• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 335 / 338 • 1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.03.21. 15:30

Testvéreit egyformán szereti, ő sem kivételez egyikkel sem. Tiszteli tudásukat, neveltetésüket és épp ezért nem is megy velük olyan messzire ugratásban, viccelődésben mint azt számszeríjász társaival tette, de azért olykor odaböki magánvéleményét, hogy tudják nem a csicskájuk. Amúgy bármelyiket elfogadja vezetőnek, tudja jól, hogy nem kis dolog Krad lovagnak, paplovagnak lenni. Kiáll mellettük, tűzbe menne értük és kétség kívül végrehajtja azokat a feladatokat amik jobban testhez állnak neki mint a lovagoknak, még ha piszkos munka is. Teszi a dolgát: nyomról olvas, oson, rejtőzik és lő. :)
Persze meg kell győződjön róla, hogy akit célba vett az valóban megérdemli e a büntetést, mert ez a kari (sajna :D ) csak a legvégső esetben húzza meg a ravaszt.

A vadászatot sem úgy kell elképzelni, hogy kimegy az erdőbe és mindenre lő ami mozog. :D
A beteg, sérült, hanyatló vadakat kell selejtezni az állomány tisztán tartása végett. Esetleg a túlszaporulatra ügyelni, hogy a környékbeli parasztok terméseiben ne legyen jelentős vadkár. :)
Ezt mondjuk csak azért írtam le, mert Élet jellemmel vadászkodik a karakter. Jobban szereti a vadakat nézegetni, számolgatni és meg van rá a nyomós oka, mikor le kell lőjön egy őzikét.
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.03.23. 13:38

Okés. Megkaptam mindent amit akartam. Amint lesz időm el is kezdjük a kalandot. Remélhetőleg már a héten meg tudom írni a bevezetőt az oldalra. Sietek ahogy tudok.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2015.03.23. 13:43

YESSSSSSSS
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 150
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.03.27. 19:49

Hát ez az idő is eljött......

Elindítottam a kalandomat, melyet a M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján topic, Kígyófészek néven futó altopicban találtok. Ahogy van időtök írhatjátok a reagokat. Ahogy én is ráérek válaszolok.:)
Sok sikert és jó időtöltést kívánok!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.07.17. 20:10

Sziasztok!

Nem tudok nem visszajönni néha. :) Sajnos még mindig hiszek a csodákban, pl: talán előkerül valamelyik KM és folytatjuk a játékot. Engem valóban nagyon jól elszórakoztatott az itt töltött idő és nagyon sajnálom, hogy abbamaradtak a kalandok. Talán az én saram. :/ Node most más ügyben írok.

Mivel eddig csak kaptam, arra gondoltam, a közeljövőben megpróbálnék valamilyen szinten én is egy kis játékélményt nyújtani, amennyiben van kereslet magus kalandra. Előre szólok; még nem meséltem és nem mindig vagyok beszámíthatóan kipihenve, ezért nem lenne valami pörgős a kaland, viszont komolyan gondolom a dolgot. Hetente, de minimum kéthetente egy reagra azért képes lennék, talán olykor sűrűbben. Egyenlőre csak kíváncsi vagyok, hogy érdekel e valakit, illetve érdemes e csiszolgassam, hirdessem valamelyik modult. :)

Kalandjaim közül az érdeklődők ízlése döntené el, hogy a toroni, vagy a kráni modult meséljem. Aki játszana, kérem írja majd meg, hogy melyik helyszín a szimpatikusabb.

Üdv.
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.07.18. 9:28

Üdv!

Engem érdekelne a magus kalandozás, viszont néhány furcsaságommal számolni kell:
- Nosztalgikus hangulatomban engem jelenleg csak a régi ETK-s kalandozás vonz.
- Azt nem bírom, amikor arról szól a kaland, hogy "ti vagytok a földönfutó rabszolgák". Ha ilyesmi szá tervezve van a kaland során, azt jó előre tisztázni, hogy ne raboljuk egymás idejét. 8)
- Inkább "jó" lennék, mint "gonosz".

A toroni és kráni helyszínek nem vonzanak. :) Mindkettő nagyon komor hangulatú és kötött társadalmú.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.07.19. 5:59

Nem rabszolgáknak szólna a kaland, megpróbálnám az élvezhető státuszban tartani. :)
Hát igen, Krán talán kicsit merészebb elrugaszkodás a valóságtól, de Toron szerintem egy szerethető helyszín, legalábbis az előzőhöz képest. :) A megnevezett helyeken kicsit többet kutakodtam a többinél, ezért úgy gondolom, hitelesebben tudnám előadni és én spec kedvelem őket. :) Tény, hogy tőlem Ynev árnyasabb oldalára számíthat a bátor kalandozó. Ha másnak se lenne kifogása, felőlem mehetne ETK rendszerben is, bár az ÚTK képzettségrendszerét sokkal kifinomultabbnak tartom a Hulla/Selmo -féle kiegekkel. Az itt létező karakterek pedig lehetnek igen tisztességesek is a maguk módján, tehát a gonoszság relatív.

Quator, ha létre tud jönni a dolog és mégis kedvet kapnál a mágus sötétebb oldalához, szívesen látnálak. :D
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.08.23. 11:19

Üdv!

Gondoltam átjövök ide Wolftern kalandjának megbeszélésével. :)

Kis (eléggé sok 8) ) törpölködés után úgy gondolom, hogy nehézvértes/nehézfegyveres figurát hoznék. Három lehetséges megvalósítási forma:
Yllinori Vaslovas
Darton-paplovag
Uwel-paplovag
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2015.08.24. 9:08

Hello

Részemről mindhárom jó ötletnek tűnik.

Viszont Azulth és Uspcow, nem mondjátok h a kezdet is ilyen nehéz? Éppen ezt szeretném elkerülni h 1 hétig állunk, aztán valaki egyszercsak bejelenti v nem hogy ennyi. Legalább az indulás legyen zökkenőmentes.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: uspcow » 2015.08.24. 20:35

Ki mondta, hogy nehéz a kezdet? Emlékezetemben az van, hogy azt írtam, hogy kész a karakterlap, már csak meg kell írni az előtörténetet :lol:

Ami megtörtént. Ott van a helyén mindkettőnké, ugyanabban a postban linkként a karakterlap is. :P
Yryan/Lian:http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=2509
uspcow
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 14
Karakter: Yryan Lavange - Isturna közelében
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2015.08.25. 15:48

Ok, csak tudjátok fórumon ez úgy szokás h megbeszéli a csapat ki mivel szeretne jönni. :D
Quator tett egy gesztust, h elébbe menjen a dolgoknak, erre mindenki karaktert készített. Egyenlőre nem nézek karaktereket, mivel a csapatkoncepció nincs még kész és:
1. Elméletben Isturna királya a feladatát egy kalandozó brigádra bízná
2. A karakterek ismerhetik is egymást mivel nem zöldfülűek már annyira
3. Ha úgy döntöttetek csoportban lesztek mindenki választhat egyetlen 15 Mp -s varázstárgyat magának -ingyen- ebbe a kezdő vagyonból vett tárgy nem tartozik bele -> rögtön 2 varázstárgyatok lehet
4. Ha egyénenként kezdenétek: kinek milyen terve volt? merre tovább? ( A csak úgy kalandozni, v tolvajkodni nem elfogadható válasz)
5. Kezdő pénz: 4k6 arany + háttér (feltéve ha van)
6. Habár szőrözésnek néz ki (pedig az) :mrgreen: ...aki nem akarná h más lássa a karakterlapját az PM-be (private message) küldje el. Egyébként az oldalon található előtörténet témába, a szabályoknál megadott formátumban készítse el. (tablettáról, írok és nem akarok minden alkalommal keresgélni a sok cucc között)
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azulth » 2015.08.25. 19:51

Ezer bocsánat.
A késlekedés oka az hogy a laptopom szervizben van így csak ritkán jutok géphez.A karakterlapot azért csináltuk táblázatban, hogy megkönnyítsük a mesélő dolgát. (Elvileg minden változtatást azonnal újraszámol) de átírtam az előtörténetet a szabályzatnak megfelelően.
Ha nincs kifogásotok Barbár leszek, azok úgyis szabadon vándorolhatnak így bárhova mehetnek a világban.
Isten megbocsát. Én nem.
Azulth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 7
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: uspcow » 2015.08.25. 19:59

1. Ez megvan, mivel ez a fura páros minden figyelmet magára kelt, ők is emberek bármilyen munkát elfogadnak, ha van pénz benne (még ha van kitől lopni, akkor is).

2. Ketten ismerjük egymást, könnyen megeshet hogy ismerjük Quatort

3. Varázstárgyat ráhagyjok Quatorra

4. Előtörténetben leírva a terv mindkettőnknek.

5. Elköltöttük jó részét.

6. Megtörtént, a szokásos formában is. (számítási információk a táblázatban)

Karakterlapot azért készítettünk, hogy ne kelljen várni (akár 1 hetet), mint mondtam ha nem illik a történetbe a tolvaj, én elleszek akármilyen karakterrel. Azulth karaktere is lehet más, ez csak egy felvetés volt. Ha másik karakterek kellenének, legalább nem kell újra megcsinálni más kalandhoz ezt a kasztot :3

Felvetés: bármilyen karakter ami beleillik a történetbe, ha nem a felvetett duo+ Quator :)
Yryan/Lian:http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=2509
uspcow
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 14
Karakter: Yryan Lavange - Isturna közelében
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.08.26. 17:01

Részemről a hétvégén fogok tudni érdemben a karakteralkotással/felrakással foglalkozni. Addig is türelmeteket kérem.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2015.08.26. 17:42

Ok. Akkor màrcsak Quator karakterèt vàrom, hamarosan àtnèzem a karaktereiteket.
Nem tudtam h ismeritek egymàst Azult és Uspcow :)
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 335 / 338 • 1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338

Vissza: Csevegõ