• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

"Fogd a nőt és fuss!" (mesetopic)

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
19 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: "Fogd a nőt és fuss!" (mesetopic)

HozzászólásSzerző: kalidar » 2015.09.16. 9:55

Eric Westwood

Az elhangzottakon én is elgondolkozom egy kicsit,igen...ha annyira vissza akarja kapni a lányát a fószer mit tököl ennyit egy találkozóval?Ha az én lányomról lenne szó mielőbb cselekednék.

-Ha nem sietős neki,hát nem sietős!Akkor nekem se sürgős-közben kikászálódok a boxból-A holnap este messze van még,én megyek megnézem tudok e addig pár nujent keresni.Holnap este nyolckor ugyanitt Szonja,...srácok?Valakit elvigyek valameddig?
kalidar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 89
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2015.09.18. 15:52

2063, május 25. 17:20, Seattle, Lesz Vigasz Pub

Sonja a fejét ingatja:

-Nem tudja hogy ti is képben vagytok és nem tudja hogy erre a találkozóra sor került. Nem szóltam neki. Mint a hogy a videokonferencián említettem ez most csak egy pofavizit, nektek.

- Ti egymás számára teljesen idegen árnyvadászok vagytok akik a videokonferinca hívásig azt se tudták, hogy a másik a világon van. Elképzelhetőnek tartjátok azt hogy az élet produkál egy olyan szituációt hogy a buta és meggondolatlan fixer egymásnak tök idegen árnyvadászokat trombitál össze, úgy hogy a megbízó is jelen van, aztán az asztalnál kiderül, hogy többek egymásnak halálos ellenségei, mert az egyik megölte a másik cimboráját, kedvesét, vagy éppen kiderül hogy a másik megrögzött fajgyűlölő aki szíve legmélyéből utálja mondjuk a tündéket és passzióból hátba lő az első adandó alkalommal? Vagy csak egyik nagy összeggel tartozik a másiknak és a háta közepére kívánja? Tényleg úgy gondoljátok hogy okos dolog ilyen dolgokat hagyni kibukni úgy hogy itt a megbízó? Ha belefutnék egy ilyen fiaskóba, az nem tenne túl jót a hírnevemnek. Arról nem beszélve hogy honnan kellett volna tudnom hogy öt perc után úgy viselkedtek egymással mint akik száz éves cimborák? Örülök neki, hogy ilyen simán fog menni a kooperáció, de ne tegyetek már szemrehányást azért, mert alapból nem feltételeztem, hogy bármely féllábú, félszemű, fél-meta bantu-beduinnal hajlandóak lennétek egy bandába állni ötvenezerért... Én kérek elnézést, ezt a személyiségvonásotok eleddig nem ismertem. -mosolyodik el.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.09.21. 11:16

Tiriaq Northwind

*A sámán csöndben ül és hallgatja a többiek diskurzusát. Időnként megvakarja jobb füle tövét. Illetve lassan, de biztosan iszogatja a sörét. Végül, mikor kezd bomlani a társaság, Tiriaq is megszólal.*

- Sonja, igazad van. Ha két teljesen irritáló szarrágót ültetsz be mellém, akkor lehet nem végződik jól a megbeszélés a könyvelő figurával. ... Mivel a Vigyori meg Puskás annyira nem irritálóak, így szerintem van jövője ennek a lánykeresősdinek.

*Gonoszkásan elvigyorodik és az éppen távozni kész párosra sandít.*

- Természetesen én akkor is vállalom a keresést, ha a két kámforos balerina felszívódna. :) ... Mondd meg az öltönykének, hogy holnap nyugodtan jöjjön, a lánya meg lesz találva záros határidőn belül. ... Csak ne felejtse otthon a zsét! Amit a magam részéről chipezetlen, látra szóló kártyán vagy kp-ban kérek. 8)

*Kicsit kivár, hogy van-e valakinek valami hozzáfűzni valója az elhangzottakhoz? Amennyiben nincs más az estére, akkor hátradől és rendel valami nagyon világítós és egzotikus nevű pancsolt koktélt Csókostól. Tervei szerint, ha már egyszer eljött idáig, akkor egy kicsit lazít is és a vegyes vendégsereg szemlélésével mulattatja magát.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2015.09.26. 10:56

2063, május 26. 20:00, Seattle, Lesz Vigasz Pub

-Rendben. -bólint Sonja.
-Nos akkor azt hiszem mindent megbeszéltünk. -Holnap este nyolckor ugyanitt.
-Sziasztok. -köszön el a törp nő és eltávozik az ivóból.

Másnap este nyolckor ismét megjelentek a Lesz Vigaszban. Red Sonja az összekötőtök már vár ott benneteket a megbízóval együtt. Egy ötvenes éveiben járó, megviselt arcú ember férfi az. Jól öltözött, a szürke minden árnyalatát felvonultató öltönyben van, a gallérja sarkán megcsillan egy ezüst Ares-kitűző.
Sonja röviden bemutat benneteket, Lionel Sparx pedig elkezdi mondandóját.

-A lányomról. Emily Sparxról van szó. (Átad egy digitális papírra nyomott fényképet, amin a legjobb barátnőjével, Victoria Sunderssel látható. Emily 16 év körüli fekete hajú, szív arcú, zöld szemü lány, Victoria szőke és öltözködési stílusát tekintve egy goth.)

-Elment egy hátibuliba a C szektorba, de másnap nem érkezett haza és a telefonja is elérhetetlen. Attól tartok hogy elrabolták és emberkereskedők fogságába esett. Azt akarom, hogy kutassák fel és hozzák haza. (Átadja a névjegykártyáját.)

Szünetet tart, várja ha esetleg kérdésetek lenne.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
19 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Castor SR kampánya