• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 49 / 54 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.02.18. 20:18

//Aki esetleg rám várna az ne tegye. Írjatok. 21-én írok legközelebb, addig beszéljétek meg a hogyan tovább-ott. //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.02.20. 18:06

//PM Paga Sker, Black Cat meg mindenki más.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Black Cat » 2016.02.20. 21:43

Shanna "Halszálka" Elkins

Enyhén sértődötten veszem fel, ahogy Magnus kinevet, hangulatomról egy homlokráncolás is árulkodik.
<Hogy fulladnál meg...> merülök el az igen "mélyre szántó" gondolataim között, mikor Ybon hangjára leszek figyelmes.

- Még ázottan is gyönyörű vagy. -

Hanglejtésétől és udvarias mozdulataitól hirtelenjében majd' elolvad a szívem, idegen tőlem az effajta modor, a "szúrnálak" volt az utóbbi időkben a legkedvesebbként felfogható bók, melyet nekem címeztek, már amennyiben annak szánták.
Követem Ybon példáját és magam is közelebb lépek, a felvetésén elgondolkodom, részemről nem töröm a fejemet semmi új ötleten. <A gondolkodás árt a szépségnek, ahogy mondják!>
\\Off: Pelso, akár el is vörösödhettem, dobhatsz rá, ha gondolod.\\

- Ebben az esetben térjünk vissza Teddy hajójára, hogy megszáradjunk. A váltásruhám a táskámban van, csurom vizes az is - bökök a hátam felé - Az a pár óra, legeslegrosszabb esetben még egy nap sem fog osztani-szorozni.

- Mit csináljunk vele, miután kikérdeztük? - kérdem mindenkitől még mielőtt felébresztenénk
- Én szívem szerint megölném, de amondó vagyok, szavazzuk meg. Kezeket fel aki megölné.

<Ja, hülye leszek feltenni a kezemet, még a végén kitalálja valaki, hogy én öljem meg.> villan az eszembe teljesen szürreális gondolatom, miközben látatlanban a társaim alakját nézegetem.
- Döntsenek a férfiak, én fejet hajtok a választásotok előtt. - ezzel ellépek mellőlük a tó közelébe, vagy minél közelebb oda, ahol vizet találok, hogy leellenőrizzem, mennyire nézek ki vészesen.
Black Cat
Ms. Csipilla
Ms. Csipilla

Hozzászólás: 57
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.02.21. 10:18

Fior-Sha Kryel

Magnus kérdésére, csak kis váratva válaszolok.

- Már nem azért, de én se kédeztem meg, hogy miért nem használsz koncentráltabb anyagokat a játékszereidhez, mert akkor lehet nem kerűltünk volna ebbe a helyzetbe... Meg van az oka annak, hogy miért nem használtam a mágiám, mint ahogy annak is, hogy te miért nem használsz komolyabb szerkezeteket. És amíg te nem ismered meg egy mágia mibenlétét, addig ne tegyél felvetéseket... ...Azt sem tudod, hogy mi is az a mágia!...- válaszomat félválról mondom, miközben Ybonék felé közeledek.

Ahogy a többiekhez értem:
- Elnézéseteket kérem az iménti incidens miatt.

Azzal nekilátok levenni a vizes nehéz kabátomat. Hogy jobban kimelegedjek, kicsit ugrálok és a mellkasomat dörzsölöm. Ybon intésére csak annyit mondok:

- Batátom! Én tisztába vagyok azzal, hogy mi CSAPAT vagyunk.

Később:

- Én is indítványoznám, hogy megszárítkozzunk. És az hogy mi legyen ezzel a szerzettel, részemről azt döntse el a csapat vezetője, nehogy a végén ezt is más nyakába akarja varni. De a kikérdezést jó ötletnek tartom. Engedelmetekkel...

Azzal ellépek a társaságtól, Shanna felé, miután ismét jól végigmértem, most már csuron vízesen is, kacsintok. Ha találok száraz szilkarész, ahhoz megyek ellenkező esetben egy nagyobb sziklakinövés felé visz az utam. Leteszem a kabátom, de elötte kicsavarom belőle a vizet. Majd egy kissebb koncentrálás után, nekiállok a táskámba kotorászni.

//PM: Pelso//

Ha találok száraznak mondható ruhát, akkor azt átveszem. A vizeseket otthagyom, ha csak nem úgy döntenek, hogy visszamegyünk a hajóra. Ha nem, akkor a vizes ruhámat le veszem, kicsavarom belőle a vizet, mind e közben úgy mozgok, hogy kevésbé fázzam. A kicsavart ruhákat majd, miután valamennyire víztelenítettem, visszaveszem. Legugolok és a mellkasomat elkezdem dörzsölni.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2016.02.21. 18:53

Magnus

- Akkor menjünk vissza a hajóra, száritkozzunk meg és kérdezzük ki a manót, majd induljunk neki újra az egésznek.

Oktop sorsa.

- Nos, mivel ilyen egyöntetűen nem tudtok válaszolni egy egyszerű kérdésre, akkor amint végeztük a kikérdezésével, meghal. Indulhatunk.

//off: köszönöm szépem ez a játék így nem játék, ha abból áll az egész, h engem rágalmaz és tesz be alám mindenki. legalábbis számomra ez nem móka. azóta h a csapat partra szállt, csak mérgelődést és terhet nyújtott az egész számomra. az egy dolog, hogy előre megbeszéljük hogy kinek mit kéne cselekedni, de az, hogy ha ez nem úgy történik, mert az, akinek kellett volna írnia, a 3. napon írt, az nem működik. Itt most Paga Skerre gondolok igen, hogy miután már Shanna elkezdett beszélni Oktoppal, Pagának mindenképp ki kellett jönnie a "én vagyok a beszélgető ember" kártyával, miután már mindenki más gyelekedett. Ráadásul jó lenne, talán részben csalás, de jó lenne, ha arra is gondolnátok, hogy mi történik konkrétan, nem pedig "jajj, az én karim nem hallotta és nem tudott odafigyelni, jajj én most úgy reagálok mintha meg sem hallottam volna a másikat" FRANC BELÉTEK! Ha továbbra is így fog menni a kaland, hogy engem rágalmaz és utál mindenki, és minden reagban azt kell olvasnom, hogy mekkora egy szar vagyok, akkor a következő ilyen után kilépek. nekem erre nincs szükségem és mostmár elegem van. Köszönöm //
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.02.21. 19:12

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
É - Ynev, Erogow királyság Hesseby kikötővárostól nem messze, Névtelen sziget.
Pyr.sz. 3700
Thor(Ybon Gar) rovoltz (Max) Sirak (Magnus) Paga Sker (Fior-Sha Kryel) Black Cat(Shanna Elkins)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Lelketekben megszégyenülten tértek vissza a hajóhoz miközben mardos a tudat, hogy alig fél méter magas “hal” kényszerítette rá a csapatott az ideiglenes meghátrálásra. És csak mellékesen lebeg köztetek a két szerencsevadász nézeteltérése. Az egyik önhittségében a másik büszkeségében nem képes vagy csak nem akarja észrevenni,hogy minden szavával csak még mélyebbre merülnek a gyűlölet mocsarában.

*Ted a kapitány ép egy rögtönzött stég kiépítéséhez szükséges szakaszt keres az öböl partján és matrózai a fa anyagot rakodják a partra a csónakból mikor visszatértek, alig egy fertály órával (15 p) később.

- Nocsak. Már vissza is tértetek?! Azt tudtam, hogy kicsi a sziget de azt hittem, hogy ennél azért tovább fog tartani a hajó felderítése. Hát az meg mi?

*Bök Oktop-ra Max kezei között. A választ hallva megvakargatja az szakállát, majd a csónakból a maradék fát kihányva maga is beszáll mellétek a csónakba.

- Fojtassátok. -*Szól oda a parton maradt matrózoknak*- Erre én is kíváncsi vagyok.

*Azzal vissza mentek a hajóra. A fedélzeti “kunyhó”-ba lépve kellemes meleg fogad titeket. Középen a kályhában vidáman pattog a tűz. A rá rakott lábasban meg már fő az ebédre szánt leves.

//Akkor ha kérhetném beszéljétek meg mit akartok csinálni a vizimatnóval. Most már végleges formában.

Valamint érdekelne, hogy mit akartok megkérdezni/kiolvasni tőle/belőle //

//PM Sirak, Paga Sker.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2016.02.21. 19:27-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.02.21. 19:15

//Ez úton tájékoztatok mindenki, hogy a továbbiakban az Off szekcióban csak a KM-nek szóló kérdések, jelzések próbadobások elvégzésére és a létrehozandó mágiák szerepelhetnek.

Minden egyéb témájú írás szigorúan csak PM formában.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.02.21. 23:04

Ybon Gar

Oktop sorsa.

- Nos, mivel ilyen egyöntetűen nem tudtok válaszolni egy egyszerű kérdésre, akkor amint végeztük a kikérdezésével, meghal. Indulhatunk.

//off: A KM jelezte, hogy sikerült az asztrál próba.//

*Az első pillanatban sértésnek veszi varázslói büszkeségem ezt a kijelentést. Mintha a térmágiát oktató mesternek azt mondtam volna, hogy nem tud megszámolni egy erszénynyi érmét. Ám elmosolyodok magamban, és eszembe jut, az első nézeteltérésünk. Nem fut végig az egész történet a fejemben, csak az a része, mikor röhögő görcsöt kapott a pulyka vörös fejem láttán. persze én nem láttam olyan vidámnak a helyzetet, de így vissza gondolva elsöpri a sértettséget lelkemről.

*Mikor kijelenti, hogy visszatérünk a hajóra, egyetértően bólogatok. A hajón nem engedem, hogy a lény magához térjen. E mellett megkérem a kapitányt, hogy gúzsba kössék. Száját peckeljék ki, és a szemét kössék be. Én jól tudom, milyen hatalommal rendelkezik, és szerintem már a többiek is. a hajón ideiglenesen ruhát kérek, majd a csurom vizes holmimat megszáríttatom valamelyik matrózzal. Nem kérem, hogy ingyen tegye meg. Pár rezet, mely nem sértő, adok szolgálataiért. A hajón mielőtt megkezdeném rituálémat, előtte megkeresem Magnust, és megkérem jöjjön velem, hogy négyszemközt tudjunk beszélni.

Ha jön

*Elé állok, és a szemébe nézek. Hangom baráti, ahogy hozzá szólok.

- Magnus. Régóta ismerlek, és tudom, hogy sokszor másképpen látjuk a világot. Még sem adtam egyszer sem okot arra, hogy kételkedj a bizalmamban, melyet feléd plántálok. Míg visszafelé jöttünk, végig gondoltam, hogy vajon miért is támadtál Foirra, és rájöttem az okára. Nem tudom, hogy a helyedben miképp cselekedtem volna, de azt tudnod kell, hogy, ha szükséged van segítségre, mindig számíthatsz rám…csak ezt akartam elmondani.

//off: Folytatom, ha a párbeszéd úgy kívánja.//

Előkészületek

*Előveszem a krétát a cuccaim közül, és a hajó egy nyugodt szegeltében megkezdem a rituálét. Elsőként koncentrálok, hogy egy kis manát gyűjtsek a rituáléhoz, majd elkezdem a meditációs kör felrajzolását, majd a transz állapotot. Hosszú percek után kinyitom a szemem, és ha minden jól ment, akkor a mellkasomat a jól megszokott mana által okozott bizsergés telíti el.

//off: 5 pszi pont kivonás. 10 manapont meditációs kör. 10 pszi pont=100 mp visszanyerése. Összesen 15 pszi pontot használtam el. A meditáció előtt külön felszólítok mindenkit, hogy ne zavarjanak meg.//

Ha sikeres volt a meditáció

*Összehívom a kis csapatot. Örülnék, ha a kapitány is itt lenne. Normál hangerőn szólalok meg.

- Készen állok, hogy a lény elméjében kutakodjak. Nem garantált a siker, és előfordulhat, hogy megtébolyodik utána. Ám, ha sikerrel járok, akkor olyat is megtudhatunk, amit soha nem árult volna el. Arra kérek most mindenkit, hogy mondjátok el, milyen irányba kutakodjak a fejében. Viszont hatalmam véges, így minden egyes mozzanat, mely nem azonos időben zajlik, újabb meditációt igényel. Elsőként azt tanácsolom, hogy azt a kis időt pillantsuk meg, ami a hajóval való találkozást mutatja.

*Miután mindenki válaszolt, közelebb lépek a kényhez, és megnézem, hogy él e még, illetve eszméletlen e. Ha nem eszméletlen, akkor teszek ellene, és megkérem Max-ot, hogy csapja le.

//off: Élettan: 3 //

Minden rendben:

*Hátrébb állok, és míg bal kezemben a botot támasztom, jobb kezemmel a lény felé mutatok kinyújtott ujjakkal, és tenyérrel lefelé, mintha meg akarnám áldani, majd kimondom a mágikus szavakat.

//off: Mivel a 66-os erősség legyőzte, így 80-as erősségű emlékolvasást csinálok. egyelőre csak az 5 perces időt veszem igénybe, és annak fényében, ami láttam, lehet tovább használom a mágiát. Varázslat 40 MP Erősség 80E. varázslás 1 szegmens, időtartam 5 perc. Ha a többiek is beleegyeznek, akkor azt az időszakot vizsgálom meg, amikor meglátja a hajót.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.02.22. 12:30

Foir-Sha Kryel

Mielőtt visszaindulnánk, Shannához lépek:

- Fázol kedves? Tudok egy-két dolgot, ami szünteti ezt az érzést. Nem venném a lelkemre, ha megbetegednél.

Ha Shanna elfogadja, a felajánlásomat, akkor tudati energiáim segítségével emelek a testhőmérsékletén 4 fokot (2 pszi pont). A két kezemet a két vállára teszem úgy koncentrálok.

- Így jobb?- kérdezem tőle.

Persze, ha valaki még igénybe venné ezt a szolgáltatásomat. örömmel megteszem, de hozzá már nem érek. :D

Amint a hajóhoz visszatértünk, a kapitány kérdésére burkoltan válaszolok.

- Ez a lény, visszatértünk fő okozója. Hideg fejjel vágtunk neki a szigetnek, de nem úsztuk meg szárazon. – Itt megejtek egy kis mosolyt. – Azért tértünk vissza, hogy megszárítkozzunk. Ez itt, –bökök az állammal a manó irányába – amilyen kicsi, oly sok esze van. Ha magához tér, nem tanácsos a kapcsolatot felvenni vele, és még vízzel sem érintkezhet.

A hajón töltött várakozást azzal töltöm, hogy a lantomat előveszem, és imádkozok Alborne-nak, hogy hatalmából ismét telítődjek. (15 kegyp.). Ima végeztével, ha van arra még idő, meditatív állapotban visszagyűjtöm elhasznált tudati energiáimat (16 v 18 pszip.)

Oktop kikérdezésével kapcsolatban:

Mikor Ybon összehívja a csapatot, nem váratok magamra sokáig. Fejbólintással köszöntök mindenkit. Shannát a szokott pár szegmensnyi ideig pásztázom, majd a kabin/helyiség egyik falához vonulok, ahol minden jól látható.

- Jó volna megtudni Oktop élete történetét, illetve mi létét. Viszont a küldetésünk sikere és gyorsasága érdekében, a hajóval kapcsolatos emlékei kellenek elsősorban. Részemről kezdhetjük.

Figyelmesen várom a varázslat eredményét,
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.02.22. 13:21

//off: Shirak ill. mindenki! Részemről nincs se harag, se sértődöttség. Nem tudom, hogy ki hogyan is reagálna le az életben egy olyan szitut, hogy valaki, akit a cimborájának tart, gyakorlatilag hátba szúrja. Igaz és ezért elnézés is kérek, hogy nem tudok aznap azonnal reagálni, vagy, hogy az utolsó pillanatokban sikerül többször is írnom, de nem azért teszem, mert az utolsó reagoló mindenki reagjára tud írni valamit. Itt most egy olyan helyzet áll, legalábbis az én részemről, hogy egy kyr-t, aki nemes és büszke, (igaz bárd, de nem utcai koldus dalnok), ráadásul kegyelt is megsértett (és nem csak szóval, hanem tettel is) egy félelf, aki számára alsóbb rendű karakter. Itt tényleg nem arról van szó, hogy nem szeretek a jelenlévők közül bárkivel is játszani, de ne cselekedjünk már tudatosan olyat ami, biztosan PvP-t eredményez. Ja és ha már csapatban játszunk, akkor csapatjátékosként vegyünk részt a játékban. Tudtommal a KM nem egy, hanem öt embernek mesél. Erről én is megfeledkeztem egyszer, amiért bocsánatot is kérek Black Cat-től és a többiektől.
Amondó vagyok, folytassuk a játékot, egymásért és ne egymás ellen legyünk, és ássuk el a csataBÁRDot.

Részemről lezártnak tekintem a témát!//
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Black Cat » 2016.02.22. 22:48

Shanna "Halszálka" Elkins

Indulás előtt a kyr lép elém, ajánlatát gyanakodva hallgatom végig - Jó, legyen, mutasd - mosolyodom el végül. <Habár kedvesnek a legnagyobb jóindulattal sem tudnám magam nevezni.> Kellemes meleg járja át a tagjaimat, egy picivel jobban érzem magam. Pislogva tekintek fel a dalnokra - Erre megtanítasz.

Az úton visszafelé körmeimmel babrálok, dúdolgatok magamban, Max közelében próbálok helyet foglalni. Néha a manóra vetem a pillantásomat - mondd, Max... - töprengek egy keveset - van nálad kocka?
<Kérlek, mondd, hogy van nálad, kérlek szépen!>

Ted meglepetten fogadja a visszatértünket, Oktop felől érdeklődik. A feszültségoldó körömpiszkálgatást egy pillanatra megszakítom, a manót nézegetem.

- Ez? Az új barátunk, Oktop. - előzöm meg a kyr válaszát, mialatt a matrózokat pásztázom, hátha van köztük egy ismerős arc. Amikor a kapitány munkájuk folytatására utasítja őket, apró biccentéssel köszönök el tőlük.

A helységbe lépve finom illat és meleg fogad minket. Úgy ahogy vagyok, letelepedek a tűzhöz, a hátizsákom a fejem alá gyűröm és oldalra fekve összekuporodok.
Ha kaptam kockákat Maxtól, lassan dobálgatom őket, monoton koppanásuk egy picit elálmosít. - Mi is kapunk ebédet? - teszem fel a kérdést egy picit halkabban, mint azt eredetileg elterveztem. Kis idővel a másik oldalamra fordulok át, hogy a hátam is száradjon valamelyest. - Úgy terveztük, végzünk vele, mihelyt kiszedtük belőle az információkat - világosítom fel a helyzetről a kapitányt is.

Mikor a csapatom kupaktanácsra hajtja a fejét, megtisztelem azzal a jelenlévőket, hogy felülök.
- Jó volna megtudni Oktop élete történetét, illetve mi létét. Viszont a küldetésünk sikere és gyorsasága érdekében, a hajóval kapcsolatos emlékei kellenek elsősorban. Részemről kezdhetjük.
Értetlenül nézem a bárdot. - Élete történetét? Minek, nem mindegy az nekünk? - komoran várok a magyarázatára, ezt követően Ybonra tekintek - Szerintem nyerd ki a lehető legtöbb infót a hajóval kapcsolatos eseményekről, hiszen ezért vagyunk most itt. - finoman elmosolyodok a varázsló vonásain.

Amint Ybon nekikezd a varázslatának, éberen figyelem az összes mozdulatát és a kiejtett szavakat, a hanglejtését, megkísérlem a látottakat, illetve hallottakat mélyen az emlékezetembe vésni. \\Intelligencia 18, Érzékelés 16\\
Black Cat
Ms. Csipilla
Ms. Csipilla

Hozzászólás: 57
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.02.23. 20:53

//PM mindenki.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

//PM mindenki.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

,
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2016.02.24. 21:11

Max

Egyetértek azzal a gondolattal, hogy visszatérjünk a hajóra. Habár a bor enyhít rajta, de beledidergek a hideg szél fújásába.
Úgyhogy megragadom a kötélnél fogva a manót és egészen a hajóig húzom.

Mikor visszaérünk a hajóhoz hagyom, hogy a többiek meséljék el a történteket. Pár mondat után persze megunom a szövegelést és manót ott hagyva a matrózok gondjaira bízva felmegyek a hajóra átvedleni száraz ruhába és ledőlni pihenni.

A bortól mély álomba szenderülök és ha csak nem ébreszt fel belőle valaki én végig alszom a kikérdezést.

Ha felkeltenének:

Horkantásokkal kísérem az első néhány böködést, s csak lassan ébredek fel.

- Mi a fasz van? - Kérdezem rekedt, nyűgös, ideges hangon.

....

- Jól van... Nem sokára ott leszek... - Mondom továbbra is ingerülten.

A fejemet rázva nézem a hitetlenségtől, ahogy elmegy, aki felkeltett.

<Hogy ezért felkelteni?! Még ilyet...>

Kissé még mérgelődök és visszafekszem. Egy pár perc forgolódás viszont ráébreszt arra, hogy nem tudok vissza aludni...
Sóhajtva kelek fel, majd néhány tántorgó lépés után visszanyerve egyensúlyom indulok el.

A kikérdezésnél nem szólok, némán állok a sarokban a falnak támaszkodva és figyelek.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 49 / 54 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján