Nekem is új volt, Quator hozzászólását idéztem és onnan néztem ki a módszert.
Van az a "cir=" gomb, azt kell használnod, és egyben meg is kell adnod a kép méretét. Tehát van egy 800x600-as képed mondjuk (ami ide túl nagy), és beilleszted úgy, hogy [ cir=400x300 ]kép linkje[ /cir ] (természetesen a szögletes zárójeleknél nem kell szóközt hagyni) és akkor ily módon a felére csökkentve a kép méretét, be fogja illeszteni a fórumba.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Annyi, hogy az egyik első szintű kapcsolatot kitöröltem, és még nem fogalmaztam meg helyette a másikat, de amúgy a tervek szerinti végleges formában látható a karakter.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Tehát akár élőlény, akár gép, az Intelligenciájával dobhat 5-ös célszámra (varázslat ereje), hogy átlásson a fizikai maszkon. Legalább 7 siker kell. Illetve egyáltalán nem volt megerőltető ez a kis trükk egy Trükkmesternek. Nincs kimerülés.
kalidar! Bár külön nem hívtam fel rá a figyelmet, de kalidar karilapjánél eszembe jutott, hogy senkinek nincs legális RASZ-a. Elnézést hogy nem szóltam előbb, de most jutott eszembe, hogy ő felírta. Nincs legális személyazonosságotok, a mesélői koncepcióm olyan hogy az árnyvadász lét kizárja ezt. Hamísított lehet, legális nem. Ahhoz nagyon kell nyalni az UCAS vagy egy megatársaság talpát és egyik karakterről sem tudom elképzelni ezt, egyszerűen nem egyeztethető össze az árnyvadász léttel.
Önmagában az, hogy állatbefogóként aposztofálod magad, nem elég egy legális RASZ-hoz. Ahhoz alkalmazásban, nappali munkában kell lenni, be kell "csicskulni", nyolc órát dolgozni, főnök seggét nyalni, hallgatni és elviselni a fontoskodásukat és e minden olyan ezzel járó dolgot amit egy beosztott alkalmazotti lét jelent. A legális RASZ ellenőrzött életvitel.
Azért írtam hogy "magánvállalkozó" és nem beosztott... De nekem tök8...annyi hogy leveszem a karakterlapról,de most nem írnám át a fél előtörit....legfeljebb nem legálisan hírdeti magát az aranyoldalakon...a feketéző állatbefogó még nem árnyvadász úgyhogy így is most lesz az első árnyvadász munkája.
Részemről mehet tovább a sztori...szerintem Jk reagok megvoltak.
Szerk.:Megfelelő helyen kicseréltem pár szót,így már előtöriben sem legális állatbefogó...