a fogai.

- A feladat visszaszerezni nekem egy tárgyat. Pontosan egy faragott szobrot, mely nem nagyobb egy rigónál, és egy rágcsálót ábrázol. Talán egeret. -*Gondolkodik el egy pillanatra. – Ha elfogadjátok, és sikeresen végre is hajtjátok a küldetést, fejenként 1000 nujent fizetnék érte. Ja, és ide kellene hozni, ahol most vagyunk. Kérdés?

PM: Mindenki
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.06.13. 15:52

Bernard Camper

Johnsont udvarias biccentéssel és szavakkal köszöntöm, majd még egy körülpillantás után - csak a biztonság kedvéért - vele tartok. A kosszal kapcsolatos megjegyzésére:

- Szóra sem érdemes, a szakmával jár ez is.

Aztán mikor előadta, mit akar elvégeztetni, megkérdem:

- Tudod-e, ki ez a tolvaj, és hogy mire képes? Van-e mágikus hatalma? Tudsz-e társairól? Van-e olyan tulajdonsága a szobornak, amiről nem árt tudnunk, elkerülendő a kellemetlen meglepetéseket részéről?

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.06.13. 18:10

Még a törpe érkezése előtt.

- Jó mi, én már korbe neztem. -

*Szakadt megjelenése még nem keltene bennem különösebb bizalmatlanságot ám kicsit zavaros gondolatmenete amit megosztott velünk felébresztette bennem az egészséges bizalmatlanságon alapuló túlélési ösztönt.

<... Na jobb lesz vele vigyázni... De legalább kiszámítható, kiszámíthatóan sose tudhatod mikor mit akar, mond, csinál vagy tesz valamit...>

*Úgy téve mintha végig tudtam volna követni a gondolatait és szavait bólintok egyet.

- Igen, valóban jó környék. Elsőrangú a magunk fajták igényei számára.

A törpe felbukkanását követően.

*Biccentek a törpének mikor megérkezik és csendben követem. Magamban egy kicsit furcsállom, hogy miért nem láttam vettem észre, hogy mikor érkezett a térre de hamar túlteszem magam rajta. Magamban elismerve a törpe képességeit.

<... Legalább itt nincsenek poloskák... Legalábbis is semmi értelme nem lenne ha lenének...>

*Csendben megvárom míg megválaszolja a Bernard kérdéseit. Majd maga is felteszek egy kérdést amolyan összegző képen, hogy jól értettem e a feladatot amivel meg kíván bízni minket.

- Szóval ha jól értem. Maga rámutat egy alakra, aki teszem azt épp a közeli kocsmában iszogat zsebében a maga szobrával, mi szépen oda megyünk hozzá adunk neki néhány tanító célzatú pofont majd visszatérünk önhöz és átadjuk a tárgyat. Nagyjából ez lenne a feladat?

*Amennyiben a válasz igen akkor bólintok egyet.

- Értem. 2000

//A próbákat a KM vagy a JK dobja ha mint most alkudozni szeretnék.

Amúgy szeretném feljebb vinni a megbízási díjat. Legalább +50 % szeretnék elérni de ha könnyen meggyőzhető akkor a dupláját kérem az első ajánlatának.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.13. 23:15

Kiren

Mikor végig mérem ay orkot meg az embert végig mérem öket asztrál szemmel is (Bernard , Klingsor )... Míg oda érnek hozzám majd ki kapcsolom...
Hogy lássam milyen erős az aurájuk...

< Érdekes Fene gyerekek, de bíztos jók, ha még életben vannak, nem úgy néznek ki mint akik ma kezdték ! >
Mikor meglátom a törpét kicsit meglepödök, majd elgondolkodok...
< Tuti mágia tudó, ennyire nem lehetek amatör... >

Aztán meghallgatom, és a bemenetlre is bolintok, s közben míg bemegyünk még egyszer át nézek az asztrál világba, S a törpén állna meg a syemem mielött vissza lépek a normális látásra...

Csendben végig hallgatom.

< hm... érdekes! Szóval valaki lenyulta a totemed, na az szar ügy haver... >

Miután válaszólt mindenkinek.
Ha Klingsor feljebb vitte az árat és a törpe nem gondolkodot túl sokat akkor az első mondat semleges...

- Ha könnyü lesz a melo, és semmi gubanc nem lesz, akkor elég az 1000 nekem. Szolidalitásból ! -
- Honan vagy 100 % bíztos abban ki lopta el? Ne ércs félre, ha azért fizetsz , hogy az az ember meghalljon, nekem ok, csak biztos ami biztos, Nem akarok vissza jönni üres kézzel ! -
- Lehetnek társai, ismereösei arra felé, ha esetleg tudod ! -
- Az érdekelne e , hogy valaki megbízta, hogy lopja el töled, vagy ez nem valószínü? -

- Tudsz bármit a tolvajrol , mihez ért? Fegyver, robbanószer, gépek, számitógép, bármi ? -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.14. 10:52

Mindneki

Bernárd Camper

- Tudod-e, ki ez a tolvaj, és hogy mire képes? Van-e mágikus hatalma? Tudsz-e társairól? Van-e olyan tulajdonsága a szobornak, amiről nem árt tudnunk, elkerülendő a kellemetlen meglepetéseket részéről?

- A megbízóm ma reggel vette észre, hogy hiányzik a tulajdonából az a bizonyos tárgy. Mágia segítségével sikerült a szobrocska nyomára bukkanni, és hamar megtudta, hogy ezen a környéken lehet valahol. Kb 10 perce szólt nekem, hogy pontosan meg tudja mondani annak a személynek a jelenlegi helyét, aki eltulajdonította. Így sajnos semmit nem tudok mondani az illetőről. Őszinte leszek, nem is tudom, hogy néz ki, csak egyszerűen rá fogok mutatni. Tudom, kissé nyűgös a dolog. A kis szobor nem okoz semmi kellemetlenséget, sem megfogásakor, sem ha sokáig van valakinél.

KLNSúR

- Szóval ha jól értem. Maga rámutat egy alakra, aki teszem azt épp a közeli kocsmában iszogat zsebében a maga szobrával, mi szépen oda megyünk hozzá adunk neki néhány tanító célzatú pofont majd visszatérünk önhöz és átadjuk a tárgyat. Nagyjából ez lenne a feladat?

*A törpe hevesen bólogat. Klingsor kihasználva a kevés információt, rögtön elkezdi felemelni az árakat.

KLNSúR

*Amennyiben a válasz igen akkor bólintok egyet.

- Értem. 2000

*A törpével nem könnyű boldogulni, de végül sikerül az árakat 1800 nujenre felnyomni.

Kiran

- Ha könnyü lesz a melo, és semmi gubanc nem lesz, akkor elég az 1000 nekem. Szolidalitásból ! –

*Mr. Jhonson egy pillanatra meglepődve néz rád, Kiran, de szélesen vigyorgó arccal bólogat, és közben azt mondja: - Rendben.

Kiran

- Honan vagy 100 % bíztos abban ki lopta el? Ne ércs félre, ha azért fizetsz , hogy az az ember meghalljon, nekem ok, csak biztos ami biztos, Nem akarok vissza jönni üres kézzel ! –

*A törpe kicsit megváltoztatja a helyét a kemény ülőkén és aztán válaszol:

- A megbízom senkinek sem adná oda a tárgyat, nem hogy egy idegennek. A mágia arra a fickóra mutat, akit majd én is mutatok nektek, a többi a ti dolgotok. És a megbízót nem érdekli a tolvaj megbüntetése, sem a halála, csak a tárgy kerüljön vissza. És azt sem érdekli, ha kiraboljátok.

Kiran

- Az érdekelne e , hogy valaki megbízta, hogy lopja el töled, vagy ez nem valószínü? -

*A törpe egy pillanatra elgondolkodik.

- Azt nem tudom, hogy megbízták e, de ha esetleg ilyesmit megtudtok, akkor azért a megbízóm lehet, hogy plusz pénzt fizetne.

Kiran

- Lehetnek társai, ismereösei arra felé, ha esetleg tudod ! -

- Tudsz bármit a tolvajrol , mihez ért? Fegyver, robbanószer, gépek, számitógép, bármi ? –

//off: ezeket nem teszed fel, hisz az előzökből kiderül, hogy fogalma sincs róla.//

PM:Pelso, Gorodak
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.06.16. 15:40

Bernard Camper

Kicsit fontolgatom a törpe által elmondottakat, az arcába meredek pár pillanatra, a hamisság jeleit kutatva. Végül is, nem akarja, hogy csak úgy megöljük a fickót, így könnyebben döntök a meló elfogadása mellett. Meg aztán a pénz sem jön rosszul, maholnap rámkopog a háziúr, és pár órás melóért 1800 nujen szép summa (már ha hajlanó úgy tekinteni, hogy Klingsor mindünk nevében alkudott). Nem is álmodtam, hogy az első meló ennyit kaszálhat - és forrón remélem, hogy nem egy kapitális átverés "boldog" alanyai leszünk.

- Érdekelne a meló, és igazán örülök, hogy ilyen nagyvonalú vagy, és majd' dupla öszeget is ránk áldozol. Én részemről vállalom a dolgot.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.16. 18:20

Kiren.

Úgy érzem , hogy indulhatunk is....
Kürbe nézek a többieken, s látva , úgy mehetünk a törpére nézek, hogy akkor mehetünk !
Ellenörzöm györsba a felszerelésem és indulásra készen állok.

A törpére nézek és várom, hogy ayt mondja mehetünk.
Közben gondolkodom....

< Ez érdekes lesz ha ott vagyunk, remélem a tolvajt eltudjuk kapni anélkül , hogz megölnénk az nagyon király lenne... Akkor kilehetne kérdezni és ki tudja , talán mond valamit amit meg mi tudnánk valakitöl ellopni és jó pénzért eladni... >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.06.16. 21:11

*Az emelt megbízási díjat elégedetten nyugtázom és egy kézfogással pecsételem le a megállapodást a törpével.

<... Helyes, az a plusz 800 nujen jól fog jönni...>

*A tárgyalást a magam részéről lezártnak tekintem és akár indulhatunk is. Ám azért indulás előtt a többiekhez fordulok.

- Kiren te vagy a varázsló?

*Az igenlő válaszra bólintok.

- Szerintem az lenne a legjobb ha Kiren biztosítaná a hátunkat, hogy hogyan azt majd a helyszínem megbeszélhetjük de szerintem addig míg nincs baj addig jobb ha nem fedi fel magát és a képességeit. Bernard és én elegek vagyunk ahhoz, hogy bemenjünk és a grabancánál fogva egy sikátorba rángassuk a célszemélyt.

*Egy pillanatra elgondolkozva Bernardra nézek.

- Hmmm... A nagy dumás fenegyerek vagy a verőlegény szerepét vállalod?

//A részemről ugorhatunk a helyhez ahol a szobrot bitorló alak van. Legalább könnyeben tudunk tervezni.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 159 / 180 • 1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján