• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 45 / 54 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Black Cat » 2016.01.20. 22:36

Shanna "Halszálka" Elkins

- Persze, nyugton maradok - már mosolyodnék is el kárörvendve, mikor a tengerész meglepő fürgeséggel elkapja a kezeit rólam. - Köszönöm, nagyon kedves... Ő...

<Tyű!> Meglepetten szemlélem a fuldoklót, enyhén kétségbe esek a láttán. Mozdulnék is, hogy valahogyan segítsek neki, de eszembe jut, minekután én voltam az egyetlen aki ezzel kapcsolatba lépett az elmúlt pár másodpercben, gond nélkül felelősségre vonhatnak érte, ha a szemem előtt kimúlik. - Nem én voltam! - húzom ki ösztönösen magam a felelősség alól, miközben kihátrálok mellőle, eztán futok is a hegyomlás férfihez a fegyvertárhoz. Út közben ügyelek rá, nehogy valami a fejemre essen \\Érzékelés 16, Gyorsaság 18\\ ha szükségeltetik, továbbra is mindenkin - avagy mindenen - átvetődök. \\Akrobatika 83%\\

- Balhé van - mindenkit figyelmen kívül hagyok a közelünkben, egyenesen az izompacsirta szemeibe nézek, elhúzom a számat - Ó, és van egy férfi is, aki meg akart ölni, most meg ott haldoklik a padlón. - enyhe aggodalom fut végig az arcomon - Nincs itt valami kidobó, ilyen balhéelhárító szervezet? - nagyon finoman szemügyre veszem az úriembert. <Ejha, valóban nem lennék az ellenséged...>
Black Cat
Ms. Csipilla
Ms. Csipilla

Hozzászólás: 57
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2016.01.21. 20:34

Max

Látva rajta, hogy kapkod a levegő után nem adok neki időt, hogy kipihenhesse magát. Rögtön neki vetem magam, nagy és erőteljes ütéseket mérek rá.

Egyre hevesebben mérem rá a csapásaim, majd mikor egy megfelelő pillanatban, amikor már szinte teljesen elfáradt a védelembe egy jól irányzott rúgással a mellkasában fektetem ki.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.21. 23:41

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
É - Ynev, Erogow királyság Hesseby kikötőváros, Koppány nevű matrózkocsma.
Pyr.sz. 3700
Thor(Ybon Gar) rovoltz (Max) Sirak NJK (Magnus) Paga Sker NJK (Fior-Sha Kryel) Black Cat(Shanna Elkins)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harc 5-7kör.

Ybon
*Látva, hogy Shanna már biztonságban van megenyhülsz a matrózon és a mágikus energiákat szabadjára engedve foglalsz helyet. Miután az alak térdre majd földre hanyatlott már ki is esik a figyelmed alól.

*Ahogy figyeled még egy darabig torzsalkodni fog a két asztaltársaság egymással de az ajtónálló már elkezdte szétszedni őket. De legalább a kapitány és két társad Max és Magnus nincs a figyelem középpontjában.

*Ami viszont Fior-nak láthatóan nem sikerült. Egy kisebb baráti társaság gyűrűjében épp most tessékelik fel egy asztal tetejében miközben a lantját a kezébenyomják. Mindeközben te magadköré idézed az aurádat újfent.

Shanna

*A fuldokló matrózt magad mögött hagyva őszinte bűntudattal rohansz beárulni magad a kidobólegényhez.

*Mikor oda érsz hozzá éppen két tengerészt ragadott meg a vállánál a nézeteltérésüket hevesen megvitató jó tucatnyi alak közül és roppant megjelenésének minden meggyőzőerejét latba vetve először egyikre majd a másikra néz és ezt követően a hátukat barátian meglapogatva a legközelebbi asztal irányába igazítja útba a hírtelen közös nevezőre jutó párost.

- Tudom. Jobban tenné ha az ivó védettem részére vonulna vissza.

*Fordul feléd hirtelen válaszolva előbbi kijelentéseidre és karjával úgy terelget, hogy vagy a holmidat felvéve az utca irányában távozhatsz vagy amerről jöttél vissza fordulva pultig hátrálhatsz ki a verekedésből.

*A pult felé nézve látod, hogy a kocsmáros teljes nyugalommal szolgálja ki a pultnál támaszkodó vendégeket akik csak néha néha tekingetnek a bunyó felé, hogy megnézzék hogyan is áll a helyzet. Valamint felfedezed, hogy társaid is arra felé tartanak a kapitányotok társaságában miközben épp most senki sem üldözi őket.

Max

*Még két ütés sorozatot mértek egymásra egyaránt kiváló állóképességről téve tanúbizonyságot. Jól mozog és pontosan üt az ellenfeled de a csapásait a küzdelmek sor során belédivódott rutinnal mozgod le így egy pillanatra sem akasztanak meg a bevitt ütései.

*A célt ért sújtásaid többsége nem okozott számára nagy fájdalmat és te is érezted, hogy nem voltak elég erősek és pontosak mint szeretted volna. Viszont tökéletesen szétszórták a maradék figyelmét így játssznyi könnyedséggel tapostál bele a mellkasába. A matróz ettől egész a falig hátrált és arról már ájultan verődött vissza majd hanyatlott a földre.

Magnus NJK

*Az ellenfelednek beviszed a kegyelem ütést majd felpattanva farkasszemet nézel a kapitánnyal.
-Kösz.
-Szívesen.
-Én asszem inkább hátul távozok.
-Jó ötlet.
*Ezt megtárgyalva meg is indultok a pult irányában, hogy rövid úton kikerüljetek a verekedés vonzásköréből. Ám nem jutottatok túl messze, az az alak akit pár méterrel arrébb a kapitányotok pofozott bele a másik asztaltársaságba sikeresen elverekedte magát elétek, hogy utatokat állja.
-Nono.

*Nem teketóriáztok soká, együttes erővel sújtotok le rá. Valahol a második harmadik ütés között veszthette el az eszméletét. Ekkor csatlakozik hozzátok Max.

Max, Magnus NJK

*A hajó kapitányotok elkíséritek a pultig ahol elköszöntök tőle. Még egyszer fixáljátok a holnapi találkozás időpontját majd vissza fordultok a bunyó irányába. A következő látvány tárul elétek.

*Az ivó nagyobbik része továbbra is csak szemléli a nézeteltérés kimenetelét. A nagydarab ajtónálló a harc sűrűje mellet áll és Shanna -val vált épp pár szót. Viszont ami inkább felkelti érdeklődésetek, hogy egy kisebb csoport Fior-t feltessékeli egy asztal tetejére kezében a lantjával.

Fior NJK
*A meglepet matrózzal szemben elsőre nem használod a gyűrűd erejét. Hasonmásaid okozta zavart kihasználva beviszel egy balost az állkapcsába az ettől maga is felfekszik az asztalra mint a “barátja” az imént.

*Viszont akit fenéken billentettél nem marad tétlen, két képmásodat figyelmen kívül hagyva feléd mozdul, hogy egy parasztlengős kíséretében feltörölje feled a padlót. Nagy kő esek le a szívedről ahogy kimozdulsz a csapás elől, csúnya monoklit hagyott volna ha talál.Hasonmásaidat újrarendezve készülsz, hogy ellásd a bajuka mikor egy hét fős társaság áll körbe titeket. A két bunyóst a válluknál megragadva a többi bunyós közé lökik.
Ne rontsátok itt a levegőt!

*Mondja a szó szóló miközben a többiek közül ketten elbűvölt arckifejezéssel hadonásznak a fénymásaid testén keresztül. Valószínű ugyan úgy át akarták karolni a vállukat mint ahogy a hét közül az egyik most a válladra tette a kézét.
Jó trükk nem mondom, de inkább játssz valami talpalávalót.

*Mondja a szószoló miközben most már ketten tolnak fel a mellettetek álló asztal tetejére és még a lantodat is a kezedbe nyomják ahogy felpenderítetek.
-Valami vidámat.- *Szól a rendelés.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.21. 23:41

//Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy mindenki számára csak korlátozott számú bejelentés nélküli NJK állapot áll rendelkezésére. Azok elhasználása kiesést von maga után a játékból. Ahogy azt már egy korábbi reagomban írtam//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.01.22. 2:15

//off.: Ne haragúdj Pelso, de ú,gy tudtam, hogy 3 napunk van válaszolni. Részemről én már megírtam a reagomat, de csak most tudtam volna közzé tenni. Így bár igaz, hogy késtem, de csak 2 és negyed órát. Ezért PM-be küldöm el neked! :-P
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Black Cat » 2016.01.22. 9:40

Shanna "Halszálka" Elkins

Várok, amíg a "kereszteződéshez" nem jutunk, ahol eldönthetem, merre is szeretnék menni. Elhúzom a számat, enyhén szomorkás kifejezés ül az arcomra. Szembe fordulok vele, egy darabig szótlanul farkasszemet nézek vele.

(gorviki)- Nem vagyok tyúk, hogy terelgess. - kissé elgondolkodom, a kifejezés nem távozik az arcomról, újabb szavaimat már más nyelven formálom, hogy ő is megértse azt.
- Szóval suttyomban azt nézegetted, hogy kicsavarják a kezem és nem engednek a szorításból. - forgatom ki a szavait, hiszen pontosan tudom, hogy nem láthatott. Vállat rántok és faképnél hagyom, az asztalunkhoz indulok, ahol Ybon ücsörög egymagában, halálos nyugalomban. Mellé ülök, érdeklődve szemlélem a Foir körül zajló eseményeket, közben azon töröm a fejem, mit mondhatnék Ybonnak.

<Hm, ő is ért a növényekhez.>
Születik meg a fejemben a döntő gondolat.
- Kéne kevernünk egy olyan mérget, ami gyors, fulladásos halálhoz vezet. - minden apró bánatomat elfeledve, mosolyogva fordulok a csodabogárhoz, csillogó szemekkel, miközben már töröm is a fejemet, mit tudnék kikeverni. \\Herbalizmus 4, Intelligencia 18\\ - Tudsz segíteni? Csinálhatnánk ételmérget belőle. Sőt, légmérget, az hatalmas lenne! - teljesen elmerülök a kupaktanácsban, mialatt a dalnokunk zenéjét hallgatom.

\\Off: természetesen csak ötletelgetek, egy darabig nem szándékozom kikeverni, elmélkedés szintjén tartom a társalgást. ^^\\
Black Cat
Ms. Csipilla
Ms. Csipilla

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.22. 19:05

//Off.
Nincsen semmi baj de nem számoltam el magam. 17-én tettem közzé az egyel korábbi írásomat.
18, 19, 20 - a az három nap 21-e a negyedik nap volt amikor már én írtam.
Három és fél nap elég idő az írásra. Aki csak ezen túl tud írni az kérem a jövőben előre szóljon, hogy csúszni fog a reaggal//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.01.23. 10:13

Foir-Sha Kryel

Lantomat a kezembe fogva az asztalon állva tekintek körbe Shannát kutatva. Miután észreveszem és nyugtálzom, hogy nem történt baja, kérdőn nézek Ybon felé. Hirtelen elnevetem magam, mert eszembe ötlik, hogy a két hasonmálsom most a levegőbe állva utánozza a mozdulataimat még vagy egy percig. Magpróbállok mihamarabb jókedvemen úrrálenni. A lantom húrjaiba csapok, majd hirtelen lefogom azokat. Sejtelmesen körűlnézek, kihasznállva a pillanatot (egy helyhez és helyzethez való dal, vagy nóta, vagy ballada után kutatok az elmémbe). És elkezdek egy pattogós, vidám nótát/dalt énekelni amit előnször az szembe jut.

Pár szegmensnyi idő után, ismételten hirtelen lefogom a húrokat és elhallgatok. A hasonmálsaimat megszntetem. A pillanatnyi "csöndet" kihasználva megszólalok.

-Tisztelt hallgatóság. Az imént, a művészetet nem kedvelő egyedek bepiszkitották az olcsónak nem mondható ruhálzatomat. SzÍvesen eljátszom mindenki dalát, legyen vidám,... vagy szomorú, csak ezt a káromat térítsék meg legyenek kedvesek. Ja és ha tudják,... finanszÍrozhatnák az előadást némi jól csengő érmével is.

Azzal folytatom is tovább a megyszakított Műt.

//off: KM! Ki szeretnék arra térni, hogy ékesszólás és politika/diplomácia képességemet szeretném használni a kocsmában levők felé, meggyőzés terén. El szeretném érni, hogy adjanak pénzt, persze annyit amennyit nem sajnálnak /pill. Utána az előadást színészettel is tarkítom.

Illetve, csak azt néztem, hogy a dátumnak 18-a van feltüntetve//
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Black Cat » 2016.01.23. 11:17

\\Off: Bocsi, hogy beleugatok, de ha nem jelentkezel be és úgy nézed, akkor Pelso 23:40-kor tette közzé a hozzászólását, 17-én. Ha bejelentkezel, akkor viszont 0:40-kor, azaz 18-án. Gondolom ez az egész az óraátállítgatás és a beállított időzóna (utc+1) miatt lehet. Szóval ha bejelentkezel, számolj vissza egy órát, akkor megkapod a valós időt. ^^ Esetleg eleve ne jelentkezz be és úgy nézd meg a hozzászólás dátumát.\\
Black Cat
Ms. Csipilla
Ms. Csipilla

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.01.23. 15:27

Ybon Gar

*Érdeklődve figyelem a kocsmában zajló eseményeket, és örömmel látom, hogy kezd csitulni a feszültség. Körbenézek, és a körülöttem heverő kupákat arrébb rugdosom.
Shanna közeledtét hamar észreveszem, és kedvesen hellyel kínálom. Éppen szólnék hozzá, de Foir húr pengetései elvonják a figyelmemet. Mosolyogva szemlélem a mágia által mozgatott illúziókat, és még a hangulatom is kezd helyre állni a nótát hallgatva. Mikor Shanna elkezdi a méreggel kapcsolatos felvetéseit, lélekben kissé összerezzenek. Mindig elfelejtem, hogy miért nem próbálom összeszűrni a levet vele, hát pont ezért. Nagyon veszélyes, és soha nem lehet tudni, éppen mi jár a fejében.
Megdörzsölöm az állam, ahogy gondolkodok a felvetésen, és próbálom elvonni a figyelmemet a testéről.

- Gyorsan ölő méreg, ami fulladásos halálhoz vezet? Ismerek olyan növényt, ami védekezésképpen mérget gőzölögtet magából, de az nem okoz halált. Viszont van egy olyan anyag, mely a tüdőbe kerülve megmarja a lágy részeket, és borzalmas szenvedés közepette a saját vérében fullad meg az áldozat. Nem kívánnám senkinek ezt a halált. Ám a baj az, hogy ehhez elég sokat be kellene lélegeznie a gőzből. Az igazat meg vallva, még soha sem készítettem mérget, nem is gondolkodtam el még ilyen dolgokon. Ám a légméreggel vigyázni kell, mert könnyen a saját sírunkat ássuk meg a használatával.

*Ezután kissé más vizekre evezek a beszélgetésben.

- Mi a véleményed a kapitánnyal kapcsolatban? Nem mintha megbíznék egy ilyen alakban, de úgy tűnik nagyobb a babonás félelme a magára hagyott hajóval kapcsolatban, minthogy maga menne kifosztani. Mondjuk ez a hajó is fura nekem. Állítólag jeleket véstek a fedélzetbe, ami mágikus védelmet sugall, de még is gazdátlanul hánykolódott a tengeren. Talán jobb lesz óvatosabbnak lennünk.

*Az utolsó mondatott inkább magamnak mondtam.

//off: alkímia 3, herbalizmus 3, élettan 3, méregkeverés/semlegesítés 0 :lol: //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2016.01.24. 15:42

Magnus

//Nagyon sajnálom hogy a kommentemmel kicsit belepiszkítok a dolgodba Paga//

Amikor Foir belekezdene a zenéjébe, közbevágok és énekelni kezdek.

//off: remélem mindenki tud angolul//

There's a county map to go on the wall,
A hurling stick & a shinty ball,
The bric, the brac, the craic & all,
Lets call it an Erigow pub,
Caffreys, Harp, Kilkenny on tap,
The Piar wine & that cabbage crap,
The ideal wannabee Paddy trap,
We'll call it an Erigow pub,

Whale, oil, beef, hooked! I swear upon the holy book,
The only 'craic' you'll get is a slap in the ear,
Whale, oil, beef, hooked! I'll up & burst yer filthy mug,
If you draw one more shamrock in me beer!

We'll raise the price o' beer a bronze,
We'll make em wear a shirt & coat,
We'll fly a bloody tri-colour,
And call it an Erigow pub,
Whiskey bombs & double shots,
The underagers think its tops,
We'll spike the drinks & pay the cops,
We got us an Erigow pub.

The quick one in the filthy bog,
The partin' glass across the lug,
O' the lady-O, the dirty dog,
We got us an Erigow pub,
It's over to me and over to you,
We'll skip along the Avenue,
And who t'hell is Ronnie Drew?
We got us an Erigow pub.

Pretty girls & shady lights,
Kara-farkin-oke nights,
The bouncers they can pick the fights,
We'll call it an Erigow pub,
Wooden cups, a polished floor,
We'll hose the blood right out the door,
And let the knucklers back for more,
We got us an Erigow pub.

Oh top o' the mornin', Garryowen,
Kiss me I'm Erw , Molly Malone,
Failte, Slainte, Pog ma thon,
We got us an Erigow pub,
Spike the rum & strip the willow,
Strike me up the rakes o' Mallow,
The Liffey never ran so shallow,
We got us an Erigow pub.

Az első versszak után (remélhetőleg mindenki becsatlakozik, mondjuk azt hogy ez egy híres kocsma nóta.) Oda ugrálok/táncolok egy sörös korsóval Foirhoz, hogy együtt zendítsük nótára a népet.

//picit átírtam a szöveget, hogy illjen a MAGUS világába :D //
// https://www.youtube.com/watch?v=3EbMZCW6uGc //
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2016.01.25. 22:39

Max

- Wohoo! - Kiálltok fel örömömben miután látom, hogy a fickó nem kel fel.

- Ez aztán jó bunyó volt!

Kifújom magam, majd körül nézek, hogy áll a bunyó. Látva, hogy a kapitány és Magnus épp az egyik szerencsétlent verik közösen én is oda lépek hozzájuk, hogy segítsek kijuttatni a kapitányt.

- Ezt jól elintéztétek! - Mondom elismerően, amikor odaérek hozzájuk.

- Maga aztán szép nagy bunyót robbantott ki, kapitány úr! Hogyan sikerült ez? - Kérdem, és csüggedve várom a titkát.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.26. 23:48

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
É - Ynev, Erogow királyság Hesseby kikötőváros, Koppány nevű matrózkocsma.
Pyr.sz. 3700
Thor(Ybon Gar) rovoltz (Max) Sirak (Magnus) Paga Sker (Fior-Sha Kryel) Black Cat(Shanna Elkins)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Nem telik bele sok idő és a kocsmában újra a vigasság lesz az úr. A verekedők feledték nézeteltérésüke, Fior kritikusai azt a szívet borzongató dalt ő maga meg ruháját ért támadást. Ellenben a kalmár lelke nem engedte tovább lépni ezen így másnap mikor már csak egykét órácska választott el titeket a pirkadattól, réz és egy két ezüst érmétől dagadó erszénnyel lépet ki a kocsmából. Szétszéledvén ki - ki a maga dolgát intézte napközben, kifizettétek a szállásotokat, beszereztétek mindazt amit még fontosnak gondoltok.

*Másnap hajnalban a városkapuban találkoztok is a kapitánnyal majd útra is keltek. Harmadnapra már a hajó fedélzetéről nézitek az óriási hullámokat és az eget elborító nehéz ólomszürke fellegeket. A hajó mérete meg sem közelíti a többszintes úszó erődöket amik a hadikikötőben horgonyoztak de a célnak megfelel. Valóban egy hatalmas raktérből áll az egész, nincs rajta kiemelkedő felépítmény csak a végében van egy alacsony kunyhószerű felépítmény ahol felegyenesedve nem lehet tartózkodni. Két árbocán egy - egy ferde vitorla dagad a szembe szélben.

*Napközben alig valamicske fény szűrődött át a fellegeken de az épp elég volt, hogy a szigethez érve anélkül kormányozza be a kapitány a hajót az öbölbe, hogy a parti sziklákon fenn akadjatok. A cseppforma kicsiny vízbetüremkedés bejárata csak alig kétszerte volt szélesebb mint a hajótok de legalább itt védve van a tenger hullámzásaitól. Amikor megközelítettétek a szigetet láttátok a hajóóriást ahogy a szigetnek támaszkodva állja a tenger ostromát. Az éjszaka beállta miatt viszont csak másnap száltok partra mikor a felhőkön keresztül újra szűrődik valamicske fény de ez is csak félhomály és a szürkület közt van valahol félúton.

- Na ha minden igaz a hajó toronyiránt arra van, pont a sziget túloldalán. - *Mondja a kapitány* - Amint biztonságosnak ítélik a hajót értesítsenek addig is előkészítjük a terepet a rakodáshoz.

*Azzal meg is indultuk a sziget másik oldala irányában. Maga a sziget nem túl nagy de annál tagoltabbnak tűnt mikor körbehajóztátok. A szélén biztosan nem lehet körbemenni így a sziget közepén próbálkoztok. Itt a terep sokkal egyenletesebb. Egy fertály órányi sétát követően nagyjából öt - tíz méter széles völgyecskében haladtok mikor Magnus és Ybon szinte egyszerre torpannak meg és néznek egymásra. Jeleznek nektek, hogy készüljetek.

*A völgyecske amiben haladtok ezen a szakaszon 20 - 30 méter szélesre tágul, közepén egy kicsinyke hét- tízen-három méteres tavacskával. Ahogy a sziget többi részén itt is minden csupa szikla és csak elvétve látni egy - két moha, zuzmó telepet vagy aprócska virágot. Elsőre nem is látjátok, hogy mire ez a nagy izgalom.

*A vízmellet aprócska alak guggol, ruhátlan, bőre kékesszürke pikkelyszerű. Kerek feje és hatalmas vizenyős szeme van, orra alatt, ami szinte belelapult az arcába, elsőre bajuszra emlékeztető bőrnyúlványok vannak raja mint a harcsának. Kezei majd olyan hosszúak mint a teste, szinte a földet súrolja lábai ellenben arányosak magasságához képest ami alig haladják meg a fél métert. Kézfeje és lábfeje nagyok és az ujjai között zöldes színű hártya húzódik.

- Óóóóó. Emberek. - *Szólal meg tökéletes Erv kiejtéssel. Pici ízes kiejtéssel* - Jertek, jertek közelebb.

*Miközben közelebb invitál titeket mint egy izgatott gyermek szökken egyet és tapsol egyet. Ő maga nem távolodik el a víztől.

- Vona egy talányom a számotokra. Meghallgatjátok?
*Maga a kérdés költői lehetett mivel ahogy nem zavartatta magát azon ha esetleg egyhelyben maradtok, ugyanúgy nem várta meg a választ erre a kérdésre már fel is tette a kérdést.
- Négy lába van az ótárnak, mindennap réjta áldoznak, mi az?

//Ha valaki szeretne még valamit felírni a felszerelés listájára az csak olyasmit írhat fel amit egy nap alatt be lehet szerezni a városban vagy az utazás során képes maga is elkészíteni//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.27. 0:29

//Általános.
Akkor a bemelegítő kör lezárult. Az új harci körök vezetésének tesztje sikeresen zárult.
Csak tájékoztatás kedvéért, a tulajdonságpróbákat továbbra is D20-al dobom de amikor két JK vagy JK - NJK között az ellenpróbákat továbbra is D10-el dobom.
A harcok során mindig írjatok majd előre még akkor is ha csak körönként haladok előre mert bármikor dönthetek úgy, hogy összevonok 3-4 kört és egyben mesélem le az eseményeket.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.01.27. 20:35

Ybon Gar

//off: A kocsmában kezdett beszélgetést majd Black Cat válasza után folytatom.//

*Elköszönök a többiektől, és visszaügetek a szálláshelyre. Csendes meditációval fejezem be az estét, és nyugodt állapotomban próbálok minél több mindent előhozni a tudatom mélyéről, mely a jelekkel kapcsolatos. Nem akarom, hogy valakinek is baja essen a felkészületlenségem miatt.

*Másnap korán kelek, és pénzt fizetek a fogadósnak, hogy vigyázzon a lovamra. Pár napot távol leszek. Ami pénzt kér, annak a dupláját fogom fizetni. Most a felét, és mikor vissza értem, majd a többit. E mellett kérek egy kisebb zsáknyi szárított húst, kenyeret, és sajtot. természetesen ennek is kifizetem az árát. E mellett a kulacsaimat friss vízzel feltöltöm. Tisztában vagyok vele, hogy lesz a hajón élelem, de soha nem lehet tudni.

//off: A karakterlapon feltüntetett felszerelésemet viszem. Kivéve: ló :D , lószerszám, tömlő.//

*Csendben biccentek a többieknek, mikor találkozunk. A hajnali álmosság miatt némán követem a társaságot. Még a hajót látván sem szólalok meg. Csendben várom, hogy megmutassák merre is van a helyünk. Lepakolom a holmikat, és nagyot nyújtózkodom, majd felmegyek a fedélzetre, hogy lássam, ahogy kihajózunk. Ekkorra már kimehetett az álmosság a szememből, és ha valaki a közelemben van a csapatból, akkor oda megyek hozzá, és elkezdek vele beszélgetni.

- Kissé csípős a reggel, nem de?
- Remélem jó utunk lesz.
- Te mit gondolsz a szigetről?
- stb.

*Az út során, ha van lehetőség, mindenkit összeterelek egy kis beszélgetésre. Egyébként az utón pár apróságot összeírok a könyvemben. Amit tudunk a hajóról, a mostani hajó nevét, amin utazunk, és a kapitány nevét is. E mellett pár alap jeleket rovok fel gyakorlásként.

A beszélgetésen a hajó gyomrában

*Egy ládára ülve nézek a többiekre, kezemben az ismerős varázslóbotot szorongatom. Arcom kissé borostás, és most a hajam sincs rendesem megfésülve. A tengeri utazás kissé megvisel. Igaz tudok úszni, de nem ehhez vagyok szokva.

- Köszönöm, hogy ide fáradtatok. Igazából csak gondoltam pár apróságot megbeszélhetnénk, mielőtt elérjük a szigetet.
Az egyik legfontosabb, ha a hajot megtaláltuk, senki ne menjen a közelébe, míg fel nem térképeztem mágikusan-*
Itt egy kicsit elgondolkozom, majd folytatom. – Esetleg lehetnek varázsló által alkotott védelmek.
Tényleg, melyikkőtök is járatos a mechanikus csapdában? Csak mert azokra is oda kellene figyelni.
Egyébként ti, miképpen gondoltátok végig a hajóra való behatolást?

A többiek válasza alapján folyt.köv.

*Nem sokat voltunk távol a szárazföldtől, de még is jó érzéssel tölt el, hogy újra látok valamit, ami nem a végtelen víztömeg. Igaz lassan már megszoktam a hajó himbálózását. A kapitány óvó intézkedésével, miszerint csak holnap kötünk ki, csak egyet tudok érteni, hisz nem tudhatjuk, mi van ezen a szigeten.

*Másnap összepakolom a cuccaimat, és felmegyek a fedélzetre. Ha valakinek kell segítség, szívesen oda teszem magam, de erőből híján vagyok. A küldetés szerencsére annyira lefoglalja az agyam, hogy sikerült Shanna bájait kizárni az elmémből.

A szigeten

*Kissé morgolódva indulok neki az útnak. A durva köves terep kikezdi a bokámat, és míg az elején a tudós kíváncsiság vezetett, addig pár óra múlva már csak arra tudtam gondolni, hogy mikor is állunk meg. Éppen szólni akarok, hogy pihenjünk le egy kicsit, mikor megérzem az energia kavarodását. Rögtön jelzem a többieknek:

- Mágiát érzek, engedjetek előre!

*Nem parancsba adom, de valószínű egyet értenek velem. Lassan lépkedek előre, és közben folyamatosan koncentrálok a mágia rezdülésére, hogy ha kell, azonnal tudjam a botba zárt energiát életre kelteni.

*Meglepetten látom meg a fura lényt, és még jobban ledöbbenek, hogy tőle származik a mágikus kisugárzás. Az már csak hab a tortán, hogy tökéletes kiejtéssel megszólal erv nyelven. Mikor közelebb invitál minket, egy tapodtat sem mozdulok felé, és ha valaki elindulna, a kezemmel megállítom, és csak a fejemet rázom.
Hirtelen nem is tudom mi tévő legyek, de a lény megoldja ezt a problémát, és már is feltesz egy kérdést.

- Asztal. -*Válaszolom egyszerűen, majd csendben megvárom, mit mond erre, vagy esetleg a többiek mit reagálnak. Igaz, ami igaz, nem én vagyok a csapat szószólója.

//off: Felkészülök a mágikus támadásra, és bármilyen varázs aktivitást érzékelek, akkor a gondolat sebességével az ő nyaka köré is teremtek egy láthatatlan láncot, hogy bele fojtsam a szót. CÉ: 26+30(varázslat bónusz) + láthatatlan módosító , sebzés 5k6//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 45 / 54 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján