Davram
Amennyire látom, senki nem támad pont rám, így szerencsére tudok némi összpontosítást szentelni a furcsa aurának, ami ott lopakodik a fák között. Az aljas trükkök eddigi sorába kiválóan illik a láthatatlanul orvtámadó szemfényvesztő, így én őt fogom fő veszélyforrásnak tekinteni.
Mivel nem látom szabad szemmel, kénytelen leszek a belső síkokon figyelemmel kísérni. Ezután lerontom az esetleges mentális védelmét és ráveszem, hogy - mondjuk így - megadja magát.
Amint ez megtörtént, odakiáltok a többieknek, hogy a gáz nem mérgező, csak ronda.
<IQ-val kezdeményezek a többiek Gyorsasága ellen, mert varázsolni fogok. IQ 17+8=25.
Először is Láthatatlanság Érzékelést nyomok 2 E-vel, majd Tudatnyitással megnézem, van-e pszipajzsa. Ha van, Auraérzékelést nyomok rá 1 E-vel, csak hogy lássam, mekkora.Aztán ettől függően lerombolom a statikus pajzsát. A pajzsot mindig a kategórián belül maximális értékűnek megfelelő pontért rombolom (tehát ha pl. 10-20 közti az erőssége, akkor 20 E-nek tekintem) Erősített ostrommal. (Majd mondd meg légyszi, KM, mennyi volt, hogy le tudjam vonni a pszit!)
Ezután Akaratátvitelt varázsolok az emberre 14 E-vel. Erre még jön k10 dobás, ha elfogadod, hogy én dobom, akkor ez +4E.
AAzt adom ki neki, hogy minden agesszív szándékáról letéve szépen jöjjön ide hozzám a lehető leggyorsabban, továbbra is láthatatlanul, vigyázva, hogy ne botoljon senkibe. És persze csendben, ne szóljon senkihez. A pszikkel és a kötelező 2 szegmens várakozásokkal együtt mindez pont 2 kör .
Ha egy körnél tovább tart, míg ideér, akkor időközben teszek még mást is a csata alakulásától függően.
Mikor mellém ért, fogok valami nehezet és keményet (pl a kis sáót a motyómból) és leütöm - nem vagyok valami izomhegy, de pontosan tudom, hová üssek.>
//off: KM, van egy olyan erős sanda gyanúm, hogy itt a baráti tűz esete forog fenn, így ha Narxes karakterét veszem észre a Láthatatlanság érzékelésével, természetesen nem fogom megtámadni és írok valami más cselekvést. Ha nem működne a diszciplína, nem tudom, szerinted Auraérzékeléssel felismerhetek-e egy aurát, ha nem ütöm át a pajzsait. És ha igen, vajon látthattam-e már az út során valamiért Ardo szellemi auráját vagy Manalátással a mágikusat, netán láttam-e már láthatatlanná válni - vagy egyszerűen csak most láttam, amint az erdőbe szaladva köddé vált.
Ha ezekre nem a válasz, akkor előre is sorry, Narxes!//