• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 153 / 180 • 1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.10.11. 12:53

Davram

Amennyire látom, senki nem támad pont rám, így szerencsére tudok némi összpontosítást szentelni a furcsa aurának, ami ott lopakodik a fák között. Az aljas trükkök eddigi sorába kiválóan illik a láthatatlanul orvtámadó szemfényvesztő, így én őt fogom fő veszélyforrásnak tekinteni.
Mivel nem látom szabad szemmel, kénytelen leszek a belső síkokon figyelemmel kísérni. Ezután lerontom az esetleges mentális védelmét és ráveszem, hogy - mondjuk így - megadja magát.
Amint ez megtörtént, odakiáltok a többieknek, hogy a gáz nem mérgező, csak ronda.

<IQ-val kezdeményezek a többiek Gyorsasága ellen, mert varázsolni fogok. IQ 17+8=25.

Először is Láthatatlanság Érzékelést nyomok 2 E-vel, majd Tudatnyitással megnézem, van-e pszipajzsa. Ha van, Auraérzékelést nyomok rá 1 E-vel, csak hogy lássam, mekkora.Aztán ettől függően lerombolom a statikus pajzsát. A pajzsot mindig a kategórián belül maximális értékűnek megfelelő pontért rombolom (tehát ha pl. 10-20 közti az erőssége, akkor 20 E-nek tekintem) Erősített ostrommal. (Majd mondd meg légyszi, KM, mennyi volt, hogy le tudjam vonni a pszit!)
Ezután Akaratátvitelt varázsolok az emberre 14 E-vel. Erre még jön k10 dobás, ha elfogadod, hogy én dobom, akkor ez +4E.
AAzt adom ki neki, hogy minden agesszív szándékáról letéve szépen jöjjön ide hozzám a lehető leggyorsabban, továbbra is láthatatlanul, vigyázva, hogy ne botoljon senkibe. És persze csendben, ne szóljon senkihez. A pszikkel és a kötelező 2 szegmens várakozásokkal együtt mindez pont 2 kör .
Ha egy körnél tovább tart, míg ideér, akkor időközben teszek még mást is a csata alakulásától függően.
Mikor mellém ért, fogok valami nehezet és keményet (pl a kis sáót a motyómból) és leütöm - nem vagyok valami izomhegy, de pontosan tudom, hová üssek.>

//off: KM, van egy olyan erős sanda gyanúm, hogy itt a baráti tűz esete forog fenn, így ha Narxes karakterét veszem észre a Láthatatlanság érzékelésével, természetesen nem fogom megtámadni és írok valami más cselekvést. Ha nem működne a diszciplína, nem tudom, szerinted Auraérzékeléssel felismerhetek-e egy aurát, ha nem ütöm át a pajzsait. És ha igen, vajon látthattam-e már az út során valamiért Ardo szellemi auráját vagy Manalátással a mágikusat, netán láttam-e már láthatatlanná válni - vagy egyszerűen csak most láttam, amint az erdőbe szaladva köddé vált.
Ha ezekre nem a válasz, akkor előre is sorry, Narxes!//
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.11. 17:08

//Még mielőtt elfelejtem az én túlütés küszöböm is 30//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.11. 20:49

Ardo Barbillo

Nagyjából mindenre számítottam azt kivéve, hogy a lombok közt rejtőzködő haramiák előbújva rejtekükből, egyből a karavánra támadnak a füstbombák után. Úgy gondolom, mégsem lehet mérgező a sárga köd, ha ezt tették, s mikor Davram is nyomatékosítja ezt a feltevésem, már nem nagyon félek beleszippantani, de azért ha egy mód van rá, tartózkodom tőle. A dobófegyverek pontos használatának viszont semmiképp sem kedvez a szemerkélő eső és a gomolygó köd, így inkább a hárítótőröm 50 centis pengehosszára hagyatkozva lopódzok a zűrzavarba a lehető leggyorsabban, miközben a fő veszélyforrást (Teront) is fürkészi a tekintetem. A gáz szerű anyag homályából talán látom, hogy a lovával szerencsétlenül járt mágusra éppen nem támad senki, a fegyverforgatók pedig biztosan kitartanak egy ideig.
Gyors helyzetfelmérésem után a hozzám legközelebb harcoló útonálló mögé osonok, s hogy segítsem a véleményem szerint csekélyebb harci tudású személyzetet, egyszerűen ledöföm hátulról a rablót. Nem célirányos a támadásom, csak annyit szeretnék elérni vele, hogy jelentős hátrányba hozzam a sérüléssel. Óvakodom a mozdulatoktól. Tudom, hogy az ellenség nagy része nem láthat, de mégsem védtelenül mozgok miközben cselekszem. Megfelelően összpontosítok a védekezésre is, hisz véletlen suhintás is eltalálhat a harcoló emberek között, akár a szövetséges dzsadoktól, vagy kocsisoktól.
Elég gyorsan forgatom a míves könnyű fegyvert, de ha úgy látom, hogy elegendő hatást értem el az első, vagy az első kettő támadásommal, már nem fogok harmadszor is beledöfni a harcképtelen ellenfélbe, inkább újabb ellenséget keresek azonnal a közelembe.
Láthatatlan arcomra, tőlem szokatlan komorságot fagyaszt a tudat, hogy ezt kell tennem túlélésünk érdekében. Megpróbálok láthatatlan meglepetés maradni amíg nem sikerül senkinek felfedni a közelben rejtőzködő Teront. Legalábbis amíg a varázsköpenyem hatása tart.

// Hárítótőrrel Vé: 130 (ha ki tudom használni az akrobatikát, akkor még +5)
Azt hiszem hátulról nem érvényesül az ellenfél fegyverének Vé-je. Támadásaim módosítói a KM döntésében.

Ügyesség próba a harctéri mozgásra, mögékerülésre:
Ügyesség: 15 (most nem lapozgatok utána, de a 4.fokú fegyverforgatásból lehet +1)
1k10 = 9 [9]

Ké: 40
1k10+40 = 1(+40) [41]

Té: 66
1. Támadás 1k100+66 = 73(+66) [139]
Sebzés 1k6+1 = 4(+1) [5]

2. Támadás 1k100+66 = 39(+66) [105]
Sebzés 1k6+1 = 5(+1) [6]

3. Támadás 1k100+66 = 79(+66) [145]
Sebzés 1k6+1 = 6(+1) [7]

// Hát remélem, hogy Davram nem Ardoval kezd el bábuzni, de ha mégis, akkor valószínűleg a parancs szerint cselekszem a reag helyett, mert nem védi a tudatát semmi extra. (reméljük azért felismerné :) ) //
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.10.12. 15:44

//off: Sorry, ismét egy kis módosítást kell eszközölnöm. Paga, ez főleg neked szól, a technikai leírásom ma megbeszélt hibái fényében. Az alábbiak szerint változtatom: //

<A Láthatatlanság észlelése akkor cakkumpakk kimarad, e nélkül az összes pszizési meg varázslási idő 1 körre rövidül. A többi diszciplína és varázslat megy, ahogy leírtam
Mivel továbbra is csak az auráját látom, mikor mellém ér, utasítom, hogy szüntesse meg a láthatatlanságot, hogy pontosan tudjak célozni.>

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.13. 22:07

Awder Umro

Nem sokat gondolkozol. Rögtön a legközelebbi ellenfeledre veted magad. Lesúlytasz a férfire, aki éppen hogy tudta háritani a kardod csapását. Erre lendületedet nem veszítve, térde tájékán találod el a szípcsontoddal, amitől hatalmasat esik. Nem is kell vele foglalkoznod -gondolod-, míg fel nem kell, de a málsik két fickó már támad is. Az egyik a mellkasodat, a másik meg a lábadat célozza. Összehangolt támadásuk kicsit meglep, a bal combodba bele is mar a rövid penge, de fáljdalommal nem törődve, visszasuhintasz. A vágásod a mellkasánál találja el a lálbadat megsebzőt mire bőr mellénye felhasad, alatta bordák reccsnnek. Vér fröccsen. Ezt a mozdulatodat kihasználva, aki az elöbb felsőtestedre tálmadt, most ismét csapást mér rád. A penge jobb oldaladon talál el.

//off: Összesen 7Fp-t veszítesz, mellyből levontam az SFÉ-t//

Estios Alver

Megszaporázott léptekkel szinte lerohanod a legközelebb lévőn haramiát. Nem is figyeled a tálmadásod kivitelezését, de érzed, hogy a kardod szinte teljesen átszaladt a testén. Lépsz még kettőt, mire ez egyik bottal hadonászó feléd nem súlyt. A bot a fejedet találja el, de hála Arelnek, meg az aktivált aurádnak, csak egy kis horzsolásra tellett belőle. És már érkezik is a visszatámadásod. Visszaíves harántvágásod az oldalálba mar, mitől összegörnyed. Ezt követően látod, hogy a félelf lovát egy másik botos figura lábon üti úgy hogy a ló, lovasával együtt elesik.

//off: Összesen 1 Fp-t veszítesz, mellyből levontam az SFÉ-t//

Davram

Tudati energiáidat rászabadítod a láthatatlan személyre, ki éppen most indúl az út felé a bokrok mögül. Tudatnyitásodból hamar kiderűl, hogy ennek az embernek nincs mentális pajzsa, így hamar varázslatba kezdesz. Felrajzolod a rúnákat a levegőbe és mormolod a megkötő igéket, melynek hatására csak nagyon nagy akaraterővel bíró ember tudna ellenállni. És megfogann a varázs.... Az illető megindúl feléd pont úgy ahogy azt akartad.

Ardo Barbillo

Már csak egy bokrot kell megkerűlnöd és már az úton is lehetsz. Hárító tőrödet kezedben tartva közelítesz a harcoklókhoz. -Már csak egy-két lépés- gondolod, mire a tested és a tudatod megálljt mond. Elteszed a fegyveredet, és kiegyenesedve megfordúlsz. Davram felé kell menned és meg kell mutatnod magad. Elindúlsz a varálzslótok felé.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.14. 14:36

Ardo Barbillo

Mit sem törődve a körülményekkel a varázslat szerint cselekszem. A lehető legrövidebb úton, az akadályokat kikerülgetve Davram elé igyekszem és deaktiválom a köpenyt.

// Nem tudom eközben tud e gondolkodni a karakter, ha igen, akkor valószínűleg azt hiszi Davram bajban van és segítség kell neki, hogy ilyen drasztikusan magához parancsolta, vagy rájön, hogy tévedés lehet. Ha mégsem, akkor csak bambán cselekszik. //
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.10.14. 17:18

Estios Alver

*Ahogy a fickót szinte kettévágom, nem lepődök meg. A haramiák szoktak így járni. Ám hamar rájövök, hogy elbíztam magam, de szerencsére Arel nem akarja a vesztemet, így csak gyengéden jelez óvatlanságomra. Ám a fickó megkapja jutalmát. Egy pillanatra a halottat, és a fájdalomtól szenvedőt nézem végig, de nem időzök sokat velük, csak egy futó pillantásnyira.

<Szerencsétlenek.>

*És ezzel már nézek is tovább. Óriási düh robban szét bennem, ahogy a szerencsétlen pára elesik. Az átkozott emberek ostobaságát szegény pára szenvedi el. Egyáltalán nem a félelf miatt indulok meg a fickó felé, hanem a ló miatt, aki maga szenvedte el gazdája óvatlanságát. A düh, mely erőt ad rohamomnak kissé állatiassá tesz, így ahelyett, hogy a kardommal csapnám ketté, odaugrok a fickóhoz, és bal kezemmel megragadom a nyakát, majd erősen megszorítom. Addig szorítom, amíg ájultan össze nem esik.

//off: Első támadás: Roham, harc az ellenfél elfogásáért KÉ 56+9=65, TÉ 70+20-10+69=149, VÉ 121-20=101 sebzés: nincs, mert a nyakát fogom meg.
Második támadás: fojtás, itt gondolom, erőpróbát kell dobni, hogy képes e kiszabadulni. Erő: 18 dobás: 7 eredmény:18+7=25
Siker esetén KM-i jogkőr eldönteni az ájulást, vagy fuldoklást, stb.
Ha megtöri a rohamomat nem támadhatok többet.
Gondolom már csak az a botos van itt egyedül, mert nem írtad kedves KM, hogy a többiek mit csinálnak. Ha nem, akkor másképpen cselekszem.
Ha még más is van, akkor simán karddal fogok támadni.
TÉ:90+69=159 VÉ=141 sebzés: 12 túlütés: 1 ép
második támadás: TÉ: 90+37=127 VÉ: 141 sebzés: 9 túlütés: 3 ép
túlütés küszöb 30//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2015.10.15. 12:04-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.15. 8:48

// Bocs megint az offért, csak azért, hogy ne akadozzunk e miatt. Kieron; teljesen jogosan és a legjobb módon reagáltad le a dolgokat. Nem győzök elnézést kérni. Az én saram, hogy nem mutattam be kellő képen a karimat. Erre talán gyógyszer lesz, ha felrakom a ZK karikhoz Ardot. Lehet nem lesz jelentősége, de ha túléli ezt a szitut, ez után a balszerencse után, biztos elmeséli mindenkinek mivoltát és mibenlétét. :) //
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.15. 23:23

Awder Umro

*A második támadás sikerességét nyugtázva helyezkedek megfelelő támadóállásba a harmadik haramiával szemben. Ez úttal sem teketóriázok sokat. Gyakorlatilag lerohanom lépésben. Ha az első támadás nem végez vele akkor, hogy a második csapás előtt képbe kerüljek a környezetről pajzsomat felé tartva és a kardom hegyét felé szegezve egy képzeletbeli kör mentén haladva körbejárva fogadom a támadását és mérem fel a környezetem esetleges további támadók után kutatva miközben nem veszem le a szemem az előttem álló alakról. Ám ha az első csapás kellően végzetes sérülést okoz akkor szenvedéseivel magára hagyva már kutatok is a következő ellenfél után és a második csapást már arra mérem.

//Kard:
KÉ:59+Dobás 2=61
1 TÉ:80+Dobás53=133 Sebzés (6+2+3)+1=12
2 TÉ:80+Dobás99=179 Sebzés (6+6+3)+1=16

Pusztakezesharc (láb)
TÉ:65+Dobás 38=103 Sebzés 1
Arra az esetre ha valaki még támadna rám és már elhasználtam a két kardcsapás akkor miután a pajzsommal kivédtem a támadást és ahogy az ellenséges csapást oldalra levezetem a támadó felé lépek és rúgok felé egy nagyot.
Erő ellenerő próba 15+Dobás 1=16
A cél most is az ellenfél fellökése vagy legalább is megzavarása//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.16. 3:15

//off:
Gyerekek!
Tisztázzunk pár dolgot. Minden harci támadásnak van egy időigénye. 1 kör 10 szegmensből áll. Tehát, ha valaki 2 X 5 szegmenses támadást hajt végbe az csak akkor támadhat még egyet (egetleg kettőt, vagy töbet), ha rendelkezik a megfelelő képzettséggel. Bocsi Pelso, bár most ebbe a jelenetben nincs jelentősége, de nem engedek még egy extra rúgást két kardcsapás mellé, ha csak nem tudod valahogy a támadási idődet legalább 4 s-re csökkenteni. A mágiahasználó sem tud elsütni 2x 5s-es varálzslatot, közben pszit alkalmazni.
Narxes! Nem kell kiposztolni a karakteredet. Minenki a sajátjával játszon.
Thor! Van még nemmessze tőled ezen kívül 3 ellen, de azok most a lóval és a félelf esésével vannak elfoglalva. Így a folytásos reagod megtudja állni a helyét.
Kieron! A köv. körre ér hozzád a lálthatatlan alak.
Továbbá: Nem azért vagyok most ilyen véres, mert csak azért is megmutatom... , hanem mert ez az elősztori része. Próbáljuk meg élvezni a játékot és nem kibúvókat találni. Ez egy 5. Tsz.-ű party, ahol (igaz valamennyire tapasztaltak a JK-k, de) senki sem félisten.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.10.16. 15:05

//off: Narxes, nincs ezzel semmi baj. ;) Én is gondolhattam volna rá, hogy még az "előtörténetben" elmondom, hogy megnézem, van-e valakinek misztikus aurája vagy valami. Van ilyen, tanulunk belőle... a karakterek meg, azt hiszem, még inkább. :D //

Mivel a settenkedő még messzebb jár, igyekszem a legnagyobb számú ellenséget leszerelni, hogy a harcosoknak könnyebb dolga legyen. Mondjuk célba veszem azt a hármat, akik a félelfet készülnek múltidőbe tenni. Ha azt látom, hogy az Arel-pap előbb ér oda hozzájuk, akkor keresek egy másik népesebb csapatot, akik túlerőben ölnek valakit és abból háromra varázsolok. Összpontosítok és összeszedem a maradék erőmet (aggódva, hogy ez bizony kevés lesz ennyi ember ellen), és a lelkükbe préselek egy érzékcsalódást, ami remélhetőleg egy időre lefoglalja őket azzal, hogy ellenségnek hiszik egymást.
Aztán ha a láthatatlan barátunk megérkezik, rá terelem a figyelmemet. Persze mikor a megszűnésekor Ardo-t látom meg, az utolsó pillanatban visszafogom a csapást és döbbenten káromkodok egyet.
- Darton fekete valagára, TE?! Ne haragudj! Elengedlek, menj segíteni, majd beszélünk!

<A három fickó mindegyikére egy 12 E-s Illúzió mentálmágiát varázsolok. A pluszban dobandó k10-zel ez sorban 21E, 21E és 16E lesz. A varázsló elvileg ezt egyetlen varázslatként el tudja mondani (egyetlen varázslat, három mozaikkal, csak épp mind ugyanaz), így ez nekem 3 szegmens. Ha ezzel nem értesz egyet, Paga, akkor a szünetekkel együtt 7 szegmens. 3 körig hat rájuk. Ez alatt azt az illúziót kelti, hogy a másik két társuk valami olyat kiált, hogy "A főnök tiszteltet!" és azonnal rá támadnak, ölik, ahol érik. Remélhetőleg ezzel elfoglalják magukat egy ideig - ha szerencsénk van, tényleg harcba is keveednek egymással. Én a 3 kör alatt koncentrálok, hogy mindig követni tudjam a helyzetet és aszerint alakítani az illuziót, mindig agressziót lássanak. Csak addig töröm meg, míg a láthatatlan emberrel foglalkozom.>

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.17. 16:42

Awder Umro

Az oldaladat ért támadással mit sem törődve fordúlsz a még lábon álló felé. Támadásod, amit nem tudott kivéveni dúrván felhasítja ennek is a felsőtestét. Láthatóan fáj neki, de azért visszatámad, amit egy hanyag kardcsapással hárítasz. Egy gyors csuklómozdolat, és már támadsz is újra. A kardod szimteakadálytalanún hatol a férfi testébe. Szemei felakadnak, úgy borúl el.
Körbenézel. Az első ember, akit csak felrúgtál az mostara állt fel vagy 4 lépésnyirelehet tőled. Szemében félenem honol. Bal kézbe tartja a kardját és jobb kézzel egydobótőrt lendít feléd. A tőr fejedfelé repűl, de vagy 20 centire eltévesztette.

Estios Alver

Szegény pára ahogy esik, hirtelen a kör kitágúl. Senki sem szeretné, a ló alatt végezni. Az a bizonyos "vörös köd" telepszik az elmédre. mire lépteidet megszeporázva, beéred a fickót, akinek ütése felborította a lovat. A töbiek még távol vannak, ezért bal kezeddel torkom ragadod. A lendülettől hanyt esik, de a szoritásodból nemszabadúl. Féltérdre kell ereszkedned, hogy tovább folytogassad. A földön fekve, a nyakához kapva és a lábaival kalimpálva próbál szabadúlni, de mind hiába. Egy pillanatra körbenézel, mikor észreveszed, hogy a földre került félelfet háttbaszútja a másik két haramia.

Ardo Barbillo

Míg haladsz Davram felé látod, hogy ő térűl/fordúl, majd koncentrál és valamilyen szöveg kiséretébe jeleket rajzol a levegőbe. Hozzá érve deaktiválod a köpenyed hatását. Mire Davram elkáromkodja magát majd bocsánatot kér. Ismét te parancsolsz a testednek.

Davram

Míg a láthatatlan alak hozzád nem ér addig em pazarlod az időd. Hátúl Estios szórja az áldást, viszont elöl 6:3 aráyban vannak, a banditák javára. Elmédbe újjabb varázsat formálódik meg. Nem sok, 3 szegmens kell ahhoz, hogy létrehozd ezt a varázslatot. Annyi elég is lesz, míg az ismeretlen hozzád nem ér. Elmormolod a varázslat szövegét, a kezed újjabb rúnákat hasít a levegőbe, és megimt megsűrüsödik körülötted a manaháló.
A három célpontod hirtelen megtorpan. Ekkor ér oda a az ismeetlen fickó.
Valamit matat és láthatóvá válik. Arbo az. Hirtelenjébe elkáromkodod magad, és bocsánatot is kérsz tőle. Egy pillanat alatt megszünteted az ő rá ható varázslatodat. És már foglalkozol is tovább a három áldozatoddal.

A 3 célpont értetlenűl el kezd egymással hadakozni.

Mindenki:
Awder elött, még egy, a kocsisor elött hatan vannak már csak 1 dzsad és 2 hajtó ellen (illetve ebből hárman egymásnak estek). Estiostól nem messze még ketten helyezkednek el.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.18. 17:50

Awder Umro

*Ahogy elhalad a fejem mellet a tőr, a bandita felé fordulok támadó állásban ám még nem támadok.

- Mutasd merre keressem Cwa -t és akkor élve távozhatsz!

*Jelentem ki határozottan és ellenmondást nem tűrően.

Ha mutatja az irányt.

*Mikor mutatja az irányt még nem mozdulok.

- Távozz míg nem gondolom meg magam!

*Ha azonnal elkezd futni akkor hagyom elmenni, ám ha egy pillanatig is vacillál akkor nem várom meg míg dönt.

- Letelt az idő!

*Azzal megindulok felé, viszont ha ekkor elkezd menekülni akkor hagyom elmenni ám ha továbbra is a helyén marad akkor kímélet nélkül lekaszabolom.

Ha nem mutatja az irányt.

*Nem hagyom túl sokáig tépelődni. Ha nem mutat egy irányt az erdőben az út jobb vagy bal oldalán két szív dobbanáson belül akkor a harmadiknál már megindulok felé.

- Nincs több lehetőség!

*Ha ekkor mutat is egy irányt és helyben marad akkor is lesújtok rá. Ám ha elkezd fejvesztve menekülni akkor nem veszem üldözőbe és Davram felé fordulok.

- Davram nem látod merre lehet ez a gyáva és hitvány tudású bűvész?! CWA!

*Abban az estben ha a haramia mutat egy irányt az erdőben akkor nem fordulok Davram felé. Viszont pajzsom takarásában, kardomat csapásra készen megindulok a mutatott irányban.

//Arra az esetre ha a haramia lenne olyan botor, hogy harcba szál velem.
KÉ:59+ Dobás 5= 64
TÉ:80+ Dobás 51= 131
Sebzés(6+4+2)+1=13
Karizma próba. 13+Dobás 2=15
Határozotságommal kívánom meggyőzni, hogy mutassa meg nekem merre van a vezére//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.10.18. 18:54

Estios Alver

*Vicsorogva nézek a fickó szemébe. Valószínű sokat nem fog fel belőle, hisz az életéért küzd, miközben fuldoklik a nyakán lévő szorításom miatt. Ám ekkor meglátom a szemem sarkából, amint a félelfet ledöfik. Valahogy megszűnik a végtelennek tűnő harag, és már nem vágyom a fickó fejének letépésére. Felegyenesedek, miközben elengedem az alak torkát. Majd a kardomat megfordítom a kezemben, és heggyel lefelé két kézre fogva szíven döföm a férfit. Kihúzom a kardot a mellkasából, majd ellépek tőle, és a két alak felé figyelek. Nem támadom meg őket, inkább felkészülök a fogadásukra. Kardomat újra harcra készen tartom, majd köpök egyet félre a földre, és ha rám néznek, egy gúnyos mosoly kíséretében intek feléjük, hogy jöjjenek.

//off: KÉ: 56+9=65
A földön fekvő leszúrása: TÉ: 90+14= 104 VÉ: 141 sebzés: 9 túlütés +1 ÉP Esetleges bónuszokat nem adtam hozzá PL: földön fekszik, kábult, stb.
Ha valamilyen oknál fogva nem tudnám leszúrni, akkor még egyszer megtámadom.
TÉ: 90+94= 184 VÉ: 141 sebzés: 14 túlütés: +2 ÉP
túlütés küszöb: 30//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.19. 18:49

Ardo Barbillo

Pár pillanatig értetlenül pislogok, majd zavaros tekintettel, gyorsan végigmérem Davram sérüléseit, de nem találom kritikusnak állapotát, ezért rögtön a körülöttünk zajló csata menetével foglalkozom. Mivel -legalább is szemmel láthatólag- úgy vélem, hogy jelenleg nincs veszélyben a mágus, azonnal a befejezetlen dolgomra sietek vissza. Azt hiszem még mindig a személyzet körül tudnám leginkább hasznossá tenni magam. Sajnálattal veszem tudomásul a félelf halálát, de reményt ad, hogy Estios és Awder elég szépen ritkítja az ellenséget. Hátmég Davram praktikái...
Minden szegmens életekbe kerülhet, ezért futásba szaporázom lépteimet a karaván eleje felé. Davram szavaiból leszűrve, futás közben döbbenek rá mi is történhetett, de nem hibáztatom, hisz éppen elég okot adtam a tévedésre, csupán a szerencsétlen helyzetre való tekintettel szisszenek egy szépen hajlított aszisz káromkodást, aztán túl is teszem magam rajta. Nem is bánom, hogy meghíúsult az eredeti tervem, mert nem valami szép dologra készültem, bár nem is vagyok hős lovag.

Szerelvényem mellett elhaladva rápillantok rendben van e igáslovam és szekerem, miközben egy adag dobótőrt rántok elő az övemből ahogy közeledek a csetepaté felé. Ha azt látom, hogy éppen a kocsimat rabolja valaki, előszőr is avval foglalkozom.

A mágus varázslata alatt álló három rablót hagyom, had gyepálják egymást. Legszívesebben a maradék dzsadnak segítenék, hogy legalább egy ibarai hírmondó maradjon, de helyzetünkhöz mérten, logikusabbnak tartom a kocsihajtók megóvását. Ezeket a szekereket vinnünk kell tovább. Minden tiszteletem a személyzeté amiért ilyen bátran kiálltak a túlerő ellen. Látható formámban sem habozok védelmükre kelni.
Úgy helyezkedem négy lábnyira a kiszemelt célpontomtól, hogy elvétett dobásom se tudjon kárt okozni az embereinkben, s a veszélyeztetettebb kocsihajtó ellenfelét szórom meg előszőr a dobórőreimmel. Immár nem vagyok (egyenlőre) rejte az ellenfelek szemei elől, ezért előbb kidobálnám magam, ám ha közelembe próbál férkőzni valamelyik haramia, hárítótőrt rántok.

Harcértékek:
Dobótőrrel
Idő:3, Sebzés:1k6, Ké:45, Cé:51, Vé:112, Táv:20 (céltáv 4-5 láb)
Hárítótőrrel
Idő:3, Sebzés: 1k6+1, Ké:40, Té:66, Vé:130
Akrobatika 25% = Vé+5

Támadó dobások:
Ké: 1k10+45 = 10(+45) [55]

1.Dobás: 1k100+51 = 2(+51) [53]
Sebzés: 1k6 = 1 [1]

2.Dobás: 1k100+51 = 2(+51) [53]
Sebzés: 1k6 = 5 [5]

3.Dobás: 1k100+51 = 9(+51) [60]
Sebzés: 1k6 = 3 [3]

Ha valaki megtámad, hárítótőrt használok:
Ké: 1k10+40 = 4(+40) [44]

1.Tám: 1k100+66 = 54(+66) [120]
Sebzés: 1k6+1 = 1(+1) [2]

2.Tám: 1k100+66 = 93(+66) [159]
Sebzés: 1k6+1 = 3(+1) [4]

3.Tám: 1k100+66 = 81(+66) [147]
Sebzés: 1k6+1 = 6(+1) [7]
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 153 / 180 • 1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján